icon

Majú muži záujem o netypickú ženu?

Včera o 18:00

Dobrý večer. Už asi rok som single a snažím sa zorientovať, ale zistila som, že nie som to, čo muži hľadajú. Nie som typická žena s tou ženskou energiou - deti, domácnosť, varenie, pečenie, dekorácie, kvety, záhradka, sukne, šaty, podpätky, vínko.

Mám 39r, nemám deti a ani k nim nemám vzťah, nikdy som deti nechcela. Vyzerám síce žensky (vlasy, postava, prsia, pery, nechty), ale tam to končí. Nosím väčšinou mokasíny a tenisky, nohavice. Neznášam varenie a v živote som upiekla niečo 2x, keď som mala 15. V záhrade sa nevyznám, nebaví ma to. Kvety mám rada, ale nepreháňam to. Max, ak mi kúpi muž, tak do vázy. Namiesto ženských vecí ma viac bavia pracovné veci, autá a veci okolo toho. Veľa pracujem, kľudne aj po večeroch, práca ma veľmi baví a myslím, že som v nej dobrá. Zarobím celkom slušne a tým pádom som zaujímavá pre tých, ktorí sa chcú zviesť, potrebujú manažérku svoju života a sú viac submisívni. Tí dominantní muži hľadajú k sebe submisívnu ženskú energiu.

Nie som typ ženy k moru, ktorá bude 7-12 dní ležať na pláži. Potrebujem niekde ísť, niečo vidieť, niečo zažiť a na jednom mieste nevydržím viac ako 2-3 dni. Uvedomila som si, že o mňa normálny muž nemá záujem. A vlastne ani sa mu nečudujem, asi byť muž, chcela by som tiež ženskú energiu. Keď sa nejaký muž dozvie, že mám pani, čo mi chodí upratovať, tak má dosť... ani to nehovorím radšej.

Na druhej strane som dobrodružná, vtipná, idem s mužom na pivo, na hokej, na futbal, zahrajem si šípky a nepokazí žiadnu zábavu. V kine si pozriem thriller radšej ako romantickú komédiu.

Asi sa nezmením, a nenájdem v sebe zrazu tú ženu. Ale moja otázka, majú muži záujem aj o takýto typ ženy? Podotknem, že výzorovo som ženská až dosť 🙂. Som stratená na zoznamovacom trhu?

anonym_2158cb
Včera o 22:12

Tak ja som este vacsi expert ako ty a nepovazujem sa za divnu. S manzelom sme spolu 16 rokov, mame 2 deti. Manzel hovoril, ze predtym co mal vztahy z kazdeho utiekol lebo sa nudil. Obaja sme dominantni a ani jeden z nas by nezniesol submisivneho partnera pri sebe. Nemam problem si dat stekle ani tenisky, saty, catsuit ci teplaky. Mam rada komedie, pozriem si rada aj akcny film ci horor. Mam rada asi kazdy sport (vratane strelby zo zbrane), no tancu sa venujem najviac aktivne. Milujem romantiku aj adrenalin. Mam rada plaze aj tury po horach. Myslim, ze to je len o tom, ze treba najst tu svoju spriaznenu dusu. Hlavu hore a vela stastia 🤞

anonym_fa5b3f
Včera o 22:39

Nemám núdzu o chlapov, ale žiaden nemá hobby ako ja, pre nich som užásná, ale oni pre mňa úplne neschopní.
Veľa času trávim v garáži, prezujem si auto, robím drobné opravy a stále niečo vylepšujem, oni idú do servisu a nevedia si ani žiarovku kúpiť, nieto ešte vymeniť..
Doma mám niekolko vŕtačiek aj s príklepom, s ktorými viem narábať a oni netušia ako ani vymeniť vrták a ani len to skúšať nebudú.
Som žena so všetkým, s dlhými vlasmi, facsinujú ma autá, strašne by som chcela báger, nemusím ho vlastniť, ale vedieť ovládať by mi stačilo.
Dcéru mám dospelú a je taká istá, na narodeniny dostala vŕtačku..

anonym_df6908
Včera o 22:39

som presne taký typ. Vyzorovo ženská ale vnútro som čiste psycho. Milujem technické veci, rada veci opravujem, rozoberám, neposedim chvíľu, stále nejaká bláznivá zaľúba co ma drží chvíľu, pri mori vydržím dlho ale zase milujem plávanie. Muža mám už 17 rokov, finančne som bola vždy samostatná a vlastne som samostatná úplne, tiež neznášam varenie a namiesto upratovačky mám muža 😂😂 …. Neboj nie si stratený prípad, môjho som našla tak že sme boli najprv kamaráti dlho dlho a až tak sme vlastne prišli na to že si navzájom vyhovujeme, oficiálne sme spolu nikdy nerandili.

anonym_fa5b3f
Včera o 22:50

Ako prvé beriem chlapa do garáže, keď vidím že ho tam nič neberie, tak je u mňa vybavený..

nepodarok
Včera o 22:53
@anonym_ecfe42

Nechfem deti ani ja.. Za Hrádku nemám. Nero ním nič také. Tiež zenska postava ale ja som sú moc ženská. Milujem romantickú alle nie som zienka domáca neviem pieczt variť nič . Tiež Rifle tričko nosim.. To je celé. Tiež má muži nechcú

@anonym_ecfe42 zoznámime sa? napíš?

nepodarok
Včera o 22:54
@patrike

Keby si bola vekovo primeranejsia a spoznal by som ta pred rokmi, nemal by som vyhrady. Lenze to nestaci, zhodnut sa teoreticky na nejakych zaujmoch. Povedala by si : ty si taky super kamarat na turistiku a bolo by vybavene.

@patrike presne tak

nepodarok
Včera o 23:04

@anonym_autor mne vôbec také veci nevadia. Napíš. Pokecáme.

nepodarok
Včera o 23:11
@anonym_fa5b3f

Ako prvé beriem chlapa do garáže, keď vidím že ho tam nič neberie, tak je u mňa vybavený..

@anonym_fa5b3f ty by si sa páčila synovcovi. Oni s bratom vkuse rýpu v starých motorkách, v autách, tuningovať chce, vela vecí si sami opravia. Aj ja som kutilovával kedysi vela. Kamoš v Šali mal garáž vkuse sme tam boli. Starú škodovku sme prerobili. Ešte keď býval tuning zraz v Piešťanoch, sme s tým boli. Aj db drag nás bavil, mali sme autá s reprákmi. Silné hudby. Subwoofery. Aj reprobedne sme si sami vyrobili. To boli časy. Len už máme všetci po 40-ke už sme z toho vyrástli. Do aktuálneho auta som si podorábal všetko čo mu chýbalo. Bicykle si skladám. Urobil som si nákladný kočík vybavený rôznym príslušenstvom na zbieranie harabúrd. Bicykle si skladám sám. Vymýšľam všelijaké že čo neviem zohnať, to si vyrobím. Bavilo ma to velice kedysi ale už mám 45 už som starý chren.

nepodarok
Včera o 23:15

Všelijaké vynálezy si vyrábam. Niečo uvidím vyhodené a velakrát ma napadne niečo kreatívne že čo by sa z toho dalo vyrobiť. A bum, ďalší vynález na svete.

Ale to ani nieje o tom. Furt len tá chémia rozhoduje. Aj keby muža brutálne zaujímala jej garáž, ale ak ju nepriťahuje tak nič. Keby prišiel niekto kto ju priťahuje, nemuseli by ísť ani do tej garáže. A autorka si zase už na prvej strane sama odpovedala. Sama je prieberčivá, a darmo s ňou súhlasím, niesom proste jej typ a tým to haslo.

nepodarok
Včera o 23:30

Aj ja som poznal takú ženu s mužským softvérom, a velmi sme si rozumeli, skoro všetko sme robili spolu. Vždy sme sa mali o čom rozprávať, vždy sme mali čo robiť. Zaujímali ju scifi, vesmír, veda a technika, jazyky, rocková hudba, urbex, geocaching, sama si opravovala bicykel atď. Ale niesom proste príťažlivý tak darmo. Nakoniec sa dala dokopy s takým trtkom čo je tichý, nikdy nemal ani šrobovák v ruke, ale je proste príťažlivý tak sa dali dokopy.

Druhá kamoška detto. Síce neni technický typ že si opraví veci, ale sportuje, má rada futbal, hokej, chodí na zápasy, šoféruje auto aj motorku, bicykluje, skejtuje, strieľa, kriminálky pozerá, chodí na sparťan race, vysokohorskú turistiku, lezie, tepláky, legíny, kynológia, fitnes, atletika kadečo. A opäť somnou trávila kopu času, zase všetko robila so mnou, a frajera mala roky takého že domased nič sa mu nechcelo. Nemohla sa ani vyrozprávať leno jej povedal: To je tvoj problém. Ale ajtak. Proste chémia. Tam bola, tu nebola.

nepodarok
Včera o 23:37

Tých žien je veľa lebo to vôbec nezáleži na pohlaví, ani rase či národnosti. Všetci sme ludia, a robíme rôzne veci. Nikde neni dané že bagrovať môže len muž. Môže hocikto. Žena za to že je žena, nieje o nič menej ako muž. Môže pilotovať lietadlo, letieť do vesmíru, robiť vo vede, vojačku, kamionistku… Muži robia stylistov, kaderníkov. Sme v liberálnom globalizovanom svete. Všetci môžu robiť všetko ak to zvládnu. To len arabi blbnú že len muž môže a žena nie.

nepodarok
Včera o 23:41

Chcel som povedať že mne sa lúbia také ženy. Ale niekto by potom povedal že: Jasné že sa mi lúbia lebo by som sa viezol. Ale nemusíte to hneď tak brať. Za to že je žena šikovnejšia to neznamená že muž sa vezie. Aj ak ťahá ona, ale im keď to vyhovuje, tak nech to robia. Keby bola moja frajerka kozmonautka trebárs, tak nech je. Nech robí čo chce. Hlavné že ma lúbi, to je dôležité.

nepodarok
Včera o 23:51

Raz kamoška povedala veľmi super vec. Ona robí v zahraničí a tým pádom aj dobre zarába na naše pomery, lebo tam proste sú také platy. Keďže pendluje tak nemá vzťah logicky lebo nieje poriadne ani tu ani tam. Už je zadaná ale dlho nemala a vtedy sme boli dobrí kamaráti. Došla domov na nejaké 2 týždne, a nemala nikoho (kamošky z dectva vydaté, odsťahované, v zahraničí, proste už majú svoje). Nemala sa s kým flákať. Ja som bol vtedy nezamestnaný, času som mal habadej. Došla autom pre mňa, pozývala ma kade tade, na kúpalisko, na diskotéku, všetko mi platila, vela sme sa prechádzali, rozprávali. A aj som jej hovoril že či je to v poriadku aby neboli zase reči, že či sa nehanbím takto využívať kamarátku… Ona povedala: Mne tie peniaze chýbať nebudú s ty si to nemôžeš dovoliť, a ja môžem tráviť čas s človekom ktorého mám rada, rozumiem si s ním… *pozor - to mám rada, bolo myslené ako kamaráta. Od nej som počul prvý krát najviac lichôtok že si super, si zlatý, si milý, dobre sa s tebou kecá, dobre mi je s tebou, si zábavný, vieš ma rozveseliť, môžem sa ti vyrozprávať, ty ma pochopíš, vypočuješ… ALE NIESI MÔJ TYP a máme vymaľované.

nepodarok
Včera o 23:56

Som zvedavý kedy sa mi ozve aby sa mi posťažovala aké má s ním problémy. A ja v tedy poviem obľúbenú frázu opozície: Čo ste si zvolili, to máte…

nepodarok
Dnes o 00:01

Ženy sú presne ako občania SR. Volia smer aj keď porobili hlúposti priamo pred ich očami. Opozícia na to upozorňuje ale ajtak si zase zvolia smer, a opozícia sa môže aj rozkrájať, stále bude len opozíciou. Nestačí ani vražda novinára a nevinnej ženy ktorá sa len priplietla… Tak len na chvílu odstúpil, ale už je zase premiérom… Proste ten smer aj keby týral ludí, ajtak ho zvolia. Toto isté aj ženy, budú si vyberať mačov, badboyov, tyranov, násilníkov, lebo jednoduchý slušný chlap je nudný trtko.

anonym_ec08d9
Dnes o 02:55

Ja sa tiez nemalujem,nechty nerobim.Oblecenie vzdy aj v lete rifle,tricko a botasky,ziadne saty a ine.Muzovi som vtedy hned povedala ani varit neviem.Muz varit vedel,takze toto bolo to najmenej.Ale to bolo pred 20timi rokmi,dnesni muzi ako som uz pisala su uz bud zadani alebo rozvedeni alebo taki,co naozaj ten vazny vztah nechcu.

martin_93
Dnes o 03:35

@anonym_autor ale majú záujem aj o "takú" ženu, len musíš mať šťastie a stretnúť takého lebo nechceš nič špeciálne ale normálne a v dnešnej dobe je ťažké niekoho spoznať aj keď si "typická" žena.

anonym_e14d4e
Dnes o 04:13
@anonym_autor

@minenkaa tak potom mám ja nejakú chybu. Lebo ja to do vzťahu nedotiahnem. Asi preto, že s tým typom mužov to nechcem ani ja.

@anonym_autor Ja si myslim,neuraz sa ze v 39 uz to je a bude len horsie,tazko najdes chlapa ,povacsine su uz rozdani.Ale co sa tyka vlastnosti podla mna su fajn,taketo tyoy praveze muzi vyhladavaju ako si ty.Kebyze mam. peniaze tiez mam upratovacku a kucharku.Ja som mala problem si najst niekoho normalneho od 20,v 30 som bola stale solo a ako uz v tom veku bol problem,ak nechces hocikoho.Presne v 30 sa na teba lepili bud zenaci,mladsi boli zadani.Nvm co by som robila v 40,som o nieco starsia ako ty ale naozaj nvm kde by som hladala kedze vswrko normalne je zadane.

biba_18
Dnes o 04:29

a ono tu ešte nepadlo nič o povahe 😏

autor
Dnes o 04:42
@anonym_a83ee1

@anonym_autor Suhlasim tu s jednym komentom "kde si bola doteraz"?V takomto veku,je to zial tazsie.Uz su bud zenati,rozvedeni s detmi,alebo "stari"mladenci ktory ti napisu koment v podobe (skade si?).V takom veku je normal chlapov ako safranu.Bud im po zivotnych sklamaniach ide uz len o vrz,alebo chcu najst "mamu".Ked vtacka lapaju,pekne mu spievaju,cize na zaciatku bude snazivy,no vie,ze uz hodiny tykaju.Potrebuje lapnut taku,ktora nahradi mamu,uvari,opere,uprace a bude pekna.On po praci lahne na gauc a tu ma mas.Jedna ti tu pise,ze si sa opisala ako partak na pivo a nie zenska.To vobec nie je pravda.Nikdy som nebola princezna s gelovymi nechtami,tip top saty,make up a pod.Vzdy som bola skor ten (podla autorky komentu,partacky tip)a predstav si,nikdy som s muzmi nemala problem.Prave naopak.

@anonym_a83ee1 doteraz som bola v dlhodobom vzťahu. Mala som tri vzťahy od 15-19, od 20-26, a posledný od 27-38.

sense
Dnes o 04:47

Ako chlap aj keby sebestačný by mi vadilo skôr to ako sa prezentuješ. A teda najviac z toho by mi vadilo veľa pracujem aj po večeroch pracujem. Potom kedy máš čas na všetko ostatné?
Pretože ja ako sebestačná žena, ktorá nie je odkázaná na príjem muza,by som nechcela workoholika.
Som vo veľa veciach ako ty, nemalujem sa, nosím prevažne nohavice, zahradkarcenie je moja trauma, uvariť uvarím, ale zvyčajne sú to minútky, alebo vari chlap, pečie tiež on viac ako ja. Tiež mám radšej aktívnu dovolenku ako lehnenie na pláži. Aj keď teda nechodim na pivo.

Ty mi s týmto prídeš skôr ako typ kamoša, nie partnera.
A teda dôležité je aj čo hľadáš? Aké sú tvoje požiadavky na partnera. Pretože ty zarába fajn, ale ak by bol chlap povedzme ktorému nevadí tvoja práca. Maté rovnakú spoločne záujmy, povedzme zmýšľanie, nevadí mu že nevaris, ale zarába menej ako ty , alebo nepotrebuje robiť od nevidím do nevidím, lebo chce mať ak čas na "život" . Vadilo by ti to , nevadilo? Lebo áno ak čakáš niekoho ako ty, tak okruh je značne zúžený. A každý rovnocenný vzťah je o komunikácii a hlavne kompromisoch

autor
Dnes o 04:50
@sense

Ako chlap aj keby sebestačný by mi vadilo skôr to ako sa prezentuješ. A teda najviac z toho by mi vadilo veľa pracujem aj po večeroch pracujem. Potom kedy máš čas na všetko ostatné?
Pretože ja ako sebestačná žena, ktorá nie je odkázaná na príjem muza,by som nechcela workoholika.
Som vo veľa veciach ako ty, nemalujem sa, nosím prevažne nohavice, zahradkarcenie je moja trauma, uvariť uvarím, ale zvyčajne sú to minútky, alebo vari chlap, pečie tiež on viac ako ja. Tiež mám radšej aktívnu dovolenku ako lehnenie na pláži. Aj keď teda nechodim na pivo.

Ty mi s týmto prídeš skôr ako typ kamoša, nie partnera.
A teda dôležité je aj čo hľadáš? Aké sú tvoje požiadavky na partnera. Pretože ty zarába fajn, ale ak by bol chlap povedzme ktorému nevadí tvoja práca. Maté rovnakú spoločne záujmy, povedzme zmýšľanie, nevadí mu že nevaris, ale zarába menej ako ty , alebo nepotrebuje robiť od nevidím do nevidím, lebo chce mať ak čas na "život" . Vadilo by ti to , nevadilo? Lebo áno ak čakáš niekoho ako ty, tak okruh je značne zúžený. A každý rovnocenný vzťah je o komunikácii a hlavne kompromisoch

@sense inak kde píšem, že sa nemaľujem? Maľujem sa, starám sa o seba, skincare, ošetrenia, vlasy, kaderník, nechty, pedikúra, mihy.

anonym_89927f
Dnes o 05:07
@anonym_autor

@sense inak kde píšem, že sa nemaľujem? Maľujem sa, starám sa o seba, skincare, ošetrenia, vlasy, kaderník, nechty, pedikúra, mihy.

@anonym_autor A v čom si teda ešte raz “netypická”?

sense
Dnes o 05:09
@anonym_autor

@anonym_autor prepáč ale aj tak to je jedno na ostatnom to nič nemení.

autor
Dnes o 05:15
@anonym_89927f

@anonym_autor A v čom si teda ešte raz “netypická”?

@anonym_89927f no nepečiem, nevarím, nestarám sa o záhradku, kvety, nerobím ikebany a ozdoby do domácnosti, nekupujem vankúšiky, sviečky a iné dekorácie, nemám deti a popravde aj mi trochu vadia... včera mi práve jeden chlap napísal, že nemám čo mužovi ponúknuť do života a veľmi sa bude diviť, keď si niekoho nájdem. Najprv mi napísal, čo taká pekná žena na zoznamke. Tak som mu napísala, že z peknej misky sa nenaje... a že nie som asi typická žena. Pýtal sa ma, v čom som atypická, tak som to napísala. Potom položil otázku, čo viem mužovi ponúknuť, Povedala som, že ja nič neponúkam. Toto nie je obchod - pravá strana, ľavá strana, má dať, dal. Toto je o tom, že to musí medzi dvomi kliknúť, nie vzťah z rozumu. A on napísal, že nie som žena na život....

anonym_89927f
Dnes o 05:26
@anonym_autor

@anonym_89927f no nepečiem, nevarím, nestarám sa o záhradku, kvety, nerobím ikebany a ozdoby do domácnosti, nekupujem vankúšiky, sviečky a iné dekorácie, nemám deti a popravde aj mi trochu vadia... včera mi práve jeden chlap napísal, že nemám čo mužovi ponúknuť do života a veľmi sa bude diviť, keď si niekoho nájdem. Najprv mi napísal, čo taká pekná žena na zoznamke. Tak som mu napísala, že z peknej misky sa nenaje... a že nie som asi typická žena. Pýtal sa ma, v čom som atypická, tak som to napísala. Potom položil otázku, čo viem mužovi ponúknuť, Povedala som, že ja nič neponúkam. Toto nie je obchod - pravá strana, ľavá strana, má dať, dal. Toto je o tom, že to musí medzi dvomi kliknúť, nie vzťah z rozumu. A on napísal, že nie som žena na život....

@anonym_autor Milión žien nepečie a nevarí, ja osobne ani neviem, čo sú to ikebany. Čo si myslíš, že my ostatné stojíme celý deň nad sporákom, a žiadna nechodí do práce? Zdá sa mi, že ty si si postavila celý seba-koncept na základe nejakej vnímanej inakosti, ktorou sa definuješ, ktorá reálne vôbec neexistuje. Choď na akýkoľvek thriller do kina, futbalový zápas, šípkový turnaj alebo autosalón, a budú tam stovky žien v teniskách. Máš vôbec nejaké osobnostné kvality okrem nekonečného porovnávania sa s inými ženami, vymýsľania, kde si ty iná a jedinečmá, a vešania to každému na nos? Mne keby niekto napíše, že je netypický muž, tak mi ako prvé napadne, čo je to ten typický muž a prečo je to zaujímavé. Tam by som hľadala celý problém, v tvojom divnom prístupe.

Nejaký debilko, čo ti napísal, že nemáš čo ponúknuť, je irelevantný, ten by to napísal aj mne.

autor
Dnes o 05:30
@anonym_89927f

@anonym_autor Milión žien nepečie a nevarí, ja osobne ani neviem, čo sú to ikebany. Čo si myslíš, že my ostatné stojíme celý deň nad sporákom, a žiadna nechodí do práce? Zdá sa mi, že ty si si postavila celý seba-koncept na základe nejakej vnímanej inakosti, ktorou sa definuješ, ktorá reálne vôbec neexistuje. Choď na akýkoľvek thriller do kina, futbalový zápas, šípkový turnaj alebo autosalón, a budú tam stovky žien v teniskách. Máš vôbec nejaké osobnostné kvality okrem nekonečného porovnávania sa s inými ženami, vymýsľania, kde si ty iná a jedinečmá, a vešania to každému na nos? Mne keby niekto napíše, že je netypický muž, tak mi ako prvé napadne, čo je to ten typický muž a prečo je to zaujímavé. Tam by som hľadala celý problém, v tvojom divnom prístupe.

Nejaký debilko, čo ti napísal, že nemáš čo ponúknuť, je irelevantný, ten by to napísal aj mne.

@anonym_89927f som veľmi starostlivá, milujúca, obetavá, svedomitá, každému pomôžem, rodine, priateľom, partnerovi. Ja za rodinu všetko riešim, vybavím 🙂. Okrem toho sa postarám o moju rodinu aj o partnera - v každom smere. Tým, že nemám deti, tak peniaze idú do rodiny a do vzťahu. A väčšinu dňa som usmievavá, mám dobrú náladu, vnímam veci pozitívne a hľadá spôsoby ako sa veci dajú urobiť, nie ako sa niečo nedá. S výnimkou PMS, to vtedy je všetko zle.

anos18
Dnes o 05:30
@anonym_autor

@anonym_autor veď a načo si mu to písala, že z peknej misky sa nenaje? Sama seba považuješ za ženu, ktorá nemá čo ponúknuť? Určite by som toto nepísala.

sense
Dnes o 05:31
@anonym_autor

@anonym_autor lenže toto nerobí veľa žien , conty popisujes a sú vo vztahu. Mala si desaťročný vzťah , prečo skončil? Zrejme nie preto,že nerobíš ikebany a sviečky. To by bolo percento nezadaných žien omnoho vyššie

autor
Dnes o 05:32
@sense

@anonym_autor lenže toto nerobí veľa žien , conty popisujes a sú vo vztahu. Mala si desaťročný vzťah , prečo skončil? Zrejme nie preto,že nerobíš ikebany a sviečky. To by bolo percento nezadaných žien omnoho vyššie

@sense nebudem konkretizovať, nechcem písať detaily. Poviem to tak, že skončil prirodzenou cestou ... ak dovolíš túto kapitolu života si nechám iba pre seba v srdci.