icon

Majú muži záujem o netypickú ženu?

Včera o 18:00

Dobrý večer. Už asi rok som single a snažím sa zorientovať, ale zistila som, že nie som to, čo muži hľadajú. Nie som typická žena s tou ženskou energiou - deti, domácnosť, varenie, pečenie, dekorácie, kvety, záhradka, sukne, šaty, podpätky, vínko.

Mám 39r, nemám deti a ani k nim nemám vzťah, nikdy som deti nechcela. Vyzerám síce žensky (vlasy, postava, prsia, pery, nechty), ale tam to končí. Nosím väčšinou mokasíny a tenisky, nohavice. Neznášam varenie a v živote som upiekla niečo 2x, keď som mala 15. V záhrade sa nevyznám, nebaví ma to. Kvety mám rada, ale nepreháňam to. Max, ak mi kúpi muž, tak do vázy. Namiesto ženských vecí ma viac bavia pracovné veci, autá a veci okolo toho. Veľa pracujem, kľudne aj po večeroch, práca ma veľmi baví a myslím, že som v nej dobrá. Zarobím celkom slušne a tým pádom som zaujímavá pre tých, ktorí sa chcú zviesť, potrebujú manažérku svoju života a sú viac submisívni. Tí dominantní muži hľadajú k sebe submisívnu ženskú energiu.

Nie som typ ženy k moru, ktorá bude 7-12 dní ležať na pláži. Potrebujem niekde ísť, niečo vidieť, niečo zažiť a na jednom mieste nevydržím viac ako 2-3 dni. Uvedomila som si, že o mňa normálny muž nemá záujem. A vlastne ani sa mu nečudujem, asi byť muž, chcela by som tiež ženskú energiu. Keď sa nejaký muž dozvie, že mám pani, čo mi chodí upratovať, tak má dosť... ani to nehovorím radšej.

Na druhej strane som dobrodružná, vtipná, idem s mužom na pivo, na hokej, na futbal, zahrajem si šípky a nepokazí žiadnu zábavu. V kine si pozriem thriller radšej ako romantickú komédiu.

Asi sa nezmením, a nenájdem v sebe zrazu tú ženu. Ale moja otázka, majú muži záujem aj o takýto typ ženy? Podotknem, že výzorovo som ženská až dosť 🙂. Som stratená na zoznamovacom trhu?

sense
Dnes o 05:36
@anonym_autor

@sense nebudem konkretizovať, nechcem písať detaily. Poviem to tak, že skončil prirodzenou cestou ... ak dovolíš túto kapitolu života si nechám iba pre seba v srdci.

@anonym_autor je to v poriadku, nemusíš odpovedať. Takisto vzťahy ti nadväzujú v popise jeden na druhý , možno by si mala byť nejakú dobu sama a neriešit nejaké zoznamky. Plus ako prídeme trochu mimo nejakému písať , z peknej misky sa nenájdeš. Tym akoby si degradovala samu seba

anonym_89927f
Dnes o 05:39
@anonym_autor

@anonym_89927f som veľmi starostlivá, milujúca, obetavá, svedomitá, každému pomôžem, rodine, priateľom, partnerovi. Ja za rodinu všetko riešim, vybavím 🙂. Okrem toho sa postarám o moju rodinu aj o partnera - v každom smere. Tým, že nemám deti, tak peniaze idú do rodiny a do vzťahu. A väčšinu dňa som usmievavá, mám dobrú náladu, vnímam veci pozitívne a hľadá spôsoby ako sa veci dajú urobiť, nie ako sa niečo nedá. S výnimkou PMS, to vtedy je všetko zle.

@anonym_autor Jasné, ty ai úplný anjel, toto žiadna iná nemá. Mimochodpm aj ja som v 35 rokoch dobrovoľne bezdetná, je to moje slobodné rozhodnutie, s ktorým som stotožnená, a preto nemám potrebu to nosiť na čele ako nejakú pečať inakosti. Ty sa tým oháňaš v každom komentári, zase, ako keby neexistovali ženy, ktoré nemajú vzťah k deťom. Tak sa naďalej upínaj na svoju vybájenú jedinečnosť a hľadaj niekoho, kto si všimne tvoju dokonalosť, nemám ti k tomu čo viac povedať.

autor
Dnes o 05:43
@sense

@anonym_autor je to v poriadku, nemusíš odpovedať. Takisto vzťahy ti nadväzujú v popise jeden na druhý , možno by si mala byť nejakú dobu sama a neriešit nejaké zoznamky. Plus ako prídeme trochu mimo nejakému písať , z peknej misky sa nenájdeš. Tym akoby si degradovala samu seba

@sense toto presne som nenapísala, mala som to na mysli. Opýtal sa, prečo taká pekná žena je na zoznamke. Napísala som, že nemám veľa príležitostí na zoznámenie. Nechodím po baroch a diskotékach a veľa príležitostí nemám. Potom som napísala, že možno nie som typický príklad ženy a v tom to mám ťažšie. Opýtal sa, čo tým mám na mysli. Tak som napísala: Nie som typická gazdinka, nepečiem, nevarím, nerobím domáce dekoráce a výzdoby, nezavarám, dokonca ani nežehlím. Nie som typ na vylihovanie pri mori a pri bazéne a viac ako mora ma baví spoznávačka. A že nemám nejako extra rada turistiku. A on, že čo teda viem mužovi ponúknuť. Kde som napísala, že to nevnímam ako barter. A on teda, že : "Nevidím žiadny dôvod, prečo by si práve teba mal vybrať muž do života.. Ale možno niekde budeš mať šťastie".

autor
Dnes o 05:45
@anonym_89927f

@anonym_autor Jasné, ty ai úplný anjel, toto žiadna iná nemá. Mimochodpm aj ja som v 35 rokoch dobrovoľne bezdetná, je to moje slobodné rozhodnutie, s ktorým som stotožnená, a preto nemám potrebu to nosiť na čele ako nejakú pečať inakosti. Ty sa tým oháňaš v každom komentári, zase, ako keby neexistovali ženy, ktoré nemajú vzťah k deťom. Tak sa naďalej upínaj na svoju vybájenú jedinečnosť a hľadaj niekoho, kto si všimne tvoju dokonalosť, nemám ti k tomu čo viac povedať.

@anonym_89927f ja to neberiem ako moju jedinečnosť, skôr problém. Myslela som, že to je úplne normálne, ale jedna vec je, že nemám deti a druhá, že nemám vzťah k deťom a doslova mi vadia. A to je problém. Čiže túto svoju črtu vnímam ako hendikep, nie ako pečiatku jedinečnosti. Teda nie v dobrom.

anonym_d25ba3
Dnes o 05:51
@anonym_ecfe42

Nechfem deti ani ja.. Za Hrádku nemám. Nero ním nič také. Tiež zenska postava ale ja som sú moc ženská. Milujem romantickú alle nie som zienka domáca neviem pieczt variť nič . Tiež Rifle tričko nosim.. To je celé. Tiež má muži nechcú

@anonym_ecfe42 ani písať

anonym_89927f
Dnes o 05:55
@anonym_autor

@sense toto presne som nenapísala, mala som to na mysli. Opýtal sa, prečo taká pekná žena je na zoznamke. Napísala som, že nemám veľa príležitostí na zoznámenie. Nechodím po baroch a diskotékach a veľa príležitostí nemám. Potom som napísala, že možno nie som typický príklad ženy a v tom to mám ťažšie. Opýtal sa, čo tým mám na mysli. Tak som napísala: Nie som typická gazdinka, nepečiem, nevarím, nerobím domáce dekoráce a výzdoby, nezavarám, dokonca ani nežehlím. Nie som typ na vylihovanie pri mori a pri bazéne a viac ako mora ma baví spoznávačka. A že nemám nejako extra rada turistiku. A on, že čo teda viem mužovi ponúknuť. Kde som napísala, že to nevnímam ako barter. A on teda, že : "Nevidím žiadny dôvod, prečo by si práve teba mal vybrať muž do života.. Ale možno niekde budeš mať šťastie".

@anonym_autor Všímaš si, čo robíš inak? Nejaký debil na zoznamke ti napíše jednu vetu, a ty miesto, aby si ho ako normálny človek blokla a hodila za hlavu, o tom napíšes diplomovku na MK o tvojich strastiach jedinečnosti, ako ťa kvôli tomu žiaden nechce, ako všetci chcú len doma navarenú sviečkovú a babu v kuchyni a opätkoch, a teraz si na dôvažok vymyslíš ešte hendikep, nie, že ti chýba končatina, alebo si nevidiaca/nepočujúca, alebo máš nejaký iný REÁLNY hendikep, ale preto, lebo si urobila nejaké rozhodnutie, ktoré robia stovky z nás. Teraz ti poviem, že existujú milióny mužov, ktorí tiež už deti nechcú, alebo ich už majú s predošlých vzťahov, najmä v kategórii 40+, ale na to si vymyslíš ďalší argument, prečo teba v tvojej dokonalosti nikto nechce.

Ten debil, o ktorom celé toto je, mimochodom už ani nevie, že existuješ, a ventiluje sa na nejakej inej chudere.

Obvykle sem podobné skvosty píšu chlapi ako ten paralympionik cyklista majster galaxie alebo nepodarok, ale tebe sa podarilo, ich ešte o kúsok topnúť. Len tak ďalej, hádam nájdeš, čo hľadáš.

autor
Dnes o 05:57
@anonym_89927f

@anonym_autor Všímaš si, čo robíš inak? Nejaký debil na zoznamke ti napíše jednu vetu, a ty miesto, aby si ho ako normálny človek blokla a hodila za hlavu, o tom napíšes diplomovku na MK o tvojich strastiach jedinečnosti, ako ťa kvôli tomu žiaden nechce, ako všetci chcú len doma navarenú sviečkovú a babu v kuchyni a opätkoch, a teraz si na dôvažok vymyslíš ešte hendikep, nie, že ti chýba končatina, alebo si nevidiaca/nepočujúca, alebo máš nejaký iný REÁLNY hendikep, ale preto, lebo si urobila nejaké rozhodnutie, ktoré robia stovky z nás. Teraz ti poviem, že existujú milióny mužov, ktorí tiež už deti nechcú, alebo ich už majú s predošlých vzťahov, najmä v kategórii 40+, ale na to si vymyslíš ďalší argument, prečo teba v tvojej dokonalosti nikto nechce.

Ten debil, o ktorom celé toto je, mimochodom už ani nevie, že existuješ, a ventiluje sa na nejakej inej chudere.

Obvykle sem podobné skvosty píšu chlapi ako ten paralympionik cyklista majster galaxie alebo nepodarok, ale tebe sa podarilo, ich ešte o kúsok topnúť. Len tak ďalej, hádam nájdeš, čo hľadáš.

@anonym_89927f toto nebol jediný prípad. Ak by to bol jeden chlap, tak by som to neriešila vôbec. Zablokovala som ho.

anonym_89927f
Dnes o 06:00
@anonym_autor

@anonym_89927f toto nebol jediný prípad. Ak by to bol jeden chlap, tak by som to neriešila vôbec. Zablokovala som ho.

@anonym_autor No a teraz ti dám ďalšiu bombu, ak si myslíš, že všetky ostatné našli manžela hneď na prvý šup na zoznamke. Úspech online zoznamovania je tak 10% pre 95% ľudí, tých 5% proste vyhralo v lotérii.

Keby som sa ja mala rozpísať o tom, čo mi všetko muži na zoznamkách napísali a urobili keď som bola single, padol by server MK. Manžela som spoznala asi po siedmych rokoch neúspešného zoznamovania, a to nie som žiadna nevzdelaná škrata.

autor
Dnes o 06:05
@anonym_89927f

@anonym_autor No a teraz ti dám ďalšiu bombu, ak si myslíš, že všetky ostatné našli manžela hneď na prvý šup na zoznamke. Úspech online zoznamovania je tak 10% pre 95% ľudí, tých 5% proste vyhralo v lotérii.

Keby som sa ja mala rozpísať o tom, čo mi všetko muži na zoznamkách napísali a urobili keď som bola single, padol by server MK. Manžela som spoznala asi po siedmych rokoch neúspešného zoznamovania, a to nie som žiadna nevzdelaná škrata.

@anonym_89927f nikdy som sa nezoznamovala online - svojich partnerov som stretla v škole, v klube, v práci. Čiže toto je pre mňa úplne nová vec.

biba_18
Dnes o 06:07

ja vidím zádrhel v nastavení, citujem: "Povedala som, že ja nič neponúkam. Toto nie je obchod - pravá strana, ľavá strana, má dať, dal."
samozrejme že vzťah je o tom čo druhý človek druhému ponúka. žiadne klikanie či čo to bolo. klikne to vtedy, ak tomu druhému ponúkneš presne to čo on potrebuje ... 😒

autor
@biba_18

ja vidím zádrhel v nastavení, citujem: "Povedala som, že ja nič neponúkam. Toto nie je obchod - pravá strana, ľavá strana, má dať, dal."
samozrejme že vzťah je o tom čo druhý človek druhému ponúka. žiadne klikanie či čo to bolo. klikne to vtedy, ak tomu druhému ponúkneš presne to čo on potrebuje ... 😒

@biba_18 a čo teda ja mužovi dokážem ponúknuť? O sexe nehovorme.

anonym_89927f
@anonym_autor

@anonym_89927f nikdy som sa nezoznamovala online - svojich partnerov som stretla v škole, v klube, v práci. Čiže toto je pre mňa úplne nová vec.

@anonym_autor A im nevadili tvoje údajné hendikepy? Nebude to skôr tým, že na zoznamkách je proste vyššia koncentrácia podivínov, ktorí píšu ženám hovadiny o transakcách vo vzťahu? Celý tento tvoj elaborát postráda logiku, a to sa biješ do pŕs, aká si ty analytická a intelektuálna, na rozdiel od sliepok v obtiahnutých sukniach.

autor
Dnes o 06:09
@anonym_89927f

@anonym_autor A im nevadili tvoje údajné hendikepy? Nebude to skôr tým, že na zoznamkách je proste vyššia koncentrácia podivínov, ktorí píšu ženám hovadiny o transakcách vo vzťahu? Celý tento tvoj elaborát postráda logiku, a to sa biješ do pŕs, aká si ty analytická a intelektuálna, na rozdiel od sliepok v obtiahnutých sukniach.

@anonym_89927f v mladosti neriešiš... a tento vzťah, bral ma takú, aká som bola, od začiatku. Zamilovali sme sa do seba bláznivo. On hlavne tiež nebol ten typický chlap - žena, zásnuby, manželstvo, rodina, deti, domček, pes. Našli sme sa v tom. taká tá láska, keď berieš druhú stranu presne takú aká je. Žiadna ponuka a dopyt. Neriešiš. Miluješ.

anonym_89927f
Dnes o 06:12
@anonym_autor

@anonym_89927f v mladosti neriešiš... a tento vzťah, bral ma takú, aká som bola, od začiatku. Zamilovali sme sa do seba bláznivo. On hlavne tiež nebol ten typický chlap - žena, zásnuby, manželstvo, rodina, deti, domček, pes. Našli sme sa v tom. taká tá láska, keď berieš druhú stranu presne takú aká je. Žiadna ponuka a dopyt. Neriešiš. Miluješ.

@anonym_autor No tak keď si sa už rozhodla, že nemáš čo ponúknuť, tak asi nemáš. Nabudúce to zase nezabudni oznámiť aj tomu, s ktorým sa matchneš nabudúce, a potom sa čuduj, že ťa nebude bežať ratovať s tým, že ty si super, ty nič nerobíš zle, to len fuj fuj chlapi ťa proste nedokážu oceniť . Nikto nechce osobu plnú mindrákov miešajúcich sa s komplexom nadradenosti, fakt nikto.

anonym_f7695b
Dnes o 06:15

@anonym_autor
Ano,si.

sense
Dnes o 06:16
@anonym_autor

@anonym_autor aj tak je to v podstate to isté. Len ináč podané. Nikdy som nesala žiadnemu chlapovi na nos, že nerada varím, že nepeciem a nie som typická žienka domáca a žiaden s tým nemal problem.

frzeiovn
Dnes o 06:41

No tak ja mám skoro všetko tak ako ty,
rozdiel je, že už mám aj muža aj deti...ale inak mužské záujmy, šport...
varenie ma vôbec nebaví, radšej by som rúbala drevo, alebo kosila...
More mám rada, ale tiež tam nevydržím, som dobrodruh. A s mužom máme rozdielne záujmy, tak aj to je ťažšie. Ale zasa si dám šaty, ale bez opätkov...

autor
Dnes o 06:45
@frzeiovn

No tak ja mám skoro všetko tak ako ty,
rozdiel je, že už mám aj muža aj deti...ale inak mužské záujmy, šport...
varenie ma vôbec nebaví, radšej by som rúbala drevo, alebo kosila...
More mám rada, ale tiež tam nevydržím, som dobrodruh. A s mužom máme rozdielne záujmy, tak aj to je ťažšie. Ale zasa si dám šaty, ale bez opätkov...

@frzeiovn nedám si šaty, ani sukničky, ani volániky, ani ružovú a červenú farbu, nosím čiernu, tmavomodrú, sivú, hnedú, sivú. Deti mi vyslovene vadia, hlavne tie vo veku 6-18r. Tie úplne maličké, alebo už dospelé sú pre mňa ok. Na bazény, kúpaliská, wellnessy a ku moru nechodím, nie som ani turistka a ani na bicykel. No ťažké je to... ale snáď sa nájde nejaký kaviarenský povaľač ako ja 🙂

anonym_f7695b
Dnes o 06:51
@anonym_ecfe42

@anonym_3faf98 čo je divné?

@anonym_ecfe42
Napr.tvoj písomný prejav,že si nedokážeš po sebe opraviť ani element.kiksy...podobné to bude asi aj v živote.

anonym_f7695b
Dnes o 06:53
@anonym_autor

@frzeiovn nedám si šaty, ani sukničky, ani volániky, ani ružovú a červenú farbu, nosím čiernu, tmavomodrú, sivú, hnedú, sivú. Deti mi vyslovene vadia, hlavne tie vo veku 6-18r. Tie úplne maličké, alebo už dospelé sú pre mňa ok. Na bazény, kúpaliská, wellnessy a ku moru nechodím, nie som ani turistka a ani na bicykel. No ťažké je to... ale snáď sa nájde nejaký kaviarenský povaľač ako ja 🙂

@anonym_autor
Jasná adeptka na ocot🤣🤣

anonym_f7695b
Dnes o 06:55
@anonym_autor

@biba_18 a čo teda ja mužovi dokážem ponúknuť? O sexe nehovorme.

@anonym_autor
Keď už ani ten sex nie,no potom asi nič.

anonym_99d7e1
Dnes o 07:17
@biba_18

ja vôbec nerozumiem tým definíciám na typickú ženu 😏

@mala_arkana to nenapísala, ze je lepsia.Sanca je vždy záleží za koľko rokov, ake bude robiť ustupky.

@zuzubb007 tiež by som nevarila, keby som nemala rodinu cez týždeň sa najem v práci a cez víkend donáška, stretko s kamoškou úplne zbytočne vyhodené peniaze na stravu.
@biba_18 typicka žena má empatiu, potrebu starať sa o rodinu, má v sebe láskavosť, variť, upiecť koláč, dať kvety do vázy zutulnit byvanie, je tvorivá, dbá o seba

beronsche
Dnes o 07:34

To sú také žvásty - mužská verzus ženská energia..
Zaujalo ma, že sa považuješ za netypickú žena.. a pritom nič z toho, čo píšeš, nie je žiadny zvláštny extrém..
Mám pocit, ze tvoj problém je, že si sa zasekla v stereotypoch, aká má byť žena. Toto zrejme podvedome ovplyvňuje tvoje správanie a aj možnosti vzťahu.
Tak, ako ti niekto písal, že máš strach, či ťa muž prijme...

Takže najprv sa prijmi aká si, zbav sa strachu, že nie si dosť dobrá pretože vsetci muži hľadajú niečo ine (nehľadajú).
Na tebe nie je nič extrémne a tak hrozne netypicke, čo by odpudzovalo všetkých mužov, rad radom..

beronsche
Dnes o 07:36
@anonym_99d7e1

@mala_arkana to nenapísala, ze je lepsia.Sanca je vždy záleží za koľko rokov, ake bude robiť ustupky.

@zuzubb007 tiež by som nevarila, keby som nemala rodinu cez týždeň sa najem v práci a cez víkend donáška, stretko s kamoškou úplne zbytočne vyhodené peniaze na stravu.
@biba_18 typicka žena má empatiu, potrebu starať sa o rodinu, má v sebe láskavosť, variť, upiecť koláč, dať kvety do vázy zutulnit byvanie, je tvorivá, dbá o seba

@anonym_99d7e1 typická žena má: "variť, upiecť koláč, dať kvety do vázy zutulnit byvanie, je tvorivá, dbá o seba"
To vážne?
Ja len zíram, koľko žien sa mentálne zaseklo v inej dobe..

anonym_3faf98
Dnes o 07:38
@beronsche

@anonym_99d7e1 typická žena má: "variť, upiecť koláč, dať kvety do vázy zutulnit byvanie, je tvorivá, dbá o seba"
To vážne?
Ja len zíram, koľko žien sa mentálne zaseklo v inej dobe..

@beronsche Riadna blbosť, moja partnerka toto nerobí vôbec a je to v pohode.

beronsche
Dnes o 07:38
@biba_18

@anonym_3faf98 neviem. preto celej tejto debate o netypických ženách nerozumiem 😏

@biba_18 pretože je to kravina..

Typická žena, typický muž.. poďme skatulkovat a všetko, čo nám nevojde do škatuľky je divné a zle..
Pritom svet je taký pestrý..
Len by si museli poniektorí vidieť aj ďalej od nosa..

777januska777
Dnes o 07:51
@anonym_autor

@anonym_autor keď som si prečítala to čo si s ním písala. Tak to je typické také zakomplexovane reči chlapa. Nie je za tým nič, ani ty nie si nejaký problem. Len teda si narazila na divného pána, ktorý ženu vníma ako mamičku. Ono je veľa takých chlapov a vždy bolo. Len teda čím sú starší tým je to viac počuť a čim sú staršie ženy, tým to menej tolerujú.

anonym_89927f
Dnes o 07:54
@anonym_autor

@anonym_autor A nebude to o tom, že sa s tebou nič poriadne nedá robiť? Variť nie, piecť nie, k moru nie, do wellnessu nie, nič kreatívne, do záhrady nie, do vinotéky nie, ani turistika, ani bicykel. To nie je, že nemáš nejakú bájnu ženskú energiu alebo čo, len do konca života sedieť doma a chodiť po krčmách a futbaloch a nerobiť nič iné sa tiež nechce každému. Veď si nájdi nejakého štamgasta z tvojej najbližšej krčmy, nie?

A s tým dokonalým bývalým to teda prečo nevyšlo, keď on jediný dokázal oceniť tvoje kvality?

patrike
Dnes o 08:04
@anonym_autor

@anonym_autor Jaj, turistiku a bajk nie ? Tak to bude tazke, muzi, ktori by ocenili ine tvoje nazory byvaju prave casto turisti.

oskvarka
Dnes o 08:09
@anonym_autor

@minenkaa tak potom mám ja nejakú chybu. Lebo ja to do vzťahu nedotiahnem. Asi preto, že s tým typom mužov to nechcem ani ja.

@anonym_autor kde ostanes? Ako kamarátka s výhodami alebo len v kamarátske rovine? Chlapi radi dobíjajú. Povahovo mi prídeš v pohode. A nejaké "nedostatky"si môžeš dovoliť že si koláč či navarené kúpiš a na upratovanie si môžeš dovoliť zavolať niekoho tak pohoda. Veď nieje dôležité či chodíš s metlov ale či máš upratané. Neverím že nejaký chlap toto rieši...jedine nejaký ala stara škola, presne ten čo tu matku hľadá...možno je problém že práve taký ta priťahujú ktovie.