Majú muži záujem o netypickú ženu?
Dobrý večer. Už asi rok som single a snažím sa zorientovať, ale zistila som, že nie som to, čo muži hľadajú. Nie som typická žena s tou ženskou energiou - deti, domácnosť, varenie, pečenie, dekorácie, kvety, záhradka, sukne, šaty, podpätky, vínko.
Mám 39r, nemám deti a ani k nim nemám vzťah, nikdy som deti nechcela. Vyzerám síce žensky (vlasy, postava, prsia, pery, nechty), ale tam to končí. Nosím väčšinou mokasíny a tenisky, nohavice. Neznášam varenie a v živote som upiekla niečo 2x, keď som mala 15. V záhrade sa nevyznám, nebaví ma to. Kvety mám rada, ale nepreháňam to. Max, ak mi kúpi muž, tak do vázy. Namiesto ženských vecí ma viac bavia pracovné veci, autá a veci okolo toho. Veľa pracujem, kľudne aj po večeroch, práca ma veľmi baví a myslím, že som v nej dobrá. Zarobím celkom slušne a tým pádom som zaujímavá pre tých, ktorí sa chcú zviesť, potrebujú manažérku svoju života a sú viac submisívni. Tí dominantní muži hľadajú k sebe submisívnu ženskú energiu.
Nie som typ ženy k moru, ktorá bude 7-12 dní ležať na pláži. Potrebujem niekde ísť, niečo vidieť, niečo zažiť a na jednom mieste nevydržím viac ako 2-3 dni. Uvedomila som si, že o mňa normálny muž nemá záujem. A vlastne ani sa mu nečudujem, asi byť muž, chcela by som tiež ženskú energiu. Keď sa nejaký muž dozvie, že mám pani, čo mi chodí upratovať, tak má dosť... ani to nehovorím radšej.
Na druhej strane som dobrodružná, vtipná, idem s mužom na pivo, na hokej, na futbal, zahrajem si šípky a nepokazí žiadnu zábavu. V kine si pozriem thriller radšej ako romantickú komédiu.
Asi sa nezmením, a nenájdem v sebe zrazu tú ženu. Ale moja otázka, majú muži záujem aj o takýto typ ženy? Podotknem, že výzorovo som ženská až dosť 🙂. Som stratená na zoznamovacom trhu?
@elz1920
Knihy a filmy čo spomínaš sú akože nejaké neženske?
To si vybrala úplne normálne veci. Keby nepoviem zlanujes budovy alebo robíš ponory, alebo jazdis na motokarach zavodne, dobre beriem.
Ale hento?
@anonym_a2bfe2 ak čítaš s porozumením, ide tam o narážku k pôvodnému príspevku.
Ženy sú presne ako občania SR. Volia smer aj keď porobili hlúposti priamo pred ich očami. Opozícia na to upozorňuje ale ajtak si zase zvolia smer, a opozícia sa môže aj rozkrájať, stále bude len opozíciou. Nestačí ani vražda novinára a nevinnej ženy ktorá sa len priplietla… Tak len na chvílu odstúpil, ale už je zase premiérom… Proste ten smer aj keby týral ludí, ajtak ho zvolia. Toto isté aj ženy, budú si vyberať mačov, badboyov, tyranov, násilníkov, lebo jednoduchý slušný chlap je nudný trtko.
@nepodarok prosim ta ty kde zijes,to že ty máš vo svojim okoli nejaké zmätky ľudí ,to neznamena,že taki ľudia sú všade
Už sme ti tu veľa krát písali ,že sa máš zdvihnúť a žiť a nie riesit blbosti
Si mladý človek a nikde si nebol a ešte sa ti nepáči že si musíš kúpiť lístok na vlak
Akoze mohli by sme dat fakt pokoj tym thrillerom a historickym romanom verzus romantickym doktorskym dramam of Sophie Kinselly a Danielle Steel. Ja teda neviem, ci sa autorka pyta na literarne preferencie kazdej zeny v satach a opatkoch, ktoru vidi na ulici, ale ja osobne mam doma v kniznici niekolko regalov Stephena Kinga, Jo Nesboa, Andrzeja Sapkowskeho, Juraja Cervenaka, Kena Folletta, a potom rozneho mixu autorov zo zanrov od psychothrillerov cez horory, fantasy, az historicku prozu. V kupelni mam zase niekolko regalov Sephory, MAC-u, NYX-u, Charlotte Tilbury, Urban Decay, Olaplexov a rady K18.
Toto je taky klasicky stereotyp, ze "tradicna zenskost" sa rovna primitivita, povrchne zaujmy, plytkost a hlupost, zatial, co "tradicna muzskost" znamena intelektualne a hlbave temy a cinnosti. Autorka si pozrela par thrillerov a nadobudla pocit, ze ona je tak neuveritelne vynimocna, ze automaticky odplasi kazdeho muza, ked realne ich plasi nieco uplne ine, a sice tieto komplexy, namyslenost a sebalutost.
@anonym_autor A nebude to o tom, že sa s tebou nič poriadne nedá robiť? Variť nie, piecť nie, k moru nie, do wellnessu nie, nič kreatívne, do záhrady nie, do vinotéky nie, ani turistika, ani bicykel. To nie je, že nemáš nejakú bájnu ženskú energiu alebo čo, len do konca života sedieť doma a chodiť po krčmách a futbaloch a nerobiť nič iné sa tiež nechce každému. Veď si nájdi nejakého štamgasta z tvojej najbližšej krčmy, nie?
A s tým dokonalým bývalým to teda prečo nevyšlo, keď on jediný dokázal oceniť tvoje kvality?
@anonym_89927f to sui všetky veci, ktoré so mnou muž bude robiť? Poďme do kina, do divadla, na výstavu, do múzea, poďme na kolotočne, do prírody sa prejsť, poďme do útulku venčiť psy, poďme pomáhať do DSS seniorom, na štvorkolky, do escapu room, na laser game, na paitball, na strelnicu, na sprevádzané potulky mestom, poďme na výlet do Prahy, do Budapešti, do Londýna, na zápas Celtic Glasgow. Moznosti mame tak vela. A ked uz nic, tak sa zavrime doma na 3 dni a budeme jest, milovat sa urobime si filmovy maraton.
Autorka, najdi si na reddite fora k teme "NLOG" alebo "not like the other girls". To si presne ty.
@frzeiovn nedám si šaty, ani sukničky, ani volániky, ani ružovú a červenú farbu, nosím čiernu, tmavomodrú, sivú, hnedú, sivú. Deti mi vyslovene vadia, hlavne tie vo veku 6-18r. Tie úplne maličké, alebo už dospelé sú pre mňa ok. Na bazény, kúpaliská, wellnessy a ku moru nechodím, nie som ani turistka a ani na bicykel. No ťažké je to... ale snáď sa nájde nejaký kaviarenský povaľač ako ja 🙂
@anonym_autor mne to vychádza ,že jediný problém čo ma ,si vlastne ty
Veď ti vlastne ani nič nechceš robiť a ani nikde ist
@anonym_89927f to sui všetky veci, ktoré so mnou muž bude robiť? Poďme do kina, do divadla, na výstavu, do múzea, poďme na kolotočne, do prírody sa prejsť, poďme do útulku venčiť psy, poďme pomáhať do DSS seniorom, na štvorkolky, do escapu room, na laser game, na paitball, na strelnicu, na sprevádzané potulky mestom, poďme na výlet do Prahy, do Budapešti, do Londýna, na zápas Celtic Glasgow. Moznosti mame tak vela. A ked uz nic, tak sa zavrime doma na 3 dni a budeme jest, milovat sa urobime si filmovy maraton.
@anonym_autor Stále si neodpovedala na otázku, čo je na tebe tak netypické. budeš šokovaná, ale ženy robia úplne všetko, čo si práve vymenovala. Dokonca sútažne. Moja kamarátka robí profesionálne skeet streľbu.
Inak na štvorkolky áno, ale na bicykle a turistiku nie? To je nejak veľmi špecifický zoznam aktivít, ktoré si ochotná robiť.
Vybalit hned na chlapa vsetky svoje negativa a nedostatky / v tvojich ociach, mi pride ako sposob, ako ho odradit. Muzi ocenia prijemnu zensku spolocnost, mat niekoho, kto ich vypocuje, podpori plus maju radi pekne zeny, co zrejme splnas..Varenie a tie dalsie veci su fajn, ale poznam zeny, ktore nevaria a robi to muz a kopu inych prikladov. Cize da sa, ked sa chce a clovek je nastaveny urobit kompromisy. U teba mi pride, ze si nastavena inak a prilis to riesis a analyzujes.
Vybalit hned na chlapa vsetky svoje negativa a nedostatky / v tvojich ociach, mi pride ako sposob, ako ho odradit. Muzi ocenia prijemnu zensku spolocnost, mat niekoho, kto ich vypocuje, podpori plus maju radi pekne zeny, co zrejme splnas..Varenie a tie dalsie veci su fajn, ale poznam zeny, ktore nevaria a robi to muz a kopu inych prikladov. Cize da sa, ked sa chce a clovek je nastaveny urobit kompromisy. U teba mi pride, ze si nastavena inak a prilis to riesis a analyzujes.
@la_dolce_vita Este k tomu aj dokola ruminuje o dokonalom byvalom vztahu, ktory skoncil pred rokmi, a podvedome porovnava kazdeho chlapa s ex. Vyborna kombinacia na zacatie noveho vztahu, fakt.
@la_dolce_vita Este k tomu aj dokola ruminuje o dokonalom byvalom vztahu, ktory skoncil pred rokmi, a podvedome porovnava kazdeho chlapa s ex. Vyborna kombinacia na zacatie noveho vztahu, fakt.
@mala_arkana ja som napr typicka zena, ktora vari, stara sa o domacnost aj o seba, ale idem v pohode s muzom na hokej a na pivo, pretoze on to ma rad a chcem byt s nim. Dovolenkujeme spolu, ale kedze som aktivnejsia, na vylety idem sama atd atd atd. Proste da sa vsetko pri troche snahy..
@mala_arkana ja som napr typicka zena, ktora vari, stara sa o domacnost aj o seba, ale idem v pohode s muzom na hokej a na pivo, pretoze on to ma rad a chcem byt s nim. Dovolenkujeme spolu, ale kedze som aktivnejsia, na vylety idem sama atd atd atd. Proste da sa vsetko pri troche snahy..
@la_dolce_vita Ja si nemyslim, ze existuju nejaki ludia, ktori robia striktne len jeden typ aktivit alebo druhy, to je len nejaka skatulka v autorkinom obmedzenom zmyslani, ktorou si ospravedlnuje to, ze odpudzuje chlapov svojim pristupom. Depkovanie o tom, co nema ponuknut, krasne mu na uvod oznami svoje nedostatky, kompliment na svoj vizual mu zrusi odpovedou "z peknej misky sa nenajes", v hlave ma len byvaleho, ale zase tiez ma patent na pravdu a podvedome opovrhuje cimkolvek, co nie je presne ako ona. Normalne by ju bolo asi treba zoznamit s hasicom-paralympionikom, to je ako zenska verzia jeho.
@la_dolce_vita Ja si nemyslim, ze existuju nejaki ludia, ktori robia striktne len jeden typ aktivit alebo druhy, to je len nejaka skatulka v autorkinom obmedzenom zmyslani, ktorou si ospravedlnuje to, ze odpudzuje chlapov svojim pristupom. Depkovanie o tom, co nema ponuknut, krasne mu na uvod oznami svoje nedostatky, kompliment na svoj vizual mu zrusi odpovedou "z peknej misky sa nenajes", v hlave ma len byvaleho, ale zase tiez ma patent na pravdu a podvedome opovrhuje cimkolvek, co nie je presne ako ona. Normalne by ju bolo asi treba zoznamit s hasicom-paralympionikom, to je ako zenska verzia jeho.
@mala_arkana presne tak!! Preco by sa nedalo najest aj z peknej misky?! 🙂
@mala_arkana to nenapísala, ze je lepsia.Sanca je vždy záleží za koľko rokov, ake bude robiť ustupky.
@zuzubb007 tiež by som nevarila, keby som nemala rodinu cez týždeň sa najem v práci a cez víkend donáška, stretko s kamoškou úplne zbytočne vyhodené peniaze na stravu.
@biba_18 typicka žena má empatiu, potrebu starať sa o rodinu, má v sebe láskavosť, variť, upiecť koláč, dať kvety do vázy zutulnit byvanie, je tvorivá, dbá o seba
@anonym_99d7e1 tak potom aj ja som netypická - varím len že musím, nepečiem a ani koláče nejem, mne zdochne aj kaktus, nie že kvet vo váze, mám rada box, futbal a pivo... a nemám problém dostávať komplimenty celoživotne od chlapov.. lebo áno, mám empatiu, ale hlavne nie som vzťahovačná. to je základný predpoklad dobrého vychádzania s mužmi ... 😒
Autorka, ty si predvoj mladej generácie žien o nejakých 30 - 40 rokov - postupný odklon od materstva a tradičného prorodinného zamerania k prevažujúcemu single životu a občasnému párovému spolužitiu.
Myslím, že ide o nezvrátiteľný vývoj.
Ako muž kvitujem, že hneď pri úvodných stretnutiach vyložíš karty na stôl.
Autorka, ty si predvoj mladej generácie žien o nejakých 30 - 40 rokov - postupný odklon od materstva a tradičného prorodinného zamerania k prevažujúcemu single životu a občasnému párovému spolužitiu.
@anonym_fda368 nechcem, aby muž so mnou strácal čas, keď nie som to, čo vo finálne na konci dňa bude on hľadať. A keď to má byť pre muža problém, som rada, keď to viem a nestrácam s ním čas ja. Nechcem venovať energiu niekomu, s kým nám to nebude ladiť. To som ja, buď sa páčim - celý package - alebo sa nepáčim. Bola som v dlhodobých vzťahoch, žila som s mužmi, viem o čom je fungovanie v páre. Ale do budúcnosti už to skôr aktuálne vidím na fungovanie dvoch samostatných jednotiek vedľa seba. To by ma musel ten muž veľmi prekvapiť.
@anonym_fda368 a ja ako muž zasa nie, lebo ten sa potom zľakne a ujde, lebo to prirodzene nečaká a nemá čo objavovať. A v takom prípade stretáva iba bláznov, lebo "normálny" ujde hneď.
@anonym_fda368 nechcem, aby muž so mnou strácal čas, keď nie som to, čo vo finálne na konci dňa bude on hľadať. A keď to má byť pre muža problém, som rada, keď to viem a nestrácam s ním čas ja. Nechcem venovať energiu niekomu, s kým nám to nebude ladiť. To som ja, buď sa páčim - celý package - alebo sa nepáčim. Bola som v dlhodobých vzťahoch, žila som s mužmi, viem o čom je fungovanie v páre. Ale do budúcnosti už to skôr aktuálne vidím na fungovanie dvoch samostatných jednotiek vedľa seba. To by ma musel ten muž veľmi prekvapiť.
@anonym_autor takže ich odplasis hneď na začiatku.Takato som a ber, alebo neber žiadny kompromis.Mna by zaujimalo ako vyzerá pre teba ideálny muž?Dôležité je chémia, vyžarovanie a nie to, či pecies koláče a máš kvietkovane vankúše a si žena v župane.
@anonym_autor takže ich odplasis hneď na začiatku.Takato som a ber, alebo neber žiadny kompromis.Mna by zaujimalo ako vyzerá pre teba ideálny muž?Dôležité je chémia, vyžarovanie a nie to, či pecies koláče a máš kvietkovane vankúše a si žena v župane.
@anonym_99d7e1 vyšší, strednej váhy ani chudý, ani tučný, taký, čo ho vietor neodfúkne. Vôbec si nepotrpím na výzor. Musí tam byž chémia. Aby mal svoj život, priateľov, hobby, aby nebol ten typ, kam na posadíš, tam budem sedieť, závislý na mame, žene, ex apd. Mal by byť pracujúci, samostatný, sčítaný, vzdelaný a mať zmysel pre humor. Nemusí byť manuálne zručný, skôr ten typ, čo to vie zariadiť a zmanažovať. A ideálne, ak je to chlap aj na opekačku do lesa, aj do opery a do divadla.
@anonym_99d7e1 vyšší, strednej váhy ani chudý, ani tučný, taký, čo ho vietor neodfúkne. Vôbec si nepotrpím na výzor. Musí tam byž chémia. Aby mal svoj život, priateľov, hobby, aby nebol ten typ, kam na posadíš, tam budem sedieť, závislý na mame, žene, ex apd. Mal by byť pracujúci, samostatný, sčítaný, vzdelaný a mať zmysel pre humor. Nemusí byť manuálne zručný, skôr ten typ, čo to vie zariadiť a zmanažovať. A ideálne, ak je to chlap aj na opekačku do lesa, aj do opery a do divadla.
@anonym_autor Okrem tej manuálnej zručnosti, čo som, sedí. Už som sa pýtal či ideme na pivo? 😉 😂
Lovit v spravnej vode, cize childfree a zaujimavejsi segment po 40, mozno aj zahranicie, lebo na sk je takych muzov menej vdaka nastaveniu vychovou
Ja som podobny typ ženy. Sice varit viem a rada nosin saty. Ale opalovat sa ma nebavi, nákupy tiez nie, radsej aktivna dovolenka, radsej tura ako kavicka. Riesit nechtiky, makeupy nehrozí... A práve naopak mala som vela napadnikov, takych normalnych co chceli zenu do života a vztah a nie milenku. Prave preto lebo som "to dobre bezstarostne dievca od vedla". Ale fakt je, že som praveho stretla uz v 26 rokoch, kto vie co by bolo v 40tke.
@anonym_99d7e1 tak potom aj ja som netypická - varím len že musím, nepečiem a ani koláče nejem, mne zdochne aj kaktus, nie že kvet vo váze, mám rada box, futbal a pivo... a nemám problém dostávať komplimenty celoživotne od chlapov.. lebo áno, mám empatiu, ale hlavne nie som vzťahovačná. to je základný predpoklad dobrého vychádzania s mužmi ... 😒
@biba_18 poslednu dobu si viac vsimam tvoje komenty a vzdy suznia s mojimi názormi a humorom :D no po precitani tohto by som ta chcela za kamošku!! :D ano pisem anonymne bo to vyznie trapne :D:D ale ta ja viac kamošov mam ako zien, proste nemam stastie na kamošky bo ma nebavi s nimi nakupovat, kavickovat.. A v praci som v odvetí kde je viac mužov... To len tak pre vysvetlenie :D
Ja som nikdy chlapovi nesľubovala, že budem variť a starať sa o jeho žalúdok, ak na to prišlo tak som povedala, že mu pomožem, aby neumrel od hladu a tak to aj vo vzťahoch bolo.
Treba nakúpiť, uvariť, upratať a musel priložiť ruku k dielu, alebo povedať poďme na večeru..
Tak si nemyslím že toto je problém, moj je rád, že sa naučil pri mne variť😁
@biba_18 poslednu dobu si viac vsimam tvoje komenty a vzdy suznia s mojimi názormi a humorom :D no po precitani tohto by som ta chcela za kamošku!! :D ano pisem anonymne bo to vyznie trapne :D:D ale ta ja viac kamošov mam ako zien, proste nemam stastie na kamošky bo ma nebavi s nimi nakupovat, kavickovat.. A v praci som v odvetí kde je viac mužov... To len tak pre vysvetlenie :D
@anonym_ecd834 díky... máš dobrý vkus 😂😂
@anonym_autor Okrem tej manuálnej zručnosti, čo som, sedí. Už som sa pýtal či ideme na pivo? 😉 😂
@anonym_3faf98 dvaja anonymovia na pive musí byť zábava. Som z východu. Si 45+? Bez detí? Alebo už veľké samostatnejšie deti? Ak áno, môžeme pokecať.
@anonym_autor kde ostanes? Ako kamarátka s výhodami alebo len v kamarátske rovine? Chlapi radi dobíjajú. Povahovo mi prídeš v pohode. A nejaké "nedostatky"si môžeš dovoliť že si koláč či navarené kúpiš a na upratovanie si môžeš dovoliť zavolať niekoho tak pohoda. Veď nieje dôležité či chodíš s metlov ale či máš upratané. Neverím že nejaký chlap toto rieši...jedine nejaký ala stara škola, presne ten čo tu matku hľadá...možno je problém že práve taký ta priťahujú ktovie.
@oskvarka Nie, mna dobyjanie nikdy nebavilo. Bud maju zaujem obaja a nehraju nejake hlupe hry alebo nic z toho. Navrhnem nejake miesto a program stretnutia, bud to druha strana akceptuje vratane pripadnej zmeny programu a casu alebo nic z toho. Odmietnutie bez nahradneho datumu = koniec komunikacie. S princeznickami nech sa natahuje niekto iny.
@anonym_3faf98 dvaja anonymovia na pive musí byť zábava. Som z východu. Si 45+? Bez detí? Alebo už veľké samostatnejšie deti? Ak áno, môžeme pokecať.
@anonym_autor Všetko mimo. Ja viac západ, 40+ a dieťa v puberte. 😂 😂
@anonym_autor ja som akurát na východe. Bardejov máš ďaleko?

Ženy sú presne ako občania SR. Volia smer aj keď porobili hlúposti priamo pred ich očami. Opozícia na to upozorňuje ale ajtak si zase zvolia smer, a opozícia sa môže aj rozkrájať, stále bude len opozíciou. Nestačí ani vražda novinára a nevinnej ženy ktorá sa len priplietla… Tak len na chvílu odstúpil, ale už je zase premiérom… Proste ten smer aj keby týral ludí, ajtak ho zvolia. Toto isté aj ženy, budú si vyberať mačov, badboyov, tyranov, násilníkov, lebo jednoduchý slušný chlap je nudný trtko.
@nepodarok s tou politikou suhlasim, ale ze by sme vsetky chceli tyranov?! To je co za nezmysel... rozumna, sikovna, zrela zena si vybera podobneho partnera.