icon

Majú vzťahy len sebavedomé a atraktívne ženy?

10. okt 2024

Dobrý deň. Mám 27r a som dlhšie sama, mám pár kg nadváhu (cca 170cm/85kg) ale snažím sa s tým niečo robiť, hýbem sa, športujem nemám pocit že by som bola lenivá..žijem aktívne.. ale ide to veľmi pomaly keďže som si prešla PPP. Maľujem sa, snažim sa vyzerať čo najlepšie.
Som na zoznamke a keď si s niekym píšem, su milí, vkuse ma chlapi volajú von, keď už ideme tak je to za mňa fajn, zaplatí, je v pohode, ale potom sa neozve alebo vidím že záujem upadne. Čo robím zle?
Mám teraz horšie obdobie psychicky a neverím si… možno to vycítia že nie som sebavedomá? Samozrejme moju váhu nevyťahujem ani tieto moje problémy na stretku…
Mám pocit že každemu naokolo sa darí a mne sa už ani nechce sa stretavať alebo hoc si len písat keď to dopadnw stále zle.
Ďakujem za odpovede.

Strana
z4
ukgirls
13. okt 2024

ja som pekna a som single 😂

zuzu11166
13. okt 2024

@gab uplne suhlasim!!
Ja som nízka-157,teraz som riadne pribrata-nie som spokojna so sebou,ale podla vysky by som mala mat 57kg,no ked som mala 64kg,nikde mi neprevisalo brucho ani nič.nosila som zapravene tricko v nohaviciach,cvicila som vtedy,bola som uplne spokojna...a nikto mi nechcel verit ze tolko vážim.leblo podla tabuliek som mala dost nadvahu.
No ja som mala svalovu hmotu a ta je ťažšia ako tuk

neznama1234
13. okt 2024

My sme sa našli cez zoznamku v novinách, mám 100kg/184cm a už sme 3m zobratí 😊. Napríklad mne sa muž priznal večer pred svadbou, že na prvý pohľad som ho neocarila. A vidíš, vzali sme sa 😀

luizina
13. okt 2024

Ak sa ty sama necitis dobre, tak ako sa môžeš pacit inym? Ide hlavne o to co vyzarujes a ako sa ludia pri tebe citia. Trocha zdraveho sebavedomia treba mat a to nadobudnes iba ak sa budes sama so sebou citit dobre. Podla mna ti nebude nic platne, ak schudnes, ale sama sa nebudes mat rada. Skus sa zamerat na svoj psychicky stav a ked budes v poriadku, tak mozno aj ten spravny chlap pride do tvojho zivota.

petrahl
13. okt 2024

@vler súhlasím 🙏

savarinka
13. okt 2024

Nerieš váhu, dôveruj si buď v pohode a hlavne sama sebou, a potom to príde (tiež mam kg navyše a vôbec to nie problém). Chlapi vseobecne nemajú radi problémy a z teba to zrejme srší. Bav sa a cit sa ako niekto, o koho sa majú oni biť, nie ty o nich.Vzbud v nich pocit, že ťa chcú poznať viac, lebo si neprecitana kniha. A potom , neboj sa aj ty vytiahnuť peňaženku lebo časy, kedy to bolo len na nich sú preč...a ešte jedna rada, vždy chceme to, čo nemáme, niekto chce vzťah, lebo ho nemá a iní by boli radi bez vzťahu, lebo ho majú.....

tiika
13. okt 2024

Podľa mna ty najskôr potrebuješ sama sebe uveriť, že sa môžeš cítiť dobre, spokojne a sebaisto aj bez ohľadu na svoju postavu.

andreatytler
13. okt 2024

To nie je vahou ani tvojim sebavedomim. Myslim ze to je tym ze na zoznamkach je proste priserne mnozstvo odpadu cez ktory sa clovek musi prehrabat aby nasiel nieco dobre. Fakt je to hrozne sito. Urcite is ten nezuajem nevztahuj na seba, oklep sa a skus dalsieho. treba byt vytrvaly, alebo iny sposob zoznamenia.

ada510
13. okt 2024

To nieje vôbec nadváha hlavne a krása je pomynutelna ale každá žena ak sa o seba stata primerane vyzerá dobre ...

slovakboy
13. okt 2024

Keď som si prečítal nadpis príspevku, hneď som vedel že odpoviem Nie. Nie len pekné ženy majú vzťahy. Jednak je krása do určitej miery subjektívna. Do určitej nie. Ale keby len krásavice mali vzťahy tak vymrieme. Krása nehrá ani v sexe až takú rolu a preceňuje sa aj mužmi. Ale sú určité prírodné zákonitosti výberu. Má vyzerať mlado zdravo a súmerne. Plus mínus. Za mňa - žensky. Aj stará babka je ako žena pekná, keď sa tak decentne upraví. Vo svojom profile mám príspevok od jednej Indiánky. Pozri si jej fotku. Je krásna. Občas si ju pripomínam a vidím v jej očiach a tvári ten jemný úsmev. Krásny úsmev. Napriek starobe je žensky krásna. A hoci na ňu nemyslím sexuálne vnimam ju ako ženu. A toto si myslím, že je aj návod pre teba. Nevnímať sa ako silná a odmietaná, ale ako žena a sebou prijímaná. Uprav sa vkusne. Proste vkusne. Ja som plešatý a sivý ale dám si peknú košeľu, nohavice opasok, topánky čisté, ostrihaný, vlasy nehty, žiadne chlpy v nose a na ušiach, každé ráno oholený a vystretý. A cítim sa stále mužne a príťažlivý. Nemam ambíciu nikoho zbaliť, ale chcem aby ľuďom bolo so mnou prijemne. A to sa dá dosiahnuť tým, že ja sa cítim prijemne. Preto urob zo seba prijemne vyzerajúcu ženu. Aj keď máš nadváhu. Chudnúť budeš až keď budeš mať muža. Teraz si uvedom vnútorne na svoju ženskosť. Trénuj občas to cítenie. Určite poznáš príťažlivé ženy s nadváhou. Neopakuj sa po nich ale inšpiruj sa nimi. Prijmi sa aj s nadváhou a maj sa rada aj s nadváhou.

linduska86
14. okt 2024

Správny muž !!! Ta bude milovať aj s kilami navyše.
Lebo veď ok na začiatku môžeš mať 65 kíl a po pôrode naprm 76 a po menopauze aj 100 čo ťa potom kopne do riti lebo šak genetika , hormóny , stres a kadečo?
Keď chces pichaca tak nerieš somariny a keď chces vzťah tak si hľadaj normálneho chlapa čo nerieši či si žena da šalát alebo segedínsky guláš
Si myslíme že vzťah je aj o niečom inom ako len o sexe... Vzájomné porozumenie láska a normálne problémy bude treba riešiť. A zase aj ti chlapi po 45 tke už nevyzerajú ako 25 roční 😂 tak vyberaj rozumné

toscania
14. okt 2024

Poznala som také tučné ( fakt obézne mladé baby do 25 rokov ), škaredé, aj smatlave, o Tom aké boli niektoré sprosté alebo aj nie milé osobky ani nevravím🤦🤦🤦a každá jedna malá chlapov, že až....takže nie, to že nerandis, nie je o Tvojej váhe ani nadváhe, ale iba a len o Tvojom SEBAVEDOMÍ!!! Nič iné to nie je😉 čiže ak si nespokojná so sebou, so svojou váhou, tak preto musíš niečo spraviť len a len Ty sama, nik iný alebo sa začneš mať rada taká aká si✌️ ja som mala po strednej škole vahu nad 80kg a vysoká som iba 165cm a tiež som sa necítila dobre vo svojej koži, stále som chcela schudnúť, ale reálne som začala až keď som šla na jeseň do divadla, obliekla si sukňu, čo som si kúpila na pracovnú konferenciu v tu jar, zohla som sa a tá sukňa mi celá praskla na zadku🤦🤦🤦 to bol u mňa moment zlomu, keď som si povedala dosť💪 a za ďalšie 4 roky som postupne delenou stravou a neskôr aj tancom schudla na 65kg❤️ a potom keď som sa dala dokopy s mojím muzom na 60kg😍 držim pasticky, aby si v prvom rade bola šťastná a spokojná Ty sama sebou❤️🤞✌️🙏

olivka84
14. okt 2024

Podľa mňa najviac dokáže naložiť žena žene .vidím to v rôznych komentoch napr na Evelyn ako jej tie ženské nakladajú . Málokedy chlapi.
Chorá doba toto. Ako 40 ročná žena ktorá si prešla asi každou diétou čo existuje ti chcem povedať netráp sa diétami jedz zdravo a vyvážené cvic pre radosť hyb sa pre radosť . Zdravie je prvoradé . Kašli na to kto si čo myslí. Nech posudzuje každý sám seba jedine na čom záleží čo si myslíš o sebe ty . Keď si pozriem staré fotky ani raz som si nepovedala bože aká som bola škaredá a tučná skôr opačné .bože ako som tu dobre vyzerala nechápem prečo som chudla.
K chlapom na zoznamke na 90 percent sú tam hovada . Sestra ich poskusala viacero a natrafila už na opilca zenaca chronického suknickara maminho mazanka ... Chodia tam sami zúfalci . Viem že sa ťažko niekto hľadá ale ono to príde . Skús sa zamerať na seba dať sa psychicky dokopy veriť si nájsť svoju hodnotu a garantujem ti že keď tu hodnotu nenájdeš v 85 kg tele nenájdeš hu ani v 50 kg . Tu hodnotu ti nedá nikto iný žiadny chlap kamaráti žiadne handry .iba ty sama

suezana
14. okt 2024

Pre pána nečítaj , že váha je problém!!!!!
Ty potrebuješ partnera, ktorý ťa bude milovať pre teba samú, nie pre postavu!!!
V stredu pôjde extrémna premena, tam bude chlap, ktorý svoju ženu miluje - aj keď má nadváhu. Vyser sa na každého povrchného chlapa, ktorý rieši kilogramy, vzhľad. To sa nedá dlhodobo .... Čo budeš pred ním nonstop v kŕči?
Len daj naozaj reálnu foto všade. Dnes sa všetci fotia tak, že na fotke vyzeraju o 20 kg ľahšie. Aby ich presne to neodtadzalo.
A na druhej strane, veď je aj veľa mladých mužov, čo majú nadváhu, túžia po láske, takže buď len sama sebou. Nič viac, nič menej. Nech nájdeš toho , čo si sadnete po všetkých stránkach. 🍀🍀🍀🍀

1bubino2
14. okt 2024

@dominikamacakova presneeeee

grof_monte_christo
14. okt 2024

Zeny, co na svoju vahu kaslu, si neuvedomuju, ako sa im znizuje vyber potencialnych partnerov. Nie, hodnotenie fyzickeho vzhladu nie je znakom povrchnosti. Do vztahu patri aj fyzicka intimita a vzrusenie nie je na povel, aj ked si muz danu partnerku vazi. Za dalsie, ak chce muz sportovo zalozenu zenu na travenie spolocneho casu, tak partnerku s nadvahou na 90 % automaticky vyradi. A pritom to moze byt muz s hodnotami na pravom mieste.

stela567
14. okt 2024

Ahoj autorka. Ja trosku sa vojdem do témy.
Píšem veľké NIE nato, že žena s krivkami, žena s kilami navyše je menej ako štíhla. Dám Ti príklad mňa ja mam 170/75kg hore dole, raz menej raz viacej. Mam postavu úplnej Venuše, široké boku, zadok a stehná. Ešte keď som bola slobodná a mala som partiu kamarátok tak áno všetko štíhle baby. Ja som si dala minisaty, kozačky a v zivote nikdy som nemala problém s mužmi. Nikdy, ešte tie moje kamošky sa smiali, že vždy som ich precikala😅 nejde o váhu, ide o to ako sa vieš predať. Môžeš mať aj 50kg ale pokiaľ sa nevieš predať nepredas sa, pretože je milión žien. Môj manžel je úplný fitnesak a očarovala som mu ja s mojou zadnicou, nevie sa na u vynadívať. A teraz som po pôrode mam 10kg navyše a stále sa na mňa diva ako na svätý obrázok. Lebo áno to je život. Život plynie, kila prídu, choroby všeličo a vzťah nie je o tom ako človek vyzerá. To sa vždy zmení, pokiaľ teda nie si Dara Rolins. Čiže ak si nespokojná schudni keď si spokoj a ser nato. 0blec sa, usmej sa a ideš do sveta. Co vyzarujes to priťahuješ a je jedno ci máš 50 alebo 100kg.

toscania
14. okt 2024

@stela567 amen ❤️

hugoboss1923
14. okt 2024

Krása je len subjektívny vnem. Pre jedného môžeš byť len tuctové dievča, zatiaľ čo druhý ťa môže vnímať ako ideál ženskej krásy. Na každú rukavicu sa nájde tá správna ruka.

earlgrey
14. okt 2024

@grof_monte_christo Počkaj, nie každá žena s nadváhou nezvládne šport...ja som dlhé roky bola obézna, ale vyšľapala som ak strmé kopce, prechodila som aj 5-6 hodín, neptrebovala som sedieť v kaviarni alebo reštike...keď som išla na rande, tak do prírody. Nikdy nezabudnem na rande v Londýne, kde som 5 hodín s dotyčným prechodila, hore dole...on zničený (štíhly muž) a ja obézna plná energie....z práce som 3 hodiny šľapala pešo v lete domov..hoci raz za týždeň, každý piatok, ale proste potrebovala som byť aktívna. V práci som behala od 8 do pol 5. Celé dni na nohách a potom utekala do svojej reštiky a tam do 1 rána sa nabehala tiež...a to som mala skoro 100kg. Takže ak súdime podľa vzhľadu, ok, ale nevieme, čo ten človek aj so svojou nadváhou dokáže, takže odsudzovať alebo posudzovať na základne fyzičnosti, kíl a neviem čoho tiež nie je správne...
Ale chápem, že koľko ľudí, toľko chutí.

piridoxin
15. okt 2024

zmyslom života je RADOSŤ 🙂)) Tu nejde o tvoju váhu, výzor, momentálny stav... Väčšina si myslí, že radosť budú mať, KEĎ... zbohatnú, schudnú, skrásnejú, vyliečia sa, zoznámia sa, excelujú v práci........ a až POTOM budú šťastní🙂))) Moja rada: odstráň zo svojho života, čo nenávidíš a daj tam to, čo miluješ. KAŽDÝ deň si rob radosť (nie potom), venuj pozornosť tomu čo miluješ a všetko ostatné príde

piridoxin
15. okt 2024

PS: načakaj, že si ťa niekto nájde!... skúšala si sa bez strachu prihovoriť človeku, čo sa ti páči? zbav sa strachu a skúšaj

egonsk
15. okt 2024

@piridoxin ja sa tiez bezne prihovaram peknym slecnam, napriklad zacnem "mozem platit kartou?", ked pri pokladni nevidim terminal. A oni s usmevom zvycajne odpovedia "ano" a vytiahnu ho z popod kasy 😁😉

nika_16
16. okt 2024

@tramtada31 Sranda :D

Strana
z4