icon

Mal by muž prísť na prvé stretnutie za ženou?

15. aug 2023

Ahojte žienky. Zaujímal by ma váš nazor na prvé rande ak vzdialenosť je vyše 2 hodiny..stretnúť sa na pol ceste alebo by muž mal prísť za ženou? Ďakujem

Strana
z2
karinka223
Odpoveď bola odstránená
muchotrafka298
15. aug 2023

Ja som stara skola, takze za mna by mal muz prist za zenou, aspon pocas prvych rande. Neskor by mi to bolo jedno, len by som zo zaciatku volila neutralne prostredie.

mimka1402
15. aug 2023

@karinka223 Neuveris, ale ja som chodila aj boli rande kde to bolo na strede cesty a vždy to dopadlo lepšie ak muž dával väčšiu iniciatívu a dal si námahu. Môj názor je iný. Prečo by to malo byť o rozsudku? Vždy je zena na rande viac zraniteľná a vo väčšom nebezpečenstve. Je fér aby ona bolo vo "svojom" prostredí, ktoré pozná. Ak muž vidí že žena je xy km od neho a swajpne ju ďalej, mal by mať ochotu sa s ňou stretnúť a ísť za ňou.

autor
15. aug 2023

Nejde o zoznamku..ale spolocneho znameho s ktorym som sa este nevidela...on ma oslovil prvu tak som cakala ze aj v tomto bude iniciativny...asi za mna tudy vlak nejede a bol to od neho krok vedla bohuzial 🤷‍♀️

autor
15. aug 2023

Ja nemam problem ist na rande za nim na pol cesty ale nie ked sa jedna o prve rande..neviem no dost sa to vo mne bije ci vlastne aj odpisat daco

marsmykkok
15. aug 2023

A teda vyslovene trvá na tej polceste? Možno len tam je nejaké pekné miesto, kde chce ísť... Však skús mu napísať, že napríklad ty v horúčave nerada cestuješ, lebo ti je teplo a ak pustíš klímu, si z nej chorá, že či by nemohol prísť do tvojho mesta? Ak má vážny záujem príde...

marsmykkok
15. aug 2023

Ale zase do budúcna, ak obaja už teraz máte neochotu cestovať, fungovať to asi nebude...

karinka223
Odpoveď bola odstránená
autor
15. aug 2023

@marsmykkok nie ja ked nereagovala na tu pol cestu tak navrhol ze aj pride ale vo mne ostal taky divny pocit a dost rozmyslam ako sa zachovam

marsmykkok
15. aug 2023

podľa mňa za pokus nič nedáš...

januska12323
15. aug 2023

Tak tebe sa nechce ani na pol cesty a on sa má trepať celú dvakrát?

simca06022011
15. aug 2023

@miadi moj dochadzal z Budapesti do BB :D a nemal problem :D este aj pracoval z tadeto par rokov a dochadzal tam (nie denne samozrejme). Da sa ked sa chce.
Ale ja by som to nejazdila ked mam pravdu povedat :DDD

zuzinka888
15. aug 2023

Ja by som ho asi zrusila- preco chce cestovat iba pol cestu- nakdady? Potom bude chciet iba pol uctu zaplatit? Jeden listok do kina.....?? Ja nie som zastancom ,ze muz ma platit vsetko a vzdy - nemam problem zaplatit ani cestovat- ale 1.rande ma byt predsa vynimocne mas na nom ohurit- ukazat sa v naj, naj " kvalite".

tykat
15. aug 2023

Na pol ceste, na neutralnej pode, v civilizacii a hlavne nech sa nedozvie kde byvam. Ak sa z neho nahodou vykluje nejaky psychopat.

la_dolce_vita
15. aug 2023

Autorka, mala by byt snaha na jeho strane, on sa chce stretnut... tu nejde o rovnocennost, sme zeny, nechceme sa rovnat muzom. Aspon ja teda nie.. tieto moderne trendy proti nam. Sama mas nedobry pocit a ja ta uplne chapem..

la_dolce_vita
15. aug 2023

Ups: moderne trendy idu proti nam

autor
15. aug 2023

@la_dolce_vita uplne s tebou suhlasim 👌👌👌

zoeeoz
15. aug 2023

U mna je ideal toto: on navrhne, ze pride a ja poviem, ze na pol ceste..ak by nechcel pristupit, tak mu poviem, ze chodit ani nemusi..takto uvidim aj to, ze ma zaujem a zaroven ho uchranim od 4h cesty lebo predpokladam, ak sa s nim idem stretnut tak aj ja mam o nho zaujem a nestretavam sa s niekym o kom uz dopredu viem, ze urcite nie

euka210
15. aug 2023

2h byval aj moj a riesili sme to vikendami u nas alebo u nich...ale poznali sme sa uz skor a uz to bolo chodenie.
Asi na polceste je ideal pre oboch.
Moj manzel da za den 2h tam a spat kvoli Dr.a este potom ide na poobednu do 22h.

xsandrax
15. aug 2023

Na rande vždy chodil muž za mnou, nešla by som za ním 🙂 ale urobila som výnimku, išla som kamošku zaviesť do mesta, odkiaľ bol muž, s ktorým sme si dlhšie písali a padli slová aj o rande, tak som mu tresne pred cestou napísala, že za pol hodku som tam a tam, či dáme kávu 🙂
Ale áno, niektorí chlapi sú leniví už ísť aj na rande 😅

kristiii
16. aug 2023

Mne by to nevadilo. Ak by sa z neho vykľul nejaký dilino, aspoň by som nemusela tŕpnuť, či nás spolu niekto známy nestretne 🤣

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2