Mal by som sa vrátiť k manželke?
Už je to skoro 6 mesiacov. Odišiel som od manželky a nášho ročného dieťaťa. Neodišiel som k inej žene , ale pretože doma už bolo na nevydržanie. Podráždená nervózna kričala po mne , hádzala po mne veci , proste peklo . Nedala mi vydýchnuť , hoci som pracoval , živil ich , doma som sa snažil pomáhať. Problém je že je tehotná , už to na nej je celkom dosť vidieť , viem že som otec. Platím byt a posielam jej peniaze . Ani raz mi za to obdobie nezavolala , aby som sa vrátil , nezavolala mi vlastne vôbec. Malú si zoberiem raz za čas, to mi ju podá s vecami a povie čo treba a zavrie mi dvere pred nosom, nechová sa však nepriateľsky. Neviem vôbec čo mám robiť , či sa vrátiť alebo ju len finančne podporovať a brať si zatiaľ malú neskôr aj druhé, rozvádzať sa nechcem a myslím že ani ona zatiaľ . Žiť takto nechcem ale bojím sa aj návratu aby sa zas všetko nezopakovalo alebo ešte viac nezhoršilo príchodom druhého dieťaťa.
Neviem kde sa to posralo, boli sme spolu 6 rokov predtým ako sme sa zobrali , aj sme spolu žili a nevyskytli sa žiadne vážnejšie problémy medzi nami, príchodom dcéry akokeby úplne zdivela, preskočilo jej .
@enmery opustil ženu s malým dietatom a druhým na ceste… aj keby posiela 5000€ tak ho to neospravedlňuje. Nechal ju tak, v neistote, či sa chce rozviesť, alebo ma druhu. Len tak sa zbalil a odišiel.
Prečo zas musíme porovnávať? Či čo je to tu, súťaž kto je väčší hajzel?
@janka27101988 Som za. Môžeme zostaviť rebríček top 10 najväčších hajzlov tu na MK.
@beata_k str. 18
@janka27101988 ja osobne si myslim, ze ma žena v hlave aspoň akého takého Filipa, ze teraz sa rozvádzať nebude, vsak nech aspoň platí keď už nič iné. Nepotrebuje ho doma, lebo ho ma plne zuby, za to co urobil, tiez určite nie he naivná, ze drží pol roka celibát, pán riaditel. Tak to "zahrala" zatiaľ takto, ze si potrebujú nájsť cestu... Keďže majú zrušené BSM nemusi sa ani autor ponáhľať rozvádzať, ten zase pravdepodobne kalkuluje s tým, že ako exmanzelka by od neho vysudila oveľa viac ako 1500€, ktoré jej momentálne veľkoryso dáva. Tu žiadna láska nie je, z jeho strany určite nie, stačia tu jeho príspevky, kde jedine co dookola neustále omietanie sú peniaze a ze zmeniť sa ma len žena, a predpokladám, že ani z jej strany.
@simona20201309 dakujem
@lienka.7 skor si myslím, že takto začne rozmýšľať neskôr. Teraz jej stav a hormóny nedovolia myslieť takto racionálne. ona chodí na terapiu, dozreje, zmúdrie a zisti, že on sa nezmení. Ale hormóny robia svoje. Plus to, že ženské pudy zachrániť a udržať rodinu sú u nej teraz ešte silnejšie. Bohužiaľ. Ona sa bude snažiť. Aj terapeutka ju bude viesť v nádeji - skrze sebe mením Tebe. Že ak sa zmení ona, bude vidieť zmenu aj na ňom. Tak by to fungovalo v normálnom živote a s normálnym mužom . Ale tu nie. Keď si z celej diskusie vzal len to, že jej nebude platiť hypo a bude tráviť so svojim dietatom viac ako 4 dni v mesiaci.. ju ešte čaká ťažký boj
@janka27101988 Boa, opustil ju zo srandy???O tehotenstve nevedel tak ako ani jeho žena!Som tu dala link na ccta, ktorý vyslovene opustil a osral svoju ženu a dieťa, nestará sa, kúpi si drahé auto pre 20 ročnú pipku a netají sa tým, že chce platiť manželke a dieťaťu čo najmenej. Ja sa pýtam, fakt je tento tu horší ako tamten vyslovene hajzel?Vy ste ženy matky a budete k takejto nenávisti vychovávať deti?Hluché, slepé, len červené súkno a žiadny argument nie je ok. Ešte aj mne tu vynadajú a to som nikomu nič neurobila. Automaticky sa ho zastávam🤦♀️Pritom tu pár žien jemu vynadalo ako posledný dlaždič a v témach, kde muž vyslovene psychicky, ekonomický týra ženu, ponižuje, serie na deti, som takéto nadávky od nich nečítala. Už sa konečne chápeme, o čo mi išlo v mojich komentároch? Prajem všetkým pekný Silvester.😉
@enmery ale my tu nediskutujeme o dalsiom slabochovi z inej diskusie. Aj naše mami povedia, že ich muži pili, bili, podvádzali a nerozviedli sa, tak hádam sa tu teraz my nebudeme rozvádzať dajme tomu kvôli alkoholu nie? Veď keď je inak dobrý, peniaze dá.
Môžme dookola ospravedlňovať nezrelé správanie alebo uvolnit cestu zrelému mužovi, s ktorým môžem ukázať svojim deťom správne vzorce správania.
A jej je možno jeho poondiatych 1500€ úplne ukradnutých .. stačilo by jej, keby príde, silno ju obijme a povie, že urobí všetko preto aby jej pomohol psychicky aj v domácnosti a že to spolu zvládnu.
A ja nevychovávam svoje deti k nenávisti, ba naopak. K rešpektu a prevzatiu zodpovednosti za svoje činy. A mimochodom, jeho žena je v 7mom mesiaci, čiže asi sa to len čerstvo nedozvedel, mal dosť času urovnať to, ale nie. Frajer je len tu na fóre, komunikovať sa boji
Ty si pekne egoisticky maniak. Mas dve deti a ženu, tak sa spamätaj! Nie každá žena má počas toho ako ie dieťa malé motýliky v bruchu. Mohla mať poporodnu depresiu a ty sa zbalus a ujdes a cudujes sa prečo je na teba taka. Nová generácia, stare vyhodit, na co opravovať. Bojuj o nu a neplac na internete! Ste manzelia, nie 2 kusy nábytku. Ver mi, ty sa zmeníš a uprimne ju odprosis, ona bude postupne ti doverovat viac. Ak to nemas v sebe, tak na čo si išiel mať rodinu? Vo vojne sa uteka? Vo vojne sa bojuje, tak bud chlap a maj gule, ak si ich doteraz nemal!
ach bože ženy, vy tu konštruujete také fantasmagórie. Nechajte to na mňa a na manželku , kedy a ako , to už je naša vec. Ja som s malou u svojej rodiny , manželka u svojej rodiny na Silvestra, zajtra idem k nej na novoročný obed. Mne je až smiešne ako vás strašne irituje že niekto proste pracuje a zarobí a posiela žene podstatne viac ako drvivé množstvo mužov, ktorí to taja kde sa dá . Pošleš viac, zle je , nepošleš nič , zle je . Neberieš si dieťa, zle je , berieš si dieťa , je to málo , zvýšiš to aj tak je to na pixx. Tehotenstvo mojej ženy prebieha dobre , nemá žiadne komplikácie, nepotrebuje ležať aby sa okolo nej obskakovalo . A na tie hejty , že ja neviem čo je to byť tehotný a neviem ako sa žena cíti , tak to si rovno nechajte. Manželka sa cíti dobre.
A nie za pol roka som nemal žiadnu inú ženu, žiadne pipenky a sekretárky ako tu niektorá z vás písala primitívne komentáre, nechodil som po bordeloch a ani si neobjednával eskort. Sú aj iné možnosti ako toto riešiť.
Takže prajem pekného Silvestra a dobrý rok 2025. Verím že pre nás so ženou bude už lepší ako 2024.
Šťastný rok aj vám.
Ale nedá mi neodpustít si, že zase si spomenul peniaze. Nejde o to, či veľa, či malo, u teba sú peniaze jediná hodnota. Škoda.
A to ti nezávidím, doprajem ti.
Ale trocha viac začínam chápať tvoju ženu.
Ja mam len jednu otazku, autor. Co si vlastne chcel pocut?
Prajem Vam vsetko dobre, nech Vam to vyjde s manzelkou v roku 2025, nech sa uzmierite. A nech je to uz len lepsie.
Krasny a pohodovy Novy rok aj Vam.
Dufam, ze jedno z predsavzati bude naucit sa sklapat wc dosku
@diaamax inak k tomu sklapaniu wc dosky. Svokor žije sám, u seba wc dosku ma nonstop hore. Keď sme tam, ja mu ju samozrejme vždy sklopim 😁
Ale zaujímavé, že keď je u nás, wc dosku automaticky sklápa. A to som ho nemusela ani upozorňovať. Ani môjho mm. Ale "pán riaditel" to akosi nechape/nedokaze/nechce pochopiť...
@autor
Jasle sú plné detí od žien, ktoré sú prevažne rozvedené, alebo sa na nich muži vykašľali. Musia sa vrátiť do práce a tak dávajú deti do jaslí. Málokedy, fakt výnimočne je tam dieťa manželského páru a úplne výnimočne sa tam vyskytne dieťa manželského páru, kde je žena doma na materskej. To je voči dcére úplne hrozné od vás oboch. Máte možnosti a aj tak ju radšej odložíte. Je aj známe, že deti, ktoré sú do 3 rokov doma sú lepšie adaptované v škôlkach a školách v zmysle, že majú menej psychockých porúch spôsobených odlúčením od rodičov. Však si predstav - si 20 mesačné dieťa - dieťa, ktoré je závislé na mame a otcovi. A vyskytneš sa v cudzom prostredí. Oni ťa tam proste nechajú. Deti tam plačú, lebo chcú ísť domov (áno, v jasliach detí plačú a dosť - takmer stále nejaké keď som šla okolo). A ty tam proste s manželkou necháš dieťa len tak, lebo akože nie ste schopní sa o neho postarať. Ty jej nevieš pomôcť tak, aby sa vedela postarať a ona evidentne rezignovala a chce sa dieťaťa zbaviť. No teda to mi je úžasné riešenie.. Rieš prosím dobudúcna vazektómiu. Viac detí tvoja žena nedá sama podľa toho ako sa rozhodla...
@lenkakravcova Mám suseda..môžem povedať, že majú toľko peňazí, že možno celé naše mesto toľko nemá, reštaurácie, obchodu, kaviarne, taxi službu, požičovňu áut, predaj nehnuteľnosti a áut atď. a majú 2 ročného syna v jasliach 🤷♀️
@earlgrey to je strašné. Keď už majú toľko peňazí, tak nechápem, že si nenájdu opatrovateľku domov. Chúďa dieťa. Jasle chápem ako núdzové nutné riešenie pre ľudí, hlavne pre ženy, ktoré fakt inú možnosť nemajú.
@lenkakravcova súkromné kvalitné jasle sú aj pre manželské páry , nielen pre rodiča v núdzi . Je bežné že sú tam deti od 12 mesiacov , kde obidvaja rodičia pracujú ale aj pre takých ako sme my dvaja , teda podľa teba neschopných . Chúďa naša spoločenská , odvážna dcéra ktorá baží po poznaní , zoznamovaní sa s inými deťmi takto ju nehodne trestať zabezpečením kvalitnej starostlivosti v triede kde je 6 detí, program , kopec hračiek , denné vychádzky von.
A s tymi jaslami, je to Vase rozhodnutie, ked je malicka spolocenska, preco nie... takze tieto nazory tu, to zas len sa kazdy preteka, kto ti tu ide najviac nalozit 🤦♀️ moj starsi tiez chodil do jasiel ako 2 rocny, sice mu to vyslo asi len na 3 mes, lebo potom bola korona, chodila som do skoly a potrebovala som par hodin na to, aby som si porobila skolske veci. Chodil len doobeda a uplne mi to stacilo, aby som si trosku oddychla. A nema ani traumu, ani nic podobne, uz ma 7 rokov.
Lebo my sme nemali ziadnu pomoc od nikoho, ziadni rodicia, nikto, takze po 2 rokoch som uz mala tiez dost, manzel sice nerobil ani dlho, ale to sa nezda, ono sa to potom dost nabali, a ked som este chodila do skoly, to uz bolo dost narocne.
Ja si myslím, že sa k sebe s manželkou vrátite. A čím skôr to bude, tým lepšie. Ako chápem ťa, že nechceš ísť naspäť hneď, aby sa nevrátila do starých koľají, ale aby sa zmenila voči tebe. Chcelo by to rozhovor mimo domu - niekde ísť na večeru, čokoládu, čaj a prebrať všetko čo vás oboch ťaží. Myslím si, že vaše manželstvo nie je rozvrátené. Držím ti palce, aby ste boli opäť spolu ako rodina a šťastní. 😍
To že jasle pomôžu preťaženej žene je jasné a aj mužovi čo nemá čas a chuť sa venovať deťom čo splodil. No či je to pre dieťa najlepšie prostredie......to už je dávno dokázané, že dieťaťu je najlepšie doma s rodičmi. Dieťa sa dá socializovať aj inak ako jasľami. Ale to by žena na tom musela byť lepšie ako je teraz.
No ja sama odporúčam dávať dieťa do kolektívu čo najneskôr. Bude k bábätku nosiť len choroby. To ešte len bude stres.
@lenkakravcova úplne bežne sú v jasliach deti manželov ktorí napr. Majú kariéru, nevychádza im finančne, nechcu prísť o prácu, dopĺňa si žena napr. Vzdelanie, príležitosť mať dobrú prácu atď atd.
Autor, ja len rozmýšľam, čo ti dáva táto diskusia, že ju stále čítaš a ešte si ju nedal uzamknúť. Možno ti to pomohlo uvedomiť si, že nemáš najhoršiu ženu, lebo sú aj horšie. Hocičo urobíš, je zle. Prosím ťa, napíš už im konečne happy end, že si sa k nej vrátil a žijete šťastne, platíš hypo, nedáš dcérku do jaslí, nech sú všetci spokojní a šťastní. Prajem všetkým všetko dobré do nového roku. ❤ Veľa zdravia, radosti, množstvo krásnych zážitkov v kruhu rodiny. 🙂

Ludkovia, uz hovoril so zenou? Ak ano, tak ma prosim nasmerujte na konkretnu stranu. Dakujem