Mala by som konfrontovať priateľovu kolegyňu?
Dobrý deň dievčatá.
Poprosím Vás o radu a pomoc.
Mám priateľa 3 r. v Novembri som prišla na to , že ma pravdepodobne podviedol s kolegyňou. Nemám na to síce dôkazy ale som si tak na 80 % istá , že sa to stalo. Kolegyňa je to taká , že pracujú v jednej firme , každy deň sú spolu a dokonca niektoré činnosti musia výhradne vykonávat priamo spolu. Prisáhal mi , že medzi nimi sa nič nestalo , ale ja som stratila dôveru a každý ( naozaj každý ) deň sa kôli tomu hádame. Moja otázka na Vás znie. Išli by ste priamo za tou kolegyňou a konfrontovali ju otázkou či sa medzi nimi niečo stalo , aleno nie???
Naozaj ma napadla aj takáto možnosť , lebo som zúfalá a neviem sa cez to preniesť. Sám ma za ňou posielal pri hádkach , že sa mám ísť opýtať aj jej. Chcela by som poznať pravdu , nech je akákolvek a buď skončiť vzťah alebo to vyriešiť a zabudnúť.
Ďakujem za každý názor.
Nešla by som nikam.
Cítila by som sa ako pošahaná hysterka.
Keď mu neveríš rak sa s ním rozíď. Neponižuj sa.
Alebo to urob, však je to tvoja vec.
na 100 % nemôžeš tvrdiť, že ťa videl. keď šoférujem nedvíham telefón. klamstvo z jeho strany - obava z hádky.
každopádne riešiš 4 mesiace niečo čo nevyriešiš. ak ti na vzťahu záleží a nič iné ti v ňom nevadí, tak už nerieš. fakt.
Nie ženy nie som hysterka. Naozaj má vlastné koníčky. Nikdy som mu nič nezakazovala. Viem , že sa na chatách a na rôznych akciách stretáva aj s inými ženami. Ide o to , že prečo zapieral práve túto. A áno videl ma . Díval sa mi priamo do auta. A nie som stíhačka , preto som nenaštartovala a nešla za ním. Čo som neskor oľutovala , keďže ani mobil dlhšiu dobu nedvíhal. OK každopádne Vám ešte raz všetkým Ďakujem . A nie nestrápnim sa a nepojdem za ňou. Nejak to už dopadne ....
držím palce
@biba_18
Ďakujem ...
No na neviem, ale podla mna keby ta podvadzal, ide okolo teba na parkovisku a vidi ta, ma v aur milenku/kolegynu a ty mu hned na to volas, tak by praveze hned zdvihol a vymyslal si, aby si nahodou nemala podozrenie. Ja si myslim, ze chudaka ani nenapadlo, co z toho bude. Scenar ze ide okolo teba s milenkou v aute, vidi ta a povie si a sak co, idem dalej, potom jej zavolam, urcite jej to nebude podozrive..to mi pride dost nepravdepodobne. Ako to vysvetlil on? Nie to preco bol s kolegynou, ale to, preco nezastavil a nedvihol telefon?
Odpoveď bola z jeho strany útok , že na čo vyvolávam , ano je pravda , volala som mu asi 3x po sebe s toho dôvodu , že som ostala nahnevaná prečo nedvíha. A to som nemala v úmysle sa s ním hádať alebo niečo vyčítať , len proste išiel okolo , videl ma a chcela som vedieť , že kam vlastne ide. To bolo celé. Preto mám pochybnosti čo sa vlastne v te večer odohralo.
povedz mu, že nemáš v neho dôveru, preto sa chceš rozísť, uvidíš ako zareaguje
Týmto sme si už prešli. On sa nechce rozísť , prisahá , že sa nič nestalo. Len ja mám už pochybnosti a tie ma zožierajú do Novembra všetko klapalo ako má.
Ja by som sa k tomu neznížila. Buď mu dôveruješ a zabudni na to, alebo choďte od seba, keď sa cez to nevieš preniesť. Načo sú dobré denné hádky??
Mne to zase príde ze nezastavil pri tebe a nedvihal mobil lebo nechcel aby kolegyna vedela ze niekoho ma. Ja si myslim ze aj ked spolu nic nemaju tvoj priatel sa ju snazi ziskay
Podla mna dotyčný je ten typ chlapa, ktory si vypisuje s inymi, flirtuje a podla mna aj podvadza, vyvolava v zene neistotu a potom to este na nu obrati, ze ona je ta hysterka. Za mna je toto veľmi nezdravy vztah....uz len to, ze pises, ze chodi na chaty s kamaratmi a su tam aj ine zeny. Predopkladam, ze mate max do 25 rokov.
Nie obaja sme 40 r. Zase na tie chaty nechodí každý týždeň. Doteraz som nemala najmenší dôvod nedoverovať a preto som ho nikdy nemala potrebu mať uviazaného o nohu. Až do toho Novembra.
U mňa by bola neskutočne narušená dôvera, keby mi chlap do očí klamal. A je úplne jedno, aké dôvody k tomu mal.
Pozri ak mu budes kazdy den robit peklo a ziarlivostne sceny/debaty), aj tak to skor ci neskor skonci. Mam jedneho kamosa co povedal, ze k nevere o ktorej predtym ani neuvazoval ho priam dohnala ziarliva frajerka. Proste si po mesiacoch povedal, ze ved hadky su aj tak, ci je verny ci neverny…
Ta kolegyna ho asi nakoniec nechcela, inac by uz boli spolu. Ale to ze sa pri tebe nezastavil a nedvihol mobil kym bola v aute ona znamena ze po nej išiel.
Akurat som docitala tie dalsie komentare. No debil je to ze okolo teba prejde a nic. Mal zastavit, pozdravit, cokolvek. A on usiel
Vies ako mi moj exfrajer a jeho kamosi vysvetlili, ze vyváža dajaku slecnu? Ze s nou chodi ten druhy kamos 🙈. No isteze 😅. A ked mal byt nachytany, bol este nasrdeny, a ja som bola na vine pritom on bol nevernik. Ked chlap nema co zatajovat, a svoju partnerku miluje, s usmevom a pohodou jej vysvetli ako to bolo, nema sa coho obavat a nie ze bude zurit, ze mu na to prisla a este to obrati proti nej
Autorka, mne by skôr vadilo to že mi klamal, že nesedela pri ňom v aute.. To s neverou neviem no, mohla a nemusela byť... Ale mňa by veľmi nahneval tým klamstvom.. A čo mám skúsenosť s mužmi, tak pri konfrontácii útočia vtedy, keď sú v úzkych.. Takže pozor naňho... Na kolegyňu sa vykašli...
On ta videl, alebo nie? To, ze ty mas pocit, ze ta videl este neznamena, ze ta zaregistroval. Neviem ci pocas soferovania zvykne dvihat mobil. Mojmu muzovi mozem volat, ten ma vacsinu dna aj tak vypnuty telefon. Zeny maju silny zmysel ked ide o neveru. Vela zenam sa to po case potvrdilo aj ke dich okolie a hlavne muz presviedcali o opaku. Skus mu nevycitat, uz to aj tak nezmenis, len robis dusno. Len ho lepsie sleduj, ako sa bude spravat. Ak sa cez to nevies preniest, tak to ukonci. Je jedno ci to on chce, alebo nie.
💣 Otázka znie. Išli by ste priamo za tou kolegyňou a konfrontovali ju otázkou či sa medzi nimi niečo stalo , alebo nie???
NIE, nešla by som. Pravdu sa nedozvieš. Ak spolu spali - budú zatĺkať, aj on, aj ona.
Je veľmi málo pravdepodobné, že ti povie - ÁNO, VYSPALA SOM SA S NÍM, prepáč, je mi to ľúto, už sa polepším, viac krát to neurobím...
Rozumné bolo sa s ním priamo porozprávať - a on ti odpovedal. Hovoril pravdu? Klamal? Viac momentálne urobiť nemôžeš.
Ak ti na ďalšom fungovaní vzťahu NEzáleží, skonči ho. Nič si nikomu nedokázala, ale máš svoju pravdu, ktorej chceš veriť. Je to na tebe...
Ak ti na ďalšom fungovaní vzťahu Záleží, OBRÁŤ LIST, nehraj sa na detektíva, nechaj tak. Častokrát chceme poznať pravdu, mať pravdu, a ak sa ukáže že ju máme, nevieme čo si s ňou počať ...
Vieš ako bude príbeh pokračovať ? Každá palica má dva konce. Ak ostaneš, prestaneš robiť dusno, špehovať a budeš "za fajn a tolerantnú babu" - rozumný a empatický kámoš ak ťa má rád a záleží mu na vzťahu, si bude vážiť tento tvoj postoj a nebude odbiehať do iných košiarov. Všetci občas urobíme chybu a viac ako to, že sme ju urobili je dôležité či ju napravíme, či sa jej v budúcnosti vyvarujeme. Ak máš ale vedľa seba chlapa, ktorému sa váš vzťah už zunoval, chyba sa zopakuje, pravda sa prevalí sama a nebude to ani tak dlho trvať.
Rozhodnutie je na tebe.
Podla mna sa vtedy zatajil lebo vedel co bude nasledovat ked ju uvidis v aute a bal sa sceny. A dufal ze si ho nevidela lebo z nevinneho odvozu urobis dramu.
@selest presne, aj ja si to myslím. Ktovie koľkokrát už urobila nejakú scénu, tak preto to zatajil radšej.

@biba_18
Ďakujem za odpoveď. Nie nepojdem zaňou.
Nechcem to rozoberť s rodinou , preto som poprosila tu o nazor.