Mala by som priamo navrhnúť dovolenku s kamarátom?
Ahojte 😊
Mám super kamaráta, čisto kamarátsky vzťah. Aj keď občas mám pocit, že nejaká tá chémia medzi nami je. Nakoľko sme si každý prešli v živote tým svojím, ani jeden sa nechceme viazať. Obaja sme dospelý, slobodný. Ja som slobodná mamička, mám 17 ročného syna.
Poznáme sa roky, hovoríme si veci, ktoré by sme občas nepovedali nikomu. Vždy sa máme o čom porozprávať.
Vie o tom, aký som mala život. Ex dal prednosť alkoholu, na nás sa vykašľal. Prežila som to a zvládla som v živote veľa vecí sama.
Jediná vec, v ktorej by som chcela poradiť, ja viem, možno trápne, ale nedá mi to.
Chce ísť na dovolenku, nemá s kým. Keď sa o tom aj bavíme, netuším prečo sa nespýta či by som s ním nešla. Veď je to vyslovene len o tom, že pôjdeme ako kamaráti, nič viac. Ja neočakávam od toho nič, len proste ísť a užiť si dovolenku.
Neviem prečo ma to až tak štve. Rada by som sa ho opýtala, keďže sme len kamaráti prečo ma taký problém opýtať sa ma.
Prosím, čo by ste robili? Mám chuť mu napísať a opýtať sa ho že či je niečo zlé na tom a opýtať sa ma otvorene.
Niekedy sa v ňom nevyznám
Ďakujem
Na dovolenku mozes ist aj sama, nic na tom nie je a chodi tak vela ludi. Ked ste taki uzasni kamarati a vsetko si poviete, tak potom nemoze byt problem pobavit sa o spolocnej dovolenke.
@sissy27 ja mam rovnaky nazor. Co sa tyka izby, tak dvojpostelova je lacnejsia niekedy ako ta jednopostelova. Predpokladam, ze by isiel s niekym do
Spolocnej izby a nie aby si kazdy priplacal stovky EUR za tu 1/1.
Tiez si myslím..ze keby ta tam chce..sa opyta, alebo napíše.
Bolo ti tu navrhnuté “ Tak napis otazku na papier a daj mu to precitat” - super napad ak máte 14. Normálne sa ho spýtaj, že chceš ísť na dofcu na nemáš s kým, či nevymyslite niečo spolu, ak si ešte nic nenaplanoval.
Ak nebude chciet, vie to 1 vetou zahovorit. Ak bude chciet, máte po probléme.
@muchotrafka298 nie, na žiadny vzťah nie som pripravená a myslím že tu by išlo čiste o dovolenku dvoch kamarátov
@andrea78 myslím, že takto nejako by to malo byť. Trafila som i to super
@lindous on už má predstavu kde by na tú dovolenku chcel ísť. Mne by to bolo úplne jedno, hlavne vypadnúť
@sissy27 ja by som išla sama, syn by so mnou nešiel, takže v tomto problém nevidím.
ďakujem za všetky komentáre. Rozhodla som sa. Za opýtanie nič nedám. Nemám čo stratiť. Nech už bude jeho odpoveď akákoľvek
@mirkam3 určite mu napíšem. Nemám čo stratiť, a sme dvaja dospelí ľudia
Autorka - tak vidíš, keď s ním najbližšie budeš tak mu to navrhni pripadne mu to nápis a opýtaj sa ho.
Ak by si k nemu nič necítila, nezamýšľala by si sa nad tým, prečo ťa nezavolal.
Ak by si ho brala iba ako kamaráta, ver mi, že bez okolkov by si sa ho to narovinu dokázala opýtať😉
Klameš samú seba🙄
@gabika0825 ďakujem, napíšem
@nazu pre mňa je to čiste len kamarát, ktorý mi v živote veľa pomohol a dal mi iný pohľad na svet. Nemala som to ľahké s ex a do ďalšieho vzťahu by som už nešla.
Veľa razy mi je trápne sa pýtať
Pointa zostava rovnaka - pravdepodobne chce ist s niekym, s kym moze zdielat naklady a zasulozit si. Nie s kamoskou vo vedlajsej izbe za 2x take peniaze.
@sissy27 všetko je možné. Ja sa nasilu tlačiť nebudem 🙂
každopádne ďakujem každej jednej, dodali ste mi odvahu a naozaj, za napísanie a opýtanie nič nedám. Nikdy som nepatrila medzi tie odvážne a veľa razy sa radšej nepýtam, pretože je mi to trápne. Neviem, som proste taká. Ale tak život ma naučil spoliehať sa sama na seba. Mám vo svojom okruhu veľa ľudí, ktorí keď som potrebovala niečo sa tvárili ako sa im nedá pomôcť, preto som možno aj taká aká som
Ale tak verím, že odvahu tentoraz nájdem a skúsim to
Podľa mňa obaja cítite k sebe to isté a ani jeden nechce spraviť prvý krok. Bojíte sa, že zrazu prídete o to úžasné "kamarátstvo".
Držím Vám palce❤️
@nazu ďakujem veľmi pekne
Možno sa to raz zmení, neviem. Zatiaľ viem len to, že mám skvelého kamaráta o ktorého by som nerada prišla. Preto mi je asi aj nepríjemné opýtať sa ho ohľadom tej dovolenky
Navrhni mu to, chodte a užite si to!
@ankare ďakujem za povzbudenie
A presne takto ako ty, rozmýšľa aj on, že ma skvelú kamarátku, o ktorú nechce prísť, preto sa ťa nepýtal, lebo si myslí, že by si sa zľakla a stiahla sa. Určite si mu hovorila, ako nikoho nechceš, žiadny vzťah, že chceš byť sama.
Urob prvý krok ty😉
Keby som nenabrala odvahu a pred 22 rokmi nenapísala manželovi, nikdy by som nemala toho najúžasnejšieho chlapa na svete ☺️
Už si mu napísala? Tak šup šup,čakáme na odpoveď
@nazu to si krásne napísala a trafila si sa presne do všetkého, nech vám tá láska vydrží navždy a určite mu ešte dnes napíšem, nech už mi odpíše čokoľvek, určite tú odvahu v sebe nájdem, ešte raz ďakujem ❤
@maruskat ešte nie, ale určite dám vedieť čo a ako dopadlo, nech to už dopadne akokoľvek. Naozaj, keď bude človek neustále váhať, ďaleko nezájde
no ja neviem, co sa vlastne pýtaš. Chceš ísť s nim? Ak áno a on sa nemá k činu, tak sa na to vykasli. Chlap ak chce ist niekam, tak sa ozve sam a sam to aj navrhne. Podla mna sa ti len sťažuje a lutuje sa pred tebou, ale to neznamená ze chce akoze ist s tebou niekam. Keby chcel, povie ti to sam.
Ja mam takého kamoša a ideme spolu už na druhú dovolenku, s mojimi deťmi. Kedysi sme spolu chodili, chémia tam je stále, ale neriešime a prvá dopadla super, tak ideme znova
@barborachors jasné že by som rada išla keďže nemám s kým. Asi som len čakala či sa náhodou neopýta
@hrabovo to je super. myslím že je fajn mať v živote takého človeka
Jasné, mám kopec kamarátov, ale viac menej to všetci využívajú, také kamarátstvo len keď niečo potrebujú.

Podla mna ak by chcel, tak sa spyta. Ved ked ste taki dobri kamosi co si hovoria aj to co inym nie, tak nemoze byt toto problem. Ale asi tam chce niekoho, s kym si moze aj vrznut, nie kamosku so skoro dospelym synom vo vedlajsej izbe. To je dalsia vec, kedy podla mna spolocna dovolenka straca vyznam, lebo izba pre jednu osobu byva rovnako alebo takmer rovnako draha ako pre 2 osoby.
Za opytanie ale samozrejme nic nedas a mozno to vypali dobre.