Mala by som priamo navrhnúť dovolenku s kamarátom?
Ahojte 😊
Mám super kamaráta, čisto kamarátsky vzťah. Aj keď občas mám pocit, že nejaká tá chémia medzi nami je. Nakoľko sme si každý prešli v živote tým svojím, ani jeden sa nechceme viazať. Obaja sme dospelý, slobodný. Ja som slobodná mamička, mám 17 ročného syna.
Poznáme sa roky, hovoríme si veci, ktoré by sme občas nepovedali nikomu. Vždy sa máme o čom porozprávať.
Vie o tom, aký som mala život. Ex dal prednosť alkoholu, na nás sa vykašľal. Prežila som to a zvládla som v živote veľa vecí sama.
Jediná vec, v ktorej by som chcela poradiť, ja viem, možno trápne, ale nedá mi to.
Chce ísť na dovolenku, nemá s kým. Keď sa o tom aj bavíme, netuším prečo sa nespýta či by som s ním nešla. Veď je to vyslovene len o tom, že pôjdeme ako kamaráti, nič viac. Ja neočakávam od toho nič, len proste ísť a užiť si dovolenku.
Neviem prečo ma to až tak štve. Rada by som sa ho opýtala, keďže sme len kamaráti prečo ma taký problém opýtať sa ma.
Prosím, čo by ste robili? Mám chuť mu napísať a opýtať sa ho že či je niečo zlé na tom a opýtať sa ma otvorene.
Niekedy sa v ňom nevyznám
Ďakujem
To je fajn, ze nevidis nic zle na spolocnej dovolenke s kamaratom. Lenze ak jeden chce viac ako druhy, tak nastava problem. A uprimne, ja by som nikdy nebola b izbe s cudzim muzom, akokolvek by sme si rozumeli, keby som nemala zaujem o nieco viac.
Ja som mala kedysi takehoto, boli sme ako dvojcata, vsetko sme si hovorili. Do okamihu, ked si on nasiel frajerku, potom druhu, tretiu. A uz to islo, ze uz nebol na mna cas. V case ked frajerku nemal, tak sme sa vzdy intenzivne bavili. Neskor ma urazil a to dost hnusne a vtedy som si uvedomila, ze som mu vlastne len vyplnala volny cas. Teraz sa uz roky nebavime, ani nie sme v kontakte. Ozenil sa so zenou mladsou o 15 rokov, ktora vyzera ako moja kopia v mladosti. Cize ja uz neverim na ciste kamaratstvo, lebo u nas to bolo tak, ze on vzdy chcel viac ako toto.
@anketkarka všetko je o komunikácii, neviem čo sa stalo, prečo som nedostala žiadnu odpoveď
Nemám takú kamarátku ktorú by som vytiahla na dovolenku, všetky majú svoje rodiny, deti
@jankalukasova však nech ide s kým chce. Ja som sa ho pýtala len preto, že spomenul dovolenku a nemá ísť s kým
Ked chces ist na dovolenku, nic Ti nestoji v ceste ist sama. Vystupis z komfortnej zony, ale nie je to pre kazdeho. To su len take vyhovorky, ze nejdem, lebo nemam s kym.
@muchotrafka298 jasné že sa môžem kedykoľvek zbaliť a ísť.
My sme sa takto s kamaratom presne tak nejako podobne sme na tom boli az na to ze bez deti dohodli ze pojdeme spolu na dovolenku a uz sme 13 rokov manzelia a mame 4 deti ;) .. dovolenka bola super (ale dali sme sa dokopi nejako tak uz pri jej vyberani :D.. ale bolo to take zase boli sme dlhorocny kamosi a pre mna bola velka kontrolka to ze nechcem prist o takeho kamarata ak sa to pobabre... ) takze cela dovolenka bolo take mile dlhe rande :D... ale inak nic viac
Ak chces ísť aj ty na dovolenku tak sa ho spýtal a nepôjdeme spolu? Na jednej strane píšeš že si hovoríte aj o veciach ktoré by ste nepovedali nikomu ale dať jednoduchú otázku je problém?
Pri akych prilezitostiach sa stretavate?
@oskvarka tak to sa pekne skončilo. Človek nikdy nevie do čoho ide, buď to vyjde alebo nie
@sense stalo sa, opýtala som sa a odpoveď žiadna, ale aj to je odpoveď, pochopila som, asi nechce aby sme išli spolu a tým je to uzavretá kapitola
@eva8 tých stretnutí nie je až tak veľa, nebývame v jednom meste, stretávame sa tak bežne, ale viac menej si péšeme
A bežne sa stáva že ti na niečo neodpise ? Ako často spolu komunikujete ?
Možno rozmýšľa
Áno aj žiadna odpoveď je odpoved
@klip0 párkrát sa to stalo, už si nepamätám ohľadom čoho, pretože viac menej vždy odpíše. Niekedy si píšem 24/7, a sú aj také chvíle že nič
@cacianka fú, tak to musí veľmi rozmýšľať 🙂
@sense presne tak, bežne sa s tým stretávam, hlavne v práci
Aj ignoracia je odpoved. Nema zaujem, keby mal, odpise hned. Nechal si cas, ako sa z toho vykrutit a byt pritom gentleman 😁
inak ak ste kamosi nieje nic trapne na tom ak sa opytas ty jeho a nie on teba tam by som nejake gender rozdiely nevidela kamaratstvo je nezpohlavne :D
@andrea78 veď v pohode. Aj ja tak spravím, nemám s tým najmenší problém. Sme dospelí ľudia, takto sa chovajú deti
@oskvarka dlho som váhala, bolo mi to blbé. Ale tak napísala som, nemám čo stratiť. Neodpísal... Nevadí. Život ide ďalej. Som nevedela že nestojím za odpoveď. Akúkoľvek
Tvrdíš,že ste len kamaráti,ale máš sa problém opýtať ohladne spoločnej dovolenky???? Aj kamošky by si sa bála opýtať??? Normálne sa opýtaj, na tom nič nie je
tak ja som typ co nekonspiruje dovod ze niekomu hned neodpisem moze byt naozaj rozny.. nerobila by som z toho ziadne zavery
@tinatitti z nejakého dôvodu mi to bolo trápne. Opýtala som sa. V prípade že na dovolenku pôjde sám, s niekým iným... Možno sa odpovede dočkám
Nebudem mu viac písať keď nevie odpovedať
@oskvarka ja čakám, viac písať nebudem. Netuším prečo nenapísal, čokoľvek, pochopila by som to skôr ako nenapísat nič
no ved ako ja nemyslim ze pripominat alebo pisat viac krat len dat cas z akehokolvek dovodu
@oskvarka jasné, v pohode. Možno si to potrebuje v hlave spracovať, naozaj neviem. Len nepochopím prečo aspoň niečo na to nenapísal.
Netuším kedy si mu napísala, a koľko hodín uplynulo.
@cacianka písala som včera okolo siedmej večer. Takže myslím že odpísať už mohol

Toto ma viac aspektov. Ani jeden z Vás to nechce posunúť ale je možné, že niečo medzi Vami "visí vo vzduchu" a podvedome sa obaja bojíte ako by to dopadlo. Na jednu stranu sa môžete obaja stretnúť s odmietnutím a na druhú Vám to ten kamarátsky vzťah môže pekne pokaziť.
A ďalšia vec. Chce ísť na dovolenku ale to nemusí nutne znamenať len odcestovať, ísť sa kúpať, po výletoch a podobne. Len on vie čo sa za pojmom ísť na dovolenku skrýva. Možno je to práve dovolenka v páre.... Kde by si trochu užil a uvoľnil sa a to s Tebou nechce. Keby malo ísť len o vycestovanie, určite má ja kamarátov a mohol dávno ísť na nejakú pánsku jazdu.