icon

Mala by som priamo navrhnúť dovolenku s kamarátom?

11. aug 2024

Ahojte 😊

Mám super kamaráta, čisto kamarátsky vzťah. Aj keď občas mám pocit, že nejaká tá chémia medzi nami je. Nakoľko sme si každý prešli v živote tým svojím, ani jeden sa nechceme viazať. Obaja sme dospelý, slobodný. Ja som slobodná mamička, mám 17 ročného syna.
Poznáme sa roky, hovoríme si veci, ktoré by sme občas nepovedali nikomu. Vždy sa máme o čom porozprávať.
Vie o tom, aký som mala život. Ex dal prednosť alkoholu, na nás sa vykašľal. Prežila som to a zvládla som v živote veľa vecí sama.
Jediná vec, v ktorej by som chcela poradiť, ja viem, možno trápne, ale nedá mi to.
Chce ísť na dovolenku, nemá s kým. Keď sa o tom aj bavíme, netuším prečo sa nespýta či by som s ním nešla. Veď je to vyslovene len o tom, že pôjdeme ako kamaráti, nič viac. Ja neočakávam od toho nič, len proste ísť a užiť si dovolenku.
Neviem prečo ma to až tak štve. Rada by som sa ho opýtala, keďže sme len kamaráti prečo ma taký problém opýtať sa ma.
Prosím, čo by ste robili? Mám chuť mu napísať a opýtať sa ho že či je niečo zlé na tom a opýtať sa ma otvorene.
Niekedy sa v ňom nevyznám
Ďakujem

sandra49
12. aug 2024

Možno neodpísal lebo riesi aktuálne iné dôležité veci a nemá na to kapacitu. Možno keď si sadne do kľudu tak ti odpise. Nemyslím si ze keď ste dobrý kamoši tak na takúto otázku by nereagoval, sak sa nepytas ci bol ráno kúpiť rožky 😁

cacianka
12. aug 2024

mohol, môže....

vanilkovazmrzka
12. aug 2024

@sandra49 to su take hluposti :D odpisat ano/nie trva pol sekundy. To ze neodpisal je len o tom, ze nema gule povedat narovinu ze nie.

autor
12. aug 2024

@sandra49 možno, viem že má povinnosti ale aj tak

autor
12. aug 2024

@cacianka uvidím

autor
12. aug 2024

@vanilkovazmrzka mohol kľudne pravdu napísať. Pozná ma, vie že by som sa nenahnevala

sandra49
13. aug 2024

A stále neodpísal?

autor
13. aug 2024

@sandra49 stále nie a preto som sa rozhodla dať bodku za naším kamarátstvom. Mrzí ma to, ale toto ma veľmi sklamalo že sa takto zachoval

twinflame
13. aug 2024

autorka, myslis, ze mu na tebe nezalezi dost na to, ze by ti skusil dat vysvetlenie?

sandra49
13. aug 2024

Ale čo si..nerob unáhlené závery. Dobrého kamoša stratiť lebo neodpísal je blbosť. Ja si myslim ze sa to vysvetli...😉 a budete opäť kamoši ako predtým. Véd si sa nič zlé nepýtala ani nestrapnila nijako.

muchotrafka298
13. aug 2024

Pockaj ako sa veci vyvinu. Mozno len nevie alebo nechce odpisovat hned, chce si veci premysliet.A mozne je aj to, ze zistil, ze tam je nieco viac asi a nevie co dalej.

andrea78
13. aug 2024

Takmer od zaciatku mam dojem, ze vobec nie si nad vecou , ako tvrdis a stale to zdoraznujes. Tato Tvoja urazena reakcia to len potvrdzuje. Odpovedal mlcanim. Myslim, ze on vie preco. Presne pre toto. Pretoze vie, ze ,,nie,, nie je ta dobra a ocakavana odpoved na polozenu otazku.
Ak chces z toho vyjst normalne a nestrapnit sa ako ohrdnuta zenska, tak sa nezduvaj, nerob teatralne bodky za kamaratstvom.

muchotrafka298
13. aug 2024

@andrea78 presne si to vystihla. Tiez mam pocit z komentarov autorky, ze vobec nie je nad vecou tak, ako to stale zdoraznuje. Myslim, ze k nemu citi autorka viac, ako si pripusta a teraz ked jej nenapisal, tak sa chova jak ohrdnuta frajerka.

autor
13. aug 2024

@twinflame ako nič v zlom myslím, že od nedele sa vyjadriť mohol

autor
13. aug 2024

@sandra49 veď práve že som nedala nejakú takú otázku aby v tom mohol vidieť niečo viac

autor
13. aug 2024

@muchotrafka298 @andrea78 sorry baby, ale aby niekto nevedel odpovedať ??? Nie sme deti, sme dospelí, nech by tá odpoveď bola akákoľvek, ale myslím, že lepšie ako nič. Z toho si tak jedine môžem vyvodiť, že radšej som sa nemala nič pýtať a aspoň by ma to tak neštvalo
A nie, nie je tam z mojej strany nič viac, len som strela v živote dobrého človeka a kamaráta

muchotrafka298
13. aug 2024

Proste si sa opytala a nedostala si odpoved, aku si cakala. To je vsetko. Mozno o tom este sam rozmysla, co na to odpisat alebo co spravit dalej. Nie sme male deti, aby sme nevedeli, o co tam ide. Ze on chce ist s niekym za istym ucelom.

klip0
13. aug 2024

A to kvôli jednej veci zahodis dobrého kamaráta a človeka ?
Tak mu napíš o niečom inom a uvidis

twinflame
13. aug 2024

@klip0 vyzera to tak, ze autorka ma ku kamaratovi city, o com mozno on doteraz netusil. Ak by nemala k nemu city, nereagovala by tak ako reaguje

autor
13. aug 2024

@muchotrafka298 však má cestu voľnú, môže zobrať kohokoľvek iného, ja sa netlačím nasilu

autor
13. aug 2024

@twinflame neviem prečo si to takto vysvetľujete, ale ok. Išlo mi o jediné, spýtať sa a dostať úplne normálu odpoveď. Keby aj povedal, že nie vôbec by mi to nevadilo

muchotrafka298
13. aug 2024

Ked Ti to je jedno, tak potom je zbytocna 5-stranova diskusia, aky je uzasny kamarat, ako si rozumiete, vsetko si poviete a on chce ist na dovolenku a teba nezavolal.

tinkavvv
13. aug 2024

Tak mu napis, ze to bol len navrh a o nic nejde. A komunikuj dalej o veciach ako bezne. Netreba z toho robit dramu.

autor
13. aug 2024

@muchotrafka298 presne tak, úplne zbytočne robím z niečoho drámu. Každý sme nejaký, takže ďakujem za všetky rady a život ide ďalej

muchotrafka298
13. aug 2024

Pockaj ako sa situacia vyvinie, napise/nenapise a zivot pojde dalej. Rozumiem tomu, ze cloveka mrzi, ked sa s nim prestane bavit dobry kamarat.

autor
13. aug 2024

@muchotrafka298 nemala som sa radšej nič pýtať, mohla som bez tohto byť
Človeka len zamrzí že na obyčajnú otázku nedostane žiadnu odpoveď
A už neverím, že tak dlho musí nad tým rozmýšľať
Pochopila by som keby mi povedal nie

muchotrafka298
13. aug 2024

Ty si nic nevycitaj. Pytala si sa uplne normalnu vec. Tvoja chyba urcite nie je, ze on nekomunikuje.

autor
13. aug 2024

@muchotrafka298 len to človeka potom mrzí a vôbec som nečakala takúto reakciu na moju otázku, ani som sa nevnucovala, mne je v podstate jedno s kým pôjde, pýtala som sa len preto, že povedal, že nemá s kým ísť

maruskat
13. aug 2024

Ja by som mu napísala niečo v Tom zmysle, zabudni na tú otázku o dovolenke..bol to len taký spontánny nápad...kedy dáme kávu...🥴..a keď už ani na toto nebude reagovať,tak by som sa na neho vykašľala..asi nebolo pre neho vaše kamarátstvo také dôležité,ako pre teba..

autor
13. aug 2024

@maruskat presne nad týmto som rozmýšľala aj ja, len som nechcela písať, aby si nemyslel, že za každú cenu sa vnucujem.
Uvidím, počkám
Máme jednu spoločnú záľubu a dnes som mu niečo posielala. Doteraz mi ohľadom toho nenapísal a naozaj už netuším čo sa mohlo stať. Či som až tak spravila niečo zle, že som sa opýtala ohľadne tej dovolenky alebo niečo iné. Nie som si vedomá, že by som spravila niečo za čo by sa teraz takto mal správať