icon

Mala by som sa vrátiť k priateľovi?

luckalussy47
7. dec 2023

Baby. Potrebujem poradiť.
Š priateľom sme boli spolu 3,5roka. Odišla som už viackrát a to 3krat. Ale vrátila sa späť. Naposledy som odišla aj s drobcom pred dvoma týždňami. Vždy sú nezhody a vždy je problém u oboch. Nehovorím. Väčšinou to boli problémy pre moju zlu komunikáciu pretože som introvert. Takže vážne témy aj napriek dlhoročnému vzťahu sú pre mňa ťažké. Neznášam hádky. Ale vždy sme to nejako zachránili no len na nejaký krátky čas. Vždy prišlo ospravedlnovanie a plus veci ktoré chceme zmeniť ci už si viac hovoriť alebo objatia bozky a podobne.. Zvyklo to byť cca na týždeň. No Teraz je to i niečo iné pretože fakt aj drobec si zvykol na neho vola ho tato pritom nieje jeho biologickým. A priateľ mi píše ako nás miluje ako čo sa zmení ze ma chce požiadať o ruku ze už fakt len hrubá čiara a začať posledný krát úplne na novo.. Chce zmeniť všetko od základov..bojím sa co bude áno chýba mi aj malému ale predsa len neviem. Jedna strana hlavy a srdca mi hovorí chod a druha ze mam ostať tam kde som.. Co by ste robili?

Strana
z3
lenicka999
8. dec 2023

Určite sa k nemu už nevracaj, zablokuj všade ke to ide a prinajhoršom pohroz políciou keď ťa bude obťažovať. Takého toxického človekho ktorý ešte aj k tomu citovo monipuluje s tebou a tvojim synom nepotrebuješ. Malý to teraz nechápe, nepozná ako sa správajú manipulátori a nevie že by to takto nemolo byť. Skús mu to vysvetliť a vydržať, popr. si spraviť spolu pekný program. Ono ho to prejde. Robíš to aj pre jeho dobro.

luckalussy47
autor
8. dec 2023

@poppy22 malého bio otec sa nezaujímal odkedy som oznámila ze som tehu... Takže toho do toho netreba ťahať...
On sa nestaral vôbec ani nezaujímal.. Bola som na všetko sama...

luckalussy47
autor
8. dec 2023

@lenicka999 robím to hlavne pre dobro malého ale aj seba... Viem mu zabezpečiť všetko keď budeme tak ako sme teraz... Koľko žien trpí lebo nemá kam ísť s dieťaťom...

luckalussy47
autor
8. dec 2023

@katkami123 momentálne má tie zdravé podmienky... Áno nemá otca ale ma mňa a ma aj môjho otca jemu tu lásku dávame každý deň... Iné správanie chovanie.. Určite nechcem to aby sa opakovalo co bolo v mojom detstve...
Nebolo to Boh vie co.. Viem ze materiálne veci niesu všetko..... Neide len Oto..

luckalussy47
autor
8. dec 2023

@katkami123 každý robíme v živote chyby.. A preto za už nikam sťahovať nebudem.. Maximálne do svojho....
Áno spravila som zle ze som odišla a vrátila sa ale vždy som myslela na svoje dieťa aby bol on šťastný... Viem ze nebol lebo to vnímal keď sme odišli a vrátili sa...
No aj vďaka všetkým komentárom ostávame u otca a viem ze tu to bude najlepšie..

luckalussy47
autor
8. dec 2023

Malý síce robí všetko napriek nepočúva je drzý a len sa pýta kedy sa vrátime... Ale viem ze ak ostaneme bude lepšie nielen jemu ale aj mne... Ja si určite nič zatiaľ nebudem hľadať.. Myslím vzťah.. Potrebujem toto všetko dostať z hlavy co bolo... Hádky, manipuláciu, a podobne veci ktorými som si prešla... Ďakujem vám všetkym za komentáre za to ze ste si to prečítali. Určite budem bojovať za svoje a do budúcnosti sa správať a chovať tak aby malý mal dobrý vzor... Viem ze co už bolo sa nedá vrátiť no predsa dá sa všetko zlepšiť a viem mu dat lepšie do života ako keby som bola s priateľom...

maryetta
8. dec 2023

Uz to ze si sa 3x vratila a doplazila bola chyba. Povedz si dost!
On akoby si bol tebou isty ze znovu sa vratia. Aj sa tak k tebe spraval. Teraz si ta cche kupit recickami ale ine to nebude. Ked to do teraz tak nebolo… nemas dovod mu verit. A hlavne…. Ozaj ked si po sebe precitas co pises-co ti vlastne dava? Lebonic take co by milujuci partner mal tebe a tvojmu dietatu dat.

canany
8. dec 2023

Nikdy, ale nikdy sa uz nevracaj k tomu dotycnemu. Ten pocit, ked ti nanic chlap vypadne zo zivota poznam. Spadne kamen zo srdca, zrazu su aj peniaze, zrazu je klud doma, lepsi spanok, deti kludnejsie, nikoho som nemusela o nic prosit, aby spravil, aj tak som sito vzdy robila sama. Si sebestacna, mas kde byvat, uz nad nicim takym nerozmyslaj. Este mu napis, ze sa nevratis, zablokuj a vymaz ho zo svojho zivota. Ja som nemohla, bol otec deti, ale ty mozes. Drzim palce, nech mas silu odolat a ked ta nalomi, precitaj si tuto diskusiu, aby si sa utvrdila, ze vam dvom samym bude lepsie. A mozno raz pride princ ...
Co sa tyka hadok, syn starsi od dcery o 2,5 roka si ich pamatal, ked sa odstahoval ich otec mal cca 5 rokov, dcera 2,5 rocna si nepamata dodnes nic, preto na tatovi lipla, syn nie. Ten mi raz povedal, ze chce tata a je mu jedno akeho

beronsche
8. dec 2023

@luckalussy47 3x si odisla a vratila sa..
Kolko krat este potrebujes odist a vratit sa, aby si pochopila, ze to nie je normalny vztah?
A ze tvoje dieta na to doplati najviac? Kvoli nemu to ukonci.
Hlavne si v ziadnom pripade do takeho choreho vztahu neprived dalsie dieta!

kikusahoj
8. dec 2023

@luckalussy47 vrat sa,dalej si poziciavajte na najom a potom si pozicajte na svadbu a potom si poziciavajte aj na plienky ked sa vam narodi dieta. To fakt chces takyto zivot????🤦‍♀️

luckalussy47
autor
8. dec 2023

Vždy to boli reči ze koľko nám dáva ale ja som dávala tak isto.. Ci nájom ci strava a podobne... Vždy mi len vyhodil na oči ze on sa snažil ako mohol a podobne... Ale reči reči a reči.. Nie.. Už som si uvedomila ze malému bude najlepšie tak ako sme neskôr svoje a mat pokoj...

luckalussy47
autor
8. dec 2023

@kikusahoj nie už žiadne požičiavanie... Všetci sme teraz v ťažkej dobe ale nedá sa donekonečna len požičiavať.. Vkuse.. Už bolo dosť toho..

stanulienkat
8. dec 2023

Kde chodíš na taký chlapov? Prvý lepši ako druhý...

danica2711
8. dec 2023

ukončite tento vzťah čím skôr. Ani jeden z vás nie je zrovna vianočný darček, ale ste dospelí, na vás viac-menej kašľať. Ale ty ako matka by si mala vidieť, že tento váš pošahaný vzťah ubližuje tvojmu dieťaťu!

luckalussy47
autor
8. dec 2023

@stanulienkat ja neviem.. Furt dakto taky... Ale už nebudem nič ani hľadať a ani nechcem.. Mam dosť po tomto..

drago12587
9. dec 2023

Maš v hlave bordel, nemala si mat deti, si chaoticka, nevieš komunikovat, ostanes sama..

minimie
9. dec 2023

Absolútne nemám pocit že by si nevedela komunikovať. Dokonca sa veľmi pekne vyjadrujes. Problém s komunikáciou s ním si si uvedomila sama alebo ti to nabulikal dotyčný aby sa vyvinil a zvalil to celé na teba? Toto je typické pre manipulátorov.

luckalussy47
autor
11. dec 2023

@drago12587 neboj sa bordel nemám uz v hlave nakoľko sme inde.... A stým ze som nemala mať deti.. Pozor na slová..
To dieťa nemôže zato ze bývalý bol magor aj je....

gabrielamodrykonik
10. apr 2024

Dufam, ze ste sa nevratila! Clovek, ktory s vami citovo manipuluje, nedokaze sa spravat ako dospely a nema ani na podnajom a musi si poziciavat, si nema co zakladat rodinu. Je to troska a vyzera, ze to je nejaky zavislak na niecom, hadky a krik by prichadzali castejsie a bohvie ako by to skoncilo. Toto predsa pre svoje dieta nechcete.

luckalussy47
autor
11. apr 2024

@gabrielamodrykonik nevrátila som sa... 🙂 bývame u otca a máme kľud pokoj. Malý sa čoraz menej a menej pýta . Skoro už vôbec... 🙂 a je to takto lepšie

Strana
z3