Mala by som sa vzdať partnera kvôli jeho synovi?
Mám partnera už 6 mesiacov ma 20 ročného syna ktorý žije so svojou matkou môj partner žil snimi v jednom dome ale jeho bývala partnerka už mala vstah s iným no môj partner tam stále býval aby sa mohol starať o syna až pokial nespoznal mna potom sa nasťahoval kumne sme spolu 6 mesiacov ale jeho syn mu stále vola že ma psychické stavy že sa boji byt sam a že ma mentálne poruchy cítim sa zle lebo keby nebolo mna môj partner by bol stále so synom mám ho opustiť a vzdať sa ho poslať ho spet k synovy ? Nechcem aby iba chodil sa svojim synom lebo on žije so svojou matkou teda s jeho ex a keďže sa veľa krát stalo že sa stretli a bola výmena názorov zakázala som partnerovi tam chodiť preto rozmislam nat tým že nech sa vráti tam aby bol blízko pri synovi no s tím že mi sa už nikdy neuvidíme pretože ja sa chcem vyhýbať problémom s jeho bývalou a stresom
Prečo 33 ročná žena toto rieši?
@anonym_093c07 je to jeho jediný syn aj keď ma 20 on ho stále nazýva malim dokonca jeho bývala využíva ich syna tak že ces synčeka sa spája s mojim partnerom
@maria1192 a on ma nejake mentalne postihnutie, ten chlap (ec)? Lebo mi to pride chore, prepac. Toto ani 10 rocny taketo cirkusy nema co robit, ale tam to pochopis, lebo puberta, rozvod rodicov. A byvali v 1 dome s novym partnerom jeho matky? To je este chorsie na hlavu.
Keď má ten chlap takýto nezdravý vzťah so synom, nemáš obavy, že má tiež psych.diagnózu. Žil s dospelým synom, exmanželkou a jej nový partnerom pod jednou strechou? Teba nepotreboval len kvôli streche nad hlavou? Žiješ v Maďarsku?
@anonym_093c07 je to jeho jediný syn aj keď ma 20 on ho stále nazýva malim dokonca jeho bývala využíva ich syna tak že ces synčeka sa spája s mojim partnerom
@maria1192 Preboha, môj 20r. syn má vlastné auto dobrú prácu a nás ani nepotrebuje. Vybavuje si hypotéku.
Ak je jeho syn nejako postihnutý, tak to je iné. Ale ak nieje a je len psychicky labilný z manipulácie matky a vydiera tým otca, je na zváženie čo ďalej. Lebo tvoj chlap je tiež labilný ak nechá so sebou takto manipulav dospelým synom.
Predstav si, že ešte vy dvaja si môžete založiť rodinu. Chceš naozaj takého labilného chlapa? Daj si v hlave takú časovú hranicu pol roka a ak sa situácia nezmení, pouvažuj, či je to perspektívny partner pre teba, aby ti neušiel vlak. Lebo potom v štyridsiatke zistíš, že si stratila zbytočne 7 rokov života.
Má vôbec niekto z tohto príbehu spôsobilosť na právne úkony? Syn je pravdepodobne mentálne zaostalý, však? Taká podarená rodinka to je. Na tvojom mieste by som ich nechala tak ako sú pokope. Nenarušovala by som im tú krehkú zostavu. Poďakuješ mi neskôr. 😉
Aby som odpovedala na tvoju otázku v nadpise tvojho príspevku -máš sa vzdať partnera kvôli sebe samej. Toto ti naozaj v živote nie je treba, podpapučový partner, ktorý si nevie povedať svoje a 20-ročný syn, ktorý je na úrovni 11-ročného dieťaťa.

Tak ja by som ho určite nechala tak...manipulovala s nim bývala a teraz to robíš ty.