Mali by ste mať obavy alebo nie?
Cca mesiac mám priateľa, ktorý ale nemá z minulosti veľmi dobrú povesť ( vraj mal veľa dievčat). On tvrdí že pár ich bolo , neriešim, každý sme nejaký. Trávime spolu čas, chodíme von všetko, včera sme robili večeru on pozval kamaráta a ja tiež svoju najlepšiu kamošku ktorá je ale tiež dosť na chlapov. Momentálne má priateľa ale ten zajtra odchádza na pol roka do CZ. Ide o to že sa mi aj zdalo ze po sebe pozerali ale mám aj dieťa, riešila som jeho a jedlo servis a len sem tam som zachytila že po sebe kukaju. Večer som jej písala že čo hovorí na môjho priateľa keďže sa videli prvý krát a ona že je zlatý. Trocha divné som si pomyslela mohla povedať aj len že v pohode ale ok neriešim. Dneska okolo 10 mi písala že môj priateľ jej poslal žiadosť o priateľstvo na FB. To už som ostala taká trocha ale reku ok. Pýtam sa jej či si píšu a ona že nie mi tvrdí. Priateľ k nám chodí aj na noc normálne a dneska mi napísal že nepríde že jeho mame je zle tak vraj ostane radšej s ňou nech je mama pod dozorom. Keď som to napísala Laure že on dneska na noc nepríde ( lebo som chcela vedieť ako zareaguje) tak to zahovorila že Jooj moja mám veľa roboty. Nič k môjmu priateľovi a k tomu že nepríde na noc. Už neviem či mne šibe a len si nahováram niečo alebo ja neviem. Aký je váš názor na toto, myslíte že po sebe idu? Všetci máme okolo 30ky , nie sme žiadni pubertiaci tak chcem vedieť či to má vôbec zmysel. On prijal aj môjho syna trávi s ním čas, hovorí že nás ľúbi...ale toto sa mi tak nezdá , až mi je zle z toho.
@gribka1 akože nič by som nebola riešila, ale načo jej hneď posiela žiadosť a druhá vec že nepríde dneska
Akože boli sme spolu dneska počas dňa ale veľmi podozrivé že jeho mame prišlo zle a do toho ona ostala divná
Skús tu kamarátku zavolať k sebe. Alebo slušná priateľom videohovor či je doma 🙈
O mesiac bude mať každý z vás iného spolusúložníka, škoda o tom zakladať tému.
Veď ja to tak vidím, že si to rozdajú. Môžeš skúsiť overiť ako píše vyššie, ale toto nie je dobré.
Máš dieťa, priateľa mesiac. Ten priateľ nemá dobrú povesť. A už ku tebe chodí na noc. Za mňa celé zle. Nepoznáš ho, nevieš, čo od neho čakať, či mu vôbec môžeš dôverovať. Napriek tomu si do toho vhupla.
Držím päste.
@heleninamama no dovoľte, ja som mala pred ním 6 ročný vzťah, nestriedam chlapov
@abbey1 normálne sme spolu cez deň aj v noci, boli sviatky boli sme spolu viac. Od stredy začne pracovný kolotoč takže zrejme aj tak budeme spolu menej. Len toto ma trocha zarazilo, ona je moja najlepšia kamarátka ale také divné mi to príde celé.
@veronika2316 akože absolútne nemám na ňu náladu nejako , neviem či by som ju pozvala k sebe
Po mesiaci prijal syna a tvrdi, ze vas lubi? Opakujem - po mesiaci? Ty kam sa ponahlas, prosim ta?
Pozri, už len tá jeho povesť ti mala dať kontrolku. Čo čakáš.
@gribka1 tak každý máme nejakú povesť, ja som to tak nebrala. Veľmi mi pomohol za ten mesiac aj doma mi opravil porobil veľa veci
A v konecnom dosledku je asi aj jedno, ci nieco medzi sebou maju alebo nemaju...po tak kratkej dobe znamosti mu uz teraz nedoverujes, takze vas vztah jednoducho nema perspektivu...
Tak suma sumarum,on je dosť na ženy, kamoška je dosť na chlapov,ty máš male dieťa, ktoré on hneď prijal a už po mesiaci vás oboch ľúbi(už tu by som bola opatrná) navyše pokukuju po sebe s tou kamoškou a teraz obaja maju "iný program"ako ste plánovali...
Áno,je to podozrivé a v podstate keď už teraz nedôverujes ani jednému z nich,tak o čom je celý ten vzťah?
No keď hľadáš údržbára, tak ok.
@victoriab Nuz, takto sa vychovavaju potom emocne nezrele deti 🤷...Mysli si, ze ho ujo lubi, ale po mesiaci znamosti uz mozno lubi maminu naj kamku 🥴.
No tak ma vyssi bodycount. Ja by som to neriesila, a ked mas nejake podozrenie, tak sa s nim o tom pobav. Uz takto zakladas ten vztah na nedovere a na co je to potom dobre? Nebude mat dlhu vydrz, a je jedno ci s nou teraz spi alebo nie.
Si do toho riadne rýchlo vhupla.
Tak koniec tohto príbehu ma zaujíma
Ja píšem len za seba. Po mesiaci by som do života môjho dieťaťa a do svojej postele žiadneho muža neťahala.
Po mesiaci ľúbo Teba a syna?Tak už len toto by ma vydesilo. Po ďalšie, jeho povesť- ľudia toho vedia povedať dosť, aj pravdu, aj hlúposti. Ale čo má fakt fascinuje, čo je to za kamarátku, ktorá na návšteve kuká po partnerovi jej kamošky. A nech sa na mňa nikto nehnevá, tieto choré veci ako FB a insta a tam posielať žiadosti. Mne by vôbec neprišlo ok, keby môj nový partner spoznal moju kamošku a po jednom stretnutí jej ide vypisovať a iniciatívne posiela žiadost o priateľstvo. Čo s ňou chce riešiť?To vážne tieto časy prídu niekomu ok? A ty mu už teraz neveríš, podľa mňa aj celkom oprávnene, takže aký zmysel má takýto vzťah?Nehovoriac o tom, že za mesiac určite nemôže milovať nadovšetko Teba a ešte aj Tvojho syna.
Blikala by mi ohladne cele neho kontrolka a kedze uz mas aj dieta tak rovno majak
Byť mojou mamou tak ti dám facku. Nerozumiem ženám, ktoré nevedia sa udržať a hneď do toho ťahajú deti. Naozaj? Bože po mesiaci mu všetko zeries a rovno si ho zoznamila s dieťaťom? Ty si fakt mimo. Aj keby priateľ nepretahoval ti kamošku, už tak by mi blikala kontrolka. Môj kamoš je zaletnik, vieš čo mi vždy tvrdí? Ze najlepšie sú mamičky, lebo sú naivne a veľa ani nechcú, stačí byť milý.😀 A keď vidím tvoj post asi mu dám za pravdu. Chúďa dieťa takým spôsobom bude každý týždeň iný "tatko" doma.
@mimka1402 Tie mamičky sú vďačne za každý malý kúsok pozornosti. Preto to s nimi ide ľahko. Ja si nemyslím, že táto strieda mužov alebo bude, ale teda naivná ja riadne. Mal by u nej svietiť doslova maják. Po mesiaci ho dovlečie k synovi. A bohovska kamoška a on je tiež top, že ide kontaktovať ženskú, ktorú videl raz. To je všetko kombinácia neskutočne "zrelých" osôb.
Hmnm ja by som dala na svoj vnútorný pocit. Nikdy sa nemýlil a tu mi to tiež 2x nesedí.
Ja som zažila podobnu situáciu ale mala som 16. Mala som "frajera", staršieho o 4 roky,.. Išli sme s mojou kamoškou a jej partiou na jarmok, tak som ho zavolala, lebo som tam nikoho okrem tej kamošky nepoznala. On si veľmi rozumel s jednou babou, 1x sa videli, a tie pohľady boli jasne. Hneď som vedela koľká bije, aj keď som bola veľmi mladá. Na druhý deň nemohol ísť von ani on a ani ona, tvrdili ze neboli spolu, ale ja som vedela ze boli... O pár dní na to sme sa rozišli a oni sa dali dokopy... Ale mali sme 16-20r 😁
Ked je v tom zapletené dieťa, je to zložitejšie a asi by som dieťaťu nepredstavovala niekoho po mesiaci..
Skús ten videohovor s jedným aj druhým.. A keď ti ani jeden nezdvihne tak je to asi jasné
@enmery Poznám až príliš veľa mamičiek slobodných a okrem jednej, tak každá vystriedala mnoho partnerov, s každým druhým dieťa, každé dieťa ma iného otca... Dokonca poznám jednu ktora si začala s chlapom ktorý fyzicky tyral jej dieťa... Spravila si s ním ďalšie deti.😀 Osobne keď počujem ze nejaký chlap v mojom okolí so začal so slobodnou mamou a mysli to s nou vážne, tak vždy vždy vždy je z toho pruser.😀 A pritom sama som dieťa ženy ktora sa rozviedla, našla si partnera ale my deti sme boli na prvom mieste...
Ked mu neveris po mesiaci nema to zmysel..aj keby napr. dnes spolu neboli tak mozu byt zajtra, pozajtra, o tyzden…neustrazis ich..asi by som sa s nim rozisla a teda hentu kamosku no 😞nevyzera ako dobra kamoska
podozrievaš ho z nevery ale aj tak plánuješ s ním byť aj naďalej...halo?
@tim23 presne, tiez ma napadlo spravit videohovor.

Áno, je to podozrivé, ak je to tak, ako si popísala. Ste spolu len mesiac, odíď z kratšej cesty.