Mali by ste záujem o muža odmietajúceho manželstvo?
Čaute, čo si myslíte o tomto mužovi? Má 40 rokov, niečo sme sa bavili, pýtala som sa ešte v budúcnosti chce ženiť a mať deti. On že nie, ženiť sa nechce už nikdy ani mať deti, má dcéru 15 ročnú. Pýtala som sa, či ho manželstvo sklamalo, či ho partnerka o niečo obrala a jeho odpoveď bola: Ale prečo obrala, neboli sme zobratí, zobrala si iba to, čo si doniesla a je to.... 😄.
Pre mňa to bolo stopka nejako podvedome. Nie žeby som sa chcela vydávať a mať deti. Som staršia od neho.
Ale neviem, či by sa nejaký muž mal takto vyjadrovať o svojej ex partnerke a matke svojej dcéry. Čo si myslíte vy, mali by ste o neho záujem?
Nemam rada tento trend. Narobme si deti s priatelmi a priatelkami.
Je to chlap, ktory ma 15 rocnu dceru s expriatelkou. Nebol schopny 15 rokov sa ozenit s matkou svojho dietata. Co od takeho chlapa mozes ocakavat? Nic.
@anonym_dbec0c a možno sa matka dieťaťa ani vydávať nechcela. Neviem, prečo ak nie sú dvaja zosobášení, tak automaticky sa chlap nechcel ženiť. Predstav si, že existujú aj ženy, ktoré sa nechcú vydávať.
@anonym_autor urcite by som onho nemala zaujem...tiez porad stopka a uz by som sa ani neotocila,adie kokuotko😉
@anonym_dbec0c a čo by pomohlo keby si ju vezme a aj tak im to nevydrží. Keby vydržalo nebola by 50perc rozvodovost
nie, nemala by som o takeho zaujem.
A pomalicky sa to snazime vstepovat aj nasim dceram. Aby pri vybere buduceho partnera boli obozretne. A k tomu ako taky rodinny vtipek dolozime veticku z jedneho stareho filmu - "nic zenit, nic laska" 😀
To, že odmieta manzelstvo, by mi bolo fuk. Ľudia žijú spokojne aj bez neho. Že nie je schopný myslenia v pare by som brala ako tisícpercentné potvrdenie toho, že by som sa s ním za hranicu "dobrý deň" nikdy nemala dostat.
Nepozastavila by som sa nad tou vetou a vobec by mi to nevadilo … tiez som odisla, len s tym s cim som prisla… respektivw mi to doniesol pred dvere .. ak by sme byvali u mna … urobim ro iste a som rada, ze do par hodin vypadol… Dcery by si mali byt vedome toho, ze kym sa zacnu vydavat a rodit, maju rovnaku sancu ako chlapi zamakat a postavit sa na vlastne nohy, aby nakoniec neostali s igelitkou. Nevidim na tom nic zle, ked nemala nic tak nemoze mat naroky, snad si nerobila dieta nasilim. To je dohoda dvoch rovnako ako byvanie atd. Prvotnq investicia samej do seba sa vzdy vrati. Co sa tyka svadby … on sa mozno opytal a ona povedala nie … nebola by ani prva ani posledna …
Nemala ale ja mám pevnejšie morálne zásady…
Ja by som ďalej nič nerozvíjala , toto by bola pre mňa stopka. Ja som mala zážitok , že sa mi sťažoval v minulosti spolužiak zo základnej školy, ktorí žil vo vzťahu s mamičkou s dieťaťom , aj on chcel dieťa a ona mu povedala po svadbe a keďže sa nemal k ničomu , tak sa po 8 rokoch s ním rozišla . A on mi kľudne povie že je na začiatku a musí hľadať inú maternicu. Dnes má 51 rokov a je sám , maternicu v jeho ponímaní už nenajde .
@anonym_dbec0c tak môj prípad to nie je, nakoľko ja som vydatá, ale mám v okolí ženy, pre ktoré manželstvo nie je dôležité.
@anonym_autor ja ťa úplne chápem. A jeho absolútne nechápem. Chce zbaliť ženu a vyjde z neho táto veta? Možno ti chcel naznačiť, že je vysporiadané s minulosťou a nie je viazaný na žiadnu ex a aby potvrdil, že ju nemá rád, tak ju vykreslil ako chuderu. A manželstvo? Nikdy ho nechcel a ani chcieť nebude. Romantik jak sviňa.
Ja by som ďalej nič nerozvíjala , toto by bola pre mňa stopka. Ja som mala zážitok , že sa mi sťažoval v minulosti spolužiak zo základnej školy, ktorí žil vo vzťahu s mamičkou s dieťaťom , aj on chcel dieťa a ona mu povedala po svadbe a keďže sa nemal k ničomu , tak sa po 8 rokoch s ním rozišla . A on mi kľudne povie že je na začiatku a musí hľadať inú maternicu. Dnes má 51 rokov a je sám , maternicu v jeho ponímaní už nenajde .
@subartic vážne to fakt povedal? To už menší trapas by bol tento:
https://www.youtube.com/watch?v=X7H-HPISAzo@anonym_dbec0c ak niekomu porodis dieta, rozhodne to uz nie je len tvoj priatel.. na to nie je potrebny stempel a statut manzelstva.. ludia by uz mohli prestat byt zavisli od papierov a potvrdeni a pozriet sa realite do oci.. ak to niekto berie tak, ze ked nie je zenaty, tak nema ku zene, s ktorou roky spoluzije a ma s nou deti, ziadne zavazky, tak je to proste jedinec bez charakteru.. a papier mu ten charakter nedoda.. ano, je odvaha ist do spolocneho zivota s niekym bez papiera, lebo tam sa mozes spoliehat len na jeho charakter.. ale keby som neverila na muzov charakter a potrebovala sa chranit papierom, tak to by som do takeho partnerstva ani nesla..
@anonym_autor nie
@anonym_autor ja ťa úplne chápem. A jeho absolútne nechápem. Chce zbaliť ženu a vyjde z neho táto veta? Možno ti chcel naznačiť, že je vysporiadané s minulosťou a nie je viazaný na žiadnu ex a aby potvrdil, že ju nemá rád, tak ju vykreslil ako chuderu. A manželstvo? Nikdy ho nechcel a ani chcieť nebude. Romantik jak sviňa.
@slovakboy manzelstvo chcu iba romantici? hm, asi ano, mas pravdu. manzelstvo je spojenie dvoch bankovych uctov. spojenie mojho majetku s inym majetkom. Nic romanticke na tom nie je, realista take nechce.
Nie
ak oňho nemáš záujem, načo tu ďalekosiahlo analyzuješ jednu vetu, ktorú vypustil z úst?
V prvom rade ja nemám o neho záujem. Poznáme sa zbežne, bol na jednej akcii a evidentne ma balil, mne na ňom veľa vecí nesedí. Ale teda keďže si sadol vedľa mňa cielene, tak sme sa pustili do reči. Nepáči sa mi, takéto vyjadrovanie o žene. Ak sa nechce ženiť je to jeho vec, ale osobne by som s ním nikdy nič neriešila.
@anonym_autor keď nemáš o neho záujem, tak načo ho riešiš, nechápem. Okrem toho, pokiaľ ty sa nechceš vydávať a mať deti, tak by ti to teda vôbec nemalo vadiť. Môže ti to byť úplne jedno.

Naco ho tu rozoberas ked o neho nemas zaujem? Nemas co robit? A baby pisu spravne, dobre sa vyjadril, co by jej mal davat ked si nic do vztahu nedoniesla? Ty by si nieco muzovi pri rozchode nechala? Treba si to vzdy otocit.Tu kazda pomaly caka aby na nich byty, domy muzi prepisovali lebo same su neschopne na nehnutelnost zarobit.Tiez taku jednu vychcanu poznam.