Mali ste pri výbere partnera pochybnosti?

28. sep 2023

Ahojte, začnem tym že som spoznala o 5 rokov mladšieho muža (on má 22 rokov). Podľa mňa je vek len číslo a nebol to pre mňa dôvod si ho držať od tela.
Je veľmi milý a zábavný, ale začínam mať pochybnosti... Stretávame sa (chodíme spolu) asi 4-5 mesiacov. On žije v byte s jedným chalanom, platí asi 300-350€. Neviem presne koľko zarába ale mám pocit že žije z výplaty do výplaty, taký utrácač peňazí zároveň. Má auto, fajčí a moc si nevarí takže asi tam idú jeho peniaze.
Trošku mi to vadí, lebo v lete sme spolu skoro nikde neboli, ak nerátam piknik v prírode alebo vozenie sa autom po meste... veľa platím zaňho ja, lebo väčšinou ho ja pozvem, on mňa skôr berie voziť sa autom
Trošku mi vadí že aj keď mi hovorí že ma ľúbi tak si zo mňa robí posmešky... napríklad nad hornou perou mám jemne bledé chĺpky a on sa mi stále smeje že nech sa oholim (pričom sú skoro neviditeľné)... ale zas mi tvrdí že som najkrajšia žena akú kedy mal (a fakt ja osobne sa sebe páčim a starám sa o seba, obliekam sa, malujem, cvičím, športujem...)
je taký že dosť nadáva, stále na všetkých a na všetko sa sťažuje... do mesta sa prisťahoval pred rokom ale nemá tu priateľov a ani doma už vraj nikoho nemá (všetkých dlhodobych kamarátov odstrihol, aspoň to tvrdí jeho sestra). Je taký introvert, vraj všeobecne mu spoločnosť nových ľudí vadí kvôli psychike, ale so mnou je vždy rád ale skôr tak v súkromí. Keď ho presvedčim aby šiel von aj s mojimi priateľmi tak sa s nimi nebaví, len ticho sedi lebo on neznáša small talky...

Fakt začínam mať pochybnosti... Je to tým vekom? Je proste len mladý? Mám mu dať ešte šancu, bude to lepšie? Mal to niekto podobné?

domkakvet
28. sep 2023

Pride mi, ze este velmi nedospel a kedy a ci dospeje to neviem, tiez si myslim, ze ani vas vztah neberie nejako vazne.

veselo_neveselo
28. sep 2023

Nie, uz teraz ti na nom vadia veci, a to sa teda nezlepsi ☹
Myslim, ze aj sama to citis....a preto sa pytas.
Ved chodenie je na to, aby si zistila, ci ti partner vyhovuje - ako zije, ako by chcel zit, ako rad travi volny cas. A ked vam toto uz na zaciatku nesedi, je skoda casu v tom pokracovat.

iv007
28. sep 2023

Co ti dava do zivota taketo decko? Hladaj si seberovneho a hlavne mentalne podobne stareho, ja myslim ze toto je strata casu aj penazi (kedze vacsinou platis ty)

petamich
28. sep 2023

klamala by som, ak by som ti povedala, ze som nemala pochybnosti ale to bolo kvoli tomu nasmu nazvime to zaujimavemu startu vztahu akonahle sme sa zacali seriozne stretavat, spoznali sa kusok lepsie, nemala som absolutne ziadnu pochybnost

ja osobne by som ani neuvazovala nad takymto typom, z tvojho opisu su pre mna viacere veci show-stopper - urcite by mi okrem ineho vadil ten vek, lebo je to evidentne este nevyzrety mlady muz a teda aby som za neho platila a nikam sme poriadne nechodili a este mi osomre chlpky nad perou

beata_k
28. sep 2023

Vozit sa po meste autom? To bola zabavka pre teenegerov a jedneho 18-nast rocneho s vodicakom. Za mna este nedospel na muza. Stracas cas. No a tie posmesky...co je fakt pubertak?

mikadooo
28. sep 2023

Povedz mu, čo ti vadí a uvidíš, či je ochotný na vzťahu popracovať 🤷. Ak nebude chcieť nič zmeniť, pravdepodobne ti jeho správanie bude vadiť stále viac a viac. Ak však bude ochotný sa zamyslieť nad tým, čo ti vadí (napríklad ten výsmech kvôli fúzikom by mne teda sakra vadil) a bude si uvedomovať, že ťa tým zraňuje a teda ti ubližuje, pravdepodobne sa budú hrany obrusovať a vzťah môže byť stále lepší a lepší. Každopádne - treba si to s chladnou a pokojnou hlavnou vykomunikovať, ináč je to o ničom, on ti do hlavy nevidí a čím mladší, tým priamočiarejšiu komunikáciu treba.

dzulli1980
28. sep 2023

A čo čakáš od 22 ročného chalana? ... Ty ho pozývaš, Ty za neho platíš? ... mi to príde, ako keby si si ho vydržiavala a jemu to samozrejme vyhovuje ... za mňa toto nie.

autor
28. sep 2023

@mikadooo no ja som mu povedala že nech si aspon varí a trošku ušetrí na strave ale mal iba vyhovorky...
S tými posmeškami som mu to už povedala viackrát... aj sa mi ospravedlnil že on to nemyslí tak aby mi ublížil... a asi pred týždňom som ho orálne uspokojovala a na konci keď už bolo "po" mi povedal, že kedy sa konečne oholim... fakt poznam baby čo majú tmavé chĺpky ale ja mam pár jemných a už premýšľam že asi pôjdem na laserové odstránenie ochlpenia, mam z toho už komplexy...

@beata_k no tiež mi vozenie v aute nepríde ako nejaký super strávený čas... a to sa vidíme len po tom istom meste kde aj žijeme...

Musel aj váš partner pri vás dospieť? Začínam mať pocit že je fakt ešte v puberte... pričom ja som v jeho veku napríklad už mala aj iné priority ako prežiť z výplaty

elenita
28. sep 2023

U mna by uz ani nebolo dalsie rande po tychto Tvojich opisoch, nie este vztah...jedine pozitivum som nenasla v tychto riadkoch.

miadi
28. sep 2023

Nezmeni sa ak tak k horsiemu. Za chvilku bude chciet aby si bola len s nim a odstrihla kamaratov aby ste sa ako dvaje mrkvy vozili po meste .. v 27 by som nestracala cas cakanim a dufanim ze sa Niekto zmeni ci dospeje. Je to len dalsi zabiak a bozkami ho nezmenis na princa. Ked som bola 4m s mojim muzom este bol najuzasnejsi chlap na svete .😁a nemala som pochybnosti od zaciatku som mala pocit uz po par rande ze to bude nieco ine nieco fakt dobre. A aj je.

viestta
28. sep 2023

Myslim si, ze aj ty vies, ze toto nema perspektivu. Mozno raz dospeje, ale zatial je to nerozumne decko v dospelom tele. Budes cakat kym dospeje alebo nebudes s nim stracat cas a budes hladat vyzretejsieho? Mentalne vyzretejsieho. Je to na tebe.

sheila121
28. sep 2023

Mala som pri výbere partnera trošku pochybnosti lebo som jeho prvá (dúfam že aj posledná) ale pri tom typkovi čo máš ty by mi blikal poriadny maják. Takého ani za milión. Čo ťa pri ňom drží?

mikadooo
28. sep 2023

Najhoršia výhovorka na svete je "ale ja som to tak nemyslel". Tak nech hovorí tak, ako to myslí. To, čo si nemyslí predsa nikoho nezaujíma, či? Ale vieš čo, ak z neho začínaš mať po 4 m. komplexy, ja myslím, že vo svojom vnútri vieš čo by si mala urobiť... počúvaj svoju intuíciu...

miadi
28. sep 2023

Teraz citam tvoj koment ze po fajke este pindal ze kedy sa oholiš??? 😂by som ho s tou “fuzkatou” tvarickou kusla tam kde to boli najviac . Strasny blb .

vkatush
28. sep 2023

Ja som s mojím manželom začala chodiť, keď mal on 21/22 a ja 23/24 (matika na večer nie je pre mňa).

A to čo popisuješ mi pripomína skôr môjho pubertálne bratranca, ktorý má 13.

Platila som aj ja, aj on (ale vždy sa hádal, že chce on). Chodili sme autom, ale na výlety a výhľady a nie voziť sa po meste (jasné, bolo aj kino alebo jedlo a tak, a znova, v platení sme sa striedali). Zarábal, niečo odkladal a niečo vedel minúť na zábavu (volá sa to finančná gramotnosť). Robiť si z teba srandu? Áno, ak je to sranda, ale toto je spôsob urážania, nie sranda. Hlavne keď to viackrát spomenie, tak to mu asi vadí a nemyslí to len zo srandy. Sťažuje sa na všetko, s takým nikdy nie je dobre, čo nedokáže vidieť nič pozitívne. Odstrihol on kamarátov = kamaráti odstrihli jeho, lebo to musí byť obojstranná nesnaha o priateľstvo, a nevadí im to, takže nebol nejaký super kamoš. Psychika, áno, za to možno nemôže, ale ty nie si zodpovedná za to, aby sa on mal psychicky dobre a ty zle kvôli tomu (či už v spoločnosti ľudí alebo doma medzi 4 očami).

To nebude len vekom. To bude zlé vekom, výchova, správanie, spôsob života, tá finančná,.
Pre mňa 🚩🚩🚩🚩 utekaj od neho.

Edit k fajke: povedala by som mu, nech sa oholí on, trošku pogymnastikuje a vyfajčí sa sám 🙃

0silvia0
28. sep 2023

Ja netusim co ocakavas od 22rocneho decka. Ved je super, ze nebyva u mamicky, ale zije sam. Este je v procese skoly zivota, nemaj na takehoto chalana vysoke naroky. Ked chces skutocneho muza, hladaj medzi starsimi

autor
28. sep 2023

@0silvia0 kamoška má frajera presne v tom istom veku a oni spolu už majú kúpený byt, v lete chodia na all in dovolenky a cez rok aj 3-4x na predĺženy víkend niekam do zahraničia/wellness pobyt...
Jej priateľ popri práci dokonca ešte aj externe študuje..
U nich som videla že vek je len číslo 🙁

autor
28. sep 2023

@vkatush no asi máš pravdu vo všetkom...

Ja len nechápem prečo ma vychvaľuje, hovorí že ma ľúbi a potom si robí posmešky...

No tí jeho priatelia... tiež celkom nechápem prečo s nikým nie je v kontakte, aj keď ide domov na víkend tak je len s rodičmi a priatelia nič... maximálne nejaký kolegovia v práci, ale aj to malo.. lebo on si vypýtal robiť len nočné aby nemusel byť medzi ľuďmi veľmi, kvôli psychike

reanda
28. sep 2023

ano, vek je len cislo.. niekto ma 22 a chova sa na 16

marca12
28. sep 2023

Ja by som mu uz sancu nedala. Toto mi pripada akoby si mala dieta krku. On este nevyzrety a bude sa hladat este dobrych 5-10 rokov...

marca12
28. sep 2023

Lebo slova vyslovit je velmi lahke. Ale laska sa vyznava skutkami a nie slovami.

reanda
28. sep 2023

@marca12 a mozno sa ani nikdy nenajde.. taki sa radi na svoju 'psychiku' vyhovaraju, aby nic nemuseli

bbshop
28. sep 2023

Presne preto si rozumné dospelé ženy nezačínajú s deťmi. Vek neoklames.. 22 ročný je na zaplakanie aj pre svoje rovesníčky.

miadi
28. sep 2023

Nechapes preco ta vychvaluje a vraj lubi? Tak nieco pekne ti musi povedat Ved ho pozyvas platiš oralne a inak uspokojujes. A talk is cheap .. . Ale nevaži si ta Mozno ta povazuje za sugar mamu .. vek je len cislo ale ani 22r chlapci nie su mentalne tam kde 22r baby .. on je este decko a ty si uz žena.

miadi
28. sep 2023

Mne sa pacil 22r raz ..ked som mala 16-17 no ucil mà na strednej tak mi to prislo neeticke nieco snim mat .. a teraz ked si predstavis pre taku 17ku wow on zije v podnajme ako dospelak wow mà auto wow vozime sa po meste wow dali sme si na polku subway bagetu hmm Nema $ nevadi ani Ja Iba par z brigad .. Asi sa aj oholim Mozno mà pravdu a mam to otras .. a mozu byt spolu stastni a cakat kedy dospeju zacnu setrit zarabat a chodit na dovce . Snad nemas 22r zajka Lebo aj kamoska mà . 😜

basulaak
28. sep 2023

Pre maturantku musi byt ulovkom. Pre dospelu zenu pritaz.

0silvia0
29. sep 2023

Jaj aha, porovnavas sa s kamoskou. Tak sa pozri aj na ostatnych 22rocnych ako ziju, nielen na toho kamoskinho, ktory je asi medzi rovesnikmi skor vynimka.
Ja mam 22 rocneho syna a poznam kvantum jeho kamosov a ziadny z nich nefunguje tak zrelo ako zajac tvojej kamosky.

ivik4
29. sep 2023

Otec mojho dietata tiez musel este dospiet ked sa nam narodil syn, trvalo to tak 2,5roka a uz to bolo v pohode.
Kazdopadne, s tym tvojim by som ani na rande nesla, toto je naozaj jedno nevyzrete dieta
A este aby som platila za neho a vozila sa mestom jak 16rocna . Teba to aj bavi?
Inak dufam ze pan dokonali je vzdy dokladne uhladeny, oholeny a vonavny ked na Teba ma tak odporne narazky.
Ako sa poznam ,po mojom vystupe by zavrel tu nevymachanu hubu natrvalo s takymto niecim 🤨

rebrambora
29. sep 2023

Nuz niekomu vyhovuje mladsi partner. Ja si neviem predstavit ani len rovesnika, nieto este mladsieho. Existuju samozrejme vynimky, ale on to nieje.
Podla mna toto je vekom. Tiez som bola ako on v 22. rokoch a tiez som bola ako ty v 27.
Cize otazka je, ci si ochotna ho tahat, ci pre teba nieje vyhodnejsie a lepsie si najst niekoho minimalne rovnocenneho.
Je fajn, ze je mily a zabavny, ale to na uspesny plnohodnotny, partnersky vztah nestaci.

kvetinka75
29. sep 2023

vek nie je len číslo a je jedno či sa jedná o 22 ročného alebo 50 ročného. Všetko závisí od konkrétneho človeka - povahy, očakávaní. Nie každý 22 ročný je pripravený na vážny vzťah, prácu, bývanie. Niekto je ešte ,,dieťaťom,, niekým, kto sa potrebuje zabávať, nebrať život vážne a len tak plávať. A niekto už rozmýšla o budúcnosti - bývaní, rodine, práci. Podľa mňa si ten tvoj užíva slobodu, bezstarostnosť . Nebýva u rodičov, nikto ho nekontroluje, tak si žije ako chce. 22 je ešte veľmi mladý človek. Nič ho netlačí, musí ešte dospieť. Ale to môže trvať, rok, dva, 5 rokov a niekto dospeje až po 30tke