icon

Málo ambiciózny partner

10. máj 2026

Ahojte baby.. potrebujem sa vyrozprávať a cítim sa zmätená. Pred vyše rokom som ukončila ročný vzťah s partnerom a dôvodom bolo to, že keď padla jeho maska a začala som spoznávať reálne kto on naozaj je prišlo mi zle. Bol manipulatívny až psychopatický a myslel len na seba, klamal a bolo mu jedno či ublíži iným či to bola jeho mama, jeho deti bolo to jedno. 2 mesiace na to som spoznala chlapca v mojom veku (27), ktorý je naopak dobrý, má dobré srdce, je férový a je to proste dobrák. Sme spolu 7 mesiacov, o týždeň sa má ku mne nesťahovať natrvalo a sa chcem rozísť.. Najprv mi ten vzťah vyhovoval ja som sa ako keby "zahojila" z ex ale teraz začínam z toho nejak triezvieť a ja ho nedokážem rešpektovať. Vadí mi to, že nie je priebojný, zarába na chlapa málo a menej ako ja a nemá ako keby žiadne ambície. Všetko má od rodičov, má vlastný byt, ktorý mu dal dedko, aj auto má od dedka a vlastne on sa ani nesnaží aby sa mal lepšie a mňa to irituje. Mne tiež rodičia pomohli s bytom, prispeli naň ale zvyšok som si ja zobrala hypo.. Keď som sa ho spýtala, aké má kariérne plány do budúcna tak on nevie toto mu vyhovuje, lenže tam nemá perspektívu ani žiadny rast. Ako bonus v poslednom čase počúvam ako čaká, že mu dedko slúbil, že naňho prepíše nejakú garáž a vlastne ako keby len čaká kto mu čo dá...
Posledné 2 mesiace počúvam ako nemá peniaze na to a na to a ja vlastne ani neviem čo mám povedať.. Aby ste sa do mňa nepustili, ja nečakám že chlapec pred 30tkou bude zarábať tisíce to vôbec ale mne chýba ako keby tá snaha.. Napríklad čo mám aj bývalých spolužiakov z výšky - študovala som právo, tak oni už odvtedy zmenili prácu, našli si lepšie pracovné miesto, jednoducho sa snažia posúvať ďalej a cítim z nich taký drive..

Strana
z5
autor
Včera o 15:25
@anonym_c28bf3

@anonym_7c9523 Alebo skoncis sama a bez deti. A kedze nemas ako macka 9 zivotov, toto je tvoj jediny a posledny ... Dalsia sanca na reparat nebude.

@anonym_c28bf3 lepsie bez tych deti ako sa stresovat a zit s pocitom ze im neviem pomaly zakladne veci zabezpecit a ako som na vsetko sama 😉

anonym_c28bf3
Včera o 15:25
@anonym_autor

@anonym_c28bf3 lepsie bez tych deti ako sa stresovat a zit s pocitom ze im neviem pomaly zakladne veci zabezpecit a ako som na vsetko sama 😉

@anonym_autor Aby jeden clovek nevedel vychovat za cely zivot jedno dieta, musi byt mimoriadne lenivy a neschopny ...

anonym_7c9523
Včera o 15:26
@anonym_c28bf3

@anonym_7c9523 Uprimne? Bodaj by kazdemu usiel vlak, co vztah povazuje iba za formu free bankomatu ... Karma je zdarma.

anonym_78c751
Včera o 15:29
@anonym_autor

@anonym_c28bf3 pisem to preto, aby mi zas nepisali komentare typu ako si dobreho muza po 40 nenajdes. Ja som take pribehy pocula🙂
Len tak medzi nami ty by si nechcela muza, ktory je pozorny, ferovy, starostlivy a este ti aj dava peniaze a robi vsetko v tvoj prospech? Ty by si to odmietla a buchala sa do hrude ako ty chces vsetko zvladat sama a robila do 70 ked nemusis? 🙂 zaaas vytrhavanie z kontextu. Peniaze pre vacsinu naroda su tabu tema.

@anonym_autor Ja ti neviem, v podstate Ta musel prehovarat a dobiedzat aby ste sa dali dokopy, uz si sa s nim aj 1-2x rozisla a zasa na prehovaracky niekoho zisla, a teraz zas pochybujes o nom, nezda sa ti vhodny tou svojou neambicioznou povahou a slabou zarobkovou cinnostou, este aj ten sex povies ze ok, da sa, moze byt...naco, naozaj dievca naco si s nim🙏 zbytocne natahovanie, zbytocne plytvanie casom pre oboch. Bud uprimna k sebe, k nemu a ukonci to. Nema to buducnost. Proste furt furt bude v Tebe hlodat ten cervicek a podvedome ci vedome mu to budes predhadzovat na oci, vycitat mu to, skratka narobi to problemy. A ani ho az tak nelubus podla vsetkeho.

anonym_39dba8
Včera o 15:31

Ja by som kľudne mala partnera ktorý zarába menej ako ja. Nechala by som ale chlapa ktorý je bez ambícií, života, chuti dosiahnúť niečo viac.
To že je niekto aktuálne v životnej fáze kedy ešte nie sú veci úplne dobré je podľa mňa ok, druhá vec je ak to človek nechce zmeniť.

anonym_7c9523
Včera o 15:51
@anonym_c28bf3

@anonym_7c9523 Alebo skoncis sama a bez deti. A kedze nemas ako macka 9 zivotov, toto je tvoj jediny a posledny ... Dalsia sanca na reparat nebude.

@anonym_c28bf3 ja už deti mám, tak sama neskončím tak skoro.
Ani len nečítaš čo som písala, hneď chrlíš lávu😵‍💫

anonym_c28bf3
Včera o 15:54
@anonym_7c9523

@anonym_c28bf3 ja už deti mám, tak sama neskončím tak skoro.
Ani len nečítaš čo som písala, hneď chrlíš lávu😵‍💫

@anonym_7c9523 to nie je lava, je to iba konstatovanie. Pricom je to mienene vseobecne, nie konkretne voci niekomu. Ze clovek ma iba jeden zivot a mal by davat velky pozor, co s nim urobi. Lebo v starobe bude darmo lutovat, co spravil zle, lebo jeho dodatocna lutost nikoho zaujimat nebude.

anonym_7c9523
Včera o 16:06
@anonym_c28bf3

@anonym_7c9523 to nie je lava, je to iba konstatovanie. Pricom je to mienene vseobecne, nie konkretne voci niekomu. Ze clovek ma iba jeden zivot a mal by davat velky pozor, co s nim urobi. Lebo v starobe bude darmo lutovat, co spravil zle, lebo jeho dodatocna lutost nikoho zaujimat nebude.

@anonym_c28bf3 veď práve, tak nech si každý vyberie partnera podľa predstáv, preferencií, nech to neskor nemusí ľutovať.
Ja som si zobrala chlapa chudobného ako kostolná myš, čo nemal ani zimnú bundu, ale mal drive, odhodlaný zabezpečiť rodinu..
Keď chlap čaká čo dostane od dedka a nemá záujem to meniť tak si bude musieť nájsť takú, ktorej bude vyhovovať že pred výplatou mu večeru, kino zaplatí ona.
A rovnako si popri materskej može hľadať brigádu, lebo logicky jeho plat už ďalšie dve osoby nenachová

anonym_f40b0b
Včera o 16:29
@anonym_autor

@anonym_f40b0b on vsetko dostal od rodicov a mne sa to hnusi. Ja mam rodicov pravnikov, mame sa dost dobre ale to neznamena ze sa cely zivot budem spoliehat na to co dostanem. Rodicia toho vlastnia vela ale nejdem do detailov lebo mi napisete ze si vymyslam. Ja sa nikde nevytahujem s tym co ma rodina, je to ich nie moje. Moj frajer sam hovori ze nechape aka som pokorna na to odkial pochadzam. Mam 2 bratov, im rodicia tiez prispeli na byvanie aj na auta ale oni maju luxusne auta a navyse makaju a snazia sa. Ich zeny sa maju ako v bavlnke.

@anonym_autor

Tak si hladaj seberovneho. Je zjavne, ze ti sucasny stav prekaza.

Niekto hlada lasku, ini seberovneho, dalsi zas takeho co zarobi viac ako 1000 eur hoci je to casto ekonomicka realita mnohych slovakov.

Kazdy z nas riesi cosi ine. Ja vyplatnu pasku neriesim pretoze sa prikryvam takou perinou na aku mam a osobne by som nerandil so zenou ktora by chcela vidiet moju vyplatnu pasku. Na cloveka sa divam ako na osobu, nie na akysi statisticky ekonomicky udaj na zaklade ktoreho zvazim ci mi s nim bude dobre alebo nie.

Fakt tieto ekonomicke vztahy nikomu nezavidim a slobodnym sa vobec necudujem, ze su najrychlejsie rastuca demograficka skupina.

Toto s randenim ci s laskou nema nic spolocne. Toto su vztahy z rozumu. Komu toto vyhovuje, smelo do toho. Je zjavne, ze mnohym ludom toto po chuti nie je.

Vela stastia ti prajem. Ja povazujem za osobne stastie, ze toto veru riesit nemusim. Aby mi niekto vykrikoval, ze malo zarabam ale opakovane vytahoval moje nedostatky a mastil si na tom ego....

Nie, dakujem. Radsej sam, ale stastny a spokojny ako toto....

anonym_bb31e8
Včera o 17:32
@zmrzlinka2021

@anonym_autor tak načo si študovala keď budeš doma kysnúť? Mladá, vzdelaná a chce trčať doma, kariérne sa neposuvat, nemať ambície.

Ty čakáš ambície od manžela ale už teraz plánuješ byť žena v domácnosti, ktorú bude musieť on financovať.

@zmrzlinka2021 jezis, ako dokazete niektore vsetko prekrutit 🙄

anonym_bb31e8
Včera o 17:37
@anonym_f26b77

@reela Moja dcéra nikdy nič nemusela, len sa učiť, všetko ostatné sme jej zabezpečili. VŠ je u nás povinná, máme ju my, rodičia, aj traja zo štyroch starých rodičov, vlastne všetci v rodine. Keď doštudovala, dostala istú sumu, ktorú neskôr použila k hypotéke, tú si už spláca sama. Auto mala k dispozícii od 18, zdedila staršie po otcovi, už má takto druhé. Je bystrá, pracuje a darí sa jej, no neobdivujeme ju za to. Proste je tam, kde je, lebo pochádza z našej rodiny a robila tak, ako sme ju vychovali a ako od nej očakávame.

@anonym_f26b77 no a keby si mala dieta, ktore na tu VS mat ebude, tak sa postavis na hlavu a na mijalnice a budes ho nutit, aby zilo podla Tvojich ptedstav? Fuh, toto su strasne veci teda. Dieta, ked je sikovne podla Tvojich predstav, tak ok a co keby nebolo? Uz by si ho asi ani rada nemala. Toto je co za materinsku lasku? 😔

anonym_198334
Včera o 17:40

Tu sa ženám páčia ich gaučový muži a oni okolo nich skáču. Jasné, že podľa nich chceš veľa, tu sa zle pýtaš.. normálne mu napíš, že to chceš ukončiť a rozíďte sa. No budeš ho živiť a zožierať sa zakaždým keď prídeš z roboty domov ?

windblue
Včera o 17:59

@anonym_autor mam takého brata, dostal všetko od rodičov, od mala hlavne matka robila rozdiely, on dostal všetko len tak a ja som musela tvrdo bojovať za minimum. Do budúcna takého človeka ako partnera neodporúčam, vyvinul sa z neho trtko co na všetko čaká že mu spadne z neba. Totiz všetko čo trochu zaváňa kariernym rastom alebo nejakým zlepšením mu vybavili rodicia alebo kamaráti, praca, auto aj bývanie. Dopadlo to tak, že sa dištancuje od otca a mňa, sme pre neho odpad, lebo mu nedáme co on chce a nekyvkame na jeho trápne reči o tom aký je chudáčik, keď mu niečo nespadne do lona samé. Pri tejto skúsenosti som alergická na podobné správanie, nedokázala by som tolerovať niečo podobné u partnera. Jedna vec je, keď rodina s bývaním a vybavovaním pomôže a vidím ze chlap sa snaží sa aj odvdacit, pomoc, robiť niečo naviac a iné keď len čaká co spadne z neba a dovtedy fnuka😮‍💨

tiezjedna
Včera o 18:17

@anonym_autor jeho nezmeníš a seba tiež nie. Takže buď jeho plusy vyvážia tento "nedostatok" alebo ho pošli do obehu a hľadaj chlapa, ktorý ti bude bližšie. Iná cesta nie je...

autor
Včera o 18:17
@windblue

@anonym_autor mam takého brata, dostal všetko od rodičov, od mala hlavne matka robila rozdiely, on dostal všetko len tak a ja som musela tvrdo bojovať za minimum. Do budúcna takého človeka ako partnera neodporúčam, vyvinul sa z neho trtko co na všetko čaká že mu spadne z neba. Totiz všetko čo trochu zaváňa kariernym rastom alebo nejakým zlepšením mu vybavili rodicia alebo kamaráti, praca, auto aj bývanie. Dopadlo to tak, že sa dištancuje od otca a mňa, sme pre neho odpad, lebo mu nedáme co on chce a nekyvkame na jeho trápne reči o tom aký je chudáčik, keď mu niečo nespadne do lona samé. Pri tejto skúsenosti som alergická na podobné správanie, nedokázala by som tolerovať niečo podobné u partnera. Jedna vec je, keď rodina s bývaním a vybavovaním pomôže a vidím ze chlap sa snaží sa aj odvdacit, pomoc, robiť niečo naviac a iné keď len čaká co spadne z neba a dovtedy fnuka😮‍💨

@windblue on nie že fňuká ale strašne sa spolieha a nesnaží sa nič sám a mňa to znechucuje. Mne tiež pomohli rodičia ale ja sa snažím makať sama a vždy som sa snažila. Rodičia sú ako taká barlička nie hlavný plán a on ich má ako hlavný.

tiezjedna
Včera o 18:28
@anonym_f26b77

@reela Moja dcéra nikdy nič nemusela, len sa učiť, všetko ostatné sme jej zabezpečili. VŠ je u nás povinná, máme ju my, rodičia, aj traja zo štyroch starých rodičov, vlastne všetci v rodine. Keď doštudovala, dostala istú sumu, ktorú neskôr použila k hypotéke, tú si už spláca sama. Auto mala k dispozícii od 18, zdedila staršie po otcovi, už má takto druhé. Je bystrá, pracuje a darí sa jej, no neobdivujeme ju za to. Proste je tam, kde je, lebo pochádza z našej rodiny a robila tak, ako sme ju vychovali a ako od nej očakávame.

@anonym_f26b77 mi zdvihlo kútik trochu, prepáč. Vy ste vlastne vychovali dieťa, ktoré vie, že len keď drží hubu, krok a plní očakávania rodiny, tak je jej život v poriadku. To je na tleskánek a pesničku👏

bjnr
Včera o 18:38

y ste po vzťahu s manipulatívnym človekom pravdepodobne zažili obrovskú úľavu pri niekom bezpečnom. A nervový systém si často úľavu pomýli s láskou. Po toxickom vzťahu vie byť pokojný a dobrý človek doslova liek. Lenže keď sa telo upokojí, začne hovoriť niečo hlbšie: „je toto naozaj partner, ktorého si vážim?“ Váš súčasný partner pre vás nebol cieľom, ale úkrytom. Bol emočnou náplasťou, ktorá splnila svoju úlohu, čiže upokojila váš vystresovaný nervový systém. Teraz, keď ste sa „zahojili“ a vaša prirodzená vitálna energia (ten spomínaný drive) sa vrátila, zisťujete, že v tom úkryte je pre vás príliš tesno a vydýchaný vzduch. To, čo cítite, nie je rozmar, ale hlboký náraz hodnôt. Akonáhle žena začne muža vnímať ako ďalšie dieťa, o ktoré sa treba starať alebo ho „tlačiť“ vpred, erózia príťažlivosti je nezvratná. Ak ho nedokážete rešpektovať teraz, v momente spoločného bývania sa vaša iritácia zmení na tichý (alebo hlučný) odpor, ktorý zničí vás oboch. On si zaslúži niekoho, komu jeho pasivita nebude vadiť a vy potrebujete partnera, nie ďalší projekt na rozvoj. Telo veľmi často zachytí nesúlad skôr než hlava. Do akej miery je váš výber „slabších“ partnerov (či už manipulatívnych alebo pasívnych) stratégiou, ako mať vo vzťahu veci pod kontrolou a vyhnúť sa strachu, že by ste pri niekom skutočne rovnocennom a dravom neobstáli? Rešpekt vo vzťahu nevzniká len z toho, že je niekto dobrý človek. Vzniká aj z toho, ako stojí vo vlastnom živote. Dobrota bez charakterovej sily vie po čase pôsobiť skôr ako ďalšie bremeno než partnerstvo.

anonym_f26b77
Včera o 18:38
@tiezjedna

@anonym_f26b77 mi zdvihlo kútik trochu, prepáč. Vy ste vlastne vychovali dieťa, ktoré vie, že len keď drží hubu, krok a plní očakávania rodiny, tak je jej život v poriadku. To je na tleskánek a pesničku👏

@tiezjedna Predstav si, že nie. Dcéra skončila biomedicínske inžinierstvo, ktoré neštudoval nikto z rodiny. Vybrala si to sama, my sme ju však podporovali a dnes sa má dobre. A pomohli sme jej na štarte, aby nemusela bývať v podnájme, keďže nežije v rodnom meste. Určite sme však spokojní, že má život na poriadku, pracuje, má priateľa, bývanie a je spokojná. Čo je na tom zlé? Bolo by lepšie, keby sme sa nestarali, nepodporovali ju, nemotivovali? Normálny rodič chce, aby sa dieťaťu darilo a má aj nejaké očakávania.

autor
Včera o 18:45
@bjnr

y ste po vzťahu s manipulatívnym človekom pravdepodobne zažili obrovskú úľavu pri niekom bezpečnom. A nervový systém si často úľavu pomýli s láskou. Po toxickom vzťahu vie byť pokojný a dobrý človek doslova liek. Lenže keď sa telo upokojí, začne hovoriť niečo hlbšie: „je toto naozaj partner, ktorého si vážim?“ Váš súčasný partner pre vás nebol cieľom, ale úkrytom. Bol emočnou náplasťou, ktorá splnila svoju úlohu, čiže upokojila váš vystresovaný nervový systém. Teraz, keď ste sa „zahojili“ a vaša prirodzená vitálna energia (ten spomínaný drive) sa vrátila, zisťujete, že v tom úkryte je pre vás príliš tesno a vydýchaný vzduch. To, čo cítite, nie je rozmar, ale hlboký náraz hodnôt. Akonáhle žena začne muža vnímať ako ďalšie dieťa, o ktoré sa treba starať alebo ho „tlačiť“ vpred, erózia príťažlivosti je nezvratná. Ak ho nedokážete rešpektovať teraz, v momente spoločného bývania sa vaša iritácia zmení na tichý (alebo hlučný) odpor, ktorý zničí vás oboch. On si zaslúži niekoho, komu jeho pasivita nebude vadiť a vy potrebujete partnera, nie ďalší projekt na rozvoj. Telo veľmi často zachytí nesúlad skôr než hlava. Do akej miery je váš výber „slabších“ partnerov (či už manipulatívnych alebo pasívnych) stratégiou, ako mať vo vzťahu veci pod kontrolou a vyhnúť sa strachu, že by ste pri niekom skutočne rovnocennom a dravom neobstáli? Rešpekt vo vzťahu nevzniká len z toho, že je niekto dobrý človek. Vzniká aj z toho, ako stojí vo vlastnom živote. Dobrota bez charakterovej sily vie po čase pôsobiť skôr ako ďalšie bremeno než partnerstvo.

@bjnr neviem kto ste, ale napísali ste to krásne a presne tak to je 🙂

autor
Včera o 18:45
@anonym_f26b77

@tiezjedna Predstav si, že nie. Dcéra skončila biomedicínske inžinierstvo, ktoré neštudoval nikto z rodiny. Vybrala si to sama, my sme ju však podporovali a dnes sa má dobre. A pomohli sme jej na štarte, aby nemusela bývať v podnájme, keďže nežije v rodnom meste. Určite sme však spokojní, že má život na poriadku, pracuje, má priateľa, bývanie a je spokojná. Čo je na tom zlé? Bolo by lepšie, keby sme sa nestarali, nepodporovali ju, nemotivovali? Normálny rodič chce, aby sa dieťaťu darilo a má aj nejaké očakávania.

@anonym_f26b77 dobre už daj pokoj

tiezjedna
Včera o 18:58
@anonym_f26b77

@anonym_f26b77 a zadok si utrie po svojom alebo na to máte tiež manuál? Prepáč, že som trochu expresívna, ale váš prístup je tak malomeštiacky až to bolí.

windblue
Včera o 19:04
@anonym_autor

@windblue on nie že fňuká ale strašne sa spolieha a nesnaží sa nič sám a mňa to znechucuje. Mne tiež pomohli rodičia ale ja sa snažím makať sama a vždy som sa snažila. Rodičia sú ako taká barlička nie hlavný plán a on ich má ako hlavný.

@anonym_autor chápem, mam to presne takisto, som rada keď sa mi dostane pomoci, ale som za to ze človek sa ma proste snažiť aj sam. Inak on nezačal fnukat hneď, to prišlo časom, keď mal niečo sam poriesit výnimočné, len akosi toho nebol schopný bez pomoci. To bola doba kedy to aj otca prestalo baviť mu pomáhať, keď od neho žiadna samostatná iniciatíva neprišla. Preto mi to príde podobne, keď si písala ze pocubas ako tvoj priateľ ma posledné mesiace problém s peniazmi, ale spolieha sa vlastne na to, že to poriesi asi dedkov prepis alebo možno aj ty

anonym_c267cf
Včera o 19:08

To nie je chlap, ale tragéd. Neznášam týchto pohodičkárov, čo nič nedosiahnu, nikam sa neposunú ale priorita je pre nich pohodička a klídeček.

reela
Včera o 19:18
@tiezjedna

@anonym_f26b77 a zadok si utrie po svojom alebo na to máte tiež manuál? Prepáč, že som trochu expresívna, ale váš prístup je tak malomeštiacky až to bolí.

@tiezjedna tiez mi prislo na rozum slovo malomestiacke

autor
Včera o 19:24
@windblue

@anonym_autor chápem, mam to presne takisto, som rada keď sa mi dostane pomoci, ale som za to ze človek sa ma proste snažiť aj sam. Inak on nezačal fnukat hneď, to prišlo časom, keď mal niečo sam poriesit výnimočné, len akosi toho nebol schopný bez pomoci. To bola doba kedy to aj otca prestalo baviť mu pomáhať, keď od neho žiadna samostatná iniciatíva neprišla. Preto mi to príde podobne, keď si písala ze pocubas ako tvoj priateľ ma posledné mesiace problém s peniazmi, ale spolieha sa vlastne na to, že to poriesi asi dedkov prepis alebo možno aj ty

@windblue nemyslim si, že by čakal peniaze odomňa ale to ako sa spolieha na dedka a pomoc od rodiny a sám nič z toho sa mi dvíha žalúdok.. A ako stále hovorí o dedičstve a fakt je bohvie kedy sa ho dočká

reela
Včera o 19:25
@anonym_autor

@windblue nemyslim si, že by čakal peniaze odomňa ale to ako sa spolieha na dedka a pomoc od rodiny a sám nič z toho sa mi dvíha žalúdok.. A ako stále hovorí o dedičstve a fakt je bohvie kedy sa ho dočká

@anonym_autor a mozno keca aj o tom, rovnako ako ti kecal o svojom plate a povyseni

unknowname
Včera o 20:39

@anonym_autor Nič v zlom ale o čom je potom láska ? O číslach ? O spoločenskom postavení ? O majetkoch ? Dajú mi všetci zrelší za pravdu že tieto pominutelné veci nie sú v skutočnosti dôležité vieš ono ak ho miluješ tak ho miluješ za každých okolností ako ja to svoje žieňa zo súkromných pomerov ktoré nič nemá ale ľúbim ju pretože je úžasná žena iná ako ostatné a nevymenil by som ju ani za mladšiu alebo krajšiu a o tom to je ja nesúdim ale ak mám byť úprimný ? Je mi ťa ľúto. Ľúto pretože si sa nepoučila z prvého vzťahu a očividne si nevážiš druhý ..ja každému hovorím tak že ,,nech si hlavne pamätá že za všetko si môže sám,, ...no a vo všetkých prípadoch to končí zle bodaj by nie ale ako som už písal....nech si spomenie na tú vetu.

andreatytler
Včera o 22:55
@anonym_autor

@anonym_7c9523 a je im zle? Toto co si opisala som presne mala s ex, len bol magor. Ale s nim som mala skvely sex, vzdy som s nim rada travila cas a som sa velmi tesila. Tu je to take ze neviem. Sex ok ale nic extra, ked ideme niekam ok. Ja som sa uz viackrat chcela rozist ale stale ma niekto presviedcal aby som tomu dala sancu a tak. A je tym slobodnym kamoskam zle? Stale si mozu niekoho najst aj ked maju po 30 ak vyzeraju. V rodine take mame. Dokonca mamine kamosky si nasli v 50 novych partnerov a doslovne jackpot. Jedna odvtedy nerobi, on na nu vsetko napisal, ma vreckove 3000 😂 a on bezdetny a rozvedeny.

@anonym_autor Jackpot vztah je taky kedy zena dostava od chlapa 3000 vreckove a nemusi pracovat. Hmmm.

anonym_a4fbf3
Dnes o 07:44

@anonym_autor nuz toto sa u niektorych stava, ze cakaju co dostanu, podedia (lebo to maju slubene) a nemaju potom snahu. Nie vsetci, ale poznam takych.

Strana
z5