Mám 60 rokov a po rozvode som ostal sám. Ako ďalej?
Pozdravujem Vás všetkých,som tu nový a neviem ako ďalej. Ostal som sám po rozvode,mám 60 rokov,deti vyleteli z hniezda a rád by som svoj život zmenil.Kto mi poradí ako ďalej?
@mariska1989 ja poznám 60 tnika, ktory každý druhý deň korčuľuje, pracuje, prednasa na kurzoch.Moja mama 63 r a skypuje, Viber..normálne používa všetky poc.vymozenosti a nenaučili ju to v práci...60 tnik nie je starý človek toľko rokov budú mať ľudia, ktorí teraz zakladajú rodiny a budú mať deti maturantov🙂
Este pridavam dalsie muzske nicky, ktore su normalne a su tu na koni, neoznacujem ich, len menujem, niekoho to tu strasne zaujimalo:
marseillefan, bloger, niekto2hy
@luccija neriešim čo a ako kto robí len podaktorí stary riešia ledva FB nič viac a nie ísť na ženské fórum a zakladať tému .môj svokor má 69 a chodí do lesa stále jak blázon ďalší 74 chodí stále s koňom tu neriešim po fyzickej stránke ale po elektronickej možnosti ..ale ok však doba ide dávno iným smerom .nechce sa mi riešiť vymyslenu tému de autor do dnešného rána ani nenapísal 😂
@lalenka33 predstav si, že už osem rokov mám predstavu a ostal som na Máju sám
@0silvia0 som tu osem rokov a nemám problém
@miky62miky ja si Ta pamatam. Ty si mal tu zenu, co bola v mladosti ochrnuta, a ostal jej nasledok v podobe nevladnej lavej ruky, nie? je mi luto, ze si ostal na Maju sam. Je to nadherne dievcatko, bolo by fajn mat okolo seba nejaku zenu s pozitivnou zenskou energiou, nech ma aspon trosku vyvazenu vychovu.
@soldi ďakujem
@miky62miky ja viem ze su tu normalni muzi, aj ty, aj este okrem mnou uvedenych bloger, slovakboy atd. Len niektore zeny su tu zial presvedcene, ze muzi su na tomto fore podozrivi. Ja si to ale vobec nemyslim...
Aj tebe zelam, aby si este stretol spriaznenu dusu na potulky zivotom...
@0silvia0 děkujeme
@0silvia0 ďakujem 💕
@viloorava, mne je to jasne....ten, kto nevie co to je nemat spriaznenu dusu a objatie (nie primarne sex), pretoze so stupajucim vekom sa moznosti znizuju, si ani nevie predstavit, ako je niekedy zlozite zohnat trebars len priatela na kavu alebo na vylet.
A k tematu kto na MK chodi a kto by tu asi nemal co hladat poviem iba tolko - divili by ste sa. Je tu vela roznorodych tem a dokonca si myslim, ze mozno tych co su o beznych vztahoch a pod. je prevaha nad tehotensktmi a mamickovskymi temami.
@roja01 Ďakujem 🙂
@miky62miky fotograf sa nezapre. A ze by mala tiez ovladala?
@roja01 Ano, učí sa rychle
@miky62miky tak ja fotim iba mobilom, ale mam odlozeny stary zvacsovak Meopta Opemus z cca 80rokov min.st. Moj kamarat ho pouzival... To uz dnes nie je ani pravda, vsetko ide cez pc.
@roja01 já som len amatér 👌
Byť single neznamená zostať na ocot🙂 Radšej pár mesiacov s tou pravou, než ďalší život s "hadom na ramenách". „A to si nevieš nájsť frajerku?“ opýtala sa ma včera moja dcera. Dostal som milosť môjmu slobodnému životu, našemu životu ❤
@miky62miky trocha nerozumiem. Ked by clovek nasiel toho praveho/vu preco by mal vztah trvat iba par mesiacov. Samozrejme okrem vynimocnych, resp. nepredvidatelnych situacii.
Jasne, ze hada si chovat ci na ramenach alebo hrudi je pre zdravo sebevedomych ludi neakceptovatelne.
Ak to spravne chapem, dostal si od svojej dcery volnu ruku vo vztahovych veciach. Takze k tomu sa da popriat iba vela stastia 😅

Chudak vilo hadam ani neodpise, bo sa zlakol.... ale teda ak by odo mna stal o radu, no tak,vilo, ries konicky. U nas funguju turisticke kluby. Ak mas €, cestuj. Snaz sa cas travit aktivme a medzi. Ak stojis o vztah, tak mozno na nejaku natrafis.