icon

Mám brať správy od známej osobnosti vážne?

11. júl 2024

Zaujímala by ma taká vec... Prosím nepíšte negatívne názory. Určite máte medzi priateľmi nejakú známu osobnosť (herec, spevák, moderátor... atď) a ja som si dnes len tak dala do priateľov jednu známu osobnosť (je to muž) .. a teda skúsim to skrátiť. Keď som klikla na kolónku tak mi prišla do správy reakcia a ja som na to reagovala smajlíkom že som videla aby to nebolo "neslušné" ignorovať... No a po tej reakcii mi chodia správy... Že ako sa mám, koľko mám rokov a tak... Najprv som si myslela že je to falošný účet ale nie je. Mám z toho trochu divný pocit. Keď som na tu kolónku ''pridať priateľa" klikla tak som nečakala že mi napíše
Nemám to brať vážne?

anavixy
11. júl 2024

Ok, tak ten ti 100% pise sam. Nic to nemeni na tom ze neber to vazne, nereaguj, utekaj.
Ale mozno mi naslo ineho 😄

babovka2321
11. júl 2024

Zablokuj ho a mas po probleme. Ved ma takmer 2x tolko rokov ako ty, plnym pravom mas z toho divny pocit.

petamich
11. júl 2024

@anavixy tolko kliknuti na profil uz davno nemal 🙂 v zivote som o nom nepocula

a ano suhlasim s Anavixy tento pan ti pokojne pisal sam, si totiz jedina, co si ho dnes (pripadne za posledny mesiac) pridala 🙂

autor
11. júl 2024

@anavixy pokiaľ ti ukázalo fotku s bielou košeľou je to on

rozculena
11. júl 2024

A to je akože kto??

miroslava21
11. júl 2024

Kto to je?

mimka1402
11. júl 2024

Nie v zlom ale na mňa pôsobí dosť slizky, takže obávam sa, že to bude skutočne on, ale žeby mi z neho sa podlamovali kolena sa povedať nedá. 🙈
A k otázke, ano aj ja som dostávala takto zvláštne kontakty.😀 Najmä speváci, chlapci z kapiel mi boli schopní vypisovať len preto lebo som niečo im lajkla na instagrame. Ale nie zas dennodenne, len som bola aktívna na instagrame. Vtipné to bolo, keď mali doma ženy a tvárili sa ako sú krásna rodinka a do správ určite som nebola prvá ani posledná, písali sprostosti.😀
Pamätám si ako mi v 14tich napísal chalan z jednej rozbiehajucej sa kapely, dnes už trošku viac známej ale nič extra. A ja som skoro odpadla a mala pocit, že som vyhrala loto. 😎 Až do momentu kým ma nevolal do backstage a po speve ze mam 14 si ma blokol 💔🤣🤣🤣

autor
11. júl 2024

@miroslava21 spevák. Bol v Československo ma talent

autor
11. júl 2024

@kataina áno

cavalierka
11. júl 2024

Kolko máš prosim ťa rokov, keď toto riešiš? 😂😂😂😂😂

autor
11. júl 2024

@cavalierka už som písala 19... Mám aj dvoch hercov v priateľoch na FB ale ešte sa mi nestalo aby mi písali. Neriešim to extra aj keď možno to tak vyzerá ale prekvapilo ma to tak teraz mám zmiešané reakcie

rozculena
11. júl 2024

jeho považuješ za osobnosť? 😂 ...už ma neprekvapuje,že ti písal😂
ktorých hercov?

autor
11. júl 2024

@rozculena tak nevedela som čo napísať ako pomenovanie tak mi to napadlo takto 😂😀 zle som sa vyjadrila... predpokladam že nie je veľmi slávny

autor
11. júl 2024

@rozculena Vladimír Kobielsky napríklad

rozculena
11. júl 2024

konkrétne ktorý účet,je ich tam viac

cavalierka
11. júl 2024

tak už mi je to jasné, prečo riešiš taketo sprostosti. mňa len zaujíma, že čo od toho akože ocakavas? 😂

autor
11. júl 2024

@cavalierka neočakávam nič

merlinja
11. júl 2024

... známa osobnosť - Miroslav Sýkora, kto je to? Počujem 1x

autor
11. júl 2024

@rozculena ja to mám cez ig... Ale ešte napr. Herec Jakub Jablonský ten druhý

rozculena
11. júl 2024

nechápem....na IG je nejaký jakubkojablonsky,čo má 36,9K folowerov,potom je tam ďalší,čo má 352 folowerov a ostatné účty sú súkromné.
ktorého máš v priateľoch?
Inak ani toto meno absolútne nepoznám

emka530
Odpoveď bola odstránená
autor
11. júl 2024

@rozculena Jablonského na FB

rozculena
11. júl 2024

veď píšeš,že to máš cez IG

emka530
Odpoveď bola odstránená
autor
11. júl 2024

@rozculena kobielskeho cez ig a Jablonského fb

autor
11. júl 2024

@emka530 áno

rozculena
11. júl 2024

@emka530 ja už som z toho vedľa jak tá jedľa

limoncino
11. júl 2024

A mne ten Dan Raynolds nenapíše.. 😂😂

No akože vieš čo, kašli na to. Zjavne si bola po dlhom čase jediná čo ho začala sledovať, tak je z toho namäkko

liusa82
11. júl 2024

bože načo ich tam máš .Ani tých známych ani tohto neznámeho.A ja sa im aj divím že si tí ludia tam pridajú hocikoho.Ja keby som známa a ludia ma poznajú tak si tam nikoho koho ja nepoznám osobne ani nepridám.No popravde nechápem ani ich ale ani tých čo si ich tam pridávajú teda fandov.No na čo... šak pochybujem že s nimi aj naozaj komunikujú.Zbytočný kontakt tam.Ok ty máš na to vek ale kdejaké staré capane čo by mali mať už rozum to ozaj nechápem