Mám brať správy od známej osobnosti vážne?
Zaujímala by ma taká vec... Prosím nepíšte negatívne názory. Určite máte medzi priateľmi nejakú známu osobnosť (herec, spevák, moderátor... atď) a ja som si dnes len tak dala do priateľov jednu známu osobnosť (je to muž) .. a teda skúsim to skrátiť. Keď som klikla na kolónku tak mi prišla do správy reakcia a ja som na to reagovala smajlíkom že som videla aby to nebolo "neslušné" ignorovať... No a po tej reakcii mi chodia správy... Že ako sa mám, koľko mám rokov a tak... Najprv som si myslela že je to falošný účet ale nie je. Mám z toho trochu divný pocit. Keď som na tu kolónku ''pridať priateľa" klikla tak som nečakala že mi napíše
Nemám to brať vážne?
Zablokuj ho a mas po probleme. Ved ma takmer 2x tolko rokov ako ty, plnym pravom mas z toho divny pocit.
@anavixy pokiaľ ti ukázalo fotku s bielou košeľou je to on
A to je akože kto??
Kto to je?
Nie v zlom ale na mňa pôsobí dosť slizky, takže obávam sa, že to bude skutočne on, ale žeby mi z neho sa podlamovali kolena sa povedať nedá. 🙈
A k otázke, ano aj ja som dostávala takto zvláštne kontakty.😀 Najmä speváci, chlapci z kapiel mi boli schopní vypisovať len preto lebo som niečo im lajkla na instagrame. Ale nie zas dennodenne, len som bola aktívna na instagrame. Vtipné to bolo, keď mali doma ženy a tvárili sa ako sú krásna rodinka a do správ určite som nebola prvá ani posledná, písali sprostosti.😀
Pamätám si ako mi v 14tich napísal chalan z jednej rozbiehajucej sa kapely, dnes už trošku viac známej ale nič extra. A ja som skoro odpadla a mala pocit, že som vyhrala loto. 😎 Až do momentu kým ma nevolal do backstage a po speve ze mam 14 si ma blokol 💔🤣🤣🤣
@miroslava21 spevák. Bol v Československo ma talent
@kataina áno
Kolko máš prosim ťa rokov, keď toto riešiš? 😂😂😂😂😂
@cavalierka už som písala 19... Mám aj dvoch hercov v priateľoch na FB ale ešte sa mi nestalo aby mi písali. Neriešim to extra aj keď možno to tak vyzerá ale prekvapilo ma to tak teraz mám zmiešané reakcie
jeho považuješ za osobnosť? 😂 ...už ma neprekvapuje,že ti písal😂
ktorých hercov?
@rozculena tak nevedela som čo napísať ako pomenovanie tak mi to napadlo takto 😂😀 zle som sa vyjadrila... predpokladam že nie je veľmi slávny
@rozculena Vladimír Kobielsky napríklad
konkrétne ktorý účet,je ich tam viac
tak už mi je to jasné, prečo riešiš taketo sprostosti. mňa len zaujíma, že čo od toho akože ocakavas? 😂
@cavalierka neočakávam nič
... známa osobnosť - Miroslav Sýkora, kto je to? Počujem 1x
@rozculena ja to mám cez ig... Ale ešte napr. Herec Jakub Jablonský ten druhý
nechápem....na IG je nejaký jakubkojablonsky,čo má 36,9K folowerov,potom je tam ďalší,čo má 352 folowerov a ostatné účty sú súkromné.
ktorého máš v priateľoch?
Inak ani toto meno absolútne nepoznám
@rozculena Jablonského na FB
veď píšeš,že to máš cez IG
@rozculena kobielskeho cez ig a Jablonského fb
@emka530 áno
A mne ten Dan Raynolds nenapíše.. 😂😂
No akože vieš čo, kašli na to. Zjavne si bola po dlhom čase jediná čo ho začala sledovať, tak je z toho namäkko
bože načo ich tam máš .Ani tých známych ani tohto neznámeho.A ja sa im aj divím že si tí ludia tam pridajú hocikoho.Ja keby som známa a ludia ma poznajú tak si tam nikoho koho ja nepoznám osobne ani nepridám.No popravde nechápem ani ich ale ani tých čo si ich tam pridávajú teda fandov.No na čo... šak pochybujem že s nimi aj naozaj komunikujú.Zbytočný kontakt tam.Ok ty máš na to vek ale kdejaké staré capane čo by mali mať už rozum to ozaj nechápem

Ok, tak ten ti 100% pise sam. Nic to nemeni na tom ze neber to vazne, nereaguj, utekaj.
Ale mozno mi naslo ineho 😄