Mám brať správy od známej osobnosti vážne?
Zaujímala by ma taká vec... Prosím nepíšte negatívne názory. Určite máte medzi priateľmi nejakú známu osobnosť (herec, spevák, moderátor... atď) a ja som si dnes len tak dala do priateľov jednu známu osobnosť (je to muž) .. a teda skúsim to skrátiť. Keď som klikla na kolónku tak mi prišla do správy reakcia a ja som na to reagovala smajlíkom že som videla aby to nebolo "neslušné" ignorovať... No a po tej reakcii mi chodia správy... Že ako sa mám, koľko mám rokov a tak... Najprv som si myslela že je to falošný účet ale nie je. Mám z toho trochu divný pocit. Keď som na tu kolónku ''pridať priateľa" klikla tak som nečakala že mi napíše
Nemám to brať vážne?
@rozculena no, na prekvapenie je .. už asi 3 roky .. neviem čo tým sledoval 😂
Su to falosne profily ktore si stiahnu fotky z originalu a hraju sa na nich.Znama odobnost si myslis,ze nema co na robote len vypisovat cudzim ludom?Ako sa mas?Oni maju inych ludi okolo seba ktorych poznaju osobne.Nebud naivná a vymaz to
@limoncino ano super bolo tam si ma vlastne pridal medzi priateľov 😄😄😄
@majlo1234 veru, aj my sme ako partial na topfeste raz vymakli Igora Timka a za nim Richarda Krajca, chvilu s nami pokecali, autogram sme dostali a cele tyzdne amw.boli z roho vytesene, ze aky zazitok. Ale tak mali sme mozno 15 a boli prvy -druhykrat na festivale.🤣

@zazalienka to určite nie je skutočný Boris,či?😀