icon

Mám brať správy od známej osobnosti vážne?

11. júl 2024

Zaujímala by ma taká vec... Prosím nepíšte negatívne názory. Určite máte medzi priateľmi nejakú známu osobnosť (herec, spevák, moderátor... atď) a ja som si dnes len tak dala do priateľov jednu známu osobnosť (je to muž) .. a teda skúsim to skrátiť. Keď som klikla na kolónku tak mi prišla do správy reakcia a ja som na to reagovala smajlíkom že som videla aby to nebolo "neslušné" ignorovať... No a po tej reakcii mi chodia správy... Že ako sa mám, koľko mám rokov a tak... Najprv som si myslela že je to falošný účet ale nie je. Mám z toho trochu divný pocit. Keď som na tu kolónku ''pridať priateľa" klikla tak som nečakala že mi napíše
Nemám to brať vážne?

Strana
z4
rozculena
12. júl 2024

@zazalienka to určite nie je skutočný Boris,či?😀

zazalienka
13. júl 2024

@rozculena no, na prekvapenie je .. už asi 3 roky .. neviem čo tým sledoval 😂

dariaaa
13. júl 2024

Su to falosne profily ktore si stiahnu fotky z originalu a hraju sa na nich.Znama odobnost si myslis,ze nema co na robote len vypisovat cudzim ludom?Ako sa mas?Oni maju inych ludi okolo seba ktorych poznaju osobne.Nebud naivná a vymaz to

fiirsttiime
13. júl 2024

@limoncino ano super bolo tam si ma vlastne pridal medzi priateľov 😄😄😄

zuzuliatko18
13. júl 2024

@majlo1234 veru, aj my sme ako partial na topfeste raz vymakli Igora Timka a za nim Richarda Krajca, chvilu s nami pokecali, autogram sme dostali a cele tyzdne amw.boli z roho vytesene, ze aky zazitok. Ale tak mali sme mozno 15 a boli prvy -druhykrat na festivale.🤣

Strana
z4