icon

Mám dať šancu mužovi s atletickou postavou?

valentina225
7. aug 2026

Dobry den, chcela by som vediet nazor zien, ci by ste dali tomu sancu s muzom, ktory sa ku Vam krasne chova, rozumiete si, ale nevzrusuje Vas? 😅 V tvari je charizmaticky, je aj vysoky 188cm, ale ma proste taku atleticku postavu, ma dlhe nohy a utle ramena a vyzera ako manekýn. Vela sportuje a drzi si stravu, aby nepribral. Vzdy si vyberie drink/jedlo ktore ma “menej kalorii” a to ma tiez odpudzuje. Nechcela by som ani pupkateho, ale proste ja mam 174cm, 58kg, zensku postavu a neodopieram si takto. Ale chapem, ze chce zit zdravo. Ked si dam napr. nanuk, tak cudne na mna pozera, akoby mi to vycital, ze take sa nema jest🤣 nedokazem sa pri nom vzrusit.. Vzdy sa mi pacili muzi so sirokymi ramenami a pevnymi rukami, a on ich ma take tenke. Je mi luto to s nim ukoncit kvoli vzhladu tomuto a citim sa povrchne a hlupo. Ale mna vzrusi, ked ma ten chlap objimme a som stratena v jeho naruci. Tomuto sa stale pozeram na tie uzke ramena a tenke ruky a nedokaze ma vzrusit dotyk od neho🥲

Strana
z2
valentina225
autor
7. aug 2026
@anonym_8657d8

@valentina225 a to je podľa teba atletická postava?

@anonym_8657d8 pardon, zle som to pomenovala.

kristina2412
8. aug 2026

Takíto muži má odpudzujú. Radšej nech má 10 kíl nadváhu, ako 10 kíl podváhu a keď má v páse cm ako 11 ročné dievča, tak to už vôbec nie.

pasomnica
8. aug 2026

No ja sa ti vôbec nečudujem, keby mi začal týpek volakde kde si sadneme hovoriť a radiť, čo má kolko kalórii a čo si mám dať, tak kukám naňho, že wtf?! 😃 A to vôbec neni o tom, ako vyzerá, už len toto by ma zarazilo, ak by to myslel smrtelne vážne a pri mne by ho asi trafil šlak, lebo ja milujem sladké 😃 ale aj jedlo všeobecne.

natalka13
8. aug 2026

Ku mne sa vela muzov chova slusne mam si s nimi o com pokecat a nemilujem ich.
Aku mu chces dat sancu? V com?

anonym_23685e
8. aug 2026

@valentina225 ani mne sa nikdy nepáčili takýto chudi chlapi. Ja im hovorím tintítka 😂

Strana
z2