icon

Mám dobrú svokru

21. máj 2025

Veľa sa hovorí o zlých svokrách, ale nie všetky sú zlé. Aj tu čítam kopec takých príspevkov a až mi to srdce trhá. Tá moja nikdy nekritizuje, nevnucuje sa, nehrá sa na neomylnú. Pomáha, keď môže, a keď nemôže, povie to narovinu. Mám pocit, že mi naozaj praje, a že sa ku mne správa ako k vlastnej. Vďaka Bohu. Verím, že nie som jediná.

Strana
z2
katica06
21. máj 2025

Ďakujem za oznámenie. Nie každý má takú.

vkatush
21. máj 2025

Ja mám tiež úžasnú, nemenila by som za nič 😊

autumm
21. máj 2025

Ja som tiež vyhrala svokru😍

enmery
21. máj 2025
@katica06

Ďakujem za oznámenie. Nie každý má takú.

@katica06 Nechápem reakciu. Veď ona to vie, preto to sem napísala. Či pozitívne veci a vzťahy sa sem nesmú písať?
Autorka, super,nech vám to takto vydrží a aj ty budeš raz skvelou svokrou. ❤️

1ryba
Odpoveď bola odstránená
modrahruska
21. máj 2025

Ja tiez. A myslim si, ze je to castokrat aj o tom ako sa k nim sprava nevesta, tu na mk som sa v tom len utvrdila…

pribinak
21. máj 2025

Aj ja som mala dobrú svorku. Už zomrela, ale bola to veľmi rozhľadená, inteligenta, milá a príjemná dáma 🖤🖤

Inak aj môj muž hovorí že má pre svorku 🤣🤣🤣

stvura
21. máj 2025

dakujeme ze si sa pochvalila

ivik4
21. máj 2025

A diskutovat chces o tom? Ci to je oznam ? Lebo to skor do statusu a uz vobec nechapem preco anonymne.

pribinak
21. máj 2025
@modrahruska

Ja tiez. A myslim si, ze je to castokrat aj o tom ako sa k nim sprava nevesta, tu na mk som sa v tom len utvrdila…

@modrahruska aj ja si myslím že je to veľa o tom, že akcia vyvoláva reakciu

Ze keby sme tie príbehy počuli a od iných aktérov často by to bolo úplne inak. Jasne, sú aj fúrie, ktoré proste sú zle, ale často je to vina oboch strán

anjelicek26
21. máj 2025

Ono je fajn citat raz za cas aj nieco pozitivneho, lebo tu sa chodia ludia vlastne len vystazovat... moja bola uzasna, bohuzial uz rok nie je medzi nami...

petamich
21. máj 2025

Ja vravim muzovi, ze si ho uz necham kvoli jeho rodicom. Moja svokra je uzasna 🙂 ano jasne mame aj svoje dni - lebo ona teda aj tie nevyziadane rady, sem tam komentar dva ale beriem to, ze to uz tak s babkami byva.
Napriek tomu ju mam uprimne rada a velmi si cenim nas vztah a aky vztah maju s nasim malym, zivot by za neho dali.

dskjhfdlkdjhl
21. máj 2025

Ja budem tiez dobra svokra😉

saxana000
21. máj 2025

Aj ja mam super svokru..

kiki68
21. máj 2025

Tiez mam velmi dobru svokru, proste stastie. Jedine muz na nu sem tam ziarli 😂 Ale to vieme osefovat

feuille
21. máj 2025

Aj ja mám super svokru. Dokonca bol môj nápad zobrať ju s nami na letnú dovolenku 🙂

petronelag
21. máj 2025
@dskjhfdlkdjhl

Ja budem tiez dobra svokra😉

@dskjhfdlkdjhl Aj ja chcem byť dobrá svokra, tak som si toto čítala, syn má priateľku, už majú aj dieťa a vyzerá to tak, že si na mňa zvyká, skôr si menej zvyká na muža.

viktoriaandrascik
21. máj 2025

Aj ja mám skvelú svokru😍

caroline_
21. máj 2025

bud rada,takych je ozaj asi malicko

miskakyska
21. máj 2025

Môj zať má úžasnú svokru 😆.. mňa...fuuuj, čosi tu smrdí, že.?

2nika47
21. máj 2025

Aj ja som mala super svokru. Presne takú ako máš ty. Bohužiaľ pred dvoma rokmi zomrela.

petulda333
21. máj 2025

Ja mam tiez skvelu svokru

minesasubu
21. máj 2025

Tiež mám skvelú svokru dopriala by som ju každej jednej neveste 🙂
A moja mama je tiež super svokra aj keď niekedy má svoje stavy

cacianka
21. máj 2025

behom pár rokov som tu na MK založila asi dve diskusie, aby sa prihlásili nevesty, ktoré majú dobré svokry. Ktovie prečo nedosiahli ani 2 strany, zato príbehy o tých hnusných sú tu celé romány, každy deň nejaký.

miskakyska
21. máj 2025
@cacianka

behom pár rokov som tu na MK založila asi dve diskusie, aby sa prihlásili nevesty, ktoré majú dobré svokry. Ktovie prečo nedosiahli ani 2 strany, zato príbehy o tých hnusných sú tu celé romány, každy deň nejaký.

@cacianka ..to nebude vo svokrách 🤭..

cacianka
21. máj 2025
@miskakyska

@miskakyska určite niéééé, všetky sú zlatíčka. mmch. aj diskusie, aby sa prihlásili svokry, ktoré majú dobré nevesty, tiež slabá odozva.

petulda333
21. máj 2025
@cacianka

@cacianka ja som taku temu tu nikdy nevidela,az teraz prvykrat.

petronelag
21. máj 2025
@miskakyska

@miskakyska Aj ja si myslím, že to záleží od oboch strán, musia sa obe strany snažiť, aby o išlo.

domkakvet
21. máj 2025

Ano su aj take, ktore su dobre.

cacianka
21. máj 2025
@petulda333

@cacianka ja som taku temu tu nikdy nevidela,az teraz prvykrat.

@petulda333 ja som videla, aj som sama založila,(už pred pár rokmi) lebo mi nešlo do hlavy, že sú tu iba ponosy na svokry.

Strana
z2