Mám dobrú svokru
Veľa sa hovorí o zlých svokrách, ale nie všetky sú zlé. Aj tu čítam kopec takých príspevkov a až mi to srdce trhá. Tá moja nikdy nekritizuje, nevnucuje sa, nehrá sa na neomylnú. Pomáha, keď môže, a keď nemôže, povie to narovinu. Mám pocit, že mi naozaj praje, a že sa ku mne správa ako k vlastnej. Vďaka Bohu. Verím, že nie som jediná.
Ja mám tiež úžasnú, nemenila by som za nič 😊
Ja som tiež vyhrala svokru😍
Ja tiez. A myslim si, ze je to castokrat aj o tom ako sa k nim sprava nevesta, tu na mk som sa v tom len utvrdila…
Aj ja som mala dobrú svorku. Už zomrela, ale bola to veľmi rozhľadená, inteligenta, milá a príjemná dáma 🖤🖤
Inak aj môj muž hovorí že má pre svorku 🤣🤣🤣
dakujeme ze si sa pochvalila
A diskutovat chces o tom? Ci to je oznam ? Lebo to skor do statusu a uz vobec nechapem preco anonymne.
Ja tiez. A myslim si, ze je to castokrat aj o tom ako sa k nim sprava nevesta, tu na mk som sa v tom len utvrdila…
@modrahruska aj ja si myslím že je to veľa o tom, že akcia vyvoláva reakciu
Ze keby sme tie príbehy počuli a od iných aktérov často by to bolo úplne inak. Jasne, sú aj fúrie, ktoré proste sú zle, ale často je to vina oboch strán
Ono je fajn citat raz za cas aj nieco pozitivneho, lebo tu sa chodia ludia vlastne len vystazovat... moja bola uzasna, bohuzial uz rok nie je medzi nami...
Ja vravim muzovi, ze si ho uz necham kvoli jeho rodicom. Moja svokra je uzasna 🙂 ano jasne mame aj svoje dni - lebo ona teda aj tie nevyziadane rady, sem tam komentar dva ale beriem to, ze to uz tak s babkami byva.
Napriek tomu ju mam uprimne rada a velmi si cenim nas vztah a aky vztah maju s nasim malym, zivot by za neho dali.
Ja budem tiez dobra svokra😉
Aj ja mam super svokru..
Tiez mam velmi dobru svokru, proste stastie. Jedine muz na nu sem tam ziarli 😂 Ale to vieme osefovat
Aj ja mám super svokru. Dokonca bol môj nápad zobrať ju s nami na letnú dovolenku 🙂
Ja budem tiez dobra svokra😉
@dskjhfdlkdjhl Aj ja chcem byť dobrá svokra, tak som si toto čítala, syn má priateľku, už majú aj dieťa a vyzerá to tak, že si na mňa zvyká, skôr si menej zvyká na muža.
Aj ja mám skvelú svokru😍
bud rada,takych je ozaj asi malicko
Môj zať má úžasnú svokru 😆.. mňa...fuuuj, čosi tu smrdí, že.?
Aj ja som mala super svokru. Presne takú ako máš ty. Bohužiaľ pred dvoma rokmi zomrela.
Ja mam tiez skvelu svokru
Tiež mám skvelú svokru dopriala by som ju každej jednej neveste 🙂
A moja mama je tiež super svokra aj keď niekedy má svoje stavy
behom pár rokov som tu na MK založila asi dve diskusie, aby sa prihlásili nevesty, ktoré majú dobré svokry. Ktovie prečo nedosiahli ani 2 strany, zato príbehy o tých hnusných sú tu celé romány, každy deň nejaký.
behom pár rokov som tu na MK založila asi dve diskusie, aby sa prihlásili nevesty, ktoré majú dobré svokry. Ktovie prečo nedosiahli ani 2 strany, zato príbehy o tých hnusných sú tu celé romány, každy deň nejaký.
@cacianka ..to nebude vo svokrách 🤭..
@miskakyska určite niéééé, všetky sú zlatíčka. mmch. aj diskusie, aby sa prihlásili svokry, ktoré majú dobré nevesty, tiež slabá odozva.
@cacianka ja som taku temu tu nikdy nevidela,az teraz prvykrat.
@miskakyska Aj ja si myslím, že to záleží od oboch strán, musia sa obe strany snažiť, aby o išlo.
Ano su aj take, ktore su dobre.
@cacianka ja som taku temu tu nikdy nevidela,az teraz prvykrat.
@petulda333 ja som videla, aj som sama založila,(už pred pár rokmi) lebo mi nešlo do hlavy, že sú tu iba ponosy na svokry.

Ďakujem za oznámenie. Nie každý má takú.