Mám dobrú svokru
Veľa sa hovorí o zlých svokrách, ale nie všetky sú zlé. Aj tu čítam kopec takých príspevkov a až mi to srdce trhá. Tá moja nikdy nekritizuje, nevnucuje sa, nehrá sa na neomylnú. Pomáha, keď môže, a keď nemôže, povie to narovinu. Mám pocit, že mi naozaj praje, a že sa ku mne správa ako k vlastnej. Vďaka Bohu. Verím, že nie som jediná.
Jediná určite nie ste.Aj tá moja pani svokra je dobrá,pravda, občas ju ovplyvňuje v nazoroch jedna z mojich vsetecnych svagrin,ale inak aj v časoch, keď žil môj manžel,p.svokra sa ma vždy zastala... manžel sa neraz s úsmevom pýtal: Mami,nie ja som Váš?... mňa by ste sa mali zastať.Babka mu hneď odvetili: Nemôžem,lebo nemáš pravdu.
Tomu ver. Mne je svokra ako mama. Veľmi pomáha a poviem jej paradoxne viac ako mame
Ja mám tiež dobrú svokru. Má presne tu vyváženú kombináciu starania sa. Čiže nemôžem ani frflat, že je vegeta, ani horekovať, že sa nezaujíma. 😆
Tiež oveľa lepšie varí ako ja, ale nikdy to nepoužije proti mne. Maximálne donesie v dozickach, keď vidí, že zas máme na obed lečo. 😅
Gratulujem. Aj moja bola taká, ale len ku mne, ďalšie dve nevesty nemala rada. Vždy som sa snažila jej vysvetliť, že pre dobro v rodine, musí mať rada vsetke 3, nikdy sa tak nestalo, čo mi bolo veľmi luto.
Ja tiez. A myslim si, ze je to castokrat aj o tom ako sa k nim sprava nevesta, tu na mk som sa v tom len utvrdila…
@modrahruska niekedy áno ale niekdy je to proste realita a svokra je naozaj ta čo môže spôsobovať konflikt a nie nevesta.
Ja som na príklad svokrovcou zo začiatku akceptovala a brala som okej všetko bolo okej kým som ich synom nemala dieťa repstive nebola tehotná od toho momentu si svokra začala na mňa dovolávať a povysivat sa na mňa .
A časom to začal robiť aj svokor a po svatbe z ich synom je to ešte horšie a dovoľujú si si ešte viac ja nevravím že som dokonalá ale viem si priznať keď urobím dáku chybu alebo omyl viem prijať aj to že by mal pravdu niekto iný než ja žiaľ moju svorkocie to nevedia
Tiež mám dobrú svokru.
Aj ja som mala dobrú svokru, mala som ju rada . Myslím, že aj moja mamka je dobrá svokra., ona paradoxne najprv nebola svojou svokrou prijatá, ale nakoniec si našli k sebe cestu. Napríklad ja aj brat sme rozvedení a nemá problém komunikovať s našimi bývalými partnermi. Môj brat síce nemal svokru, ale so svojím svokrom mal úžasný vzťah a nič na tom nezmenil ani fakt, keď sa rozviedli.
Aj moja dcéra má fajn svokru, čo by povedal môj zať neviem, ale snáď to nebude až také hrozné🤩
A tiež aj moje dve kamošky mali dobré svokry. Takže nie je to až také nezvyčajné, len ľudia píšu hlavne o zlých skúsenostiach.
Čo si tak spomínam z rodiny, tak vyslovene zlú svokru mala moja teta...naozaj nepríjemná žena to bola..a presne taký bol aj jej syn.
Tiež mám to šťastie ☺️ mám ju veľmi rada

Ta moja mi velmi chyba 🖤