Mám jej to povedať?
Chcem pocut nazor nezainteresovanych. V praci mam jednu kolegynu. Mame spolu taky normalny vztah. Nic extra osobne, ale pokecame, zasmejeme sa. Taka praca v office, kde nas je viac. Vzdy ked s druhymi kolegynami riesime vztahove veci, tak tato kolegyna ma najviac reci. Ona so svojim priatelom ma taky vztah, na moj vkus az moc tolerantny, ale tak kazdy mame inde hranice, to by som vobec neriesila. Ale idem k veci. Nedavno sme v praci riesili temu ohladom lajkovania fotiek na instagrame, ocumovanie inych zien a pod. Jednu kolegynu to velmi trapi, lebo jej priatel sleduje na insta 2000 zenskych a z toho aj nejake z onlyfans a pod. Mne to pride proste nechutne a svojmu priatelovi by som to netolerovala. A tato dotycna to strasne obhajovala, ze ona na tom nevidi nic zle, ze oni s partnerom si maximalne veria, ze ked idu po ulici, ze spolocne obzeraju ine zenske a komentuju ich. A tejto kolegyni dohovarala, ze nema byt hysterka, ze ma malo sebavedomia, ked ziarli na taketo veci. Neviem, ja som teda so sebavedomým nemala nikdy problem, ale taketo veci by mi prekazali. Je normalne pozriet sa. Aj ja ked som niekde sama s kamoskami, tak poobzerame. Ale ked to robi chlap pri partnerke, tak mne to pride ponizujuce. Sama sa citim trapne, ked idem po ulici a ocumuje ma nejaky otecko, ktory ma vedla seba manzelku a dieta a otaca sa ako nepricetny. No a stala sa jedna vec. Bola som tento vikend na svadbe a dala som sa do debaty s bratrancovou frajerkou. A proste prisla rec na tuto moju kolegynu. A ukazala som jej instagram a zrazu tam videla spolocnu fotku tejto kolegyne s frajerom a povedala mi, ze vsak tento chalan beha za mojou sestrou :D ze je v soku, pretoze si myslela, ze je nezadany. A otazka znie, mam to tej kolegyni povedat alebo radsej kaslat na to?
Pozvi ich všetkých na grilovacku 😁👍🤣
Kašli na to aj tak si veľa dovoľujú. Mi si to s partnerom netolerujeme a neberieme to ako normalne.
Ak chceš mať dusno v práci, tak smelo do toho
to, že ho na tej fotke niekto uvidí a spozna, ak je to verejny profil, je dost vysoka sanca, dokonca aj samotna frajerka ho moze vidiet. takze to, že ty jej povieš, že aha toto nieje tvoj priatel ? tak vlastne nič zle neurobiš, lebo s tym asi suhlasil, a ak aj nie, tak nie je opatrny a to sa mu len vypomsti 🙂 ja by som jej to povedala takto.
Normálne v robote otvor insta, ze pozeráš foto zo svadby... A nahodičkou ti bratrancov frajerka poslala foto segry s frajerom... Zavolaj kolegyňu, ze pozri tento sa ako podoba na toho tvojho🤣🙃😃... Ona
1. podobá, ale nie je to on...
2. ten hayzeeeeeeeel
(úprav technikalie, ja neviem, ako fungujú hentie siete🤕)
prečo sa chceš montovať do toho? nechaj nech si žijú a robia ako uznajú za vhodné, vieš ako sa hovorí, že každý si je strojcom vlastného šťastia 🙂
Povedz to prosím ťa aj tej kolegini. Nech je aká chce, isto si nezaslúži aby ju takto ojeb..klamal..
@spadnutaslivka neviem, kde si dočítala, ze kolegyna ma volny vztah? Ona vobec neprezentuje svoj vztah, ako volny. Iba ked prislo na debatu lajkovanie zien, obzeracky na ulici, tak ona bola proste ta, co to obhajovala, ze to nic neznamena a ze ked to muz robi, ze je to uplne v pohode a urcite to nie je dovos na neveru
A ked sme jej povedali, ze nam sa take nieco nepavi, tak hned to otacala na to,ze nie sme sebavedome a sme ziarlive hysterky. Ja som to tu naschval napisala, ze tieto tolerantne vztahy nie su moc dobre. Lebo muz nadobudne pocit, ze si n
Moze robit co chce, pokial mu zena da zelenu. Vsak jej to nevadi...a nevie., ci necitas odpovede alebo co :D ale ja som tam vysvetlovala podrobnosti. Ta debata bola uplne ciato nahodna. A proste tieto situacie su dokazom toho, ze loz na kratke nohy. A vzdy pravda vyjde najavo. Nie, nikoho som si nepomylila. Tento chalan bol vo vztahu s mojou kolegynou a zhodou okolnosti si medzicasom zacal so sestrou frajerky mojho bratranca. A dopadlo to tak, ze toto dievca, za ktorym behal ( nechodili spolu) iba sa spoznavali treti mesiac, ho poslalo do teplych krajin a dotycny to ukoncil aj s kolegynou. Nakoniec sa jej priznal a zaver je taky, ze z jeho strany tam neslo o nejake hlboke zamilovanie a ze nie je pre nu dost dobry. Dnes sa nam kolegyna zverila s tym v praci. Takze vyzera to tak, ze typek sa zamiloval to dejto druhej slecny. Neviem uplne podrobnosti, ale je to proste debil, co nemal gule rozist sa s kolegynou a len cakal, ako sa to cele vyvynie a potom by ju poslal do...
@banderaska29 no takze frajerka bratranca to pôv dala sestre, ta to hned vybafla na dotycneho a poslala ho do riti. Vyzera to tak, ze chalan sa zamiloval do tejto dievciny, lebo vcera to ukoncil s mojou kolegynou. Ta dnes bola zrutena v praci z toho. Takze on ju vlastne mal len ako nejaku docasnu partnerku, kym nepride nieco lepsie...podla mna strasny chuj, ked nemal gule ukoncit to s nou uz davno. A pri prvej prilezitosti by sa jej zbavil, ak by mu tato nova znamost dala nadej.
Teda to bol vodopád udalosti.... 🌊
Táto slnieckarka mu dala, tak túžil po tej, co mu nedala 🤣
Ale ak jej povedal, že sa zaľúbil do inej, zas až taký hajzel nebude. Jednoducho sa stalo, srdcu nerozkážeš. S kolegyňou nemali spoločné hobby, najmúdrejšia podľa tychto jej výrokov tiež nebola. A zrazu prišla žena vhodná pre neho, s rovnakými záľubami, liezli spolu po horách, to mal splnený sen, nechala sa dobíjať, ktorá ma hrdosť a vzťah hneď ukončí, v porovnaní s kolegyňou, pre ktorú je aj Onlyfans Ok. Jasné, že si vybral tú sestru. To je akoby si mal vybrať medzi Lamborgini a Škodovkou.
Ja som mala kolegyňu v práci, tiez som sa dozvedela o nevere jej frajera . Ale keďže som s ňou nemala nejaký wau vzťah, akceptovali sme sa, ale ona veľmi ogovarala, manipulovala.... Nepovedala som jej to. Dozvedela sa to asi za pol roka neskôr. Rozišli sa.
@aurinia no na jednej strane som rada, ze to slo.mimo mna, ale na druhej strane som booa ja ta pricina, ked sa to vsetko spustilo. Uvidim, ako to bude dalej. Ale typek nahana toto dievca. Tato mlada ma 23 rokov a chalanisko 33:D takze nevien, ci to aj tak ma nejaku buducnost
wow... ake rozuzlenie!
Je divné,že zadany chlap sa foti s milenkou

@kvetinka75 ja som za, že keď niekto vie, nech kľudne povie... žiaľ, často si ľudia len domyslia alebo niekoho s niekým pomýlia. A potom zbytočne naštrbia dôveru. Nejako mám stále pocit, že je to hlavne tento prípad. Ale nie je to moja starosť. Nech sa autorka rozhodne ako chce. Ale je veľmi zaujímavé, že zo všetkých voľnejších vzťahov, o ktorých sa kto kde rozpráva, zrovna tento chodí zrovna so sestrou bratrancovej frajerky.