icon

Mám mu ako prvá povedať, že ho ľúbim?

Včera o 21:54

Baby začínam si vzťah s jedným mužom. Máme 22. Sme v "stave" bozkov správ randiciek atď, je to také ideálne ešte aj keď už sme mali pár problémov. Presli 2 mesiace od spoznania. On mi povedal pred týždňom asi keď sme mali menšiu krízu, mali sme vino za sebou (neboli sme opitý) že ma lubi a vyznali city. Od vtedy však mi to nepovedal znova, ani ja jemu. Moja otázka znie, či bude blbosť mu to napísať (bývame od seba veľmi ďaleko, viac a nemáme možnosť teraz sa častejšie stretávať nejakú dobu) znova prvá, keď to možno len v danej situácii povedal? Resp či mám čakať kým to urobí znova on, aby si nemyslel že som nejaká zúfalka čo sa rýchlo namotala alebo neviem 😃 stresujem z toho.

biba_18
Včera o 22:02

celkom teda nerozumiem, vyznal ti city keď ste mali krízu? 😲

anonym_938ef6
Včera o 22:11

Počkaj či sa ozve prvý

autor
Včera o 22:12

@biba_18 Mali sme krízu, išli sme to vyriešiť, a povedal že ma už ku mne väčšie city že ma lubi. Sme už v pohode, normálne sa ozýva pokračuje všetko pekne, ale už od vtedy mi to nepovedal. Tak či bude blbé keď to poviem ja prvá teraz

biba_18
Včera o 22:15

tak, už prvá nebudeš 🤷‍♀️
ťažko povedať, keď máš potrebu mu to hovoriť tak mu to hovor - s tým že ty to od neho neočakávaj - a ak sa bude dať tak mu aj povedz že mu to vravíš lebo mu to chceš povedať a nie aby ti to hovoril aj on…

autor
Včera o 22:21

Ale či nebudem pôsobiť ako zufalka čo sa namotala rýchlo

sissy27
Včera o 22:27

@anonym_autor ja rozmyslam, ake problemy a krizy mozu nastat v tejto faze vztahu 😳

autor
Včera o 22:33
@sissy27

@anonym_autor ja rozmyslam, ake problemy a krizy mozu nastat v tejto faze vztahu 😳

@sissy27 tak to je nepodstatné, udiali sa nejaké veci ktoré sme museli vyriešiť, moja otázka znela inak

zmrzlinka8
Včera o 22:38
@anonym_autor

@sissy27 tak to je nepodstatné, udiali sa nejaké veci ktoré sme museli vyriešiť, moja otázka znela inak

@anonym_autor ja by som počkala, kým to povie v triezvom stave

sissy27
Včera o 22:40
@anonym_autor

@anonym_autor no pre mna by to bolo velmi podstatne, pretoze “problemy a krizy” sa takmer vzdy len zhorsuju. Jedna vec je mat nejake drobne nezhody alebo rozdielne nazory, ale “problemy a krizy” v tomto bode vztahu uz signalizuju zly vyber partnera, takze rozmyslala by som, ci som naozaj zamilovana, alebo zufala. Aby sme tu nemali o 4 roky a dve deti neskor diskusiu na temu “ale on predtym taky nebol, on sa zmenil az potom”…

autor
Včera o 22:43
@zmrzlinka8

@anonym_autor ja by som počkala, kým to povie v triezvom stave

@zmrzlinka8 vravela som že sme neboli opitý, len takí "rozciteni"

autor
Včera o 22:44
@sissy27

@anonym_autor no pre mna by to bolo velmi podstatne, pretoze “problemy a krizy” sa takmer vzdy len zhorsuju. Jedna vec je mat nejake drobne nezhody alebo rozdielne nazory, ale “problemy a krizy” v tomto bode vztahu uz signalizuju zly vyber partnera, takze rozmyslala by som, ci som naozaj zamilovana, alebo zufala. Aby sme tu nemali o 4 roky a dve deti neskor diskusiu na temu “ale on predtym taky nebol, on sa zmenil az potom”…

@sissy27 nie niesom zúfalá, nebudem to rozoberať proste sme si to vysvetlili a našli riešenie pre tento problém

jblheart
Včera o 22:45

Vzťah na diaľku nebude dlho fungovať, takže šup šup mu asi vyznať city a nech sa presťahuješ k nemu alebo on k tebe alebo spolu niekam aby sa náhodou nestalo že v meste/dedine kde býva má priateľku číslo 2.

autor
Včera o 22:51
@jblheart

Vzťah na diaľku nebude dlho fungovať, takže šup šup mu asi vyznať city a nech sa presťahuješ k nemu alebo on k tebe alebo spolu niekam aby sa náhodou nestalo že v meste/dedine kde býva má priateľku číslo 2.

@jblheart nemame vzťah na diaľku ani nikoho nemá, len vravím že teraz ma viac práce a aj ja tak sa nemôžeme stretnúť.... Strašne odchadzate od témy :D

zmrzlinka8
Včera o 22:55
@anonym_autor

@zmrzlinka8 vravela som že sme neboli opitý, len takí "rozciteni"

@anonym_autor tak bolo to po víne, si písala. Tak úplne triezvy zrejme nebol.
Hlavne ho nechaj trošku ťa dobíjať

jblheart
Včera o 22:58
@anonym_autor

@jblheart nemame vzťah na diaľku ani nikoho nemá, len vravím že teraz ma viac práce a aj ja tak sa nemôžeme stretnúť.... Strašne odchadzate od témy :D

@anonym_autor Tak sama si napísala že bývate ďaleko od seba.. a od témy som neodbočil, však som napísal že máš ísť na to a byť úprimná zo svojimi citmi a podľa jeho reakcie uvidíš ako na tom si.

enmery
Včera o 23:15
@biba_18

celkom teda nerozumiem, vyznal ti city keď ste mali krízu? 😲

@biba_18 Víno.

enmery
Včera o 23:15
@anonym_autor

Ale či nebudem pôsobiť ako zufalka čo sa namotala rýchlo

@anonym_autor Počkaj, kým budete spolu a povedz mu to bez vína. Podľa toho uvidíš.

autor
Včera o 23:49
@zmrzlinka8

@anonym_autor tak bolo to po víne, si písala. Tak úplne triezvy zrejme nebol.
Hlavne ho nechaj trošku ťa dobíjať

@zmrzlinka8 a ty sa hneď opijes z jedného pohára? Booze ženy úplne ste prekrútili.... Neboli sme opití, len vravím že sme mali trochu vínka tak nemal takú "trému". On je dosť hanblivý v tomto

sissy27
Dnes o 01:00
@anonym_autor

@sissy27 nie niesom zúfalá, nebudem to rozoberať proste sme si to vysvetlili a našli riešenie pre tento problém

@anonym_autor aha, tak z “problemov a kriz” v mnoznom cisle sa zazracne stal jeden problem.
A nad cim vlastne vahas? Ved ked to tak citis, tak mu to povedz.

barka1
Dnes o 05:05

Dobre ti to tu všetci píšu.
A k tene a otázke - nie, nehovor mu to. Aj tak si este len ocarena a zamilovaná. Tak o dva roky to bude už fakt láska. Potom mu to povedz.

anonym_6bc16d
Dnes o 05:15

Prepáč, ale úprimne, 22 ročný nie je muž. Je to ešte chlapec, muž je okolo 30tky. Tak len nazývajme veci pravým menom.

anonym_1aa5d0
Dnes o 05:51

Randite 2 mesiace a uz ste mali krizu? Nie, nic mu nehovor.

anonym_94e956
Dnes o 06:05

@anonym_autor na čo máš čakať? Že ťa princ na bielom koni pozve na rande? To ako vážne? Potom, že muži majú depresie, keď ženy nikdy nespravia prvý krok.

anonym_31d2b1
Dnes o 06:45

@anonym_autor ak ste spolu nežili, aspoň na výlete, dovolenke, týždeň-dva (hoci aj bez sexu), ešte toho veľa o sebe neviete.

magdalienka11
Dnes o 07:26
@anonym_autor

@anonym_autor nie, nehovorila by som

unicornlady
Dnes o 07:28

Také veci sa hovoria naživo. Teraz to nechaj tak. Po 2 mesiacoch, kedy aj tak ste spolu až tak často neboli, sa až tak dobre nepoznáte.
Nechajte vzťah vyvíjať sa. A ako ti tu poradili, spoznávajte sa aj pri rôznych situáciach, aj konfliktoch (ako ich viete riešiť).

anonym_5e6547
Dnes o 07:33

Ja by som povedala ked budete spolu.. prva nebudes, tamto sa podla mna rata.. ved je to tvoj partner, mate byt k sebe uprimni, riesit dobre aj nie celkom prijemne veci. A je jedno kolko ste spolu.
ked je idiot, ci nemate byt spolu, nech sa ukaze co najskor..

anjelicek26
Dnes o 07:43

Ked si mu to nepovedala v tom momente tiez, tak je teraz na vazkach, ze kde stojite, urcite ti to nezopakuje v triezvom stave, bude sa bat, ze sa zhovadi dvojnasobne a ze ty to tak necitis, kedze si mu to nijako nepotvrdila alebo nenaznacila, ze to citis rovnako...