Mám mu dať druhú šancu?
Ahojte,viem musím sa rozhodnúť sama...ale akosi neviem a potrebujem názor iných 🙏Mala som vzťah s mladším mužom ( on je iba na staršie)boli sme spolu vyše 2 rokov potom sme si dali pauzu lebo som riešila osobne rodinné veci...ale boli sme dennodenne v kontakte nie osobnom,písali sme si...a on si o 4 mesiace na to našiel niekoho ,l(tiež oveľa staršiu)enže ona ho nechala po 2 mesiacoch..(;ze vek atd).čírou náhodou som sa dozvedela cez niekoho že bol na ňu namotany,chcel ju a ešte mesiac po tom co ho nechala jej písal pekne grifi...mne ten vzťah zatajil,až nakoniec mi o tom povedal len trochu inak vraj áno nechala ho,že to nebolo ako somnou a že keď ho nechala že sa nesnažil o ňu,( čo viem tak snažil)a bla bla napriek tomu sme boli v kontakte a teraz sa zase snaži o mňa,chce sa stretnúť....neviem,cítim k nemu ešte ale príde mi to že tak ona ho nechce aj ja už som dobrá...dozvedel sa že už mám vyriešené osobné veci( rozvod na ceste s mužom) Jooj neviem čo by ste vy robili??Dik
Pozri premysli si, čo od toho očakáva a podla toho za zariad.
@elizabet173 nie tak celkom on písal vkuse aj keď bol už s ňou....my sme mali fakt lásku,ale je hovadonze hral na 2 strany neodpustím mu to
@lenamata keby chcel byt s tebou, nebola by ziadna pauza. Bez ohladu na okolnosti. A prestan uz klamat sama seba. Uzila si si s mladym zajacikom, ok, osudova laska to nebola ani nebude, tak za tym urob hrubu ciaru a neumaraj sa tym co by bolo keby, aby si ziskala zase dva tri roky, kym ta pred patdesiatkou vymeni za mladsi model. Jasne ze je na starsie, v jeho veku je to bezne. Ked bude mat cez 40, babky v prechofe vyhladavat nebude. Cim dlhsie sa nim zaoberas, tym neskor moze prist vztah, v ktorom nebudes mat ziadnu pauzu. Ale aj naucit sa zit sama so sebou nie je na skodu.
@elizabet173 super napísané ❤️toto potrebujem čítať...máš úplnú pravdu....aj keď ja som navrhla pauzu ale nemá to celé zmysel...vieš ja som sa nevydavala z lásky atď dlhá storry tak som sa nechala uniest
@lenamata nevydavala si sa z lasky a teraz sa o lasku, ktora ta mozno caka, vedome pripravujes spekulovanim, ci dat druhu sancu a pri tom uz ta prva nestala za vela. Len tak na okraj - najkrajsi vztah s muzom som zazila, vlastne zazivam po 40. Ale so zrelym muzom, ktory vie, co chce, nie s mladikom, ktory sa este len hlada a nejaky ten rok bude. Daj si poradit od starej korcule
@lenamata ja len k tomu, ze kym ste boli milenci, ty si bola v rozvodovom konani.... to ako vazne? Dva roky vas rozvadzali? To uz vtedy bol kovid ci co?
ta pauza bola z tvojej strany? Na co je taka pauza vlastne dobre? Tak bud chceme byt spolu, alebo nechceme. Dali ste si pauzu, lebo si sa chcela rozviest a on mal teda cakat, ze co bude? Ci sa k nemu vratis, ci zostanes s myˇuzom, alebo pride medzitym niekto dalsi? Podla mna mu kludne sancu daj, ved ste sa rozisli, tak si kludne niekoho najst mohol. Mozno ta aj cely cas mal rad, ale myslel, ze uz je koniec. A asi nemal potrebu ti to s nou vesat na nos ak ta chcel spat, to by som az tak tragicky nebrala. Ale celkovo si mala ten rozvod riesit rychlejsie (idelane zacat si z niekym az ako rozvedena) a nemali ste si kvoli tomu davat vobec pauzu. So mnou keby si chcel dat niekto pauzu, tsk mu poviem, ze jedine tak pauza uz navzdy 🙂
@lindusss2016 nie už vtedy tri muž vedel zmanipulovat

Nájdi si seberovného a na tieto mladé uchá zabudni.