icon

Mám napísať bývalému a snažiť sa o zmierenie?

25. feb 2024

Ahojte žienky 🙃
S bývalím sme sa rozišli v novembri 2022 mali sme veľmi zlý rozchod, ako ma išiel zaviesť domov, tak sme si v aute vyčítali milión veci, tak som od nervov vystúpila, lebo som to už nedávala on mal tiež nervy a nechal ma niekde uprostred dedinyo 22ej večer jednoducho odišiel autom...podotýkam, že som mala len 4% a vedel o tom čakala som, že sa vráti, ale bohužiaľ sa tak nestalo keby neprišla pre mňa kamarátka neviem ako by som sa dostala domov...
Po 2mes sme sa stretli priniesol mi veci ja som mu priniesla tiež jeho normálne som ho nespoznala za tie 2mes schudol cca 8kg a bol úplne zarastený akoby sa nestaral o seba (možno to bolo tým, že sa trápil neviem) vždy sa o seba staral, holil sa a pod..jediné čo sme si povedali keď sme si navzájom dali veci bolo to, že nás to mrzí, objali sme sa a povedal mi dúfam, že nájdeš niekoho pri kom budeš mať iskru v očiach 🤷🏻‍♀️
možno sa mi chcel odvtedy aj ozvať, ale neozval sa, pretože má velmi veľkú hrdosť a keď ho niečo hnevá dusí to v sebe...ďalšia vec je tá, že máme spolu krsniatko a chcela by som aby sme sem tam s ňou zašli obidvaja na nejaký výlet nie raz jeden potom druhý to ma dosť hnevá, že sme krstný rodicia a je to takto...myslím, že nemáme veľa veci vyrozprávaných..
POSLEDNÁ VEC JE TÁ, ŽE NEVIEM ČI MU MÁM NAPÍSAŤ NAPR ŽE KEĎ BUDE MAŤ ČAS ČI SA STRETNEME, ŽE SA S NÍM CHCEM NORMÁLNE POROZPRÁVAŤ BOJÍM SA TOHO, ŽE NEODPÍŠE, SLEBO NAPÍŠE, ŽE SA STRETNÚŤ NRCHCE..čo by ste robilo vy, prosím poraďte

Strana
z2
autor
25. feb 2024

@julia_romeo ďakujem aj za takúto odpoveď..
rozmýšľam nad tým či sa mu ozvať, alebo nie bojím sa toho, že sa nebude chcieť stretnúť 🤷🏻‍♀️ resp sa bojím jeho odpovede, ale Boh vie možno budem prekvapená

veronikaszabova
25. feb 2024

@julia_romeo keby si poznala jej minule diskusie, nepisala by si jej toto

autor
25. feb 2024

@veronikaszabova Podľa nejakých diskusii ideš súdiť človeka? Svoj názor si si už napísala, tak nemusíš písať ďalšie ďakujem...píšeš akoby si bola dokonalá🙂

veronikaszabova
25. feb 2024

Nie,nie som dokonala. Este to by mi tak chybalo 🙂 Ale polka kona si tu isto pamata tvoje hystericke vylevy. Nechaj ho chudaka tak.

autor
25. feb 2024

@veronikaszabova Nemyslím si, že to boli zrovna historické výlevy, ale dobre radšej sa nevyjadrujem 🙂

megg1
25. feb 2024

Nechal ta v noci, opitu vonku odisiel a nevratil sa. Nechaj ho ist. Normalny chlap by sa vratil, alebo by ti napisal, zavolal, pockal kym sa ukludnis. Zaroven ako zena si sa nemala tak opit. A ze mate spolu krsniatko? Ved to nie je vase biologicke dieta. Hadam ho nebudes prenasledovat cely zivot s tym, ze mate spolu krsniatko, aj ked bude zenaty a mat svoje deti, podobne ako ty, ak budes vydata a budes mat svoje deti.

sima338
25. feb 2024

Pozri, ja si tie tvoje ,,výlevy" ako píšu kočky vyššie nepamätám, ale fakt je, že asi máte za sebou všeličo a to s tým autom je za mňa nemysliteľné pre normálneho chlapa, hoci by ťa aj neznášal už, ale nechať ťa samotnú na takom mieste je no go, ale stalo sa, no...neviem úprimne, čo od toho čakáš, či si fakt myslíš, že budete chodiť na výlety akoby nič alebo sa dáte znova dokopy alebo si len znova užijete. Možno si skús sadnúť a zamyslieť sa. Keď budeš uvažovať, možno zistíš, že túžiš po niečom, čo už dávno neexistuje a má skôr zmysel posunúť sa ďalej. Začať vnímať druhých mužov a možno iné veci, seba, záujmy...a ak tak veľmi chceš, pozri, tu ti v tom nezabránime, napíš, možno sám ti povie, že má už iný vzťah a nemá záujem...

autor
25. feb 2024

@megg1 kde som napísala ze som sa opila? 🤣🤣 pre boha nebola som opitá čítaj poriadne

taksomtu
25. feb 2024

Autorka, aj ja si pamätám tvoj pôvodný príspevok, ako ťa nechal v noci samú s takmer vybitým telefónom a je mi ľúto, že aj napriek tomu, čo sa vtedy stalo (bez ohľadu na to,koho to bola chyba) si sa cez neho ešte nedostala. Chceš názor, máš ho: nie, nevracaj sa k nemu a nekontaktuj ho. Maj svoju hrdosť, dostaň ho z hlavy a nehľadaj dôvody,prečo ho kontaktovať. Keby chcel byť s tebou, už by ťa dávno kontaktoval sám. Keby mu na tebe skutočne záležalo, tak aj keby si neviem čo strašné spravila/povedala, tak ťa vysadí až doma v bezpečí a až potom nasratý odíde. Krsniatko a spoločné výlety s ním či to,že sa akože o seba nestaral po rozchode s tebou, sú len v tvojej hlave, opakujem, keby chcel a záležalo mu na tebe, už by sa ti dávno ozval, hrdosť- nehrdosť. A poučenie pre ostatných- dávajte sakra bacha, koho vyberáte za krstných rodičov svojim deťom a vždy majte nabitý telefón, keď ste vonku.

autor
25. feb 2024

@taksomtu Veľmi pekne a pravdivo si to napísala 👌🏻

viestta
25. feb 2024

@taksomtu ...a nikdy sa nevracajte k bezohladnym chlapom, ktorym na vas vobec nezalezi a asi ani nikdy nezalezalo

alickapusinka
25. feb 2024

Načo sa ozývať kašli na neho už si zabudla ako ťa nechal samu uprostred dediny .Toto milujúci chlap nerobí. Daj si pokoj.

julia_romeo
25. feb 2024

@veronikaszabova pozri, vsetky ste tu plne nenavisti, najmudrejsie, hned viete co treba robit, hned vsetko odsudite. ale normalny, inteligentny clovek sa zamysli.... cas mnoho veci uprace a cestu k sebe ako kamosi najst mozu (ale aj nie). Je mi jedno co kedy pisala, ja ju nepoznam, neviem co je za tym a v podstate je to aj uplne irelevantne..

monikkatt
26. feb 2024

@julia_romeo prave preto ze nevies... ten chlap ju vyhodil na pol ceste, zbavil sa jej jak smeti, nechcel s nou nic mat
A ona furt jak bumerang by sa k nemu vracala. Nechce ju, to su len jej tajne sny ze mu chyba a sa boji ozvat.
Hrdost, to je to co autorke chyba a nie hentaky kamarat 🙄
Cim skor otvori oci a zacne zit, tym lepsie. Nikto jej nechce zle ale ma na lepsieho

kassandra25
26. feb 2024

No a kde mas tú svoju hrdosť? Pises uz sem a chystas sa na neho a on nič. Este aj to sem píses, ze 2 mesiace po rozchode ti vratil veci kvoli tebe zle vyzerajuci a vyplakavas nad nim, ako sa trapil a ako sa dovtedy o seba staral. A co tak dat mu pokoja a nevymyslat krstniatká a podobne? Ako on teba nechá žiť, nechaj aj ty jeho. Ved uvidis, ci sa ti on niekedy ozve alebo ked niekde náhodou sa stretnete, ako to bude prebiehať. Nebud uz doterná mucha a ked nám píses o hrdosti, tak ju aj maj. Zazelal ti niekoho, pri kom bla bla, tak co sa nedrzis jeho slov, nejako zabudas nato

veronikaszabova
26. feb 2024

@julia_romeo plne nenavisti? 🤦

julia_romeo
26. feb 2024

@monikkatt predpokladam ze vies presne tolko co ja a usudzujes len z toho, co si si precitala tu na MK..

timea301196
26. feb 2024

A čo keby si on myslela o autorke to iste? Že ma hrdosť? 🤔

mimka1402
26. feb 2024

@veronikaszabova Koneeecne niekto kto si tie jej litanie pamätá! 😀 Už som šla diskusie hľadať predošlé, nenasla som...

viestta
26. feb 2024

@mimka1402 aj ja si pamatam. Toto je strateny pripad...

monikkatt
27. feb 2024

@julia_romeo ved ty si napisala ze nic o tom nevies.. ja viem co tu autorka popisala. Takze ked raz povie ze ju vykopol z auta a zdrhol tak z toho nebudem usudzovat ze k nej prechovava hlboke city.. a keby aj, po tom co jej urobil by som sa k nemu urcite nevracala. Bol rad ze sa jej zbavil a ak mu odpusti, urobi to znova. Nehodia sa k sebe.
Lenze ona si neda povedat, ide z nej zufalstvo.. tu jej ziadna nechce zle, len aby sa uvedomila

jaskolka
27. feb 2024

Autorka, aj ja si pamätám tvoje predošlé príspevky a aj tam som ti písala, ze to nemá zmysel, on ta ma úplne na háku šťastný, ze ste od seba
. Nenamyslaj si, pre vlastné dobro, ze sa možno chcel ozvať, ale ma veľkú hrdosť 🙈🙈. Keby chcel, tak sa dávno ozve, ale on nechce. Tak to prestaň už riešiť, nepíš mu, nekontaktuj ho, ani "kvôli krstniatku" lebo to bude akurát hrozne trápne. Okrem toho, keď ta nechá dáky človek večer samu niekde "panubohu za chrbtom" tak z čoho usudzujes, ze ma k tebe stále vrele city a bude v 7 nebi, keď sa mu ozveš?
Ste rozideni rok a pol, co chceš vlastne riešiť? On už možno dávno zabudol, ako sa voláš, je rád, ze ste od seba a ty rozmýšľaš, ci ho kontaktovať kvôli krstniatku?

julia_romeo
27. feb 2024

@monikkatt ale mna tvoje zvasty akosi nezaujimaju... Ja som pisala troska o inom a kontext toho co som napisala je niekde uplne inde...

aurora33
27. feb 2024

Jaaaj ty si naivka. Aj kebyže je zarastený ako Matuzalem, aj tak by som sa neozvala. Žiadna normálna ženy by sa neozvala.

monikkatt
27. feb 2024

@julia_romeo zvasty tu taras akurat ty, a uplne mimo😀

julia_romeo
27. feb 2024

@monikkatt ani som nic ine od teba necakala.. a zjavne som presne trafila.. plna nenavisti, premudrena... cao

sinusoida
28. feb 2024

Veď ste sa rozišli, nie? A s krsniatkom nemusíte ísť obaja spolu na výlet. Jedine, mi to pripafá, že ty s ním chceš obnoviť vzťah...ak je to tak, skús, pozvi ho niekde porozprávať sa a povedz mu, že ťa to mrzí a chýba ti...ak to tak nie je, nechaj ho žiť bez teba.

autor
28. feb 2024

@sinusoida Je to tak...chyba mi, ale ako tu písali baby vyššie aby som mu nepisala a zachovala si svoju hrdosť 🤷🏻‍♀️ neviem naozaj čo spraviť...

viestta
28. feb 2024

Co mas spravit? Konecne pochopit, ze ty mu nechybas, takze zbytocne by si sa len strapnila ak by si ho kontaktovala s akoukolvek zamienkou. Tak ci tak si mu uplne a celkom ukradnuta. A nezabudni si zakazdym ked ti bude chybat spomenut ako si v noci stala na ceste s kufrom...

Strana
z2