icon

Mám napísať manželovej milenke?

25. jún 2025

Muz ma podviedol, nechce sa mi priznat. Kontakt na milenku viem. Napisali by ste jej? Potrebujem od nixh pocut pravdu.

mamina7070
25. jún 2025

ty si na rodicaku? ako mate riesene byvanie na koho je byt? mas nejaky prijem uspory? mas pristup k spolocnym finnaciam ?

minenkaa
25. jún 2025
@777januska777

@minenkaa tak lebo to tak je. Aj keď kazdy tej podvadzanej zene povie, že to nie je jej chyba a aj ona sama to vie, podvedome si pripadá neschopná (nevravím, ze je to univerzalne). Pocity sú zlozite a každý ich ma iné.
A milenka je truba preto, ze to berie osobne aj keď pritom sa jej moja otázka nemá prečo dotknúť. Reakcia akú by milenka dala výpoveda o nej samej a o jej vnútornom svete. Milenky a celkovo ludia co najviac kričia a utocia sú zakomplexovani.

@777januska777 možno ju nemá ta zena čo otravovať problémom jej rodiny,ta milenka do tej rodiny nepatrí,ta ženská nech si riesi svoje sračky doma s tým kto ich spôsobil a nie otravovať iných .To,že ma doma debilka čo strka hlavu do piesku a ona ho v tom ešte podporuje ,je ich chyba doma

777januska777
25. jún 2025
@minenkaa

@777januska777 možno ju nemá ta zena čo otravovať problémom jej rodiny,ta milenka do tej rodiny nepatrí,ta ženská nech si riesi svoje sračky doma s tým kto ich spôsobil a nie otravovať iných .To,že ma doma debilka čo strka hlavu do piesku a ona ho v tom ešte podporuje ,je ich chyba doma

@minenkaa a v čom je to otrava? Jednoducho normalna otázka na ktorú sa dá odpovedať áno alebo nie. Zaberie to par sekúnd. Vyhýbať sa odpovedí a hrať to na nejaku neutralnu strunu je samo o sebe smiešne nemyslíš? A o tom, ze je muž blbec predsa autorka nediskutuje a nemyslím si, ze niekto iní to popiera.

minenkaa
25. jún 2025
@777januska777

@minenkaa a v čom je to otrava? Jednoducho normalna otázka na ktorú sa dá odpovedať áno alebo nie. Zaberie to par sekúnd. Vyhýbať sa odpovedí a hrať to na nejaku neutralnu strunu je samo o sebe smiešne nemyslíš? A o tom, ze je muž blbec predsa autorka nediskutuje a nemyslím si, ze niekto iní to popiera.

@777januska777 no a keď ta milenka sa z chuti zasmeje a popraje jej veľa šťastía ostane myslis autorka v pohode a nebude ju viac otravovať,kto zaručí ,že jej odpovie áno alebo nie

minenkaa
25. jún 2025
@777januska777

@777januska777 ta milenka ,ale nemá prečo odpovedať a riesit to čo si autorka nedokáže vyriešiť

777januska777
25. jún 2025
@minenkaa

@777januska777 no a keď ta milenka sa z chuti zasmeje a popraje jej veľa šťastía ostane myslis autorka v pohode a nebude ju viac otravovať,kto zaručí ,že jej odpovie áno alebo nie

@minenkaa ak sa zasmeje, tak jej predsa dá odpoveď na to ci ju muž podvádza. Lebo ak by nepodvadzal každý človek by sa priamo bal toho, zeby ho z takéhoto niečoho niekto obvinil. Aj vyhýbanie sa odpovedi vtedy znamená odpoveď.

miriamzba
25. jún 2025

Záleží čo chceš dosiahnut. Nehovorím jednoznačne NIE, ale každopádne je to risk, hlavne ak v skutočnosti spolu nič nemajú. Vyspi sa na to. Poviem Ti čo by som asi robila ja. Nehovorila by som že niečo tuším, počkala by som ako sa to vyvinie a zhromazdila dôkazy/jednoznacne indicie, a ten čas by som využila na to aby som si v tichosti pripravila podmienky ak sa rozhodnem odísť. Inak pan je hrdina, 2 malé deti a on si vypisuje s inou (ak teda neriesia prácu alebo nejaký projekt).

minenkaa
25. jún 2025
@777januska777

@minenkaa ak sa zasmeje, tak jej predsa dá odpoveď na to ci ju muž podvádza. Lebo ak by nepodvadzal každý človek by sa priamo bal toho, zeby ho z takéhoto niečoho niekto obvinil. Aj vyhýbanie sa odpovedi vtedy znamená odpoveď.

@777januska777 ako môžeš vedieť ,že to je odpoved,to je len tvoj uhol pohľadu,ja napríklad osobne chápem odpovede len ano alebo nie a smieknurcite nechapem ako odpoved
Volanie milenke nič nevyrieši a autorka vôbec nedostane svoju odpoved ,ešte sa jej môže stat v tomto rozpoložení,že ju ta zena dorazí

minenkaa
25. jún 2025
@777januska777

@777januska777 ja osobne by som s absolutne nebála,že ma niekto obviní z nevery a keby mi toto zavolala nejakazenska,tak jej tak naložím ,že by bola smutná veeelmi dlho

mk22
25. jún 2025

Odpoveď
Tak sa rozvedme.. Nie je pre teba odpoveď?
Véd je jasný ako facka.
Je s tým v pohode, súhlasí navrhol rozvod.. Tu o láske, úcte, či zachrane vbc nie je reč.

Navstiv právnika, spíše ti návrh, keďže muž súhlasí, možno ho osvieti, a možno nie..

777januska777
25. jún 2025
@minenkaa

@777januska777 ja osobne by som s absolutne nebála,že ma niekto obviní z nevery a keby mi toto zavolala nejakazenska,tak jej tak naložím ,že by bola smutná veeelmi dlho

@minenkaa ale táto situácia už predsa nemôže byť lepšia. Milenka ju samozrejme môže ešte viac zničiť ale najmä preto, ze jej dá pravdivé odpoveď. Autorka je už teraz zničená, ale stále ma nádej a ta mala nádej ak to milenka potvrdí, tak nádej jej vezme. A vtedy to autorku zničí, ale zas na tom môže stavať ďalej. A to či by si naložila zene, ktorá ti zavolá a spýta sa jednoduchú otázku a ty vieš, zeby si bola v tom nevinne neverím. Možno by si naštvaná bola ale povedala by si, ze ty to nerobíš.

domkakvet
25. jún 2025

Na co to potrebujes pocut, ved vies ze ta podvadza, cakat na priznanie je zbytocne, treba sa rozhodnut ci chces ostat s nim a trpiet, alebo odides.

klotildabazarik
25. jún 2025

Nie, naco jej písať, konfrontuj manzela

minenkaa
25. jún 2025
@777januska777

@minenkaa ale táto situácia už predsa nemôže byť lepšia. Milenka ju samozrejme môže ešte viac zničiť ale najmä preto, ze jej dá pravdivé odpoveď. Autorka je už teraz zničená, ale stále ma nádej a ta mala nádej ak to milenka potvrdí, tak nádej jej vezme. A vtedy to autorku zničí, ale zas na tom môže stavať ďalej. A to či by si naložila zene, ktorá ti zavolá a spýta sa jednoduchú otázku a ty vieš, zeby si bola v tom nevinne neverím. Možno by si naštvaná bola ale povedala by si, ze ty to nerobíš.

@777januska777 nadala by som jej velmi,prečo ma otravuje svojimi sračkami čo ma doma ,to sa nerobí hádzať na iných svoje pocity

lucia11kob
25. jún 2025

Skús ísť za ňou osobne. Keď jej zavoláš môže ti to položiť, môže ťa bloknúť. Choď za ňou a povec jej čo máš na srdci

retatka
25. jún 2025

To už viac strápniť by si sa nemohla.Hysterka ktorá volá milenke.Nebuď tak naivná, žeby sa ti priznala😀Urob si doma poriadky so svojím mužom .Máš dve možnosti, ponížiť sa a ticho tolerovať lebo deti / pre mňa nepochopiteľné/ ale sú aj také ženy, čo budu trpieť všetko len aby sa nemuseli postaviť na vlastné nohy alebo rozvod .Za mňa, neostala by som vo vzťahu kde muž o mňa nemá záujem, svoje potreby si rieši inde.Život je príliš krátky aby ho pretrpel vedľa človeka kde to už nefunguje .

veselo_neveselo
25. jún 2025

"Pravdu" nepotrebujes pocut. Naco?
Uz teraz si presvedcena, ze ta podvadza, tak naco to chces pocut. Co sa pre teba zmeni, ked ti muz povie detaily?

Ak ti potvrdi, co si myslis, tak sa pre teba nic, ale ze absolutne nic, nezmeni.
Ak ti povie, ze nemas pravdu, ze nic nebolo, aj tak mu nebudes verit - a tiez sa pre teba nic nezmeni.
Ak by ti aj jeho "milenka" povedala, ze nic nebolo - aj tak jej neuveris.
Ak by ti povedala, ze nieco bolo - aj tak sa pre teba nic nezmeni.

Tak naco sa zenies za niecim, co ti je aj tak na figu. Proste nic ta neuspokoji tak, ako si myslis.

Rob, co uznas za potrebne, ak manzelovi tak neveris, tak sa rozved. Jemu by to evidentne ani nevadilo.

Deti nebudu chudaci, o otca nepridu. Len im to pomoze, lebo nebudu musiet pozerat od mala na to, ako partnersky zivot rodicov nema vyzerat. Usetris ich od tejto traumy, aspon nedostanu nepekny obraz pre ich dospelacke vztahy. A to je velmi vela pre ich stastny zivot, ver mi.

misicka31
25. jún 2025

Vytvor si novy mail,a napíš jej v muzovom mene,a dodaj,že to preto,lebo niečo tuší 🤷

oliolijanka
25. jún 2025
@retatka

To už viac strápniť by si sa nemohla.Hysterka ktorá volá milenke.Nebuď tak naivná, žeby sa ti priznala😀Urob si doma poriadky so svojím mužom .Máš dve možnosti, ponížiť sa a ticho tolerovať lebo deti / pre mňa nepochopiteľné/ ale sú aj také ženy, čo budu trpieť všetko len aby sa nemuseli postaviť na vlastné nohy alebo rozvod .Za mňa, neostala by som vo vzťahu kde muž o mňa nemá záujem, svoje potreby si rieši inde.Život je príliš krátky aby ho pretrpel vedľa človeka kde to už nefunguje .

@retatka Lenze takto to nefunguje. Muz, ktory zenu podvadza, ju uz ma spracovanu.
Uz tu zenu ulovil, uz ju ma. Odovzdala sa mu. A odovzdana zena nevie len tak odist.
Cize ak by chlap podvadzal teba, rozmyslala a konala by si inak,, ako si myslis v case pohody, stability, ze by si konala.

Cize porobila by si hluposti.. prosila by si sa mu, sledovala ho, kontaktovala milenku, po veceroch plakala... ono to urcity cas trva, kym to zena spracuje, ze ten chlap, ktoremu sa ona odovzdala, ktory jej bozkaval rucicky, nozicky, tehotenske brusko, ten, ktory trval na druhom dietati, ten ktory jej nosil kvety, ze ten uz neexistuje. Ten "zomrel" a stal sa z neho zombik, ktoreho pritomnost jej moze iba ublizit.

Autorka si tuto premenu este neuvedomuje, resp.nechce jej uverit. Ked si to uvedomi, ked to prekona, bude sa chytat za hlavu, ze kde dala rozum, ked kontaktovala zenu, ktora spava so zenatym otcom dvoch malych deti. Zena, ktora toto dokaze, je moralne tak na dne, ze manzelke moze povedat a spravit hocico, mrziet ju to nebude.

majka35
25. jún 2025
@tanyan

Iba sa pred ním ponižuješ. Trochu hrdosti a zdravého sebavedomia ukáž. Ži svoj život a nemíňaj energiu na "dôkazy."
Ty si sa v minulosti dobrovoľne rozhodla, že chceš byť práve s týmto mužom a chceš s ním mať dieťa. Život sa vyvíja, ľudia sa menia. Je úplne jedno či Ťa podviedol, s kým Ťa podviedol alebo prečo to urobil. Pri tvojom aktuálnom prístupe stíhačky a inkvizítora by som Ťa išla podviesť asi aj ja.

@tanyan stíhačka a inkvizítor? to ani nemyslíš vážne, jednoducho je zúfalá, hľadá spôsoby, trpí, takú primitívnu odpoveď som už dlho nečítala, teba by som chcela vidieť v jej koži... trochu empatie

elli80
25. jún 2025

Nehadaj sa, ved ked sa chce rozviest, co cakas. Vyjadri suhlas a volaj pravnika. Ci budes rohozka?

tanyan
25. jún 2025
@majka35

@tanyan stíhačka a inkvizítor? to ani nemyslíš vážne, jednoducho je zúfalá, hľadá spôsoby, trpí, takú primitívnu odpoveď som už dlho nečítala, teba by som chcela vidieť v jej koži... trochu empatie

@majka35 Potrebuje sa rozhodnúť a pohnúť ďalej, nie dusiť sa vo vlastnej šťave. Nech hľadá spôsoby, ako sa posunúť vpred a nie ako sa ešte viac trápiť.
Každý si v živote niečo prežil a každý pád je skúsenosť, ktorá môže človeka zlomiť alebo posilniť, ale rozhodnúť sa musí sám.

katkati
25. jún 2025

Nechápem to obhajovanie mileniek ženatých mužov. Nie manželka je chudera, že chce vedieť pravdu, lebo ten podliak, ktorý behá za milenkou bude neveru zatĺkať, až kým mu manželka nestrčí pred oči nejaký dôkaz. Chudera je hlavne milenka, ktorá namiesto toho, aby ho poslala do čerta, roztiahne nohy ubožiakovi. Vrana k vrane sadá.

berta100
25. jún 2025

Nekontaktovala by som milenku.Naco? Nebude tato, bude onedlho ina.Ries si svojho zaletnika.Ked o teba nema zaujem, treba sa rozviezst a nie sa trapit ale to by musel mat najprv charakter.Uz mu nikdy nebudes verit, vies si predstavit takto trpiet do konca zivota?

misanthropicdann
25. jún 2025
@katkati

Nechápem to obhajovanie mileniek ženatých mužov. Nie manželka je chudera, že chce vedieť pravdu, lebo ten podliak, ktorý behá za milenkou bude neveru zatĺkať, až kým mu manželka nestrčí pred oči nejaký dôkaz. Chudera je hlavne milenka, ktorá namiesto toho, aby ho poslala do čerta, roztiahne nohy ubožiakovi. Vrana k vrane sadá.

@katkati milenka nikomu nič nesľúbila. Nevera je vždy len a len problémom zadných . Ju nemusí trápiť ci chlap je zadaný, ženatý alebo čokoľvek, to není jej starosť, to je starosť chlapa.
Milenkyna starosť je len jej vzťah co ma doma (ak dáky ma)

ibrunova
25. jún 2025

A ty vieš, kto tá žena reálne je?

autor
25. jún 2025

Zeny, deti mame 3, sme spolu celkovo 22 rokov, manzelia 10.... Ozvat sa milenke bol najlepsi napad, pravda bola bolestiva a sokujuca viac ako som cakala, ale aj sa mi ulavilo, ze to uz vsetko viem, s akym clovekom som zila.. S rozvodom budem suhlasit naisto

ika02
25. jún 2025

Takže si s ňou hovorila?

autor
25. jún 2025
@ika02

Takže si s ňou hovorila?

@ika02 ano

ika02
25. jún 2025

Chce to viac času. Prebolí to a bude dobre. Deti a ostatní nech sú Ti oporou. Držím prsty!