icon

Mám napísať manželovej milenke?

25. jún 2025

Muz ma podviedol, nechce sa mi priznat. Kontakt na milenku viem. Napisali by ste jej? Potrebujem od nixh pocut pravdu.

ika02
Autor odpoveď zmazal
sissy27
25. jún 2025

A to jeho priznanie ti je naco? Zmeni to nieco? Bude ti lahsie na dusi? Budes ho znova milovat?
Ak s nim chces napriek vsetkemu zostat, tak jeho priznanie nepotrebujes. A ak sa chces rozviest, tak prekvapenie - ale tiez ti je zbytocne.

ika02
25. jún 2025

Ja som žila s manipulátorom a chorobným žiarlivcom a viackrát som si našla odpočúvacie zariadenie, všetky moje SMS prišli automaticky aj na jeho mobil.... Dá sa kadečo vymyslieť, ale asi by Ti s tým musel pomôcť niekto technicky zdatnejší.

lucia11kob
25. jún 2025

Čo by si jej povedala? Myslíš, že by sa ti priznala?

kleopatra114
25. jún 2025

Nie ! Zachovaj si hrdosť a sebaúctu . Kvôli neverného chlapovi a nejakej rajde sa ponižovať …

autor
25. jún 2025
@sissy27

A to jeho priznanie ti je naco? Zmeni to nieco? Bude ti lahsie na dusi? Budes ho znova milovat?
Ak s nim chces napriek vsetkemu zostat, tak jeho priznanie nepotrebujes. A ak sa chces rozviest, tak prekvapenie - ale tiez ti je zbytocne.

@sissy27 naco mi je priznanie? No po tolkych rokoch co sme spolu, by sa mohol, postavitt ako chlap a priznat to, urobil som to, mrzi ma to, skusme to nejako vyriesit, alebo druha vec, urobil som to, prepac, uz ta nemam rad, podme vyriesit ako to bude po rozvode deti/majetok. Toto chcem, toto som ziadala a dostavam len vyhybavu odpoved, tvarenie sa ze ved nic, vymyslas si

predavamknihy
25. jún 2025

Určite by som milenke nevolala. Jednoducho by som ho rázne požiadala o to, aby mi ukázal správy, ktoré si píšu a trvala by som na tom. Ak odmietne, odpoveď je jasná a žiadny iný dôkaz nepotrebuješ.

autor
25. jún 2025
@jumama

Dievca, riesis zlu vec. Nadych, vydych - a teraz si predstav svoj zivot o 5 rokov.

Chces aby tam bol tvoj muz s tebou? Aby bol ako otec spolu s detmi, aby ste tvorili rodinu, byvali kde byvate, chodili spolu na dovolenky, zveladovali vas vztah?

Alebo si predstav, ze budes sama, vyprahnuta, s peniazmi vzdy na krajicku, ak aj vymozes vyzivne, lebo uplatit dve domacnosti alebo dve hypoteky bude mat muz problem... Aj keby si ho rovno vyhodila a nezostal by s milenkou, niekde by byvat musel....

No a ked tuto viziu mas, chod smerom k nej. To znamena, nechci ponizit seba ani muza ani potecialnu milenku.

Daj najavo muzovi: Stojim o to, aby sme ako rodina boli spolu, aby sme ako rodicia spolu vychovavali nase deti, zasluzia si mat oboch rodicov. Prosim robme preto vsetko - podme sa o tom rozpravat. Aj jemu daj za ulohu, ako si vasu rodinu predstavuje za 5, 10 rokov. Nemusi odppovedat hned, len o tom popremyslat a stretnete sa v dalsom rozhovore...

@jumama uprimne vobec neviem co mam teraz vnutri, presla som si hnevom, smutkom, bolestou. Neskutocne ma to zoziera. Chcem priznanie, co vsetko bolo medzi nimi. A ano, neskutocne ma to trapi kvoli detom. Keby nebolo deti, odisla by som hned.

hopatko
25. jún 2025

Je uplne logicke a spravne, co ocakavas od muza, avsak to nedostanes svojim ponizenim od milenky...

autor
25. jún 2025
@lucia11kob

Čo by si jej povedala? Myslíš, že by sa ti priznala?

@lucia11kob iba to, ze to viem, nemienim jej vycitat.. Mozno by sa to priznanie pohlo, od muza, ci od nej..

autor
25. jún 2025
@predavamknihy

Určite by som milenke nevolala. Jednoducho by som ho rázne požiadala o to, aby mi ukázal správy, ktoré si píšu a trvala by som na tom. Ak odmietne, odpoveď je jasná a žiadny iný dôkaz nepotrebuješ.

@predavamknihy odmietol, ziadala som ho ked nema co skryvat, nech mi ukaze telefon, odmietol...

minenkaa
25. jún 2025

Prečo chces otravovať cudzieho človeka,pre tvoju úľavu
Od muza sa ti nedostáva riešenie,tak to vyrieš k svojej spokojnosti,to je iba tvoja výhovorka ,aby ti on povedal čo a ako,ty musíš riesit lebo ty to chces riesit

ibrunova
25. jún 2025

Nikdy by som sa tak neponížila, aby som volala cudzej žene.. Mne raz jedna volala, úplne od veci, bolo to maximálne trápne. Skúšala číslo za číslom.

autor
25. jún 2025
@ibrunova

Nikdy by som sa tak neponížila, aby som volala cudzej žene.. Mne raz jedna volala, úplne od veci, bolo to maximálne trápne. Skúšala číslo za číslom.

@ibrunova ja nebudem skusat cislom za cislom, je to jeden jediny konkretny email, na ktory jej chodili maily od muza

7miriam77
25. jún 2025

Neviem ti poradiť ako by som to zisťovala ja, nikdy som v takej situácii nebola, no ja sa vždy spolieham na moju intuíciu, ktorá ma ešte nikdy nesklamala. Videla si maily, no nevies čo v nich bolo napísané a zmenil sa aj inak? Myslím správanie, všimla si si niečo na ňom iné, ešte predtým ako si uvidela maily?

76california
25. jún 2025

...možno nepochopiteľné, ale v Biblii je napísané toto:

"Ale keď bude tvoj nepriateľ hladný, nakŕm ho, keď je smädný, daj mu piť, lebo tým, že to urobíš, žeravé uhlie mu nahrnieš na hlavu.
Nedaj sa premôcť zlu, ale dobrom premáhaj zlo."

Ja viem, ľahko sa mi to píše...nie som práve v Tvojej koži, posielam objatie...

teraz vnímaš manžela ako nepriateľa...ale možno by stálo za to porozmýšľať,
ako robiť presný opak - čiže takto mu "nahrnieš žeravé uhlie na hlavu"...

autor
25. jún 2025
@7miriam77

Neviem ti poradiť ako by som to zisťovala ja, nikdy som v takej situácii nebola, no ja sa vždy spolieham na moju intuíciu, ktorá ma ešte nikdy nesklamala. Videla si maily, no nevies čo v nich bolo napísané a zmenil sa aj inak? Myslím správanie, všimla si si niečo na ňom iné, ešte predtým ako si uvidela maily?

@7miriam77 ano vsimla, odmietal objatia, bozky, bol neprijemny, stale je na telefone, pritom moje spravy si casto ani neprecital pocas dna

wolke7
25. jún 2025

Cudujem sa, ze vsetky tu pisu, ze ju nekontaktovat. Ja si naopak myslim, ze by si to skusit mohla. Napisat slusny kratky mail alebo spravu...uvidis ako sa zachova. Mozno bude kryt tovjho muza, mozno to bude zatlkat, mozno si budu od teraz davat ovela väcsi pozor...ale mozno, ze uz aj ona toho ma dost a povie ti pravdu. Aku inu moznost mas, snorit a patrat dalej, ked ma zamknuty telefon? Ja si myslim, ze na pokus nic nedas a uprimne ja v tom nevidim nijake ponizenie. Zelam ti vela sil a hlavne nenechaj si ublizovat!!

autor
25. jún 2025
@76california

...možno nepochopiteľné, ale v Biblii je napísané toto:

"Ale keď bude tvoj nepriateľ hladný, nakŕm ho, keď je smädný, daj mu piť, lebo tým, že to urobíš, žeravé uhlie mu nahrnieš na hlavu.
Nedaj sa premôcť zlu, ale dobrom premáhaj zlo."

Ja viem, ľahko sa mi to píše...nie som práve v Tvojej koži, posielam objatie...

teraz vnímaš manžela ako nepriateľa...ale možno by stálo za to porozmýšľať,
ako robiť presný opak - čiže takto mu "nahrnieš žeravé uhlie na hlavu"...

@76california asi som to nepochopila, co by som mala podla teba urobit?

unicornlady
25. jún 2025

Ak by tvojmu mužovi na tebe a vašom vzťahu záležalo, tak by to chcel riešiť.
Jeho nezáujem je dostatočná odpoveď.

7miriam77
25. jún 2025

Tak je to jasné, ...máš indície ako vyšité na neveru..plus maily...tak už ozaj len priznanie, ja ťa chápem, že chces mať 100%istotu skôr ako urobíš ďalšie kroky, aby si časom nezneistela, že si si to možno len vsugerovala. Sakra blbá situácia...no možno ti to nakoniec " donesie" niekto tretí. Myslím ich kolegov... atď

ali12377
25. jún 2025

aj takato odpoved je odpoved, tvoj muz si ta nevazi, ma ta za nic, mas dve moznosti, poslat ho do prdele, a zariadit si zivot po svojom mat svoju sebahctu,,,,,alebo mat ziadnu sebauctu alias tisko trpiet v manzelstve "kvoli detom"

luccija
25. jún 2025

Co myslíš, že by sa priznala?Ty máš konať buď, alebo...tvoj muž sa tiež nikdy neprizná.Ja by som tiež zatlkala🤪

777januska777
25. jún 2025

Ja by som v tomto taka vyrovnaná nebola ako baby, ja by som napísala milenke. Normálne by som sa spýtala, neutočila na ňu ani nic, len sa spýtala. Možno hlúpe a vyzerala by som ako posledná chudera, no a co? Ako posledná chudera už vyzerám, takže zmena to nebude. Netvarila by som sa nad vecou, keď nad vecou nie som. Rozpadá sa ti manželstvo a život aký si poznala, máš úplne právo vyzerať akokoľvek a nik nemá právo kritizovať.

minenkaa
25. jún 2025
@777januska777

Ja by som v tomto taka vyrovnaná nebola ako baby, ja by som napísala milenke. Normálne by som sa spýtala, neutočila na ňu ani nic, len sa spýtala. Možno hlúpe a vyzerala by som ako posledná chudera, no a co? Ako posledná chudera už vyzerám, takže zmena to nebude. Netvarila by som sa nad vecou, keď nad vecou nie som. Rozpadá sa ti manželstvo a život aký si poznala, máš úplne právo vyzerať akokoľvek a nik nemá právo kritizovať.

@777januska777 a keby ta zrušila uplne,že ta zloží a bola by fak nepríjemná,či uz by ta uzemnila nadávkami alebo uplne chladnou hlavou,pomohlo by ti to

777januska777
25. jún 2025
@minenkaa

@777januska777 a keby ta zrušila uplne,že ta zloží a bola by fak nepríjemná,či uz by ta uzemnila nadávkami alebo uplne chladnou hlavou,pomohlo by ti to

@minenkaa teoreticky pomohlo, lebo by som vedela co je za človeka a necítila by som sa neschopná. Lebo žena ktorú podvádza muž si pripadá nedostatočná a nie dosť dobrá a ak by si môj muž našiel takúto trúba, tak by som vedela, ze to nie je problém vo mne ale v tom, ze on sa zbláznil.
Nič horšie mi už ta žena nemôže predsa urobiť ani povedať ako to co mi urobil muž.

minenkaa
25. jún 2025
@777januska777

@minenkaa teoreticky pomohlo, lebo by som vedela co je za človeka a necítila by som sa neschopná. Lebo žena ktorú podvádza muž si pripadá nedostatočná a nie dosť dobrá a ak by si môj muž našiel takúto trúba, tak by som vedela, ze to nie je problém vo mne ale v tom, ze on sa zbláznil.
Nič horšie mi už ta žena nemôže predsa urobiť ani povedať ako to co mi urobil muž.

@777januska777 to vážne ,prečo by sa zena mal cítiť menejcenne keď ju chlap podvádza?A ta milenka by mala byt prečo trúba ,lebo si povie svoje

januska12323
25. jún 2025

Vieš ale aj keby sa ti priznala nič to nemení. Jemu na vašom vzťahu nezáleží inak by nepovedal "no tak sa rozveď " ale snažil sa ti vysvetliť, čo sa deje. Premysli si ďalšie kroky aj bez nej. V prvom rade mu daj viac roboty s deťmi nech nemá čas na hlúposti a ty si oddýchni.

luccija
25. jún 2025

Pozri, keď máš podozrenie a nechce ti ukázať mobil ber to ako hotovú vec a nemusíš si nič overovať.Ak mu to odpustis budú si dávať väčší pozor, alebo sa chvíľu stiahnu.Ak by sa ti priznal, oľutoval, odprosil čo dosiahnes?On nevie čo máš v rukách, čo si odfotila...možno si len písali a pobalamutil si hlavu.Ked sa nechceš rozviesť tak mu povedz, že to bolo posledný x.Ked ho chcela vydusit napíš si návrh o rozvod a nechaj mu ho na stole.

777januska777
25. jún 2025
@minenkaa

@777januska777 to vážne ,prečo by sa zena mal cítiť menejcenne keď ju chlap podvádza?A ta milenka by mala byt prečo trúba ,lebo si povie svoje

@minenkaa tak lebo to tak je. Aj keď kazdy tej podvadzanej zene povie, že to nie je jej chyba a aj ona sama to vie, podvedome si pripadá neschopná (nevravím, ze je to univerzalne). Pocity sú zlozite a každý ich ma iné.
A milenka je truba preto, ze to berie osobne aj keď pritom sa jej moja otázka nemá prečo dotknúť. Reakcia akú by milenka dala výpoveda o nej samej a o jej vnútornom svete. Milenky a celkovo ludia co najviac kričia a utocia sú zakomplexovani.