Mám napísať mužovej kolegyni, ktorá s ním začala flirtovať?

malazuzana85
29. dec 2019

Skúsim v skratke. S mužom začala flirtovať jeho kolegyňa, podriadená. Začalo to nevinne. Cez správy. Ona to iniciovala. Trvalo to asi 2 týždne. Muž povedal že bol sprostý že ju nestopol hneď. Proste sa mu to páčilo. Ako takú bodku za tým všetkým mám nutkanie jej napísať. Je to ok? Osobne nemôžem býva 80 km od mňa

patka06
29. dec 2019

nestrápňovala by som sa, muž to ukončil a hotovo

simonahugo
29. dec 2019

Ja by som jej napisala pre istotu, nech ma ponaucenie 😅 ale ja som taka povaha zla 😆 tak odo mna si asi neber priklad 😂

malazuzana85
autor
29. dec 2019

@simonahugo však aj ja som taká. Akože len v Tom zmysle som je chcela napísať, že jej prajem to isté.

kittykat22
29. dec 2019

@malazuzana85 Nepisala by som. Tym, ze zostanes ticho bude jasna sprava, ze to manzel ukoncil z vlastnej iniciativy. Akonahle budes pisat ty - tak to bude vypadat, ze to ukoncil, pretoze si na to prisla. Co sa tyka toho, ze jej prajes to iste. Manzel s nou 2 tyzdne pisal - problem je zial na strane tvojho manzela, a nie kolegyne 😕 Totiz pravda je, ze zien mozu pisat tisice - ale manzel, nema co odpisovat.

simoonas
29. dec 2019

podľa mna to nerob ponížiš sa. Ja by som si to hlavne vyriešila s manželom, nedržala mu predsa nož pri krku aby jej odpísal. Bola to jeho slobodná vôla.

lintu
30. dec 2019

Ak by čosi s tebou riešil kolega, chcela by si, aby sa do toho zastaral manžel?

Myslím, že táto "lovestory" trvala tak krátko, že bohato bude stačiť, ak tú poslednú bodku dá za ňou manžel. Snáď je dostatočne dospelý vyriešiť si to aj sám.

bluka2
30. dec 2019

Nie, nepíš, je to trochu pod úroveň

marseillefan
30. dec 2019

Sľubovala ti dotyčná pred oltárom niečo? Lebo ak nie, čo s ňou chceš riešiť? Ona si môže robiť čo chce, tvoj manžel je tu na to, aby povedal nie. Problém si rieš doma s mužom, ktorý rozhodne nie je žiadne neviniatko a už vôbec nie obeť.

0silvia0
30. dec 2019

@malazuzana85 nechapem preco by si jej ty mala pisat. Je to zalezitost tvojho muza, nech si to riesi sam, ak to je vyriesene, nechaj to tak

moonlight1210
30. dec 2019

@malazuzana85 to zaverecne “cha-cha” nemusi byt zaverecne. Vsak ste este neumreli.

No kedze si zakladas na svojom statuse, moze byt naopak v buducnosti vcelku ponizujuce. Ak by sa raz ukazalo, ze ta podriadena sa z teba smeje, ako si sa holedbala, ze si dolezita a pisala jej hned vysmievacnu smsku a tvoj ta aj tak tajne oodvadza inde (cha-cha).
Bude ta klebeta pre ludi ovela pikantnejsia a zabavnejsia s takymto paradoxom.

Bud za damu a nedavaj ludom do buducna vodu na mlyn.

tenerifka
30. dec 2019

@malazuzana85 urcite jej nepis, strapnis sa, ona ti nic neurobila, kto si hladkal ego bol tvoj manzel

miadi
30. dec 2019

Nepiš jej je to pod uroven, A olutujes to lebo ona ti neda posledne slovo bude ti ako troll z mk odpisovat kraviny jej verziu ako to bolo atd len sa vytočiš a celej veci das dlhši život než treba. Vyvrš sa na manželovy. Ten to mal stopnut v zaciatku. Ak jej napišeš tym len vyvolas v nej dojem Jej doležitosti. Nemusis jej ukazovat svoje zranene ego.

janulienka1103
30. dec 2019

Nepíš.. my sme to mali doma obrátené, priateľovi som o tom povedala, ale nijak to neriešil.. akurát dotyčný nechcel chápať, že ja mám vzťah a oňho záujem nemám a začal ma sledovať kade tade aj napriek tomu, že on má rodinu, tak aj o tom som mu povedala a priateľ začal so mnou chodiť aj ku práci a tak a asi po mesiaci pochopil, že proste nič z toho 🤷

janulienka1103
30. dec 2019

A teda nepíš jej... Muž si to vyrieši aj sám 😉

monro
30. dec 2019

Urcite nepíšte, budete za sliepku.

malazuzana85
autor
30. dec 2019

Ďakujem vám všetkým. Teda nepíšem.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivca88
30. dec 2019

Ja by som to skôr riešila podľa toho, ako to celé bolo .
Priznal sa s tým muž ?
Videla si tie konverzácie ? Bol to flirt alebo už aj niečo viac ?
Si si istá, že spolu nespali ?
Ako tej pani by si to nemala mať za zle. Muž ti sľúbil vernosť.
Takže keby som na tvojom mieste, tak jej nepíšem kvôli akýmsi vyhrážkam, ale skor kvoli overeniu toho, čo si sa dozvedela.
Ono chlapi nie sú sprostý. Isto ti nepovie pravdu a vyhovori sa na nu

ivca88
30. dec 2019

Ale ak to bolo čisto len také "nevinne" a potom to prestalo, tak nerieš. To sa stáva.
Ďakuj Bohu že muž to stopol skôr.

eliska13
30. dec 2019

@malazuzana85 nepíš jej

deti95060810
30. dec 2019

ja by som jej tiež napísala...nech si nemyslí že môže všetko....😉
len pozor, žiadne nadávky a neslušné slová by som nepísala....

viki_lv
30. dec 2019

@malazuzana85 zažila som to, niečo podobné teda. Tiež kolegyňa, samozrejme osamelá, v štádiu rozchodu. Urobila si z neho butlavu vrbu, v práci si všetci mysleli, že spolu spavaju. Na mimopracovnych kolegovskych akciách sa vždy zdrziavala pri nom, pisala mu aj na fb aj sms, vždy prehnane milá, pusinky a podobne. Volala ho nech jej pomôže so sťahovaním a takéto srandy. Jemu som to vyčítala, lebo mi bolo jasné ako facka, ze ona po nom ide. Nazvala ho v spravach supermanom a podobne 😁ale on ma stále uistoval, ze je to kamarátka a vôbec to nevidel a nechcel pochopiť, že po ňom ide. Povedal jej napokon, ze mi prekáža, že ho v súkromnom čase kontaktuje cez fb a sms, tak s tym aj prestala. Na moje veľké šťastie sa časom presťahovala úplne preč a zmenila aj pracovisko, hoci firma ta istá, len v inom meste 50 km ďaleko. Občas však musela kvôli práci prísť ešte naspäť, ale už bol kľud, v súkromí ho neotravovala. Po roku od jej odchodu odtiaľto mu zrazu napísala smsku, či si nejde zabehať (predtým nikdy spolu behať neboli, neviem o takom). Velmi som sa vtedy vyhecovala, bola som aj tehotná, takže hormóny urobili svoje a napísala som jej ja zopár citlivých správ 😁 aby mu uz láskavo dala pokoj a netahala ho prec od rodiny. Vymenili sme si vtedy zopár sms a zakončila to tym, ze on je predsa dospelý chlap a vie sa rozhodnúť sam, co chce... Odvtedy je uz skoro dva roky pokoj a uznal vtedy aj sam, ze je to divne, co robí

nurielka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cicko44
30. dec 2019

@ptmt1011 presne tak, moje slova

leskovael
30. dec 2019

Ona to iniciovala ale on s radosťou odpisoval 🤦🏽‍♀️ si uprac doma chlapa a nieže on povedal že bol sprostý že ju nestopol hneď..kde mal rozum ten čas kým si písali. A ked sa uz nechal uniesť tak nech to dá doporiadku on a nemas dotoho zasahovať ty. Ona je slobodná žena - predpokladam, áno pokiaľ vie že je ženatý je tupá ako každá druhá dnes, že jej to nevadí a aj tak skúša, ale v prvom rade on má byť ten, čo vôbec nemá reagovať..

dkethe
30. dec 2019

Juj take maily som ppslala dva, ked mi bolo 20. Spatne to viem vyhodnotit ako zbytocne a hlupe a ponizujuce. Nedoporucujem. Radsej sa opi s kamoskou a ponadavaj

malazuzana85
autor
30. dec 2019

@leskovael on si uznal, že mu to proste lichotilo. Nikdy nič také nezažil. Myslím, že po ňom išla iná žena. A vedela že je ženatý, že máme 2 malé deti. Mimochodom ona má 11 ročnú dcéru a priateľa, s ktorým žije. On to už celé uzavrel. Nedošlo k žiadnemu fyzickému kontaktu. Len ja mám stále pocit, že by som jej rada napísala. Nie vyhrážky. Doslova, že jej prajem, aby sa jej to vrátilo. To, čo urobila ona mne.

simca06022011
30. dec 2019

Nestrapnovala by som sa

leskovael
30. dec 2019

@malazuzana85 v prvom rade to ale urobil tebe on a nie ona... Ona nech si spytuje svedomie pred jej priateľom. U mňa by toto mužovi neprešlo a určite by som neznížila ani len v myšlienkach k tomu, zeby som jej chcela písať. Nežiješ s ňou ale s nim, na teba nemá brat ohlad ona ale tvoj muž, on by z teba nemal robiť tu "chuderu" (neber osobne) ktorej chlap si vypisuje a flirtuje s inou... Ale každý má iné - svoje- uvažovanie. No ja by som jej na tvojom mieste nepísala, v podstate ty si pre ňu cudzia, len by sa natom pobavila a ty by si bola za tu ktorej muž si píše kade tade s hocikym a ty ich potom "naháňas" a kontaktujes. A je jedno ze sa to stalo len raz lebo to uz viete iba vy dvaja.