icon

Mám napísať sympatickému mužovi z parkoviska?

4. aug 2024

Stalo sa mi to na parkovisku , keď som vykladala nákup, ten muž išiel okolo autom, a myslela som si že chce zaparkovať vedľa mňa, keďže na mňa pozeral z okna a ja som mala otvorené dvere. No zaparkoval inde a prišiel , že či to tu poznám... odpovedala som , a opýtala sa že prečo... povedal že musel nejak nadviazať konverzáciu... chcel ísť na kávu, potom si pýtal kontakt , nedala som, tak mi dal on svoj fb ... keď odchádzal mi podal ruku , a povedal že som pekná...
Popravde mi to polichotilo, a má u mňa plus za sebavedomie...
Teraz rozmýšľam, že či mu napísať, aj keď som mu tvrdila crlý čas že na seba kontakt nedávam... no bol sympatický
Normálne dilema toto ...
Ako to vnímate keď vás osloví muž na ulici ?

tykat
5. aug 2024

Za mna, nechat tak, mne to nijako "mile a zlate" nepride, ale ja mam 50+ mna uz len tak nieco nenamota 😁

deti95060810
5. aug 2024

@sissy27 homeof. zas toľko nie je, nohy tiež nie hneď každá rozťahuje tak potom nemusíš prekrúcať... každá nech sa zariadi podľa seba... za mňa určite nie.
s človekom o ktorom vôbec nič neviem - ale že ozaj nič? však ak by sa niečo zlé stalo tak by sa aj na polícii chytali za hlavu...

tykat
5. aug 2024

@deti95060810 "...s človekom o ktorom vôbec nič neviem - ale že ozaj nič?..."
Ja ked tu citam co su niektore zeny dlhodobo opakovane a ochotne strpiet u muzov, ktorych dobre poznaju tak sa uz necudujem nicomu, ani tomu ze 90% tu pise nech do toho ide s neznamym "svihakom lazenskym" 🙈

h2
5. aug 2024

@deti95060810 A aký je rozdiel medzi týmto a zoznámením sa napríklad cez zoznamku? A čo zlé by sa akože mohlo stať? Veď s ním hneď nepôjde na rande.

dennissa16
5. aug 2024

@deti95060810 ale veď jej len dal kontakt 🙂 moze a nemusi sa dalej nič diať.
Ty si dá ako s mužom zoznámila?

missviolet
5. aug 2024

@deti95060810 ja mam HO uz 7rokov, vysvetluje to, preco uz neviem, co to rande vobec je :D ale ani predtym- skor zenske kolektivy, ak chlap, tak zadany plus mne napr pride nevhodne hadzat ockom v pracovnom prostredi... tak potom babo rad (len fraza, nenazyvam ta babou) :D

sissy27
5. aug 2024

@deti95060810 tych HO je viac ako si myslis.
@tykat ist do coho?? Akoze nechapem, v com vy dve vidite problem, co by sa jej malo stat, ked s dotycnym pojde na jednu kavu ci obed. Verejne miesto s ludmi, denne svetlo… nebude sa jej pozdavat - viac sa nestretnu, nebudu kontaktovat. Ved mu nejde davat kluce od bytu, max strati pol hodinu svojho casu 🤦🏼‍♀️

danica2711
5. aug 2024

fascinuje ma to podozrievanie zo všetkého možného chlapa, ktorý mal gule osloviť ženu osobne a nie len vypisovať bludy na zoznamkách! Autorka, aspoň vieš hneď na prvú šupu, ako vyzerá (na rozdiel od fotiek manekýnov na zoznamkách a v skutočnosti úbohosť), aký má hlas a úsmev... ak ti bol sympatický, ozvi sa mu, veď uvidíš, či a ako sa to bude vyvíjať. A tie otázky, že o čo mu ide a katastrofické scenáre, že bude chcieť peniaze a čojaviemčo ešte - to sa všetky už tak bojíte života, že vidíte len to zlé?! Možno je to úplne normálny chlap, ktorému ide o vzťah, lásku, sex a radostný život - to autorka zistí sama. Ak nie, pošle ho kadeľahšie, ak áno, super. Ak sa mu neozve, nezistí nič. Človek v živote často najviac ľutuje to, čo neurobil

hope87
5. aug 2024

@autorka ak ta zaujal, bol sympaticky a mas nutkanie ho viac spoznat, tak sa mu ozvi. Ty musis vediet, ako na teba zaposobil a aky pocit si z neho mala. Prvy dojem robi vela. Mozno to je tvoja zivotna laska, co ty vies 😉. Aj ked je to neobvykle, aj v dnesnej dobe sa najdu ludia, ktori sa nehanbia a takto niekoho oslovia. U mna je to take rozporuplne, kedze ja som velmi uzavrety a opatrny clovek, co sa tyka uplne cudzich ludi a pokial by sme nemali aspon jedneho spolocneho znameho, ktory ho pozna, urcite by som bola o to viac obozretnejsia a pripadne prve stretnutia by sa urcite konali na verejnom mieste a s vlastnym odvozom.
Aky si z neho mala pocit?

rozkvet1
5. aug 2024

Žena, vaz si to!!! Mňa v živote nikto neoslovil a asi ani neoslovi, čo by som za to dala 🙂 holt my skaredi to máme ťažké 😂

enmery
5. aug 2024

Zoznámiť sa na zoznamke-zle, zoznámiť sa na diskotéke-zle, zoznámiť sa v práci-zle. Nejde o miesto, dementi sú všade. Len vďaka internetu dostali väčšie krídla. Kedysi bez netu sa ľudia zoznamovali len v reáli.

tykat
5. aug 2024

@sissy27 blika mi kontrolka, proste nie. Ale samozrejme moze z toho byt velka osudova laska. Ja som sa este zoznamovala na SS a VS intrakoch a akciach. Internet vtedy nebol, ani mobily.

michaela567y
5. aug 2024

Mna tiež takto oslovil jeden chlap, nakoniec som zistila že je ženatý a doma im to nefunguje, chudacik :( 😃😃 (samozrejme to nebola pravda, ženu mal tehotnú)

muchotrafka298
5. aug 2024

Ja keby mi bol sympaticky, tak kludne by som mu kontakt dala, alebo by som ho skontaktovala, ak by mi ho dal on. Samozrejme, obozretnost je na mieste, ale to pri akomkolvek stretnuti v dnesnej dobe. Tiez si myslim, ze v dnesnej dobe uz to je menej tradicne, ked Ta niekto takto niekde oslovi (na ulici, v obchode, u lekara v cakarni a pod.)
Nevidim na tom nic zle, nie som prehnane paranoidna. Jasne, ze to moze byt notoricky suknickar, ale tak nevies, kym nevyskusas.
Co sa tyka komplimentov, myslim, ze kazdej zene dobre padne, ked jej niekto povie ze je pekna, dobre vyzera alebo jej to v ten den pristane.

anos18
5. aug 2024

@rozkvet1 ale no 😊

sissy27
5. aug 2024

@tykat no a to je v pohode, ze ta oslovil nejaky podnapity mladenec kdesi na intrakovej akcoske? A asi si si niekoho takeho vzala aj za muza, kedze odvtedy si sa ocividne nezoznamovala?
Alebo aka forma zoznamenia je pre teba akceptovatelna v pripade dospelych ludi?
Za mna akekolvek zoznamenie je uplne v pohode aj keby to bol ten najvacsi bizar. Podstatne je zachovat si zdravy usudok a stat nohami na zemi pri prvom a aj kazdom dalsom kontakte. Ved v kazdom vztahu boli kdesi na zaciatku uplne cudzi ludia 🤷‍♀️ (ak spolu vypadli z jednej maternice, tak to je problem a nie ze “oslovil ma cudzi muz na ulici” )

cacianka
6. aug 2024

@rozkvet1 mňa oslovil, taký týpek s hrebeňom vo vačku, chemlonový pulover a naolejované vlasy na kohúta 🙂 . alebo taký soplák že teta nemáte 50 centov, potrebujem na vlak,, ba dokonca aj predavač Nota bene :🙂

cacianka
6. aug 2024

@tykat a medzi nimi nemohli byť úchyláci a dementi ? to iba tí z ulice ?

cacianka
6. aug 2024

@sissy27 každú chvíľu naliaty spolužiak bolo teda vačšie terno a menej nebezpečné ako chlap z ulice , hmm rovesníci mierne pozadu vo vývoji sú veru topka. 🙂

vieronika14
6. aug 2024

Ahoj ze je to super v tejto dobe a k sa ti pacil by som sa mu ozvala

sissy27
6. aug 2024

@cacianka ja stále nechápem, v čom tu prítomné dámy vidia to nebezpečenstvo, že ako ten príbeh pokračuje v ich hlavách ďalej, keď muž osloví ženu a nechá jej na seba kontakt 😀

biibiana
6. aug 2024

Podľa mňa je to milé a dala by som mu šancu ak si otvorená vzťahu.. Urobila by som si nový FB a z toho by som s nim komunikovala nejakú dobu,. stretnutie len vo frekventovanej casti mesta, za bieleho dna a s tym, ze po teba príde kamoška alebo taxi. Nesla by som ani sama niekde na parkovisko. Nemyslím si, že je agent a hneď ta vypatra unesie a rozpredá ťa 🤦‍♀️😅 Ale bola by som opatrná.

tykat
6. aug 2024

@sissy27
@cacianka
Na intrakoch sme sa stykali denne, v beznom zivote, tam kazdy kazdeho poznal. A ano, zobrala som si spoluziaka z VS, uz sme spolu 30r a nemenila by som.
Ale chapem, ze teraz je ina doba. Mozno by som autorke povedala ok, skusit mozes ale davaj si velky pozor, nepoznas ho, myslim si ze to neurobil prvy krat, bola by som opatrna.

dzejny656
6. aug 2024

Ja osobne oslovovanie na ulici nemám rada. Jednak vyzerám o dosť mladšie ako je môj skutočný vek a oslovujú ma väčšinou muži čo sú podľa mňa občas aj 10 rokov mladší odo mňa (naposledy sa ma chalan pýtal na ktorom intráku bývam) 😅 a jednak som vydatá a mám dieťa aj keď tak na prvý pohľad nevyzerám.
Takže pre mňa je to vždy taká smiešno - trápna situácia keď sa toho človeka snažím zbaviť.

h2
6. aug 2024

Dosť som prekvapená z komentárov, aké je správanie toho muža podozrivé a aké nebezpečenstvo hrozí autorke, keby sa mu, nedajbože!!!, ozvala. Akože prečo? Naozaj nechápem! Keby sa spoznali cez zoznamku, kde on namotáva 10 rôznych báb denne, bolo by to lepšie? Alebo je nutné poznať potenciálneho partnera predtým, ako kamaráta z partie, spolužiaka, kolegu... A ak je náhodou mimo tejto bubliny, tak je to hneď nebezpečné, podozrivé a divné?
Keď tu v diskusiách o tom, ako sa kto zoznámil so svojím partnerom nejaká žena napíše, že to bola láska na prvý pohľad, že on ju niekde oslovil, lebo si padli do oka a už sú dlho manželia, majú deti a sú šťastní, tak sa tu všetci rozplývajú, že aká nádhera. Ale chlap, čo naberie odvahu a osloví ženu, ktorá sa mu zapáčila, je hneď podozrivý úchyl a ona sa má mať strašne na pozore! Pritom on jej dal svoj kontakt na seba. Ako bude ona ohrozená, ak mu napríklad napíše?

gabrielka94
6. aug 2024

Jeeej..konecne normalna diskusia😂. Autorka, hlavne nam daj prosim vediet ako to dopadlo, uz teraz sa mi v hlave tvoria rozne scenare🫠😬🫢

cacianka
6. aug 2024

@tykat ale nikto jej neradí, aby išla po hlave, alebo hlava nehlava. ved nie je blbá, že pojde sním na hotel alebo do Dubaja na dovolenku. úplne stačí káva, limonáda, zmrzlina na pokec a na terase podniku. ak bude mať z neho dobrý dojem, nebude problém na dalšie stretnutia, ale ak bude nejaký čudný, ľahko ho pošle do PPP a zablokuje

cacianka
6. aug 2024

@sissy27 asi napozeraných veľa psycho a horor filmov. ved aj z manžela sa môže po 25.r vykľuť monštrum a zabije deti a manželku.... a hen Kramný z Čr, ale bacha týpek z ulice je úchyl,

sissy27
6. aug 2024

@tykat ja nechápem, že stále nechápeš - aj tvoj spolužiak / manžel bol kedysi cudzí človek, ktorého si videla prvý krát v živote a potom ste nejako nadviazali kontakt a ďalej sa spoznávali až ste sa zobrali a žijete šťastne dodnes (a snáď ešte dlhé roky aj budete). Ale popri ňom si spoznala xy ďalších spolužiakov, tiež to boli cudzí ľudia, ktorých vidíš 1x, nadviazali ste kontakt, spoznali ste sa, ale k ničomu bližšiemu to neviedlo... S týmto neznámym z ulice to bude úplne rovnaké - na začiatku dvaja úplne cudzí, ktorí nadviažu kontakt, budú sa spoznávať a možno z toho niečo bude a možno nič.
Takže fakt nechápem, kde vidíš rozdiel a riziko.

tim23
6. aug 2024

No čo autorka? Ozvala si sa mu? ☺️