Mám napísať sympatickému mužovi z parkoviska?
Stalo sa mi to na parkovisku , keď som vykladala nákup, ten muž išiel okolo autom, a myslela som si že chce zaparkovať vedľa mňa, keďže na mňa pozeral z okna a ja som mala otvorené dvere. No zaparkoval inde a prišiel , že či to tu poznám... odpovedala som , a opýtala sa že prečo... povedal že musel nejak nadviazať konverzáciu... chcel ísť na kávu, potom si pýtal kontakt , nedala som, tak mi dal on svoj fb ... keď odchádzal mi podal ruku , a povedal že som pekná...
Popravde mi to polichotilo, a má u mňa plus za sebavedomie...
Teraz rozmýšľam, že či mu napísať, aj keď som mu tvrdila crlý čas že na seba kontakt nedávam... no bol sympatický
Normálne dilema toto ...
Ako to vnímate keď vás osloví muž na ulici ?
@petronela1985 jeeej to je ako moj spoluziak ale oni sa nakoniec po pol roku dali do kopi a aj sa zobrali .. 🙂 tiez chodili autobusom pravidelne vzdy isiel na ten isty ako ona.. chodili do bratislavi do skoly kazdy na inu skolu a neboli z tej istej dediny ale niekde tam poblizku 🙂
@h2 Inak veru a tú pevnú linku ešte dvíhali aj rodičia a hneď boli otázky, kto je to čo je to. Pri rozhovore ta pocula celá rodina. Tam nebolo, že deti by niečo utajili. A slušné bolo, ked pekne chlapec prišiel a zazvonil, že ideme na prechádzku. Moja mama hneď prvá pri dverách aj keby si nohy dolámala, len aby si išla pozrieť aký mladý muž jej dcéru volá von. Žiadne, že príde a zatrúpi alebo prezvoní na mobil, že som tu a dievčatá bežia von. To boli úplne iné časy.
Za mna taka bezna obozretnost je na mieste vzdy. Stretavat sa na verejnych miestach, pokial cloveka nepoznam, neostat s nim nikde osamote, davat si pozor na to, ako sa sprava. Myslim, ze toto netreba ziadnej normalnej babe pripominat. Nie kazdy je hned uchyl, psychopat alebo masovy vrah.
mmch. aj mňa oslovil chalan/chlap na stanici, len mi pristála taška pri nohe, on sa zvalil na lavičku vedľa mňa a že čau, kam cestuješ ? frajerili sme vyše roka, vôbec som ho nepoznala ani on mňa, ako vysvitlo bol zo susednej dediny, aj sme študovali každý inde, 350 km od seba... možno by sme sa aj zobrali, ale jeho matka katolíčka brojila proti mne lebo evanjelička ... my sme nemali ani len telefon možnosť, iba listy, a ak sme sa chceli počuť, tak šup na poštu, dať výzvu na termín a presný čas (telegramom) a tam pekne čakať na spojenie 🙂. ked sme boli na víkend doma každý u svojich rodičov, tak len čakať že on porobí pomôže mame a po zotmení sadne na bicykel a príde na rande. aj to štekala celá ulica , všetci psy sa išli zdiveť lebo sme sa prechádzali...
mne sa páči "pozor, určite to neurobil prvý krát" 😀 no a čo? však snáď je dôležité či posledný, nie? môže to byť hajzel, ale to predsa môže byť aj kolega či spolužiak či hocikto "známy" 🙄 a naopak, toto môže byť fajn chlap 🤷
Aktualizujem info ... napísala som spravu , žeči zaberá na ženy toto oslovenie na ulici 😀 odpoveď bola , že keď je žena inšpiratiívna tak ju osloví... a za tým mi začal z ničoho nič posielať jeho fotky , z viacerých časových období , dokonca video ako pije kávu na záhrade 🤣 to bola prvá a posledná správa 😁
No nazdar.....
No aspon vies, ze si inspirativna a aspon vies, ze az tak celkom ok tento typek nebude.
Ouha! Tak ale vždy lepšie, ako keby ti poslal fotku svojich nahých intímnych partií. 😁
Mne bol hned podozrivy 😁
🤦 tak to teda zrovna terno nebolo 😅 ale skúsila si
🫢 To bude nejaky narcis🤪
Za mna je to trosku zvlastne,ze hned na uvod zahlti chlap v podstate cudziu zenu hromadou svojich fotiek alebo videa.
@0silvia0 no to nie si jedina, co si mysli, ze toto nie je OK. Buranske neviem ci to je, ale urcite to nie je normalne. Ale to som ja. Mne by to prislo maximalne divne, ze mu napisem prvu spravu a dostanem XY fotiek a videa, na ktorych ani neviem kto je.
Ja by som ho nekontaktovala. Je to muž lovec. Nič dobré nečakaj.
@muchotrafka298 chcela som napisat povodne narcisticke, ale tak ja uz vidim narcisa v kazdom druhom chlapovi, tak som ho nechcela hned onalepkovat🤩
@0silvia0 no dovoľ, iba som sa spýtala. možno sa takto chcel predstaviť, aj ked dosť divným spôsobom, aby videla že je to reálny chlap, a v ďalšej komunikácii sa popýta aj na ňu, prejaví záujem o jej osobu.
posudzovať iba poslania fotiek že je to degeš, nie je celkom kóšer, ale tak ani jeho prejav nie je ok, posudzovať človeka iba podľa jednej-dvoch reakcií, je trochu prízemné.
netvrdím že je to super tuper chlap, ale netvrdím ani že je to debil, to sa ukáže až po viacerých interakciách.
@cacianka ja netrvrdim, ze je deges trebars. Ale mi pride dost od veci, ze po prvej sprave zahlti chlap zenu fotkami. To je za mna take dost zvlastne. Jasne, ze je fajn, poslat par fotiek neskor, nech rovno vidno,ze co je to za typka. Ale toto by mna osobne dost vydesilo skor ako zaujalo.
Sebavedomy narcis,ktoreho nema kto pochvalit,tak to skusa stale na inu😂
Čo by som robil ja na tvojom mieste? Mňa keby oslovil s takou ponukou, tak dostane po rýpáku 😋
A teraz vážne... O nič nejde. Keď sa ti páčil a si voľná, tak sa ozvi. Nemáš čo stratiť. A možno si raz povieš, že to stálo za to. Alebo sa neozveš a raz si to budeš vyčítať.

@sissy27 tak to mam asi nastavene inak, mozno je to vekom, mozno povahou, ja som bola v tomto vzdy opatrna 🙂