icon

Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?

menonepoviem3333
18. okt 2024

Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady

bessie12
20. okt 2024

@jajanka31 nemam slov. Co za hlupa hus to bola. Len aby to nebol aj autorkin pripad, ze ju sanitka bude brat, ale rovno na psychiatriu ..

aurora33
20. okt 2024

@menonepoviem3333 Áno, u teba to je úplne iné. Zajtra chlapík nakluše do roboty s kyticou kvetov a snubnym prsteňom a povie ti, že ten rozhovor na terase bola len skúška vašej lasky a vždy ta miloval a bude ta milovať a budete už len navždy spolu.

bessie12
20. okt 2024

@aurora33 😂😂😂😂😂 radsej jej take nepis. Este tomu uveri 😂

menonepoviem3333
autor
20. okt 2024

Pomoc, tento týždne nepríde do kanclu, je chorý
Ako sa k jemu dostať?

pluss
20. okt 2024

@menonepoviem3333 skús mu zaniesť domov slepačí vývar 🙂

maurika67
20. okt 2024

@menonepoviem3333 🤦‍♀️

enmery
20. okt 2024

@menonepoviem3333 Veď si píšete, tak mu napíš😃

bessie12
20. okt 2024

vsimnite si v akej skupine je 😀 "snazilky" . Vlastne ona sa snazi, ale o nemozne 😂

menonepoviem3333
autor
20. okt 2024

@enmery ale čo?

casavina
20. okt 2024

@menonepoviem3333 odkiaľ vieš že je chorý? Dávaš si čas čo opäť vymyslieť?

aurora33
20. okt 2024

@casavina Radšej ochorel len aby sa s ňou nemusel stretnut

menonepoviem3333
autor
20. okt 2024

@casavina lebo napísal ze...cau nedojdem som chory

heidi4
20. okt 2024

@menonepoviem3333 podla mna sa ti zamerne vyhyba

casavina
20. okt 2024
mantilka
20. okt 2024

Choď za psychológom a opýtaj sa ho na to, čo sa stalo u kolegu na návšteve.
"potom len naznačil ze ju ide požiadať o ruku, riešia subaru sprievod lebo oni tou značkou q komunitou žijú....do iného nesadnu a podobne....ostala som zaskocena a opýtala sa,či tie náznaky akože nič neznamenali...neviem kedy nás počul a prišiel druhy kolega...len sa zasmial ze žiadne neboli a šiel preč...ale on mi nepovedal nič konkrétne len šiel s ním'...toto čo píšeš, jasne ti povedal že s priateľkou to myslí vážne, ide ju popýtať o ruku a že žiadne náznaky sympatií neboli. Nechce ťa strapnit.
On ti jasné odpovedal, ale ty to nechceš počuť.
Toto čo si tu popísala vychádza z priateľských vzťahov na vašom pracovisku, toto nie sú náznaky sympatie.
Chlap keď chce, tak koná...dokonca sa s tebou nechcel rozprávať. On vie, že máš záujem. Aj tí odpovedal, že on má záujem posunúť vzťah s priateľkou.
Obzerajú sa po inom, vela šťastia.

veronikaszabova
20. okt 2024

@bessie12 chudak chlap, radsej sa hodil na PN, len aby ju nestretol 😂😂😂

menonepoviem3333
autor
20. okt 2024

@mantilka tak ale on kona, ved mi aj napísal ze nepríde...nech viem

casavina
20. okt 2024

@menonepoviem3333 a čo keby si išla k nemu... variť mu čaj a starať sa o neho?

aurora33
20. okt 2024

@menonepoviem3333 aj mne kolega napíše že je chorý a nepríde aby som vedela. To je normálna vec, že si kolegovci dajú vedieť. To len ty za obyčajnou vecou vidis niečo viac.

veronikaszabova
20. okt 2024

@casavina 😂😂😂😂

veronikaszabova
20. okt 2024

@aurora33 padne mu smietka do oka, zacne mu slzit oko - a ona uz ma "naznak lasky" - place kvoli nej, ze nemozu byt spolu 😂😄😄😄😄

casavina
20. okt 2024

@menonepoviem3333 len musíš v takom čase keď prichádza JEHO PRIATEĽKA domov...aby ťa schmatla za ježuru a hodila ťa z terasy dolu... Len by si problémy narobila kvôli tebe - psychopatke..

aurora33
20. okt 2024

@veronikaszabova 😅😅😀😅😀😅😅

aurora33
20. okt 2024

@casavina ježuru 😅😅😀😀😅 jezin odpadnem

h2
20. okt 2024

@menonepoviem3333 🤣🤣🤣 Ja umrem, že koná, veď dal vedieť! "cau nedojdem som chory" hotové vyznanie lásky!

sticker
casavina
20. okt 2024

@aurora33 😁

bessie12
20. okt 2024

@h2 pre nu je všetko ako prejav lasky od neho. Bez ohľadu na to co urobi alebo napíše 🤣🤣🤣

bessie12
20. okt 2024

@veronikaszabova tiež si myslím to isté. Len som to nechcela napisat 🤣🤣

aurora33
20. okt 2024

@bessie12 ale väčšinou jej podla mňa len odpíše. Že to akože začne on:,, ahoj, teším sa, že budeme zajtra v práci spolu.” A on jej chladne odpíše: ,,neprídem, som chorý” a ona sa už rozplýva nad náznakmi, ako jej dal vedieť. 🥴

veronikaszabova
20. okt 2024

@aurora33 😂😂😂