icon

Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?

menonepoviem3333
18. okt 2024

Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady

emuska30
20. okt 2024

Mne sa paci ...ako stále dokáže autorka odpisovať....paráda....Daniel Stellova by s teba mala radosť...krásny príbeh...zápletka...nevera....svadba....kolega....fuuu to aj sfilmuju

simona1306
20. okt 2024

no za mna trocha red flag ten tvoj vysneny ... Akoze, urcote pochopil tu tajnu sifru s vypadnutym zapisnikom, ked teda si davate signaly stale, a takto cuvol ? to by som si snim urcite vyjasnila

aurora33
20. okt 2024

@menonepoviem3333 no škoda, tak so zápisníkom to nevydalo. Nabudúce treba vymyslieť niečo iné.

deedol
20. okt 2024

baby, teraz bez strandy, takto sa moze prejavovat schizofrenia. vacsinou byvaju paranoje z ineho sudka (napr sleduju ma, chcu mi ublizit), ale poznam pripad, ked boli presne taketo, osoba si namyslala, ze druha osoba (zhodou okolnosti to bol terapeut) s nou nieco chce mat (lebo bol mily, chapavy, proste sa spraval ako normalny terapeut ku klientke). skoncilo sa to zmenou terapeuta, ale bolo to presne taketo divne.
autorka, ak nie si troll, naozaj odporucam navstevu profesionala.

aurora33
20. okt 2024

@simona1306 mozno sa na to aj chytil, ale jeho priateľka bráni ich láske a pokazila im to, lebo do toho zasngažovala kolegu.

ruxandra
20. okt 2024

a nepríde ti divné, že ti zápisník pošle po niekom inom a nenechá ťa prísť si ho zobrať k sebe domov, keď by tam mohol byť sám? prečo by takúto situáciu nevyužil? hm?

bbshop
20. okt 2024

@deedol určite má diagnózu lebo ani na nás nereaguje, ale ide si nepricetne svoje

klip0
20. okt 2024

A ako si vysvetlis že zápisník len pošle po niekom a nemáš prísť osobne ?
Zajtra teda ideš k nemu domov ?

dota6
20. okt 2024

Ja sa čudujem, že v tej nepríčetnosti tam nejde aj tak. Autorka mi pripadá ako človek bez zábran. Čo po tom, že zápisník prinesie kolega :D treba byť proaktívny.
Choď, kde ta srdce ťahá a strápni sa poriadne.

jajanka31
20. okt 2024

A preco ho jeho priatelka neda rovno tebe.. ved zena zene.. preco kolegovi a kolega tebe? Mam pocit ze sa nechce s tebou vidiet..

casavina
Autor odpoveď zmazal
mantilka
20. okt 2024

Mám pocit, že už aj priateľka vie o kolegovom probléme...a takto to spolu riešia.
Autorka, zarad spiatocku kým sa kolega nesťažuje u šéfa, že ho uhanas prípadne aj s jeho priateľkou. V práci ti môžu pohroziť s vyhadzovom.

buba183
20. okt 2024

@menonepoviem3333 Bohužiaľ vás je veľa ako si ty. Nedochádza ti že nemá záujem. Keby áno chce ťa vidieť. Ak ho nechceš stratiť ako kamaráta nechaj to tak. V každom vzťahu sú dobré aj zlé dni.

lucy_ms
20. okt 2024

Konečne téma na koňovi, kde to žije a každý príčetný človek si buchne po čele, keď číta tvoje komenty, milá autorka. Tak mi napadlo, že keď ťa znovu odbil, či by si nenakúpila citróny a nedoniesla mu ich, aby bol čím skôr v práci 😂😂😂😂😂 stále verím, že si troll a aj s kamoškami sa bavíte na celej diskusii a vymýšlate tie najnezmyselnejšie scenáre 😂😂

simona1306
20. okt 2024

a mozno ze jej nechcel napisat nech si ponho pride lebo sedela vedla neho priatelka , tak jej napisal odkaz do toho denniku nech pride ked bude priatelka v skole ;)

lucylaw
20. okt 2024

No do kelu,ja som práve na základe tejto témy zistila,že ma môj ženatý kolega balí 😱 Bohvie,ako dlho už ma tajne miluje a so ženou len trpí 🤔 Keďže mi pravidelne otvára dvere,chodíme spolu na obedy,rozprávame sa aj o súkromí,to je očividne čistá láska ❤️ hneď zajtra si to s ním vyjasním,kedy mieni dať návrh na rozvod a zoficialnime náš vzťah 🥰 (irónia)

haraburdova
20. okt 2024

Ty vole.
Ja nemam inych slov 😳
Na zaklade toho co si pisala ze sa stalo u nich doma podla mna mozes zabudnut na to, ze budete este niekedy niekde sami, ci uz v kancelarii alebo na obede alebo tak. Bude mu neprijemne byt s tebou sam, najde vsetky vyhovorky sveta aby sa tomu vyhol. A absolutne sa mu necudujem.

aandrea9
20. okt 2024

@klip0 určite pojde. Vyhodia ju dverami a vráti sa oknom 🙈

h2
20. okt 2024

@dota6 🤣

sticker
h2
20. okt 2024

@ruxandra Pretože ju miluje tak veľmi, že nechce, aby od neho ochorela. ❤️😁

h2
20. okt 2024

@lucylaw A to len jeden?! Ani nejdem počítať, koľko kolegov mi písalo horúce vyznanie: "neprídem do práce, som chorý". A ja, sprostá, som to nepochopila. ❤️❤️❤️🤦‍♀️😆

basullinka
20. okt 2024

Ale jedno sa ti musí uznať. Veľmi dlho nikto nespojil užívateľky modrého koňa v jednom názore, tak ako ty. Dlho tu nebola diskusia, kde všetci so sebou súhlasili a diskutovali vzájomne bez hádok. Síce si šialená, ale toto je husársky kúsok....

menonepoviem3333
autor
20. okt 2024

@bbshop potrebujem, o 2 týždne je firemný večierok

menonepoviem3333
autor
20. okt 2024

@misicka31 sme kamaráti nikdy by to neurobil

liz_lemon
20. okt 2024

@mircalla ale ktovie kolki z tvojho okolia uz davaju tlacit svadobne pozvanky 😂

menonepoviem3333
autor
20. okt 2024

@h2 on ao mnou rad trávi čas

menonepoviem3333
autor
20. okt 2024

@aurora33 to nebolo úmyselne

menonepoviem3333
autor
20. okt 2024

@mantilka nikdy by mi nič také neurobil

menonepoviem3333
autor
20. okt 2024

@haraburdova budeme na večierku...a určite za 2 týždne sa stretneme aj dovtedy

menonepoviem3333
autor
20. okt 2024

@buba183 pozri sa,u bývalého priateľa keď bol chorý nechcela som mu variť ani čaj lebo ma to otravovalo, ale to bolo ním....ale u kolegu by som u doniesla aj vyvar do postele uvarila jeho obľúbené jedlo, pustila obľúbený seriál a kľudne ho obskakovala vkuse, lebo pre neho by som.to robila rada..