icon

Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?

menonepoviem3333
18. okt 2024

Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady

h2
20. okt 2024

@menonepoviem3333 Možno s tebou rád trávi čas (alebo skôr trávil, lebo mám také tušenie, že toto sa teraz zmení), ale to predsa ešte neznamená, že ťa miluje! Ja rada trávim čas s kopou ľudí. A nie som do nich zaľúbená.

buba183
20. okt 2024

@menonepoviem3333 ale nato musia byť obe strany naklonené.

ruxandra
21. okt 2024

A na ten zápisník si neodpovedala, ked s tebou tak rad trávi cas, preco by to nevyužil a nenechal ta po ten zápisník prist samu? Ty si ho tam nechala schvalne, ze? 😀

moonlight1210
21. okt 2024

Na tej terase si to pokaslala. To bola taka chyba. Tlacila si na pilu a uplne si ho vyplasila. A este si si hlupo neskontrolovala teren a pocul to druhy kolega.
Totalne si to pohnojila.

Ale to mas za to, ze si nedockava. Tak ti treba.

Mala by si si nakupit aspon dvadsat balikov toaletneho papiera. Lebo vies, nikdy nevies, kedy ta otvorene posle s tymi zakuklenymi naznakovymi vyznaniami do … .
Tak nech si vybavena na cestu. 🙂

fairyy
21. okt 2024

@lucylaw ved prave... ja robim v kolektive chlapov... ked sa tak zamyslim mam problem 😅 podla toho co pise autorka mna miluje pol vychovaneho oddelenia cca 40-50 chlapov...ako toto vysvetlim manzelovi 🤣🤣🤣

menonepoviem3333
autor
21. okt 2024

@ruxandra nebolo to naschvál...ja neviem tak je to jednoduchšie keď mi to ona donesie asi...

veronikaszabova
21. okt 2024

@menonepoviem3333 prosim ta.. keby s tebou tak strasne rad travil cas ( ako ty pises ), tak by si ho nechal a dal ti ho sam. Radsej ho posle po snubenici.

ruxandra
21. okt 2024

A vobec ti nenapadlo, ze on ta proste nechce uz vidiet?!

aurora33
21. okt 2024

@menonepoviem3333 urcite to nebolo naschval 😅😀 ja v tom vidím náznak

h2
21. okt 2024

Babyyy! Práve mi kolega vyznal lásku! 😍 Síce napísal "kolegovia", ale to je jedno, určite myslel mňa! 🤣

menonepoviem3333
autor
21. okt 2024

@ruxandra vidieť ma bude aj tak....s nemyslim si, aj teraz mi písal, že už dala zapisnik kolegovi...

moonlight1210
21. okt 2024

@h2 vy sa mate, ze toto staci, ako vysvetlenie, preco dnes nepridete. 😭

h2
21. okt 2024

@moonlight1210 Ten kolega je tak trochu niečo ako šéf, je vo firme snáď 30 rokov, on si to môže dovoliť.

moonlight1210
21. okt 2024

@h2 Stastny to clovek.

mk1111111111
21. okt 2024

Ja byt Tvoj vysneny kolega, tak volam na Teba policiu. Toto Tvoje posadnutie je strasne. Domyslas si a vidis veci, ktore nie su. Najlepsie pre Teba je zmenit pracu a aj mesto, kde zijes. Bude to jedine spravna vec aj pre Tvoje, aj pre jeho dobro.

Pre ostatne: Ja som takeho cloveka, ako je ona, vo svojom zivote zazila a verte, bala som sa o vlastny zivot. Aninsom netusila, consi on vo svojej hlavke posplietal a to sme neboli ani kolegovia, len ma parkrat v zivote videl s niekym, koho aj on poznal.

jaskolka
21. okt 2024

Ja normálne žasnem nad autorkou, co všetko si ona vysvetlila ako "znak lásky".
Ale inak to môže byť fakt pravda, sú takí ľudia, co doslova sa posadnutí niekym a tomu sú schopní až zničiť život.
Niečo také sa stalo môjmu bratrancovi, zamilovala sa do neho jeho suseda z dediny, nedokázala pochopiť, ze on nema záujem. Spočiatku ju bral ako kamošku, bol slušný milý, takisto ju občas odviezol do školy (na výšku spolu chodili), doniesol nejaké veci, co jej poslali z domu, zagratuloval k sviatkom atď, však klasika, susedia, poznajú sa od decka v škôlke. No nič iné s ňou nechcel mať, a dával jej to najavo, najorv len tak opatrne, neskôr už priamo povedal, ze sorry, ale nemá záujem, nie je jeho typ a ze má vážnu známosť . Normálna žena by sa stiahla, ona nie, ešte pritvrdila
. Keď mi ukázal, co mu písala, ja som sa rehotala, no jemu do smiechu asi nebolo. No a keď si s priateľkou začali plánovať plánovali svadbu, to už nastal čistý horor. Tá švihnutá začala písať aj jej, potom začala písať každej žene, ktoru poznala, ze je v jeho blízkosti. Dokonca aj mne vypisovala, pričom vedela, ze sme príbuzní, ze logicky si asi s bratrancom nič nezačnem🙈🙈🙈Poblokoval ju, kde sa dalo, zmenil si dokonca číslo,zrušil sociálnu sieť.
Skončilo to až potom, keď sa oni už s manželkou odsťahovali, teraz prídu 2x do roka do rodičovskeho domu, ona tam už tiež nebýva, vraj je dakde v zahraničí.

menonepoviem3333
autor
21. okt 2024

@jaskolka ja s ním nie som posadnutá

haraburdova
21. okt 2024

Človek, čo má nejaký problém to nikdy neuvidí a keď jej to tu napíšeme všetky, ona to neuvidí. Lebo tá optika je úplne iná. Ona je zamilovaná, myslí len na tie "náznaky" (podľa ktorých ma tajne milujú všetci moji kolegovia a kolegyne a aj ja ich, lebo im nosím do práce koláče a vlastne sme všetci taký jeden veľký tajne milujúci sa grupáč) a na to, ako sa k nemu dostať aby to pochopil a uvidel.

Ja si myslím, že on veľmi dobre vie, že si do neho zamilovaná, akurát zatiaľ to prešiel ignorovaním, lebo nechcel by byť za čuráka a sfúknuť ťa hneď a možno mu aj trošku robí dobre, že mu má kto pohoniť ego. Ale ak budeš v tomto pokračovať, ver mi že mu dôjde trpezlivosť. Otázne je, či ti to aj potom docvakne alebo budeš hľadať iné zámienky prečo sa to stalo (frajerka ho donútila) a podobne.
Ja si viem predstaviť, že po tom čo si mu povedala na tej terase sa o tom rozprával so svojou priateľkou a obaja usúdili, že bude lepšie pre neho (a aj pre teba), keď "bude chorý" aby s tebou nemusel byť sám.
A to že máte o dva týždne firemnú akciu nič nezamená. Veď čo ak sa dovtedy "nevylieči" 🙂

Popozeraj sa po nezadaných mužoch v okolí. Ja chápem túžbu po zakázanom ovocí akým je zadaný muž, ale doprdele, už je zadaný, je to pasé. Toľko energie investovať do nemožného zatiaľ čo si vo svojich najlepších rokoch je vyslovene hlúpe. Ten čas ti nikto nevráti a mohla si radšej pestovať nejaký pravdepodobnejší vzťah. Nechaj toho úbohého chlapa skôr než mu dôjde trpezlivosť. Má svoj život, ty niesi jeho súčasťou aj keby si sa pokrájala. Ak by mal záujem, tie náznaky by boli o niečom inom a rozhodne by to nenechal macerovať dva roky. Nemá ho. Nechaj ho.

menonepoviem3333
autor
21. okt 2024

@haraburdova aké náznaky by to podľa vás bolí? Lebo podla mňa mi to dava najavo dosť...na akciu vraj ideme všetci...

janka_23
21. okt 2024

@menonepoviem3333 ak nevieš rozlíšiť medzi slušnostou a záujmom od muža tak máš naozaj veľký problém. To co ty berieš ako náznaky je normálne slusne správanie medzi inteligentnými ludmi. Keby ta miloval tak chce s tebou travit všetok svoj voľný čas, venuje sa ti, píše ti, zaujíma sa o teba ako o človeka a určite by mu nestačilo vidieť ta raz za týždeň v kancelárii. Ale on si plánuje svoj zivot a svoju budúcnosť so svojou priateľkou. Môžeš mi verit ze keď sa muž zamiluje tak je schopný bez váhania opustit všetko a odist za svojou láskou. Takže nesnívaj o tom ze po toľkých rokoch ma strach to urobiť. Nemá strach, ale nemá dôvod kvôli tebe ukončiť vzťah, ktorý mu očividne funguje.
Ten chlap ta ma v paži len je príliš slušný na to, aby ta tvrdo a napriamo poslal do prdele. Ale pokračuj v tom snívanim a jemu alebo jeho priateľke raz prasnu nervy a taky cirkus s tebou narobia ze budeš mat hanbu do konca zivota

haraburdova
21. okt 2024

@menonepoviem3333 keby o teba mal záujem, sám by vyhľadával situácie aby s tebou mohol byť sám, otvorene by s tebou flirtoval, stretával sa i mimo pracovnej doby (napríklad by ťa pozval do kina, na večeru, na prechádzku, kde by ste boli len vy dvaja) a žiadni kolegovia, žiadne firemené akcie sa do toho nerátajú, pokúšal sa o fyzický kontakt (pohladenie, dotyky, "máš niečo na líci" a podobne), mal narážky sexuálneho podtónu a tak. To že mu ty povieš že " akú má výdrž" a on sa pousmeje, to nie je tá sexuálna narážka ani pozvanie, aby si skúsila. Len ženy majú také "tajné" narážky. Muži prejavujú náklonnosť dosť otvorene.

ruxandra
21. okt 2024

@menonepoviem3333 ziadne náznaky ti nedava. To, čo si tu vymenovala nie su náznaky.
Okrem toho, je dospelý muz, keby chcel, rozide sa s priateľkou a pozve ta na rande, úplne narovinu. Náznaky som naposledy zažila keď som mala 13, lebo vtedy sme všetci boli taki vyplašení a nevedeli veci riesit priamo. V 30 rokoch ale nikto nijaké náznaky davat nebude, jedine ze by bol mentálne zaostalý.

A myslim, ze ti dost priamo povedal, ze ta nechce a ide sa ženiť

dobryden
21. okt 2024

@menonepoviem3333 ako to dopadlo,uz vies na com si?

simca06022011
21. okt 2024

keby ti daval naznaky ako si vymyslas, tak predsa by neriesil byvanie a vsetko s priatelkou.. za chvilu bude svadba, dieta.. proste nestrapnuj sa. najdi si iny objekt a nebud tak ako piate koleso u voza. Zabijas cas rokmi snivania o kolegovi.

menonepoviem3333
autor
21. okt 2024

@simca06022011 dieťa zatiaľ nie je,svadba tiež nie

dobryden
21. okt 2024

@menonepoviem3333 mne si sympatická a si aj zábavná😉
Ale podla mna ti az take náznaky nedava.Akoze mozes sa mu pacit ale ma tu svoju priateľku s kt je stale a dlho,aj tak sa cudujem co taky stary chlap si nenasiel rovesníčku a divne je ze s nou chodi od 15tiy,mozno ma uchylku a je na mladsie baby a ty uz do tej kategórie nespadla.

simca06022011
21. okt 2024

@menonepoviem3333 a citat vies? :DDD

menonepoviem3333
autor
21. okt 2024

@dobryden oni sa poznajú od detstva ,majú peknú love story ale veľmi o tom nechcem hovoriť, ona bola zamilovaná dlho ale on čakal jboli veku aj keď ju ľúbil skôr no a vtedy už láska vyhrala...a sú spolu doteraz no....potom prišiel spoločný dom spoločne quto potom ťažké chvíle úmrtia v rodine havária no veľa vecí....no a podla mňa sa javí tak že sa niečo zmenilo a že po rokoch možno už majú stereotyp q už nie je s ňou šťastný...

kvetkaxxx
21. okt 2024

@menonepoviem3333 a co ta motivuje o nho akoze bojovat,ked vidis, ze si nepochodila? ineho kolegu v hladaciku nemas? hlavne co je slobodny.... chapes

dobryden
21. okt 2024

@menonepoviem3333 dospely chlap bude cakat na nejake decko? Tak on je naozaj uchylak.