icon

Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?

menonepoviem3333
18. okt 2024

Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady

menonepoviem3333
autor
21. okt 2024

@dobryden tak potom kde je problém? Ja som staršia bude spokojnejší a nikto mu nebude hovoriť nikdy koľko mám rokov aj o 4 viac je niečo

dobryden
21. okt 2024

@menonepoviem3333 Moze byt ved su dlho spolu,mozes mat dobru intuíciu ale daj pozor aby si nenasiel zasa nejaku a to rovno uz o 20r mladsiu🙂

bessie12
21. okt 2024

@menonepoviem3333 chce ju požiadať o ruku. Už si s tým daj konečne pokoj preboha živého 🤦‍♀️

dobryden
21. okt 2024

@menonepoviem3333 Podla mna by si sa na to mala spýtať na rovinu.A uvidis co ti povie,lebo takto ti uniká zivot a ty sa viazla na niekoho o kom si myslis te je ten pravý,pritom ma priateľku a spoločnú domacnost.Naozaj,ak ho tak chces tak mu to povedz narovinu a podla jeho reakcii budes vediet na com si.Ale podla mna ho moc tak nemiluješ alwbo milujes ale viacej sa ti paci ze je nedosiahnuteľný a ty ho chces získať,
Za mna muz kt je dospely je zaľúbený do dietata nie je normalny ,praveze je to odpudivé.

tim23
21. okt 2024

Malý spí tak som sa pustila do tejto diskusie. Prvých pár strán som sa celkom bavila ale ku koncu si myslím, že by mala byť diskusia vymazaná. Tu je jasné, že autorka je chorá a tým, že s ňou diskutujete jej len pridávate ( mám na mysli komentáre, ktoré ju ešte huckajú) Ona si nieje vedomá toho že si robíte srandu. Raz tu bola nejaká diskusia (nedávno) a vysvitlo že autorka bola chorá. Neviem presne o čom bola.. No ale tu sa bojím o šťastie kolegu a partnerky lebo táto osoba je schopná asi všetkého. Neviem čo napísať, jedine asi že držím palce kolegovi nech to nejak ustojí a vyrieši to lebo toto je choré :(

menonepoviem3333
autor
21. okt 2024

@dobryden nemyslím si,podla mňa ju prestal mať rád kvôli veku ja som sa ho pýtala ci mu to nevadí, povedal ze nie ze sa s rovesnikmi nikdy nebavila q celý život so staršími kvôli starším súrodencom q tak....ale aj tak to je podľa mňa dôvod prečo ju nemá rád

menonepoviem3333
autor
21. okt 2024

@dobryden tak potom bude len dobre ze nebude už s 23 ale s 27,ďakujem 🙂🙂

dobryden
21. okt 2024

@menonepoviem3333 ked ju prestane mat rad,tak s nou nebude.Takze ak su spolu asi sa maju k sebe.Ale ty nezufaj,o nic si neprišla,povedz si ze muza kt je na deti by si nevhcela,sustred sa na chlapov kt su na dospele zeny.

bessie12
21. okt 2024

@tim23 dostala odo mňa kontakty na odborníkov, aby nejakého kontaktovala. Potrebuje to ako soľ.

tim23
21. okt 2024

@bessie12 zbytočne si sa namáhala. Ona si nie je vedomá. Tam by mala zasiahnuť tá spomínaná sestra alebo niekto z rodiny lebo toto je extrém.

ruxandra
21. okt 2024

Autorka, ak bol v 20 rokoch zamilovaný do 12 ročnej, tak ty s tvojimi 27 si na neho mega stara. Proste nemas sancu, lebo nemas 13 (mentálne sice hej, mozno pre to si s nim tak rozumieš), ale fyzicky si na neho uz stara

menonepoviem3333
autor
21. okt 2024

@dobryden veď je,na mňa...jednoducho to cítim q vidia to aj ostatní

lenka2232
21. okt 2024

Ty si ako vydedukovala ze ju nema rad? Ved maju zavazky,dom,auto,su spolu dlho,chce ju poziadat o ruku a ty si stale myslis,ze chce teba? Spamataj sa uz vazne..keby ta chcel,uz je s tebou davno ver mi..a ked nam tu neveris,chod k nim ked bude doma aj ona a povedz im vsetko na rovinu,povedz,ze ho milujes atd a uvidis ich reakciu..hlavne jeho..ale ja byt jeho frajerkou,tak ta za vlasy vyhodim z domu

dobryden
21. okt 2024

@menonepoviem3333 No ale to by s tebou bol uz min tie roky co sa poznáte,nemyslis?Nie bud rada ze ta nechce,naco strácať cas s muzim kt je na 13rocne?Teda na omnoho mladsie?

menonepoviem3333
autor
21. okt 2024

@lenka2232 no tak aj na ten ďalší večierok ide sám napríklad, prečo asi? A ta pani hore konečne so mnou súhlasí, jeho "partnerka "je dieťa, ona mala 15 on 24 keď sa dali dokopy, podľa mňa ju po takom čase prestal mať rád kvôli veku

menonepoviem3333
autor
21. okt 2024

@dobryden chce ma...nerozumiete tomu veľmi ale ste prvá čo má podporuje ze ja budem lepšia voľba ďakujem, konečne niekto

simona1306
21. okt 2024

@menonepoviem3333 pocuvaj autorka, povedal ti ten chlap ze ta chce ?

menonepoviem3333
autor
21. okt 2024

@simona1306 nie ale ved možno povie

bessie12
21. okt 2024

@menonepoviem3333 nechce ťa. Nenamyslaj si hovadiny. Uvedom si to konečne. Jeho partnerka je 23 ročná dospelá žena a nie dieťa.

menonepoviem3333
autor
21. okt 2024

@bessie12 ale mala 15 ked spolu začali

bessie12
21. okt 2024

@menonepoviem3333 ale už je dospelá..

dobryden
21. okt 2024

@menonepoviem3333 😀😀 Ty vies dobre pobavit.A teba to neodradí ked dospely chlap tuzi po 13-14 ročnej?Mne by hned svietili kontrolky.Tak nepredbiehaj a uvidis ci sa rozídu.Naco sa zbytocne tesis? Ked sa rozídu,rozídu sa ,ak nie,tak nie.Ale dokedy sa to nestane tak je zbytocne o tom diskutovať.Pre tvoje dobro sa ale zameraj na niekoho ineho,naco budes zasa zbytocne mrhať casom dalsie 3roky?To uz budes mat 30 a 5 rokov premrhať v nádeji ze mozno raz sa tvoj vysnívaný rozide je hlupost!

simona1306
21. okt 2024

@menonepoviem3333 tak nas tu nepresviedcaj ... Mozno aj ja vyhram zajtra 20mil. v lote ... Ale nespolieham sa na to , a nenamyslam si a nevytvaram si svoju realitu. Keby ta tak velmi chcel, tak uz davno by spravil nejaky krok ku tebe, a nie ze ide poziadat svoju priatelku o ruku. Na terase ti nic nepovedal, zapisnik ti poslal po kolegovi. Nic nenasvedcuje tomu, ze by mal o teba zaujem .

menonepoviem3333
autor
21. okt 2024

@dobryden veď len potrebuje nakopnúť k rozchodu a pôjde to

menonepoviem3333
autor
21. okt 2024

@bessie12 ale aj tak

dobryden
21. okt 2024

@menonepoviem3333 ale ved uz si ho nakopla a nic z toho.

lenka2232
21. okt 2024

@menonepoviem3333 no preco? Ved ked je to firemny vecierok,tak ide s kolegami..tiez nechodim na firemne akcie mojho muza..alebo ked to je s partnermi,tak jednoducho sa jej nechce..nie kazdy tuzi chodit na taketo akcie

dobryden
21. okt 2024

@menonepoviem3333 pozri sa ,si zalubena a on ma svoju priateľku aj kebyze sa rozídu tak asi nebudes ta ku ktorej by siel hned.Asi bude potrebovat vas ten rozchod spravovať a take,teba by mozno využil na príležitostný sex nic viac.A vies preco?Lebo sa do teba nezamikoval,neočarila si jo,iskra neprebehla ,kebyze ano tak uz je rozdielny a je s tebou.Asi z jeho strany tak ta chémia nefunguje,mozno nie si jeho typ.Proste stava sa to ze jeden sa zamiluje a druhy to neciti…Vykasli sa na to uz,Nechaj hostiť a uvidis co ti zivot prinesie,mozno stretneš niekoho s kt to bude vzajomne.

konikmodry111
Autor odpoveď zmazal
h2
21. okt 2024

@dobryden Veď práve preto, že nie je úchylák, si s ňou nezačal, kým bola decko, ale čakal. Úchylák by nečakal.
@menonepoviem3333 Tebe fakt hrabe. A nemyslím len kvôli tomu, že ti nedochádza, že on ťa nechce. Normálne ti chýba logické myslenie. Akože podľa teba jemu vadí ich vekový rozdiel, že ona je oveľa mladšia... Čiže nevadilo mu, keď mal 26 a ona 15, ale teraz, keď má 34 a ona už nie je decko, mu vadí, že ona má "len" 23. 🤦‍♀️ To je blbosť, jak mraky! A keby bol úchylák na mladé, tak nenechá 23 ročnú kvôli 27 ročnej, ale nechal by ju keď tak kvôli ďalšej 15-tke.
Okrem toho, ak by aj mali nejakú krízu vo vzťahu, tak buď by sa rozišli, alebo by aspoň zostali, na čom sú. Ale určite by ju nešiel žiadať o ruku.