Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?
Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady
@menonepoviem3333 okrem toho, ze sú zamilovaná si aj kúsok blbá a máš náznaky stalkingu. Kukni si seriál Sobik na netflixe, pripomínas mi herečku Marthu.
😆
Tak poďme na to:
Tak najprv zisti,aký toaletak doma používajú. 3 vrstvy,2 vrstvy,s vôňou či bez.A potom ho kupuj aj na firemné WC a čakaj,či chalanovi docvakne,ako na neho myslíš.
@menonepoviem3333 zas a znova píšem :D len mu to naznač a možno poletíš raketovou rýchlosťou domov z tej návštevy :D
@menonepoviem3333 Shakira povedala, že v pekle je špeciálne miesto pre ženy, ktoré nepodporujú iné ženy. Aj na teba čaká. 👏
@menonepoviem3333
A ked ti poviem,ze hej,tak spravis, co?
Pust si Guano Alpes a "Open Your Eyes" moja pekna.
Inak co planujes priniest na vecer? Mam o chvilu skuskove,tak necakaj,ze vam tu budem vyvarat🤣.
P.S.pijem biele suche,tak prines nejake kvalitne,ked sa uz k nam trepes
@trdelnik234 ....ty si dotyčná frajerka?
@doriiis
No ja som tak dotycneho frajerka,jak autorka prispevku realna zena...
Na hrubu dieru,hruba zaplata...
P.S. nie som,ale chcela by som byt...
Akoze 23 mat,dom, auto, pekneho 🐎 doma, o ktoreho sa o chvilu pobijem s jeho kolegynou, velmi vzrusujuca predstava.
Moj zivot je oproti tomu nuda...
Tak nic no...
Niekde robim chybu
@trdelnik234 aj ja som v 23 mala byt...a podla mňa je hypoteka na neho, on pracoval dlhé roky v zahranici, teraz je 4 roky na slovensku...co ja viem, viem toľko ze platia spolu, a auto kúpila ona,viem ze stále ukazuje v robote fotky a videá ako boli na zraze a neviem kde všade...
@menonepoviem3333 Jasné, ty, tvoj kolega s priateľkou a ďalší traja kolegovia s manželkami, čiže suma sumárum 9 ľudí ide spolu do kina a potom k nim domov, kde budete všetci aj spať... To si kúpili a prerobili hotel?
@h2 7 ľudí...keď sme sa vošli do bytu, určite vojdeme aj do domu
@menonepoviem3333 píšeš, že ty, ten kolega s priateľkou, plus ďalší 3 kolegovia so ženami. To ale nevychádza na 7 🤔
@huxy nevšimla som si...2ja kolegovia,každý s priateľkou, plus ten kolega priateľka jeho plus ja ...ale nakoniec budeme 5ti iba
😂 Ty, tvoj idol s priateľkou a pôvodne 3 kolegovia s manželkami, čiže 9, potom 2 s manželkami, čiže 7 a napokon vás bude 5? Keď ešte chvíľu počkáš, budte už len traja a po ďalšej chvíľke už len vy dvaja s tvojím miláčikom. Vidíš, ako sa hovorí, čas všetko vyrieši... 😂
@h2 nevšimla som si preklep...no ospravedlňujem sa...mali ísť okrem nas 2 kolegovia, ide len jeden..
ved chlap tam bude mat aj priatelku ... normalne si ich zober bokom, vybal to na chlapa, co ty vies, mozno sa chyti aj jeho priatelka a bude trojka ;) alebo ako sa tomu dnes hovori ? Volny vztah ? mozno budes snimi zit aj v tom ich dome :D
@simona1306
No to napadlo aj mna,ale nechcela som drazdit toho 🍆 co sa skryva za autorkou prispevku.
@menonepoviem3333
Pocuj, do kelu kolko vas vlastne pride?
A co donesiete?
Škoda komentovať. Dúfam že som mala v tvojom veku viac rozumu.
Tak mu vyznaj lásku a on ti konečne otvorí oči!!!!
@trdelnik234 ja som musela, proste ked to niekto takto nadhodi :D a ten kto sa skryva za autorom prispevku sa isto dobre bavi, tak preco by som sa nepobavila aj ja :D
Ale prosím Ťa, v tej prvej téme predsa píšeš, že vieš, že on Ťa ľúbi a si preňho tá pravá. Čo mu chceš hovoriť, veď vy už máte vzťah a ľúbi Ťa😇
@menonepoviem3333 ak nie si troll, tak si úbohá 🙆 čo málo nezadaných chodí po svete? Keď som bola teenagerka tiež som inej babe "ukradla chlapca". Ešte som si aj myslela, že som vyhrala. Potom som jej závidela..🤣🤣🤣
@benimnadir ach,ja ho poznám roky a zamilovala som sa,tak prosím, pomoc...
No a co ked si zamilovana? To znamena, ze ides aj cez mrtvoly? Prepac, za mna to co pises je riadne hlupe a zufale, ale ty tomu zrejme vobec nechapes.
Odvčera si sa už stihla rozísť?
@januska12323 Hej, dnes ráno. Písala to v tej prvej diskusii🫠
Idem si po pukance
no jo. len mu to povedz a bude po kolegialnom priatelstve, pozyvackach aj prespavackach a pravdepodobne si v "partii" ani neskrtnes. smelo do toho. dokonaly napad.
ale takto mimo snad nemoze byt nikto.
@pralinka25 ja ho nechcem znásilniť, nechcem aby o tom niekto vedel....chcem sa s nim len porozprávať
Veď mu to už povedz. Neviem načo to tu rozoberáš, aj tak si nedáš povedať. Dúfam, že ten chlap má rozum a poriadne ťa schladí, aby si vedela, že takéto veci sa nerobia a konečne sa uvedomíš.

@menonepoviem3333 ja ti určite nebudem dávať rady, ako dostať zadaného chlapa. Pre mňa sú také ženy obyčajné chudery 🤷🏼♀️