icon

Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?

menonepoviem3333
18. okt 2024

Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady

huxy
18. okt 2024

@menonepoviem3333 ja ti určite nebudem dávať rady, ako dostať zadaného chlapa. Pre mňa sú také ženy obyčajné chudery 🤷🏼‍♀️

zdenka11081983
18. okt 2024

@menonepoviem3333 okrem toho, ze sú zamilovaná si aj kúsok blbá a máš náznaky stalkingu. Kukni si seriál Sobik na netflixe, pripomínas mi herečku Marthu.

doriiis
18. okt 2024

😆
Tak poďme na to:
Tak najprv zisti,aký toaletak doma používajú. 3 vrstvy,2 vrstvy,s vôňou či bez.A potom ho kupuj aj na firemné WC a čakaj,či chalanovi docvakne,ako na neho myslíš.

dota6
18. okt 2024

@menonepoviem3333 zas a znova píšem :D len mu to naznač a možno poletíš raketovou rýchlosťou domov z tej návštevy :D

benimnadir
18. okt 2024

@menonepoviem3333 Shakira povedala, že v pekle je špeciálne miesto pre ženy, ktoré nepodporujú iné ženy. Aj na teba čaká. 👏

trdelnik234
18. okt 2024

@menonepoviem3333
A ked ti poviem,ze hej,tak spravis, co?
Pust si Guano Alpes a "Open Your Eyes" moja pekna.
Inak co planujes priniest na vecer? Mam o chvilu skuskove,tak necakaj,ze vam tu budem vyvarat🤣.
P.S.pijem biele suche,tak prines nejake kvalitne,ked sa uz k nam trepes

doriiis
18. okt 2024

@trdelnik234 ....ty si dotyčná frajerka?

trdelnik234
18. okt 2024

@doriiis
No ja som tak dotycneho frajerka,jak autorka prispevku realna zena...
Na hrubu dieru,hruba zaplata...
P.S. nie som,ale chcela by som byt...
Akoze 23 mat,dom, auto, pekneho 🐎 doma, o ktoreho sa o chvilu pobijem s jeho kolegynou, velmi vzrusujuca predstava.
Moj zivot je oproti tomu nuda...
Tak nic no...
Niekde robim chybu

menonepoviem3333
autor
18. okt 2024

@trdelnik234 aj ja som v 23 mala byt...a podla mňa je hypoteka na neho, on pracoval dlhé roky v zahranici, teraz je 4 roky na slovensku...co ja viem, viem toľko ze platia spolu, a auto kúpila ona,viem ze stále ukazuje v robote fotky a videá ako boli na zraze a neviem kde všade...

h2
18. okt 2024

@menonepoviem3333 Jasné, ty, tvoj kolega s priateľkou a ďalší traja kolegovia s manželkami, čiže suma sumárum 9 ľudí ide spolu do kina a potom k nim domov, kde budete všetci aj spať... To si kúpili a prerobili hotel?

menonepoviem3333
autor
18. okt 2024

@h2 7 ľudí...keď sme sa vošli do bytu, určite vojdeme aj do domu

huxy
18. okt 2024

@menonepoviem3333 píšeš, že ty, ten kolega s priateľkou, plus ďalší 3 kolegovia so ženami. To ale nevychádza na 7 🤔

menonepoviem3333
autor
18. okt 2024

@huxy nevšimla som si...2ja kolegovia,každý s priateľkou, plus ten kolega priateľka jeho plus ja ...ale nakoniec budeme 5ti iba

h2
18. okt 2024

😂 Ty, tvoj idol s priateľkou a pôvodne 3 kolegovia s manželkami, čiže 9, potom 2 s manželkami, čiže 7 a napokon vás bude 5? Keď ešte chvíľu počkáš, budte už len traja a po ďalšej chvíľke už len vy dvaja s tvojím miláčikom. Vidíš, ako sa hovorí, čas všetko vyrieši... 😂

menonepoviem3333
autor
18. okt 2024

@h2 nevšimla som si preklep...no ospravedlňujem sa...mali ísť okrem nas 2 kolegovia, ide len jeden..

simona1306
18. okt 2024

ved chlap tam bude mat aj priatelku ... normalne si ich zober bokom, vybal to na chlapa, co ty vies, mozno sa chyti aj jeho priatelka a bude trojka ;) alebo ako sa tomu dnes hovori ? Volny vztah ? mozno budes snimi zit aj v tom ich dome :D

trdelnik234
18. okt 2024

@simona1306
No to napadlo aj mna,ale nechcela som drazdit toho 🍆 co sa skryva za autorkou prispevku.

trdelnik234
18. okt 2024

@menonepoviem3333
Pocuj, do kelu kolko vas vlastne pride?
A co donesiete?

vilma7
18. okt 2024

Škoda komentovať. Dúfam že som mala v tvojom veku viac rozumu.
Tak mu vyznaj lásku a on ti konečne otvorí oči!!!!

simona1306
18. okt 2024

@trdelnik234 ja som musela, proste ked to niekto takto nadhodi :D a ten kto sa skryva za autorom prispevku sa isto dobre bavi, tak preco by som sa nepobavila aj ja :D

enmery
18. okt 2024

Ale prosím Ťa, v tej prvej téme predsa píšeš, že vieš, že on Ťa ľúbi a si preňho tá pravá. Čo mu chceš hovoriť, veď vy už máte vzťah a ľúbi Ťa😇

benimnadir
18. okt 2024

@menonepoviem3333 ak nie si troll, tak si úbohá 🙆 čo málo nezadaných chodí po svete? Keď som bola teenagerka tiež som inej babe "ukradla chlapca". Ešte som si aj myslela, že som vyhrala. Potom som jej závidela..🤣🤣🤣

menonepoviem3333
autor
18. okt 2024

@benimnadir ach,ja ho poznám roky a zamilovala som sa,tak prosím, pomoc...

prunee
18. okt 2024

No a co ked si zamilovana? To znamena, ze ides aj cez mrtvoly? Prepac, za mna to co pises je riadne hlupe a zufale, ale ty tomu zrejme vobec nechapes.

januska12323
18. okt 2024

Odvčera si sa už stihla rozísť?

enmery
18. okt 2024

@januska12323 Hej, dnes ráno. Písala to v tej prvej diskusii🫠

januska12323
18. okt 2024

Idem si po pukance

pralinka25
18. okt 2024

no jo. len mu to povedz a bude po kolegialnom priatelstve, pozyvackach aj prespavackach a pravdepodobne si v "partii" ani neskrtnes. smelo do toho. dokonaly napad.
ale takto mimo snad nemoze byt nikto.

menonepoviem3333
autor
18. okt 2024

@pralinka25 ja ho nechcem znásilniť, nechcem aby o tom niekto vedel....chcem sa s nim len porozprávať

vikiki29
18. okt 2024

Veď mu to už povedz. Neviem načo to tu rozoberáš, aj tak si nedáš povedať. Dúfam, že ten chlap má rozum a poriadne ťa schladí, aby si vedela, že takéto veci sa nerobia a konečne sa uvedomíš.