Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?
Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady
@bessie12 jeho to zaujímať musí ci sa mu to páči alebo nie,on je niečo ako šéf nášho oddelenia a niekto mu to mal posunúť.
@menonepoviem3333 no ale je chorý tak sa ho to netýka keď nepracuje....mne tiež vadí keď partnerovi vyzváňajú počas súkromného času z práce...a jemu tiež...preto je to súkromný čas
@menonepoviem3333 moj tiez je na vyssej pozicii a teraz co ?? Ked je doma, tak mu mozu volat, ale nedvihne. Praca je praca a sukromny zivot je sukromny zivot. Telefon zdvihne len vo velmi vynimocnom pripade.
Z tvojej strany je to len obycajna vychcanost. Aj keby sa nic v praci neudialo, tak aj tak by si mu zavolala alebo napisala spravu .. Daj mu uz pokoj
@pluss keby ma nemal rád, nedvihne
@bessie12 keby ma nemal rád nedvihne,ja by som mu aspoň nerobila cirkus keď telefonuje 🙂
@menonepoviem3333 🤣🤣🤣🤣 toto s tym ci ta ma rad alebo nie nema nic spolocne. Ste len kolegovia nic viac nic menej. Nenamyslaj si zase hovadiny .. 🤣🤣
@menonepoviem3333 toto je bullshit ako svet 🙂 xy ľudí nemám rada v práci a dvihnem im lebo sa rieši práca....v práci totižto súkromné pocity idú bokom a nastupuje profesionalita a všetky pozitívne aj negatívne pocity smerom k ľuďom idú bokom...aj osobné rozpory idú bokom
autorka, kasli na tu novu diskusiu a prispievaj sem .... zaujima ma, co napises o 2 tyzdne po party. urcite nieco vymyslis, cim prides o pracu, alebo ta vyclenia z kolektivu, atd.
@menonepoviem3333 že keby ma nemal rad tak nedvihne 😅😅😀😀😅
@menonepoviem3333 ked je na PN nemusi ho praca vobec zaujimat ani ked je veduci oddelenia.. ono totiz neviem ci vies ale ma liecebny rezim ktory musi dodrziavat, dokonca nesmie sa zaujimat o pracu, dokonca nesmie do prace prist a dokonca za to nema ani zaplatene. Ma tak po 3 dnoch PN 55% z hrubej mzdy.ludia na PN nerobia.
@menonepoviem3333 vsimla som si ze si pisala ze sa mu pacis? Uz ti to povedal? Nieco mi uslo?
@jajanka31 veď to vidno na človeku
A ako to na ňom vidno ? Tak že hovorí o tom, že plánuje požiadať svoju priateľku o ruku? 🤪
@menonepoviem3333 jaj,všimla si si,že na teba stále pozerá?Možno pozerá preto,že na neho pozeráš ako blbá a určite mu to nie je príjemné ...pozerá podľa mňa v zmysle...čo to k.rva toľko cumis 🤷
@misicka31 keď sa niečo pýtam tak sa stále pousmeje...q hej pochvalila som mu vydrz a videla som.ze sa proste tak zamyslel a potom sa na mňa usmial
@menonepoviem3333 a čo ti mal na to povedať?? Však sa musel cítiť trápne 🤦♀️
@menonepoviem3333 preco stalw pises to q?
A co okrem toho si si este vsimla,ake prejavy náklonnosti ti venoval?
@menonepoviem3333 ale ponuku na sex si nedostala 🤷ale má záujem však,len je hanblivý 😃
@menonepoviem3333 že pochvalila som mu výdrž 😂😂😂😂😂😂😂😂🙈🙈🙈😂😂😂😂🙈🙈🙈😂 to ako vážne toto???!!
Kiežby si prečítal túto diskusiu. Alebo to našla jeho frajerka
Dnes som vyznala lásku 2 kolegom, keď som im zdvihla a jednej kolegyni, keď som jej ponúkla toffifee, nech ho nezozerem sama....🤷🏼♀️
@nini1978 take hovadiny si namyslat ... Keby ju chcel pretiahnut, tak by to uz davno urobil. Ale ona je v tom, ze ju ma rad a chce ju. Svoju priatelku nema rad, pretoze je to "decko". Darmo, ze ma uz 23 rokov a chce ju poziadat o roku. Pre nu je to decko a ona je lepsia, pretoze ma uz 27 r. a moze mu dat "vsetko" ... No pekne chory vyplod jej chorej fantazie ..

@nini1978 chudak ten skrecok 🙈