Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?
Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady
ooo, sila internetu vzyvam ta! ooo, duch modreho konika, ocakavam ta! pridte, vy najmocnejsi, na pomoc a ak je toto real, vnuknite kolegovej frajerke a kolegovi myslienku nazriet sem, nech si to precitaju a autorke nech to spolu vyjasnia.
riesenim pre koniec tohto marazmu hladania "ako dat kolegovi na vedomie", je len zmena prace. pretoze ked pochvala vydrze nestaci a ani 40 vyzie na rozhoor nezabralo, ja uz neviem, co by pomohlo .... ten chudak, co je slusny a slepy (ze nevidi zufalu, nechcem napisat choru zenu, toto musi utnut. lebo ona aj pozvanku na svadbu bude vnimat ako vyznanie lasky, pretoze ved ju tam bude chciet mat pri sebe ... a len sa nemoze odputat od snubenice.

akože stoji to za to prečitať si 20 stran, človek sa zasmeje dosť, ale teraz všetkých pozývam si pozrieť večer film Osudová príťažlivosť - Fatal attraction
aha, ja som až teraz pochopila, autorka, ty sa v inej teme pytaš, ako sa dostat na večierku k zadanemu kolegovi
Po prečitani tejto diskusie ti radím inak ako v danej diskusii - ma ťa v zuboch, lezieš mu na nervy a ked ho kdekolvek chytíš, asi vyfasuješ
Myslim, že nebude mať záujem o postelove radovanky s tebou..doliezaš za ním a dost mu to vadi, ale ked sa chceš strapnit, tak ho chyť a uvidiš ten cirkus..🤌
@karolinakr otravná ako ovad,alebo ako komár
Ten chlap je z nej úplne hotový určite,a ma ju rad,lebo jej dvihol telefón,chápeš..
Môže niečo také splietať normály dospelý jedinec
Ni nemohe
@nini1978 myslíš?
Ja umrem! 🤣🤣🤣 Už aj zdvihnutie telefónu je vyznanie lásky?!?! Môj muž miluje asi 6 jeho kolegov, ktorí mu dnes volali a on im to dvihol, hoci má voľno! 😆🤦♀️
Daj kontakt na kolegu. My mu to vysvetlíme.
Lebo naznačovať mimo iného, že jeho priateľka je prekážka, znie v tomto celom kontexte už tak trochu choro.
Fakt dúfam, že si niekto robí dobrý deň a nie je to real.
@karolinakr samozrejme,že nemyslím…🤣
Inak máloktorá téma je taká, že sa celý modrý koník zhodne a má rovnaký názor.
Tu je to úplne jednoznačne 😂 aké teda autorka aj tak nechápe (hoci stále sa mi nechce veriť že je reálna)
@klip0 za mna admin potreboval zvysit klikanie stranky a inspiroval sa poslednym dielom serialu Druha sanca,tak si vymyslel diskusiu..je tam akurat takato stihacka..ked som to vcera videla som si na tuto diskusiu spomenula.
Ale ak je to realna baba tak jedine liecenie a odporucam cim skor.
@lienka9 nepotrebujem liečenie, ani s adminom nemám nič pane bože...
@menonepoviem3333 no a čo máš teda nové ? Ako ho budeš kontaktovať dnes ? Kedy ho uvidíš, lásku svoju ? On to ako môže bez teba vydržať teraz ?
@klip0 kolega mu ide po práci odniesť nejaké podklady...a vezie ma domov čiže idem aj ja 😊
@menonepoviem3333 teba nech radšej hneď po práci vezme na psychiatriu, lebo tam patríš.
@menonepoviem3333 ty si psychicky narušený človek, nebezpečný a prosím ťa, radšej sa začni čím skôr liečiť
@menonepoviem3333 dúfam že najprv ťa odvezie domov a až tak mu odnesie tie podklady
@226lenka nie,nepôjdeme dookola
@menonepoviem3333 určite sa poteší keď ťa zbadá ❤️ hlavne keď sa dal na PN kvôli tebe isto
@menonepoviem3333 dúfam, že už ti dá potom jasne najavo, že nemáš za ním doliezat, máš im dať pokoj a z toho domu ťa vyhodí
@menonepoviem3333 Boze ty si ale nechutná vtierka. Normalne mi je za teba trapne ako sa mu okato vnucujes.
@menonepoviem3333 No zbohom! Ďalší kolega ťa miluje! Vezie ťa domov, to je jasný náznak!!!
@menonepoviem3333 autorka nechaj ho tak, je to dospelý chlap, ktorý lubi svoju partnerku. Nerob iným to, čo nechceš aby robili tebe.
ale však kašli naňho, najdi si inu pracu, to sa stava, že sa človek neštastne zamiluje, ked to nevyjde, treba skušat dalej na svete maš x miliard mužov, načo s tymto zahazduješ buducnosť, ked ti jasne dal najavo, že nič nebude
@menonepoviem3333 ty tie bludy vymýšľas počas debaty?
Ty si všade,úplne všade tam,kde niečo smeruje k dotyčnému
@karolinakr ale ved ona je predsa šťastne zamilovana’ ,on je práveže nešťastný a zatiaľ o tom ani nevie,takže ona ho ide urobiť šťastným a nič mu v živote chýbať nebude
@h2 Mne volal dnes nejaky chlap, ja som mu to dvihla a on mi normalne priniesol balik az ku dveram, a este sa aj opytal aky mam den ... prisiel na bielej dodavke, mala napis DPD, asi to bol kurier. Urcite ma miluje ... No ale objednam si este nieco, nech mi zas prinesie balik, a porozpravam sa snim o tom, ze vnimam tie signaly ktore mi dava... Drzte palce, mozno z toho nieco bude 🤞🤞🤞
@simona1306 takže ty ho máš rada,keďže si mu dvihla
telefón…☺️🥹🤣
Tiez si ho mohla pochváliť,že akú ma vydrž,predsa len ,toľko telefonátov a toľko balíkov ,nabudúce mu to spomeň
A on ,keď sa zamyslí a pousmeje sa - bingo
(Bude si myslieť-“no pod si vyskúšať)
@simona1306
@h2
@nini1978
je toto reálna tema či nás autorka len skúša?

@menonepoviem3333
"ja proste chcem aby sa mal donre po každej stránke, volala som mu dnes kvôli meetingu v robote....počula som v telefóne ze sa zase hádajú..."
Ak naozaj chceš aby sa mal po každej stránke dobre, tak urob všetko preto aby bol v aktuálnom vzťahu spokojný. Ako? Krok číslo 1: daj im pokoj