icon

Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?

menonepoviem3333
18. okt 2024

Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady

h2
22. okt 2024

@karolinakr Ja už vážne neviem. Lebo reálne to určite neznie, ale, na druhej strane, bohužiaľ, viem, že takéto osoby skutočne existujú.

lienka9
22. okt 2024

@h2 ja som uz zvedava len ako to dopadne 🍸🍿

nini1978
22. okt 2024

@karolinakr ved jasne že fake téma
Úplne bludy píše
Buď reálna téma (zamilovana’ do kolegu)a autorka si vymýšľa scenáre počas debaty,lebo ma bujnú fantáziu
Alebo teda total nezmysel a zábavka kvôli nude
Dnes som čítala,že bohužiaľ,ale táto doba je dobou osamelosti,veľmi veľa ľudí žije úplne bez kontaktu inej ľudskej bytosti(pracovne sa nepočíta)
A teda v Japonsku ide na dračku jeden robotik,vola da LOVOT ,stojí cca 3k a platíš ešte mesačne 100e
Mne ta téma pripadá vymyslená osamelou osobou
Alebo keď nie osamelou, nie úplne v poriadku

nini1978
22. okt 2024

@lienka9 no ako by to malo dopadnúť..
On sa konečne zbaví svojej totalne zbytočnej partnerky a padne k nohám našej autorky,ktorá mu zabezpečí po každej stránke,že mu už nikdy nebude nic chýbať
Ved nesmieme zabudnúť,že jej dvihlo telefón

panda21
22. okt 2024

Autorka prosím ťa. Však tvoje meno začína na M a robíš vo väčšej It firme v BA. Normálne ma desí, že by vás bolo viacej 🙏

kvetkaxxx
22. okt 2024

#autor tak potom napis,ako dopadol odvoz domov, ci si sa stretla s "vyvolenym" ci ako..... jednoducho, napis co nové

menonepoviem3333
autor
22. okt 2024

@panda21 ani meno, ani mesto

simona1306
22. okt 2024

@nini1978 ale ja ho uz nemusim skusat, ved sa ma opytal aky mam den, a priniesol mi balik, to je nad slnko jasne, ze ma miluje, ved to su jasne signaly. takze, uz len staci do toho vlietnut ;) uz mam objednany dalsi balik, neviem sa ho dockat 🙂

panda21
22. okt 2024

No zbohom, tak vás je viacej.

dobryden
22. okt 2024

Autorka teraz vazne,na tom by nic nebolo kebyze ho zbalíš a on necha tu mladú,nech si este uziva zivot.Ja ti fandím mas nanho a aj naviac,ale ty si nemyslíš ze on to nevie ze si donho zalubena,nie je ti skor trapne sa takto vnucovat?kebyze aj ste spolu ,myslis si naozaj ze by to malo dlhu trvácnosť?Muzi chcu vo vatsine dobíjať a nie byt dobíjajú.Svoju priateľku ako pises dobíjal a si to sa mu paci,nie ked po kom slinta nejaka ,pre nebo “stara kolegyna”.On je uchylny,ked sa mu v 24 pacilo 13-24r dievca nemoze byt normalny.A ty o takeho stojíš?Mna by taky chlap odpudzoval.

h2
22. okt 2024

@dobryden Ty si tiež dobre mimo. 🤦‍♀️

bessie12
22. okt 2024

@dobryden už je dospelá. Nechápem čo stále riešiš ten vek 🤦‍♀️

dobryden
22. okt 2024

@h2 a ty nie spolu s ostatnými traposkami?Ved si tu robite srandu na ukor inych ludi.Akoze daju sa veci aj normalne napisat.A nie ju označovať psychopatom,trollom a podobne.Vy ste su povatsine naozaj stare jezibaby alebo zúfalé stare dievky.

dobryden
22. okt 2024

@bessie12 Na tom sa nic nemení,ak sa dospelému chlapovi paci 13-14r dievca nebude uplne normalny.

bessie12
22. okt 2024

@dobryden novsak si pekne počkal a teraz už si ju moze a aj chce vziať za manželku. Autorka je ním až chorobne posadnutá. Mala by vyhľadať pomoc odborníka. Kontakty odo mňa už dostala.

dobryden
22. okt 2024

@bessie12 tvoj nazor,moj je iny.Nemusis ma označovať,my dve vo viacerých diskusiách spolu názormi neladime🙂Mne je autorka sympatická,ma tu diskusiu ktora aspon pobaví.

bessie12
22. okt 2024

@dobryden no nie neladíme. Teba si pamätám z diskusie o psychologovi pre psa kde si sa starala do financií cudzích ludi 🙂
Inak taky názor na autorku ako mam ja, tu majú v podstate všetci. Len ty máš iný. Ale ja ti tvoj názor neberiem 🤷‍♀️

dobryden
22. okt 2024

@bessie12 No co,tak je zúfalo zalubena a?A najskor si myslim ze si z vas len pekne uťahuje a vy ste jej sadli na lep😉Ale je zábavnejšia ako vy vsetky dokopy.Maj sa.

h2
22. okt 2024

@dobryden Trapoška si akurát tak ty spolu s autorkou. Neustále omieľaš, aký on je úchyl na mladé, pritom si na ňu počkal. Neviem, kde si zobrala, že sa mu páčia 13-14 ročné, keď s ňou začal chodiť (chodiť! nikto netvrdí, že hneď vzliezli do postele!), keď mala 15. Zároveň tvrdíš, že ho autorke dopraješ (vážne? úchyla?) a želáš jej, aby ho zbalila. Nám vyčítaš, že sa tu bavíme a hneď na to napíšeš, že ti je autorka sympatická (hoci zjavne vykazuje známky psychického narušenia), lebo ťa pobavila! 🙃 Vy dve ste sa našli.

bessie12
22. okt 2024

@dobryden lenže problem je, že je zadaný a planuje svadbu so svojou priateľkou. To ona nevie pochopiť. Mala by sa odlubit. Nie je to posledný chlap na tomto svete.
No a my si z nej robíme srandu, lebo je to už celé na smiech. Respektive si skôr myslím, že to bude nejaké nudiace sa decko ..

dobryden
22. okt 2024

@h2 teba ta jezibaba dobre vystihuje🙂
Spravas sa otrasne niekomu napises ze je dobre mimo pretoze ma iny nazor.Co tak troska byt tolerantný?A ked sa ti moj nazor nepaci,tak si ho nechaj pre seba ale neobťažujeludi svojim oponovanim,ja s tebou diskusiu nevediem,mne nemusis vysvetlovat ci chlap kt sa pacia 14r deti je alebo nie je ok.Za mna nie je.Takze si dsj pohov.

xnatalkax
22. okt 2024

@menonepoviem3333 tak ktore mesto aspon?

dobryden
22. okt 2024

@bessie12 Ved kazdy si tu robi srandu,povatsine.Proste ci je to pravda je tiez len relatívne,neberte tiwto diskusie tak vazne.Ak ho zbalí,dobre pre nu,ta ostatná dievčina ma netrapi,kedze ani neviem ci vlastne existuje.Takze pekny den ti zelam.Toto je strata casu.Tento cely MK

lucia147852
22. okt 2024

@terezka1947 ona není jednoducha (ak existuje) ona je psychopatka. Takéto exempláre (častejšie muži) svoje objekty lásky môžu aj zavraždiť, podľa hesla keď nebude môj, nebude nici. Kamoška sa musela kvôli takému odsťahovať cez pol Slovenska a modli sa, aby nezistil kde je

bessie12
22. okt 2024

@dobryden tak potom nechápem čo tu robíš, ked je pre teba cely MK strata času 🙂
Ja jej prajem len jedno. Aby navštívila odborníka, lebo inak môže veľmi zle dopadnúť. A nielen ona, ale aj okolie. Pekný deň aj tebe 🙃

h2
22. okt 2024

@dobryden Ja sa správam otrasne?! Ver tomu, že ak by som sa chcela správať otrasne, tak ti viem napísať oveľa horšie, než že si mimo, to som ti ešte pekne napísala. A nepáči sa ti moja bosorka na metle? No lebo ten tvoj krkavec je ozaj oveľa lepší! 😂🤣
K tým 14 ročný deťom, čo tu neustále omieľaš, sa už ani nevyjadrujem, vidím, že nemáš mozgovú kapacitu to pochopiť. 🙄

nini1978
22. okt 2024

@simona1306 takže teraz keď ti donesie ten novy balík,už sa vyjadris konkrétne k situácii?
Teda sa mu vyznáš ,či od neho už očakávaš vyznanie?
(Ja už v tom neviem chodiť…)

mmoni89
22. okt 2024

@menonepoviem3333 šancu na lásku áno ale nechaj zadaného chlapa na pokoji ,určite sa nájde aj pre teba nejaký.

karolinakr
22. okt 2024

@h2 náhodou, to je sexi bosorka 🙂