Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?
Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady
@dobryden pozri to ze sa mu ona pacila ked mala 12, 13, 14 vobec neznamena ze je vseobecne na mlade baby.
moze to byt vyslovene len konkretne o nej. vobec nemusi byt uchyl. ju poznal, vedel aka je. nesiel po nej ako po mladom mase. podla toho co autorka napisala.
sympaticka ti je konkretne v com?
a to ze si tu robime srandu? a co ako ine? na jednej strane pises ze sme jej sadli na lep a ona sa bavi a na druhej nas tu drbes ze si robime srandu. si ok?
@pralinka25 My sme jej na to naleteli, ale "vrana" nie?! Keď jej píše, ako jej fandí a drží palce, nech ho zbalí.... To asi znamená, že ona jej na to nenaletela, ako my! 🤦♀️😂 No úplne na hlavu toto!
@h2 ano rovnako logicke ako uvahy autorky.
No tak už je oficiálne môj sef
Ja inak twleraz neviem ma po 30tke teda 30+ co ? +4 roky ? To sa tak pise? Cely cas som myslela ze ten chlal ma 30 plus par mesiacov
@menonepoviem3333 inak neodpovedala si mi na par sprav? Ako ti dokazal naklonnost sposobom co by nespravil pre nikoho ineho?
A tiez nechapem ked si taka uzastna zena ako tu opisujes dokonala samostatna ako ze nemas vlastne auto/vodicak ... ved dnes to ma tolko sikovnych zien...a ked tak super zarabas tak zaplatit vodicak auto naftu udrzu pre teba noc nebude... ja sama jazdim od 18 a neviem si predstavit otravovat kolegov aby ma niekde vozili pocas ich volneho casu.
@jajanka31 auto nie je nič pre mňa, bojím sa toho
@jajanka31 34 ma
@jajanka31
@jajanka31 na narodeniny mi raz doniesol môj obľúbený alkohol, keď chodia na tie zrazy ci co to je tak mi posiela videa z toho niekedy, keď som volala na raňajky a na obed s nami tak občas išiel, viezol ma s nimi keď sme išli na nejaké akcie chaty a podobne, sedíme spolu v kancli, často sme sa rozprávali, vždy mi pomohol so všetkým, každý kusok domu mi teraz ukazal keď sme tam boli
@menonepoviem3333 bojis sa auta tak preco sadas kolegom do auta? Sadni do autobusu.. vobec nie si uspesna sikovna a ani nezarabas boh vie ako... ani mozno lepsie nez jeho priatelka.. si nesamostatna zena.
@menonepoviem3333 a to su pre teba ako veci co by neurobil pre nikoho ineho? Len pre teba? Svoju lasku? Napadlo ta niekedy co robi pre svoju riatelku?
@jajanka31 bojím sa šoférovať, nie tam sedieť
@jajanka31 nevidela som nič prevratne iné co by robil pre ňu za dobu čo ich vidam
@menonepoviem3333 ale to nič neznamená. Tiez na narodky alebo len tak od bývalých kolegov dostanem flasu alkoholu alebo nejaké údeniny. Vedia aký mam rada. S jedným kamarátom som chodila na obed do reštaurácie. Boli sme aj na dovolenke / výlete par krát, odviezol ma niekam. A nič medzi nami nebolo, nie je a ani nikdy nebude.
Taktiez, ked idem k niekomu na party, tak mi kupia flasu alkoholu. Len speci pre mna. Takze už si fakt prestan namyslat hovadiny 😂😂
@menonepoviem3333 bojis sa len preto lebo to nevies.. a evidentne ani nechces vediet.. si leniva sa to naucit. Radsej ti vyhovuje ked ta vyvazaju cudzi chlapi.
@nini1978 slova nebude treba, nase pohlady budu hovorit za vsetko 🙂
stále sa nepohyvujeme v náznakoch lásky ale priateľského pracovného vzťahu.
A pochybujem, že si s nimi 24/7 aby si videla čo pre ňu robí čo nerobí.
@menonepoviem3333 dávaj si pozor,je to už tvoj šéf a nie kolega môže ťa kľudne vyhodiť keď ho budeš aj naďalej otravovať.
@menonepoviem3333 OMG! To VŠETKO sú veci, ktoré pre seba bežne ľudia robia! Tiež kupujeme kolegom na narodeniny fľaše obľúbeného alkoholu, ale, keď nepijú, tak niečoho iného, čo majú radi. Keď si ho volala na raňajky, či obed, tak NIEKEDY išiel? to sa tiež robí bežne, že kolegovia spolu jedávajú. Keď sa niekam ide, kam idú všetci, tak jasné, že sa ide spolu. Tým, čo tam z nejakého dôvodu nejdú, sa posielajú fotky a videá. ... Proste úplne všetko, čo si napísala, ako dôkaz jeho lásky k tebe, sú bežné a normálne veci!
Mimochodom, priateľka (čoskoro už snúbenica) tvojho miláčika určite vodičák má a nebojí sa šoférovať. Keďže si písala, že nejaké z ich áut je jej. Čiže ešte aj v tomto ťaháš za kratší koniec. (Nie, že by to bolo pre mnohých chlapov podstatné, to len tak na okraj.)
@menonepoviem3333 ved len to ze byvaju pod jednou strechou a vo svojom je ovela viac nez nejaky obed ci oblubena flasa, vies kolko usilia, penazi a casu stoji vlastne spolocne byvanie.. taku oblubenu flasu kupujem svokrovi na narodky kazdy rok.. 🙂 asi ho strasne milujem..
Vobec nevies co pre nu robi.. ani moja rodina nevie co vsetko pre mna moj manzel spravil a preco ho lubim. A nie to kamarati, kolegovia.. to nik nevie cim ta druhy clovek naplna..
@menonepoviem3333 Nevidela si nič prevratné?????? Kúpil si s ňou dom, žije s ňou, miluje sa s ňou, chce ju požiadať o ruku...
Ale máš pravdu, nič prevratné. Kam sa to hrabe na to, že s tebou OBČAS ide na obed, keď ho zavoláš?!
s touto poslednou vetou si nebuď na taká istá, lebo môžeš ostať veľmi veľmi prekvapená.
@haraburdova veď sme roky kamaráti
@menonepoviem3333 tak si to mysli aj naďalej,len potom nebuď prekvapená. Ty vôbec nevnímaš realitu,ty si namotana naňho ale on ťa očividne nechce.
@menonepoviem3333 no a ??? Vyhodiť ťa môže tak či tak ..
@menonepoviem3333 Autorka, na teba by zabralo už len trestné oznámenie za obťažovanie.
@menonepoviem3333 jasne, nie si trochu naivna.. ?manzelia sa podvadzaju, rozvadzaju, okradaju, surodenci si robia napriek pocas roznych situacii, casto vo svete ani deti rodicov nepozdravia.. ale ty si si 100% ista ze on ta nikdy nevyhodi... kolko sebavedomia..

@dobryden ty si tu chýbala,ti poviem
“Stare dievky ,ježibaby” len kvôli tímu,že nesúhlasíme a že je viac ako jasne,že ide o fake temu(ti by bol lepší prípad)
Ten horší prípad je ten,he obhajuješ a radíš žene,ktorá nemá žiadne morálne zábrany a ide da tu opisovať situácia totálnymi bludmi ,ktoré hranicia s posadnutostou?
Okrem iného -všimla si si,že dotyčná nič ku komentom nenapíše,zas pridá nový nezmysel a tak to ide dalej a ďalej…
Ale možno si z rovnakého cesta ako autorka ,opustená žena,ktorá nemá nikoho ,tak si vymyslí príbeh a keď ľudia reagujú,ma pocit ,že jej niekto robí spoločnosť?
A už len na záver,obhajuješ ženu,ktorá počuje ako jej šéf sexuje a na druhý deň mu povie ,že waw akú máš vydrž- to vy ste z Marsu?
Etika,slušnosť a pod?