Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?
Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady
@grof_monte_christo a výpoveď spolu
@menonepoviem3333 To je jedno, či ťa vyhodí, alebo nevyhodí. Vyhodiť niekoho len tak nie je také jednoduché. Ale to, že ťa nevyhodí, ešte neznamená, že ťa miluje!!!!
@menonepoviem3333 skus flakat robotu, spreneverit peniaze, pokaslat bezne veci, a budes si hladat novu pracu.. kolko takych bolo.. kazdy sa niekomu spoveda a vy ste prioritne kolegovia vo vztahu nadriadeny podriadeny a az tak mozno kamarati a dalej nic viac.
@h2 zavolal nás teraz aj na obed a kavu k nim....Aši mu správa ze ho povýšili urobila radosť...ale nepovedal mi nech ostanem v aute
@menonepoviem3333 Waaau, on ti nepovedal, nech zostaneš v aute, ale pozval ťa na kávu?! Tak je to jasné, miluje ťa a chce požiadať o ruku teba, jeho priateľka už je v podstate odpísaná. To sú predsa úplne jasné náznaky, o tom niet pochýb! 🤦♀️
A áno,má vodicak aj auta ale je fixovana na kedni značku...čiže nič iné vraj nikdy nekúpia...len preto ze skaredo havarovali a auto ich vraj podrzalo ze prezili ci co....ešte ma aj tetovanie ze subaru....no s tým im sibe ale jej viac podľa mna
@menonepoviem3333 😂Nemyslím si, že ty si tá správna osoba na to, aby si posúdila, komu šibe.
@menonepoviem3333 aha. Jej šibe a ty si "normálna", ze ?? 🤔
@h2 a keby ma nechcel vidieť nevolal by ma k nim
Co si tentoraz nenapadne zabudnes u nich?😅
@menonepoviem3333 Nezavolal ťa tam, lebo ťa chce vidieť. Ale preto, že si sedela tomu druhému kolegovi v aute. Tak asi je dosť blbé jeho pozvať ďalej na kávu a teba odignorovať. Preto a jedine preto to urobil.
Normálne neverím, že ti to tu ešte stále vysvetľujem a nekašlem už na to.
Takže miluje aj kolegu, lebo na obed a kávu zavolal aj jeho🤩
Odporúčam tento film, je to presne o Tebe a Tvojej chorobe:
https://www.csfd.cz/film/42878-erotomanie/prehled/
@menonepoviem3333 ty si fakt totálne ale ze totalne mimo. Nič z toho co tu opisujes nie je prejav lásky, asi si lásku nikdy nezažila keď ani nedokážeš rozoznať co sú prejavy lásky a co obyčajne priateľské a slusne správanie
Takze on je chory, ale teraz Vas zavolal na obed? Ty si riadne vymýšľas dievca zlate.
@ema22270 to je zakázané keď je chorý? Mal asi radosť ze bude šéf..
@simona1306 podľa mňa vystúpi z auta a kľakne si pred teba a vytiahne prsten
@menonepoviem3333 a ako prebiehal ten obed ? Dával ti nejaké prejavy lásky ?
@simona1306 pche, mne dokonca volal opakovane a zdvihol mi aj on, keď som mu volala naspäť!
A ako to dopadlo u neho doma? Nezavolala si si ho na terasu a znovu sa ho nespytala, ci ta chce? Napis vsetky podrobnosti, sme zvedavé!! 🙂
@menonepoviem3333 no co? ako dopadlo stretnutie?
Asi nemôže odpisovať
Všetky tie náznaky a tak… pravdepodobne už skúša jeho vydrž
Už nielen z počutia,ale aj osobne
Podľa mňa máš pravdu, určite je tam veľa jasných náznakov, že po tebe tajne túži. Vystihla si to. Neviem, prečo to tu ostatné ženy nevidia, veď je to naozaj úplne evidentné. Prečo to 99% žien nevidí, nejaké divné. A vyzeráš byť dokonca moderná žena, ktorá sa nebojí o chlapa bojovať a prvá mu ukazovať svoju náklonnosť... Vyskúšaj teda kúpiť obrúčku a požiadaj ho o ruku skôr než on požiada svoju priateľku 😉 Dostaneš jasnú a jednoznačnú odpoveď, konečne sa zobudíš a aspoň im nebudeš kaziť život a obťažovať ich ešte aj počas ich manželstva, keď už budú svoji 🤦...

aj kamarátstvo vie skončiť, keď mu to bude strpčovať život. Či si myslíš, že len za to, že ste kamoši tak bude aj nad rámcek svojej trpezlivosti tolerovať toto uháňanie z tvojej strany?