icon

Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?

menonepoviem3333
18. okt 2024

Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady

bbshop
22. okt 2024

@ruxandra ked spolu pracujú asi sa jej veľmi nevyhnú a hlavne keď ju berie domov a toto bola asi nečakaná zastavka

veronikaszabova
22. okt 2024

@ruxandra sak sa vterkla sama

bbshop
22. okt 2024

Ja by som ju normálne chcela vidieť či aj tak vyzerá aká je. Podľa mňa také teliatko nemastne neslane, ktoré by si človek v tej firme najprv ani nevšimol lebo pôsobí extrémne pribrzdene

h2
22. okt 2024

@menonepoviem3333 Po akej večeri?! Veď vás pozval na obed na kávu! To ste tam tvrdli do večere? U chorého človeka?! Máš ty Boha pri sebe?! A ešte sa čuduješ, že sa hádajú? Tiež by som sa pohádala s mužom, keby chorý k nám pozval kolegov na kávu a tí by za ten svet nevedeli, kedy vypadnúť. Keď už ste nepochopili ani to, že oni už nakladali umývačku... Veď už nevedeli, ako inak vám dať najavo, aby ste už konečne vypadli!

bbshop
22. okt 2024

@h2 ona je asi častá nechcená návšteva u nich doma

h2
22. okt 2024

@bbshop Snáď už tomu jej kolegovi dôjde, že ju nemá k sebe pozývať. Dúfam, že mu to priateľka vysvetlila.

ruxandra
22. okt 2024

@bbshop @veronikaszabova to áno, ale po tom čo tu predvádza sa čudujem, že je niekto vôbec ochotný s ňou sedieť sám v aute :D a že ju vôbec nikto nedokáže odpinkať..ja už by som sa jej vyhýbala oblúkom a nie ju brala domov

bbshop
22. okt 2024

@h2 podľa mňa on to vie celý čas, ale autorka ho dostáva do situácií kde nemá na výber a nemôže ju poslať domov a len kolegu zavolať dnu

bbshop
22. okt 2024

@ruxandra vieš čo, ja si myslím, že ona sa takto neprejavuje tam. Ona je sivá myška ktorá ani nemukne a pozoruje situáciu a striehne kedy bude môcť byť s ním sama. Ona to nahlas nepovie..oni jej do hlavy nevidia, ale vedia že má zajačie umysly

h2
22. okt 2024

@bbshop Ten jej vyvolený je buď extrémne slušný človek, čo nechce nikoho uraziť, alebo je tiež tak trochu pripečený.

nika501
22. okt 2024

@h2 hneď po prečítaní prvých reakcií od tejto osoby som si povedala, že @dobryden je úplne mimo 🤦😂 som rada, že tento názor nezdieľam len ja, ale aj viaceré tu...takže, pokiaľ to neni samotná autorka pod iným nickom, tak už sme našli dve psycho ženy v jednej diskusii 🤦😂😂

ema22270
22. okt 2024

@h2 ona si podla mna uplne vymysla... neverim tomu

bbshop
22. okt 2024

@h2 on si asi nie je istý tými náznakmi z jej strany ale cíti že je na neho vyvíjaný nátlak, ale nechce byť hnusný lebo stále váha že čo keď si jej správanie zle vysvetľuje. Ona mu najavo nedala zatiaľ nič priamo pokiaľ viem. Len sa ho snaží odchytit

tiana080
22. okt 2024

@menonepoviem3333 neboj, už si určite užívajú na uzmierenie. ☺️ Teraz testuje tú jeho výkonnosť 😃

h2
22. okt 2024

@nika501 Aj ja som si to už po jej prvých príspevkoch hovorila, ale až dnes som jej to napísala. A nie len v tejto diskusii je mimo, už som si všimla aj inde.

h2
22. okt 2024

@bbshop Ja si myslím, že on to vie, alebo aspoň tuší. Lebo sa všemožne snaží vyhnúť rozhovoru s ňou.

bbshop
22. okt 2024

@h2 áno určite to minimálne tuší, ale kým to nemá potvrdené nemôže nič priamo urobiť, aby nebol za blbca. Lebo ona zatiaľ nevystartovala po ňom priamo

haraburdova
22. okt 2024

@h2 ja si hlavne myslím, že tá jeho frajerka to vie, lebo veď ženy tieto veci vypozorujú dosť rýchlo, obzvlášť keď ide o ich polovičky a možno aj kvôli tomu sa hádajú, lebo jej vadí autorkina prítomnosť u nich doma a on si zatiaľ len nie je istý lebo presne ako baby píšu, ešte po ňom nevyštartovala priamo

aurora33
22. okt 2024

@bbshop ona je ako taká pleseň. Jej sa len tak ľahko nezbaviš.

bbshop
22. okt 2024

@aurora33 a ani si ju najprv nevšimneš až keď prerastie do veľkých rozmerov a dostane sa aj na miesta kde by ti to ani nenapadlo

jajanka31
22. okt 2024

Ano 100% sa hadali pre nu. A tiez by ma zaujimalo co tam pre boha robili tak dlho. No to by uz aj mne vadilo mat u seba doma tolke hodiny kolegov svojho manzela. A s bonusom zenu co ho tajne zvadza..

aurora33
22. okt 2024

@jajanka31 tajne? 😅

humeyra
22. okt 2024

Jednoznačne sa hádajú pre ňu. Je mi ich ľúto, že musia riešiť nejakú neodbytnú kravu... Podľa mňa, presne ako píše @bbshop, ona sa pozve sama aj na tú ich svadbu a rovno tam dorazí v bielom 😆

bbshop
22. okt 2024

@humeyra ona sa ešte prihlási, že ma námietku😅

humeyra
22. okt 2024

@bbshop asi tak 🤣🤣🤣

pralinka25
22. okt 2024

no este moze byt mlada tehotna a kedze studuje moze to byt pre nich problem preto sa hadaju.

jajanka31
22. okt 2024

@aurora33 no podla mna to robi strasne tajne a mysli si ze nikto nic netusi a ona je len neviniatko... ako my vidime uplne inu verziu nez vsetci naokolo aj ked samozrejme ten par ktoreho sa to tyka to vidi tiez.

klip0
22. okt 2024

@menonepoviem3333 a ako vieš že sa hádali ? Čo hovorili ? Počula si to ?

menonepoviem3333
autor
23. okt 2024

@pralinka25 o tom by som vedela určite by to spomeunul

menonepoviem3333
autor
23. okt 2024

@klip0 no bol nervozny q odišli do spálne asi na 10 minút