Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?
Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady
@ruxandra sak sa vterkla sama
Ja by som ju normálne chcela vidieť či aj tak vyzerá aká je. Podľa mňa také teliatko nemastne neslane, ktoré by si človek v tej firme najprv ani nevšimol lebo pôsobí extrémne pribrzdene
@menonepoviem3333 Po akej večeri?! Veď vás pozval na obed na kávu! To ste tam tvrdli do večere? U chorého človeka?! Máš ty Boha pri sebe?! A ešte sa čuduješ, že sa hádajú? Tiež by som sa pohádala s mužom, keby chorý k nám pozval kolegov na kávu a tí by za ten svet nevedeli, kedy vypadnúť. Keď už ste nepochopili ani to, že oni už nakladali umývačku... Veď už nevedeli, ako inak vám dať najavo, aby ste už konečne vypadli!
@bbshop @veronikaszabova to áno, ale po tom čo tu predvádza sa čudujem, že je niekto vôbec ochotný s ňou sedieť sám v aute :D a že ju vôbec nikto nedokáže odpinkať..ja už by som sa jej vyhýbala oblúkom a nie ju brala domov
@menonepoviem3333 neboj, už si určite užívajú na uzmierenie. ☺️ Teraz testuje tú jeho výkonnosť 😃
@h2 ja si hlavne myslím, že tá jeho frajerka to vie, lebo veď ženy tieto veci vypozorujú dosť rýchlo, obzvlášť keď ide o ich polovičky a možno aj kvôli tomu sa hádajú, lebo jej vadí autorkina prítomnosť u nich doma a on si zatiaľ len nie je istý lebo presne ako baby píšu, ešte po ňom nevyštartovala priamo
Ano 100% sa hadali pre nu. A tiez by ma zaujimalo co tam pre boha robili tak dlho. No to by uz aj mne vadilo mat u seba doma tolke hodiny kolegov svojho manzela. A s bonusom zenu co ho tajne zvadza..
no este moze byt mlada tehotna a kedze studuje moze to byt pre nich problem preto sa hadaju.
@menonepoviem3333 a ako vieš že sa hádali ? Čo hovorili ? Počula si to ?
@pralinka25 o tom by som vedela určite by to spomeunul
@klip0 no bol nervozny q odišli do spálne asi na 10 minút

@ruxandra ked spolu pracujú asi sa jej veľmi nevyhnú a hlavne keď ju berie domov a toto bola asi nečakaná zastavka