Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?
Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady
Tak ešte raz. Ja nie som troll. Môj priateľ sa ku meň správal normálne, tiež to začalo posielanie vtipných videi a nosením kávy. A zrazu sme spolu bývali....ale to je jedno...ani ona ani on nie sú povahy čo by boli ticho keď sa niečo deje, preto usudzujem ze im nevadim. Kolega bol pozvaný na obed, o mne asi ani nevedeli ale zavolali ma ze mam prísť aj ja,plán bol obed a domov, ale začali preberať prácu ze co sa teraz zmení a ako keď on je nový šéf, no a bol večer ,začala nakladať večeru a či si teda dame tak sme prikývli ednoducho,všetko bolo ok,potom začala pratat riad utierat linku a takto...a boli nejaký nervozni niečo si tam hovorili potom on odišiel a on aislq za nim a vrátili sa za 10 minút, tak čo iné ako hadka...rychlovka mi napadla ale tak to by netrvalo určite tak dlho....a na obed ku kolegovia a takto chodia bežné,ja som ich už raz volala tak isto, odmietli ze majú iné plány
A nemá ani teploty ani s ami nezdá chorý aby sme ho obťažovali
@menonepoviem3333 možno mali poradu ako sa zbaviť otravných ľudí. Asi nevedeli ako vás dostať preč. Zdvorilo vas "pozvali" na večeru, ktorú ste mali zdvorilo odmietnuť.
No neviem, po tomto výkone, by ste obaja leteli :D keby som bola novým šéfom ja, hľadáte si novú prácu.
Vám ani jednému nebolo nepríjemné otravovať?
Ale tebe škoda vysvetľovať. Si presvedčená o svojom. Už sa teším na pokračovanie. A ešte napíš, v ktorom odvetví na Slovensku, kde sa dobre zarába, nepotrebuješ mať zdravý rozum a znalosti gramatiky?
@menonepoviem3333 Ty si pripečená??? Veď už som ti píslala viackrát, že boli nervózni, lebo ste tam boli neúmerne dlho! Vadili ste im tam, bez ohľadu na to, čo si ty myslíš vo svojej chorej hlave. Prečo ináč by ona začala spratávať linku, keď ste sa tak dobre bavili?! Ja keď mám návšetvu, s ktorou sa skvele bavím, tak sedím s nimi a upratovať idem až po ich odchode. A naopak, ak už mám celej návšetvy plné zuby, začnem odkladať zo stola a idem robiť iné veci. Teda, išla by som, ak by som mala takú blbú návštevu, ktorej nedôjde, že už stačilo a je čas ísť domov.
@menonepoviem3333 ten chlap má šťastie. Vybral si pohostinú a nesmierne trpezlivú partnerku.
Ďakujem za vysvetlenie. A ešte ma zaujíma, že čo by podľa teba musel ten muž spraviť, aby si si priznala, že o teba nestojí?
@dota6 mám znalosti gramatiky, len píšem rýchlo...a pracujem v IT firme (po nemecky)
@matrioshka333 ja neviem, ja neverím ze nemá záujem...po 4 rokoch, ja ho potrebujem, je mi do plaču keď si spomeniem ako ju dakedy predo mnou pobozkal alebo keď sa držali za ruky....bola som šťastná ze za celú návštevu včera nič nebolo
@menonepoviem3333 ty si taka krava, ty to nikedy nepochopis 🤦
@menonepoviem3333 presne ako pises po 4 rokoch. Keby mal zaujem po 4 rokoch vyzeralo by to inac. Nie takto... ty neveris. Tak never. Ale teda, krd ma chlap zaujem vzyera to inak
@matrioshka333 ani ten sex v hoteli nebol vôbec príjemný...ja som v podstate len chcela aby prestal
@menonepoviem3333 presne si to napísala" ja ho potrebujem". Ale on teba nepotrebuje. Bez urážok, úprimne ti radím, navštív psychológa. Pomôže ti usporiadať si myšlienky, popasovať sa s tvojimi pocitmi. Pouvažuj nad tým. Ak si seriózna, vyspelá a ešte neviem aká žena, ako si písala, vieš že za pomoc psychológa sa netreba hanbiť a naopak, je to vyzrelé rozhodnutie.
@menonepoviem3333 a máš aj záložný plán, keď
ťa odmietne? Vrátiš sa ku "kamarátovi"? Dáš výpoveď?
@menonepoviem3333 pocuj ale aj keby sa s nou rozisiel vobec to neznamena ze by si vybral teba. mozno v tej nestastnej chvili by si bola nejakou zaplatou lebo by si vyuzila jeho slabost ale vztah by z toho nebol a uz vobec nie dlhodoby.
zameraj sa inam. toto nie je tvoj osud ak si realna tak fakt nie. ak nie si realna tak aj tak je to velmi slaby pribeh. ani spisovatelka z teba nebude. neviem, no nuda sa da zabit aj inak.
@pralinka25 ale ja som stratila už veľa času, ja už chcem rodinu a človek jednoducho cíti keď je osoba ta pravá ťahá ma to k nemu a verím že raz to príde
@menonepoviem3333 veris, ze to raz pride....
Cakas uz 4 roky. On si ju chce zobrat si pisala, maju dom, dlhorocny vztah atd...
ako dlho chces este cakat ?
Na jednu stranu o tych 4 rokoch pises akoby ste boli spolu (co nie ste. Ste kolegovia, nic viac) a na druhu, ze stale cakas a si smutna lebo chces rodinu. Co ju chces na silu ? Teda ak by to vyslo. Pravdepodobne len stracas dalsi cas lebo sa upinas na chlapa co ma inu a ma ju dlho. To nehovorím o tom, ze po nom ides akonpo udenom. To vacsinou vidno, aj ked si asi myslis, ze nie. Aj keby ju opustil si myslis, ze len preto, ze ste kolegovia pojde za tebou ? Ak si realna. Zacina to byt mierne desive. Jedna vec nestastne zalubena a druha taketo vtieranie sa ved ja nic ja som.pozvana aj krd mozno ani nie a nacuvanie ako sexuju....
@menonepoviem3333 ale stracas dalsi cas. on ani nemusi rodinu chciet. je nas na svete cez 8 miliard. neexistuje ejediny pravy clovek.
@menonepoviem3333 Po akých 4 rokoch? Čo to s tým má?! Ja mám tých istých kolegov 14 rokov, jeden z nich je môj spolužiak z VŠ, čiže poznám ho skoro 30 rokov! To niečo znamená, že sa poznáte 4 roky? Veď ste len kolegovia. Už sa preber!
Mimochodom, čo ten druhý kolega? Veď ťa predsa viezol autom z práce, zobral ťa na návštevu, kam bol pôvodne pozvaný len on, trčal tam s tebou neprimerane dlho, až ste už domácich úplne otrávili... O ňom si prečo nemyslíš, že ťa miluje? Ja tam vidím jasné náznaky! 😉😆
@h2 lebo človek cíti keď ma ten druhý k nemu sympatie a náklonnosť
@ns994 dom sa dá prepísať, auto tiež, a zobraty zatiaľ nie su ani prsteň nekupil
@menonepoviem3333 a ked ti raz na tej terase povedal ze si si to zle vysvetlila? Tak to co klamal?
@menonepoviem3333 Sympatie sú jedna vec, láska druhá. A nemyslím si, že si človek, ktorý vie niečo také vycítiť. Prídeš mi práveže absolútne necitlivá voči pocitom druhých ľudí. Ináč by si vycítila, že ste včera na tej návšteve boli už pridlho. Ja som tam ani nebola a vycítila som to až sem.
@dobryden pozri autorka nic nespravila strasne ze sa zalubila do zadaneho kolegu.. ako ok stalo sa. Ale vies co je strasne? Ze klame samu seba ze aj on ju chce, miluje, namysla si rozne naznaky lasky ako to ze jej donesie kavu tak uz ju chce. To je zle ze si nepriznala ok zalubila som sa ale blbo. Je to dlhodobo zadany chlap.. musim sa odlubit. Bodka koniec.
A k tomu 1. Ze 22 rocny slinta po 15 rocnej ver alebo nie niekedy je to lepsie. Ked si tvoja 15 rocna dcera privedie domov 17 rocneho chlapca. Myslis ze oni sexualne nemozu skusat nic? Este k tomu 17 rocny je neskuseny a ovela menej zabezpeceny nez 22 rocny. Asi by som bola radsej keby moju dceru nabuchal 22 rocny co ma nejake vzdelanie, brigadu,pracu, vodicak nez 17rocny student strednej skoly s nicim... od 15 slintaju vsetci chlapi nie len 22 rocny. Tak ci tak priatelka ma uz 23...
@menonepoviem3333 ano da. A ? Nic z toho neznamena, ze chce teba. Ocividne nie, ked je stale s nou. To, ze este nekupil prsten ? No ale este ani ten dom nepredali... Prepac...
Navyse presne ako je pisane vyssie. Co ta terasa ? Krd chlap chce zenu vyzera to inak. A neodpovedala si. Ako dlho este chces cakat ? Uz su to 4 roky...
Ale ved ty vies. Vies, ze si lepsia, krajsia, mudrejsia. Sak mas vysku! Co inak a co ? Vyska je super. Ale neurobi z človeka lepsieho cloveka, neda mu charakter ani rozum. Krasa je subjektivna... si si tak ista ale predsa len si zalozila temu. Takze taka ista asi nebudes. A asi ani pravda to neni. Kedze cakas 4 roky. Inak by si necakala. V tom dome by si bola pani ty.
No ako chces. Cakaj dalej. Len aby si nebola smutna casom za tolke premarnene roky. Lebo to nemusi dopadnut tak ako chces...
Inak to je taky uzasny ? Ze cakas tolko ? A striehnes ? To je dalsi Enrique? Nečítala som vsetko tak sa len pytam...
Ak je to pravda. Tyras samu seba. Zaslepena ,,laskou,, si ho idealizujes a mozno ani neni tak super ako sj myslis...vidiet a poznat ho ako kolegu,.kamarata je jedna vec, druha s nim zit ako partnerka ..
@menonepoviem3333 ty potrebuješ pomoc odborníka, ktorú odmietaš. Tak ti pomôže len studená sprcha.
"Mám kolegovi niečo naznačiť?"- NIE! Rovno mu povedz čo cítiš a hádam je to ozajstný chlap a jeho odpoveď ťa preberie do reality.
@menonepoviem3333 uprimne ty by si nebola nervózna, kebyže máš priateľa a nejaká trúba sa za ním stále vtiera? A príde na drzovku akože na kavu, z kávy je obed, ostane krava ešte aj na večeru a ešte aj po večeri a nedôjde jej že ma ísť domov? Nevadilo by ti to ani trocha?
Ja by som ti dala max kavu a potom by som ta poslala tam kam patríš.
@menonepoviem3333 vies co je na tebe usmevne ze si presvedcena o tom ze by ti hned povedal keby bola jeho priatelka tehotna. Hned by ti povedal keby ju poziadal o ruku. Hned by ti povedal keby sa hneval. Hned by ti povedal ze sa hadaju pre teba.. ako uvedomujes si ze to tak nie je? Preco by ti to mal vesat na nos? Manzelovi kolegovia sa dozvedeli ze som tehotna tak v 20tt a to preto ze robi v nemocnici.. nasi rodicia v 12tt.. kamarati ked to na mne videli. O svadbe vedeli ked sa rozdavali pozvanky. O tom ci sa mi doma hadame ci nie nevie nikto... proste vola sa to sukromie.
V tej it firme robis co? Upratovačku? Nechce sa mi verit, ze s takýmto pribrzdenym myslením vies pracovat na pocitaci.
(Prepáčte, nechcem tymto uraziť ziadnu pani upratovačku)
Autroka, napíšem to trošku surovejšie, nie v zlom: keby ťa chcel, tak ťa už dávno má. Či len na jedno použitie, občasné použitie, alebo trvalý vzťah, to je jedno Nečakal by toľko. Len je mu trápne ťa poslať "ta het", lebo ste kolegovia.
Mňa z teba vystrie! Že "dom sa dá prepísať"?! Akože škrtne ju z listu vlastníctva a napíše tam teba, nie? Keď ten dom kúpili spolu, tak ho nemôže on len tak prepisovať, ako si zmyslí. Alebo skôr, ako si ty zmyslíš. Lebo on nič prepisovať nechce, nechce sa s priateľkou rozísť, chce ju za ženu. Teba NECHCE! Chcel ťa akurát tak za kolegyňu, maximálne kamarátku. Pokračuj v tom, čo robíš a nebude ťa chcieť ani za jedno z toho.

@menonepoviem3333 autorka buď si troll a v tom prípade úprimne gratulujem k rozvíreniu diskusie 👏
Alebo si skutočná. Prosím a ty si v akých pomeroch vyrastala, že bežnú slušnosť ako darček kolegovi v podobe alkoholu vnímaš ako niečo výnimočné?
A to, že si niekto rozopne opasok po jedle lebo ho tlačí alebo, že v robote sa k vám pridá na obede berieš ako prejavy náklonnosti alebo lásky? Nehovoriac o sms, že nedostavím sa do práce kôli PN 🙈 veď si písala, že si už mala vzťah. Bývalý partner ti ako prejavoval lásku? Možno len nemáš skúsenosti so vzorcami spoločensky prijateľného správania...musíš byť veľmi nešťastný človek