icon

Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?

menonepoviem3333
18. okt 2024

Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady

emuska30
Odpoveď bola odstránená
benimnadir
18. okt 2024

@menonepoviem3333 akú chceš pomoc, tak si sa zamilovala no. Tak teraz celý svet ti uhneme bokom, aby si mohla prejsť. 😘 Veď mu to povedz..ráno zalozis tému ohľadom výpovede v práci, stavis sa?

deborahzelenkava
18. okt 2024

Ctjebe?! ako chapem ze existuju slapky aj trollovia na MK :D ale ono aj slapkou aj trollom treba vediet byt. Tebe nevyslo ani jedno :D

menonepoviem3333
autor
18. okt 2024

@vikiki29 chcela som ísť za ním...povedal že teraz nie, že rieši niečo...vraj sa pohádali večer a chce pokoj...

terezka1947
18. okt 2024

@menonepoviem3333 keby si u neho šancu mala,tak už ste spolu.
Nestrapnuj sa takto,lebo prídeš aj o prácu,nie iba o potenciálneho vysnívaného partnera.

pralinka25
18. okt 2024

@menonepoviem3333 taketo priznania ked nie s opatovane tak vzdy pokazia priatelstvo.

vikiki29
18. okt 2024

@menonepoviem3333 to je jedno, nepochopila si moju pointu. Myslim, že jeho nálada neovplyvní to, či sa strápniš viac, alebo menej. Proste choď do toho nech vytriezvieš.

eviq
18. okt 2024

🍹🍿🍿

casavina
18. okt 2024

@menonepoviem3333 mňa by zaujímalo kde to vlastne pracuješ keď máš celý deň čas na mk...
Tak oni sa večer pohádali a dnes v skvelej nálade večer čakajú návštevu 😂😂😂
Už si nevymýšľaj toľko a inak také vtierky ako ty sú obyčajné cundry, ľahké ženské, do ktorej chlap iba utrie svoje vyprazdnene vajcia... Vidno že tento nerozmýšľa údom ale umom...
A ešte by som ti dopriala aby ťa vyhodil ako prašivú ... Možno by ozaj pomohlo TO za stalking !!!

menonepoviem3333
autor
18. okt 2024

@casavina v IT firme, niekedy je roboty viac, niekedy menej...ja neviem akú bude mať náladu, on je zatiaľ podráždený, ale keď bola reč o večeri bol okej

casavina
18. okt 2024

@menonepoviem3333 bla, bla bla......

jajanka31
18. okt 2024

Odhliadnuc od tej diskusie rano. Si rozoberme tuto temu. Idete kolegovia s partnermi ku kolegovi domov na vecer/ noc. Ty partnera nemas teda tam budu ja teraz nevie 2 pary a ty sama. Z toho jeden par je tvoj vysnivany s priatelkou. Ako ok ale co chces u nich doma zistit? Ja si to neviem predstavit. Co zistis z navstevy kde su dalsi ludia za par hodin?. Jeho priatelka je len o 3 roky od teba mladsia. Nie je naivna ani hlupa. Myslis ze si nieco vypijete ona zaspi do nemoty vlastne vsetci a ty so svojim vyvolenym budete tutu mutu alebo ako si to predstavujes? Ze sa ho budes dotykat a jeho priatelka bude sediet a pozerat sa na to ako si hurkutate? Vobec nechapem co od takejto navstevy ocakavas ale teda prilezitost na nejake zblizenie tam nie je ziadna. A tiez je to cez ciaru. Ja som bola v zivote raz v situacii kedy sme boli s priatelom pozvany k jeho kolegyni s dalsimi kolegami. Po 5 minutach som videla ze domaca pani hostitelka mi pred mojimi ocami bali priatela a videli to vsetci. Bolo to tak trapne prenho a hlavne pre nu. Ako ju stale odsuval a pripominal ze on je zadany. A nastastie sa rozhodlo ze ideme do mesta na trhy a teda my sme sa k nim uz nepridali.

menonepoviem3333
autor
18. okt 2024

@jajanka31 ja sa s ním chcem len porozprávať, vidieť ako to majú doma,ako to u nich funguje

ruxandra
18. okt 2024

Urcite vecer využi príležitosť a ked bude chvilku sam, povedz mu to (ked odbehne do kuchyne, alebo na wcko, alebo odíď od nich posledna).
Precitala som cele fórum a naozaj jedina moznost je mu to povedat.
Daj nam potom pls aj vediet ako to dopadlo 🙂 drzim palce aby si nasla odvahu a povedala mu to

gerber58
18. okt 2024

@menonepoviem3333 ty žiješ v nejakej rozprávke asi 😄..za zobuď zo sna a nerozbijaj druhým vzťahy. Ešte dom by si mu chcela obkukavat. A jeho priateľka čo? Ta ti vadiť nebude?

jajanka31
18. okt 2024

@menonepoviem3333 ale ked k nim pride navsteva z prace alebo aj kamarati to je jedno oni sa nebudu spravat ako normalne ked su sami doma. Zit s niekym je uplne o niecom inom nez mat doma navstevu. A porozpravat sa s nim nebudes mat prilezitost lebo on tam nebude sam ale s priatelkou.. ci myslis ze hned ked ostane chvilu sam nanho vybafnes ze milujem ta.. ?

trdelnik234
18. okt 2024

@menonepoviem3333
Co si oblecies ?
Nechces aby sme ti schvalili make up, saty,uces, pradlo 🤣 ?
Kludne hod fotecku
P.S. ja budem mat cervene saty,hej.
A nenamahaj sa, do drinku mi nic nenamiesas,pohar nikdy nenechavam bez dozoru

trdelnik234
18. okt 2024

@menonepoviem3333
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ik70
18. okt 2024

@menonepoviem3333 Teraz za ním nechoď a ani mu to teraz nehovor keď nemá náladu. A ani nechoď teraz s kolegami k nemu domov, nieje na to dobrá doba. Povedz mu to až keď sa to všetko ukludní a bude na to vhodný čas. Ale ak naozaj nemá on o teba skutočný záujem tak asi vám aj skončí priateľstvo. Takúto podobnú situáciu zažil aj môj kamarát. Skamarátil sa s dvoma dievčatami, boli taká super kamarátska trojka ale jemu sa velmi páčila tá jedna z nich, zamiloval sa do nej. Aj on si myslel že ona tiež k nemu niečo cíti. Dlho sa odhodlával ako jej to povie že je do nej zamilovaný až nakoniec keď bola vhodná doba a boli sami jej to nakoniec povedal ale ona mu povedala že ona to tak necíti a brala ho len ako kamaráta. Ale od tohto momentu skončilo aj ich priateľstvo aj ked on sa chcel s nimi nadalej kamarátiť ale oni dve sa mu už len vyhýbali. Ešte sa velmi dlho trápil ale po čase bol nakoniec rád že jej to povedal narovinu a nežil v ilúzii a nádeji. Takto sa aspoň mohol posunúť ďalej. Takže ak aj tvoja láska by nebola opätovaná, chvílu sa budeš síce trápit a možno stratíš aj kamaráta ale aspoň nebudeš žiť v ilúzii a v planej nádeji, ale možno ty budeš mať väčšie šťastie ako môj kamarát a láska ti bude opätovaná. Prajem ti veľa štastia.

menonepoviem3333
autor
18. okt 2024

@jajanka31 ja neviem..

terezka1947
18. okt 2024

Inak,ja neverím,čo čítam.
Prídeš k nim domov a u nich doma mu povieš,čo k nemu cítiš.
V domácnosti,kde žije s priateľkou,kde je akcia pre ľudí z práce.
A čakáš,že budeš úspešná?no v tomto prípade si zarábas na naozaj veľkú hanbu.
Veď keď mu to chces povedať,tak mu to povedz v praci...niekde,kde budete sami.
Síce aj tak je to divné,ale aspoň normálnejsie ako ísť k niekomu domov a toto riešiť.

jajanka31
18. okt 2024

@ik70 ako co vsetko sa ma ukludnit? Ved ten chlap zije normalny zivot so svojou priatelkou a na vecer pozval domov kolegov s partnerkami. To ze jej sa zda ze je dnes nejaky nervozny. Ved to moze mat milion dovodov. mozno sa zle vyspal. Mozno sa pohadal s priatelkou. Mozno nieco riesi s rodinou..mozno mu je zle. A mozno je len nervozny z toho ze sa k nemu tlaci domov aj tato kolegyna. Evidentne volal 3 kolegov a jednu zenu..ale ok...aj tak neviem co sa ma ukludnit ved toto vsetko sa odohrava len v jej hlave a ona je z toho nervozna. To bude aj o tyzden, aj o mesiac. Lebo sa boji odmietnutia kedze chlap ktoremu sa chce vtierat unho doma ma priatelku ktora bude pritomna.Ona nieco riesi a nikto iny nic nevie ani netusi.. a kedze chce rozbit vztah ja jej teda vela stastia neprajem, ani za tu drzost riesit to v dome kde zije jeho priatelka a mozno aj vlastni,nie len zije.. stastie? Ona ani ndvie ako sa ten chlap v sukromi sprava nie to ci je on jej stastie..

suptdi
18. okt 2024

@menonepoviem3333 Nechci, aby o tom vedel, bude sa s tebou baviť ešte menej, ako teraz, prípadne sa dá preradiť v robote inde, aby s tebou nebol, bude sa ti vyhýbať...
Váš priateľský vzťah úplne ochladne, a vytratí sa...
Keby nechcel byť s tou, s ktorou je nešli by spolu do nového domu...

suptdi
18. okt 2024

@menonepoviem3333 a keď mu to povieš, určite sa s tým zverí priateľke...
Stratíš ho úplne, ak mu to povieš...

danica2711
18. okt 2024

@menonepoviem3333 jasné, všetko si to tam u nich obzri, preňúraj a začni riešiť svoju veľkú lásku k nemu ausgerechnet vtedy, keď tam budú aj kolegovia a hlavne jeho frajerka. A potom si expresne hľadaj nové zamestnanie, najlepšie v inom meste, pretože budeš pred všetkými za takú kravu, že sa budeš hanbiť prísť do roboty

menonepoviem3333
autor
18. okt 2024

@danica2711 tak chcela som mu to povedať v práci ale odbil ma

veronikaszabova
18. okt 2024

@menonepoviem3333 stale nevies pochopit, ze sa mu nemas vtierat???? Ma SVOJ zivot, zenu... Pacilo by sa ti, keby si bola na mieste jeho priatelky?? Zeby sa mu takto nejaka krava podsuvala ako taka stetka? Urcite nie

kp7333
18. okt 2024

@menonepoviem3333 nezabudni mu kvapnut elixir lasky do vina 😂😂😂

trdelnik234
18. okt 2024

@menonepoviem3333
Jak odbil?
A ides tam teda vecer?

nika501
18. okt 2024

@menonepoviem3333 toto sa nedá ani komentovať 🤦 to vážne sú ešte nejaké ženy pred 30 takéto tupelá? Hľadaj slobodného ty hrdinka