Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?
Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady
@menonepoviem3333 toto ti príde detiské???? a to čo robíš je hodné 12 ročnej....
@klip0 keby sme trafili, vymaže diskusiu
@h2 aj tak je najlepsia ta skupina Snazilky 😂
@matrioshka333 to sa nedá, keď sú tu komentáre nevie vymazať diskusiu
@matrioshka333 nemoze vymazat,iba admin 👍👍👍
@matrioshka333 Ona sama ju vymazať nemôže, maximálne požiadať adminov.
@klip0 aha. To som nevedela. Ďakujem 👍
@dagas noooo... To nie je zly napad 🙂
@veronikaszabova popravde sa čudujem že to tam ešte nieje 🤣🫣
A na nejaké IPcko sa to nedá? Žeby ju kontaktovali?
Že toto ešte nikto neprezdielal cez FB....párik,by sa možno potešil 🤷
Dievčatá na FB skupina polícia kosicky kraj
@veronikaszabova a co je v tej skupine snazilky? Aj tam nieco pridala?
@veronikaszabova
@ema22270 Dievčatá, do tej skupiny ju to zrejme dalo samo. Pozrela som tú skupinu a v popise má toto. (Hoci teda, enormná snaha sa autorke nedá uprieť. 😁)
Viem si predstaviť, že teraz by jej do zadku ani zastruhany vlas nevošiel... Och 😬
Autorka podľa mňa robí v T-systems a je to záležitosť pár minút najst jej šéfa keďže oni sú väčšinou niekde zverejnení a všetci lídri pokiaľ viem tam majú +-30r
@menonepoviem3333 prišla som sem po dni a zmenilo sa to tu na detektívku 😀😀
@menonepoviem3333 a dnes ako? Tiez si sa k nemu nanominovala na veceru? Ako to dopadlo? Uz ta miluje? 🙂

Tu sa dá pozrieť zoznam zamestnancov Telecom v KE. Tak ak sa niekto nudí môže hľadať či sa niekto zhoduje so Subaru fanúšikom
https://sk.linkedin.com/company/deutsche-teleko...