Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?
Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady
vcera som to tu uz nevedela najst, som sa zlakla, ze to je vymazane, idem docitat 😁😁
@dobryden nikto jen nic neprial a ani sa nic nestalo. Minimalne zaver si vymyslela lebo sa zlakla ale drviva vacsina si aj tak mysli ze je to vymyslene cele. Ty co furt splietas
Podľa mňa s tvojou logikou prídeš k názoru, že ťa poslal do riti, lebo sa mu vlastne páčiš 😆 že si ho proste tak veľmi priťahovala (lebo však si skalopevne verila, že si krajšia než jeho priateľka a že si neviem ako príťažlivá) a že si bola veľkým pokušením a práve preto ťa od seba musel odsunúť, aby sa odmiloval 📝 nekonečný príbeh... Ale ten koniec je ozaj čudný na to, aký bol chlapec celý čas úžasný, tolerantný a milý. Tu niečo nehrá. Veď povedz pravdu, doteraz si sa nehanbila vyjsť na povrch s všelijakými podrobnosťami, tak pokračuj
@pralinka25 ty si mi uz vyssie nenapisala ze mi nemas co napisat,tak co stale vypisuješ?
Staci si precitat celu diskusiu a kazdy,normalny si na Vas úsudok urobi.Da sa komunikovať aj slusne,nie formou výsmechu,urážok,ponižujúcich básničiek,dokonca to zacalo s kybersikanoi pomaly.Tym ze ste ju sondoval,kde co robi a podobne.Hambite sa.
@ruxandra mozno ta, ktora v sukromi riesi presne taky isty problem ako autorka. Tak sa s tym vie stotoznit.
@dobryden nikto ju realne naozaj nesledoval len jej nazorne ukazali co sa moze stat a to je holy fakt.
Nabralo to tu taky smer len preto ze autorka jednoducho realna nie je.
@humeyra socialny experiment ktory zas nevysiel.
@h2 napísala som mu...
Podľa mňa si to napísala len preto, lebo si sa zľakla, že si niekto da tu námahu a nahlási to vo firme. Preto si nás akože predbehla, aby sme to považovali za už vybavené a nič v tomto smere nepodnikali.
Mam vám tu aj správu od neho skopírovať? Mne je to už vlastne jedno všetko
@menonepoviem3333 a co si mu napísala a áno pridaj co ti napísal
@menonepoviem3333 mňa by ešte zaujímalo co nato tvoj priateľ keďže píšeš ze máš priatela
@menonepoviem3333 No daj.
Nič nekopíruj, to o ničom nesvedčí... Proste pridaj screenshot, len zatri číslo/meno
@menonepoviem3333 a co si mu napisala a co ti odpisal
@smajlik323 V piatok či sobotu ráno sa rozišli. Písala to v tej téme.
@smajlik323 niekde v priebehu diskusie spomenula, ze sa rozisli.
menonepoviem3333
autor
•
18. okt 2024
@hopsas s mojim priateľom sme sa ráno rozprávali a dohodli sa ze to ukončíme
@moonlight1210 jaaj to mi ušlo
@menonepoviem3333 posli screen
@moonlight1210 Ináč, to je taká blbosť, keď sa nad tým človek zamyslí. Tú diskusiu založila 17.10., vtedy písala, že má priateľa. Keď ju na to tá baba 18.10. upozornila, tak zrazu sa s ním akurát v to ráno rozišla?! V ráno pracovného dňa? A ani to nespomenie v diskusii, ktorú založila ohľadom iného chlapa, že už je voľná. Okrem toho v tejto diskusii písala, že s tým priateľom sú od seba už rok a on mal medzitým kopu iných vzťahov. Jednoducho bullshit! Kto chce klamať, musí mať dobrú pamäť. A ešte aj fantáziu a logické myslenie, aby to, čo si navymýšľa, dávalo zmysel. Autorka nemá ani jedno.
@h2 nerada spochybnujem temy (hlavne, kvôli ľuďom,
co su naozaj v divnej situacii a naozaj potrbeuju pomoc a poradit) ale tak zial, uz tu taki boli, co si vymyslali, provokovali, ako prisli tak aj odisli... A presne kvoli takym potom clovek neveri.. a este pri takychto temach, kde niektore veci proste nesedia a su minimalne dost zvlastne...
Takze ano, suhlas, aj ja som si to vsimla a pride mi to divne. Mne uz prislo aj to s tymi rokmi ako to vlastne myslela. Najprv 2 potom 4. Najprv pisala uz neviem, v ktorej teme, ze sa nema komu zdoverit preto pise sem a potom pisala, ze sak ma kamosky jasne, ze s nimi.prebera aj toto. A vlastne to prebrala aj so sestrou... a tak isto aj ta kava u kolegu, co je chory. A vlastne to bol obed s vecerou. A v pracovny den. Ok beriem, ze IT ci co to robi, ze asi maju HO a podobne. Ale aj tak mi to prislo zvlastne. Pracovny den a idu si ku choremu kolegovi na kavu(rozumej obed a vecera) a je to ok ? Nikomu nechybali ? Nic nemuseli robit? Vsetku prácu urobili rano alebo potom dobehli ? Mala som HO ale teda bola som rada, ked som sla cikat a najest sa. Ale tak nerobila som v tejto oblasti. A tak nechcela som provokovat ani vyrit vasne ale ano suhlasim, ze to je proste cele divne a nesedi to za mna.
@h2 podla mna si toho priatela vymyslela, aby neznela ako úplná zufalka, uz od zaciatku som mala tento pocit. To ostatne mi vobec nepride vymyslené, aj po tom, co tu ine zeny pisali, ze maju skusenosti s podobnými babami. Proste takyto psychopati naozaj existujú, len o nich nevieme, lebo ludia, ktorych sa to týka, su z toho skor otrávení a chcu na to rychlo zabudnut, nez by to mali šíriť dalej.
Ale uvidime, ci nam tu da ten screenshot zo spravy, ktoru jej poslal..
@ns994 tiež som najprv myslela, že je to troll, ale po jej posledných príspevkoch začínam pochybovať. Vyzerá to, že je to reálna osoba s reálnym príbehom - samozrejme že veľa veci je prifarbených. A tá osoba sa zľakla, že sa niekto spozná v jej príbehu, resp. niekto tretí ten príbeh spozná. Možno kamoška, susedka, kolegyňa, kolegova partnerka… To je už riadny prúser a autorka to chce len zahrať do stratena, alebo to našla jej sestra a dohovorila jej. Ale ktovie, možno sa to už aj dostalo von

Ten zaver je uplny bullshit. Vlastne cele je ale ten zaver uz ani len napad nema.