Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?
Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady
@menonepoviem3333 nato si ako prišla že nezničilo ? Skús sa nato pozrieť z jej strany
@menonepoviem3333 Tu nejde o to sa zamilovať. Aj sa nešťastne zamilovať. Ide o to Tvoje presvedčenie, že on Ťa tiež ľúbi a chce. To sú bludy. Nedal Ti žiadny náznak nikdy. A teraz už ideš naopak do nenávisti a aj tak si myslíš, že si s ním mala byť ty.
A keď sem nechces dávať screen tak nám aspoň napíš čo si napísala jemu. Aspoň vlastnými slovami ak to už skopírovať nechceš
@menonepoviem3333 Nie, nemala si byť na jej mieste ty. Nechápem, ako ti to vôbec napadlo. On ťa nikdy nechcel, nechodil s tebou, nie si jeho bývalá, ktorej by ho ona prebrala. Poznáš ho 4 roky, ona je s ním 8. Nikdy ani len neuvažoval, že by bol s tebou!
@klip0 skopirujem vám text, už to je aj tak jedno...
@menonepoviem3333 a keby si ho teraz ziskala, a potom by ti ho dalsia prebrala, tiez by o nic neslo?
@menonepoviem3333 skopíruj
Čauko kolega,máš 2 minúty?treba daco? Poviem ti to na rovinu, lebo mi to nedá v noci spávať. Ja neviem či to vieš, ale naozaj k tebe cítim lásku a mám za to že aj ty ku mne aj keď si povedal čo si povedal, chcem mat čistú hlavu. Uz zas? Nestacilo 1000x povedat ze ne? Zena mi je z toho na prasky, planujeme si svadbu, cakame dieta a posledne co potrebujeme je posadnuta hysterka ktora nam neda pokoj. Uz ti matus hovoril ze poletis ked sa to bude opakovat, neprajem si aby si ma este niekedy kontaktovala ,my mame dost starosti aj bez tychto debilin,ked sa znova kvoli tebe rozculi do nepricetnosti ako naposledy a nieco sa im stane nezelaj si ma
@menonepoviem3333 verím že pochopíte...sú to 4 správy, po poslednej ma zablokoval...ja som sa od rána nedonutila ani vypiť pohár vody
@menonepoviem3333 more žena ty si ok?
Kontaktovať ho už mám len pracovne cez teams, kým som teda ešte tam kde som...
@menonepoviem3333 takže on ta už kopecx odmietol a ty si stále dobiedzala napriek tomu ze ma partnerku a ide sa za ňu oženiť?
@stellarstar čo je zase? No poďte pridajte mi
@menonepoviem3333 on ťa odmietol 1000x a ty stále ?
Choď na PN a choď v psychiatrovi alebo aspoň k psychológovi. Nech sa ti toto už nestane
@naneta258 joj dobre, veď ešte svadba nebola myslela som ze stále sa to môže otočiť
@klip0 nemôžem ísť na pn, potrebujem čím viac peňazí teraz keď som sama
@bessie12 čo som zase urobila?
Keby tebou v robote sa neukázem
@bessie12 veď nejdem za ňou...
@menonepoviem3333 takže jeho nechaj na pokoji lebo ta vyhodia a naozaj nebudeš mala z čoho platiť účty.
@menonepoviem3333 nech sa páči kontakty na odborníkov. A čo sa týka svadby, tak tá môže byť hoc aj po 20 rokoch vzťahu.
@bessie12 však dobre..
@menonepoviem3333 bože žena ty si fakt trápna. Ja by na tvojom mieste dala výpoveď a šla až tak ďaleko jak sa dá. Ty si ako vôbec nehanbíš? Nie je ti tvoje správanie trápne?
@menonepoviem3333 myslela si že sa to môže otočiť keď ťa niekoľko krát odmietol?
@stellarstar keď raz nájdem niečo s rovnakým platom, potom
@klip0 ano

@menonepoviem3333 na jej mieste si mala byt ty ale len v tvojich ociach. On si ocividne vybral inu a nad tebou nikdy ani len neuvazoval.