Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?
Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady
@naneta258 ako neukazoval ich mne ze konkrétne, my sme v kancli boli napríklad 3ja 4ia...
@naneta258 ona sa mala ukludnit uz pri prvom NIE.
Chytat zadaneho chlapa? Bozkavat ho...?
Normalne zmyslajuca zena by sa takto nevnucovala
@menonepoviem3333 a to si mu dala pusu na líce pred ostatnými kolegami?
@veronikaszabova áno, ale normálne zmyslajucemu chlapovi ak niečo vadí tak s tým niečo aj spraví a nie vraví 100x len nie a tým to "hasne" až sa to vyhroti do takejto situácie..
@menonepoviem3333
""ako neukazoval ich mne ze konkrétne, my sme v kancli boli napríklad 3ja 4ia...""
A to si zadrela pred kolegami??? Kedy pojdete spolu??
Ja by som ale povedala že je to správny chlap. Nedal sa zlákať, nedal sa zlákať ani na jednorazovku hoci mohol. A zastal sa svojej partnerky a stojí pri nej.
@veronikaszabova ale ja som myslela ze to tak zo srandy ostatný vezmú, nikdy sa toho nechytili
@naneta258 na lice...tak aj kolega mi raz dal aj kolegovi dal zo srandy...
@mama_ veď sama autorka píše že dotyky stopol a odišiel, že pusu si umyl atď. Takže ak aj si to tá partnerka číta, tak číta, že jej muž sa zachoval dobre. Veď ju stále odmietal, podľa mňa bol k nej nepríjemný a poriadne (umyť si bozk atď, hrozili jej vyhadzovom ak neprestane atd), len ona si nedala povedať no.
@mama_ ved on ju netahal na navstevu! Necitas??? vzdy sa vterkla ku kolegovi, co tam siel
Teraz naposledy tam mala ist s frajerom! Ale rozisli sa
Takze ty si ho chcela zviest na chate, ked ona zaspala. No zbohom. 😱
Celé mi to príde zvláštne. Vedel ze ide po ňom a ešte sa jej sťažoval čo mu povedala. Také veci s nou absolútne nemal riesit a to ako sa správal "odmerane" ku nej ani nevravím. Mal zakročiť už dávno radikalne, keď videl ze to nemalo efekt.
@naneta258 Preboha, ako mal zakročiť?Povedal jej 1000krát nie!!!Prestaň obviňovať z jej choroby jeho. Mal ju zbiť či ako?Ti príde normálne, že 1000krát povie nie, nič s ňou nerobí a ona si ide svoje. Teraz už je preradená a to potom všetkom ju už mohli rovno vyhodiť a nestalo sa. Psychicky zdravý dospelý človek pochopí aj jedno NIE a nieto keď Ti niekto povie 100krát nie a snaží sa byť napriek tomu slušný. Ešte to tu dajte jemu za vinu a bude vymaľované.

Nie, nemáš mu nič povedať.