icon

Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?

menonepoviem3333
18. okt 2024

Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady

sedrik89
24. okt 2024

Nie, nemáš mu nič povedať.

naneta258
24. okt 2024

@sedrik89 neskoro.

menonepoviem3333
autor
24. okt 2024

@naneta258 ako neukazoval ich mne ze konkrétne, my sme v kancli boli napríklad 3ja 4ia...

veronikaszabova
24. okt 2024

@naneta258 ona sa mala ukludnit uz pri prvom NIE.
Chytat zadaneho chlapa? Bozkavat ho...?
Normalne zmyslajuca zena by sa takto nevnucovala

naneta258
24. okt 2024

@menonepoviem3333 a to si mu dala pusu na líce pred ostatnými kolegami?

mama_
Autor odpoveď zmazal
naneta258
24. okt 2024

@veronikaszabova áno, ale normálne zmyslajucemu chlapovi ak niečo vadí tak s tým niečo aj spraví a nie vraví 100x len nie a tým to "hasne" až sa to vyhroti do takejto situácie..

veronikaszabova
24. okt 2024

@menonepoviem3333
""ako neukazoval ich mne ze konkrétne, my sme v kancli boli napríklad 3ja 4ia...""

A to si zadrela pred kolegami??? Kedy pojdete spolu??

klip0
24. okt 2024

Ja by som ale povedala že je to správny chlap. Nedal sa zlákať, nedal sa zlákať ani na jednorazovku hoci mohol. A zastal sa svojej partnerky a stojí pri nej.

naneta258
24. okt 2024

@klip0 To áno, ale mohol zakročiť už skôr.

menonepoviem3333
autor
24. okt 2024

@veronikaszabova ale ja som myslela ze to tak zo srandy ostatný vezmú, nikdy sa toho nechytili

mama_
Autor odpoveď zmazal
menonepoviem3333
autor
24. okt 2024

@naneta258 na lice...tak aj kolega mi raz dal aj kolegovi dal zo srandy...

klip0
24. okt 2024

@mama_ veď sama autorka píše že dotyky stopol a odišiel, že pusu si umyl atď. Takže ak aj si to tá partnerka číta, tak číta, že jej muž sa zachoval dobre. Veď ju stále odmietal, podľa mňa bol k nej nepríjemný a poriadne (umyť si bozk atď, hrozili jej vyhadzovom ak neprestane atd), len ona si nedala povedať no.

mama_
Autor odpoveď zmazal
naneta258
24. okt 2024

@mama_ ale napriek tomu ju odmietal

mama_
Autor odpoveď zmazal
naneta258
24. okt 2024

@mama_ na to si odkiaľ prišla 😀😀😀

veronikaszabova
24. okt 2024

@mama_ ved on ju netahal na navstevu! Necitas??? vzdy sa vterkla ku kolegovi, co tam siel
Teraz naposledy tam mala ist s frajerom! Ale rozisli sa

naneta258
24. okt 2024

@mama_ tiež si myslím ze to nemuselo zájsť až tak ďaleko, ale odmietal ju (aj keď nedostatocne) na to aby to pochopila.

klip0
24. okt 2024

@mama_ veď on ju nikam nevolal ona sa vždy privtrela, nemusel o tom ani vedieť dopredu. A nie každý je hulvát, inteligentný slušný človek môže mať problém škaredo stopnúť ženu alebo jej škaredo vynadať. Hovoril jej stále jednoznačné nie a čakal že to na xy krát pochopí

naneta258
24. okt 2024

@klip0 možno videla vo filmoch ako muž odoláva a nakoniec neodolá, tak to skúsila. Nevyšlo, nevadí.

mama_
Autor odpoveď zmazal
naneta258
24. okt 2024

@mama_ priznaj sa ze si nejaká znama/kamoška snúbenice 😀

mama_
Autor odpoveď zmazal
mama_
Autor odpoveď zmazal
ema22270
24. okt 2024

Takze ty si ho chcela zviest na chate, ked ona zaspala. No zbohom. 😱

naneta258
24. okt 2024

Celé mi to príde zvláštne. Vedel ze ide po ňom a ešte sa jej sťažoval čo mu povedala. Také veci s nou absolútne nemal riesit a to ako sa správal "odmerane" ku nej ani nevravím. Mal zakročiť už dávno radikalne, keď videl ze to nemalo efekt.

mama_
Autor odpoveď zmazal
enmery
24. okt 2024

@naneta258 Preboha, ako mal zakročiť?Povedal jej 1000krát nie!!!Prestaň obviňovať z jej choroby jeho. Mal ju zbiť či ako?Ti príde normálne, že 1000krát povie nie, nič s ňou nerobí a ona si ide svoje. Teraz už je preradená a to potom všetkom ju už mohli rovno vyhodiť a nestalo sa. Psychicky zdravý dospelý človek pochopí aj jedno NIE a nieto keď Ti niekto povie 100krát nie a snaží sa byť napriek tomu slušný. Ešte to tu dajte jemu za vinu a bude vymaľované.