Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?
Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady
@mama_ nechytila, lebo sa na mňa vykricali kolegyne, že keď potrati, budem mať zo života peklo
@naneta258 Zažila si osobu s touto chorobou?Ja áno. A aj keby si ju vyfackala, išla by ďalej. Takže neobhajujme toto. Ona je dospelá a nevidí realitu, pomoc potrebuje ona a nie pranierovať jeho. Pretože ak to ona riešiť nebude, zopakuje sa jej to s iným a už to môže skončiť horšie. Možno si myslel, že je zdravá a teraz už ten jeho povestný pohár pretiekol a ide na iné oddelenie a blokol ju. Mohli ju pokojne vyhodiť, aj tak ešte dostala druhú šancu. On sa správal ako slušný a empatický a teraz konečne pochopil, že s chorou osobou sa inteligentne nedá.
@menonepoviem3333 pre tvoje vlastne dobro ti radím už to nechaj tak. Nechcela by som veru byt na tvojom mieste a chodiť po tomto všetkom do prace, ja by som to veru nedala. Snáď sa z toho celého aspoň poucis a nabudúce sa podobnym sprostostiam vyhnes
@enmery ja nevravím ze je v poriadku čo spravila. Ale prečo neziadal o preradenie už dávnejšie? Je jedno ci by to bolo vtedy alebo teraz. Kľudne jej mohla napísať správu jeho partnerka, alebo to mohol riešiť v práci a pohrozit jej vypovedou už skôr. Nie ju zavolať ešte dnu keď jeho snúbenica z nej prúdi..
@dobryden počuj ty si tiež taká zúfalka že by si uháňala zadaného?🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@mama_ 🤦 Prečo takto kazíš diskusiu? Už sa to zacalo uberat správnym smerom pre autorku.
@mama_ preco si pomazala komenty?
@naneta258 Zašlo. Zažila som. To ako keby si neliečenému schizofrenikovi hovorila, že to, čo vidí a počuje, je vlastne vinou iného človeka. Tým, že tu idete vinu hádzať naňo, vlastne najviac ublížite jej, lebo sa nedokope k liečbe a potvrdia sa jej bludy v hlave. A to vôbec nie je sranda.
Bože, ak je toto pravda, tak ry si fakt nekonečné sprostá. Ale vieš co karma je zdarma.
@mama_ 🤦🤦🤦
@naneta258 z casti chapem ako to myslis. Ze mohol byt raznejsi, mohol skor ziadat o preradenie a tak. Ale za ved mozno aj bol. Mame slovo autorky. Autorky, ktora to vnima inak a naznaky videla tam, kde vobec ani len neboli. 1000x jej povedal nie, takze velmi pochybujem, ze ku koncu to bolo slusne mile prijemne. Mozno na zaciatku ale potom urcite to uz take nejednoznacne nebolo. Ved aj pisala, ze je podrazdeny. Ze sa chova inak, nema naladu, pohrozovali jej aj predtym... dokonca kolega na terase povedal, ze ziadne naznaky nie su... nevidela to. Hadali sa kvoli nej. Vedela, ze sa hadaju ale to, ze kvoli nej uz nevidela lebo nechcela... navyse asi tu není ani vsetko napisane. Postupne tu pise co ako bolo....Takze mozno bol aj dost razny a mozno tiez videl, ze to asi bude nebude ani take jednoduche...zas na druhu stranu ano mohol hned ziadat o preradenie, hned byt neviem aky ale nie sme v jeho kozi a ani pre neho to zrejme nie je prijemne az to buchlo. Keby chcel mohol to vyuzit. A kolegovia, ked to videli tiez mohli povedat, ze co to trepes.. a vlastne aj jej to povedal na terase jeden 🤷♀️ a asi sa ,nieco, stalo, ked zrazu buchli aj kolegyne.. ktovie

@naneta258 Ak autorka odolávala voči jeho NIE ako tu na MK, tak ja sa mu vôbec nečudujem. Klapky na očiach a išla si stále svoje. Proste diagnóza.
@grof_monte_christo ona odolávala voči jeho nie a on zasa voči tomu aby ju preradili/vyhodili.
@naneta258 Tak dúfal, že raz ju to musí prejsť. Neriešil, lebo každý normálny človek by to pochopil. Až sa to muselo takto vyhrotit.

@enmery no ved práve preto keď videl ze to nepochopila, este ho skusala aj zviesť a on sa s ňou následne aj tak normálne zhovaral akoby sa nič nestalo, sla k nemu domov, dokonca k nemu mala prísť aj s jej frajerom... tak ako nehnevaj sa, ale on mal vôbec záujem sa s nou stretnúť mimo pracoviska? Veď ak mu to tak vadilo, tak ju nemal zniesť ani na pracovisku nie to ešte mimo neho.