Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?
Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady
@naneta258 ako som pisala. Aj kolega jej to vravel. A nic. Stale si isla svoje. A na preradeni sa mozno pracovalo aj skor, kym sa uvolni miesto alebo co. Co ja viem. Ktovie ako by sme sa branili my na jeho mieste. Urcite to nie je lahka ani zavideniahodna situacia. Najprv pisala, ze jej ukazoval videa. Nakonirc je z toho, ze to ukazoval 3 az 4 ludom. Cize je to take.. ze to vlastne mohlo byt uplne inak a mozno vobec nebol az tak slusny 😁
@enmery preco by mala byt rada ze ju len preložili?Ved on nebol jej sef,nim je az teraz.Preco jubpozyvá i nim na kavu a podobne?Ako ak je aj on pricetny ,ma doma ziarlivku ktorou kývu hormony,tak po káve ich mal poslat domov.A nie z kavy obed a aj vecera.Ja si myslim ze on tiez mozno hral dvojakú hru,a sa mu to mozno aj pacilo,inak by ju stopol hned na zaciatku,alebo si ju nepustil k sebe nie este ju pozýva na obhliadku domu,kavu a podobne.Alebo je tiez pripečený a nevie jednoducho navsteve povedat, ok mame program bolo by vhodne sa rozlúčiť.Ale on sa mozno tiez pohrával a pritvrdil az teraz ked je jeho priatelka tehotna,ked hysterci a hlavne si myslim ked dostal podmienku aby s nou nebol v kontakte a ako sef ju preložil.Ale to skor slo od jeho priatelky,pretoze je logicke ze sa jej taketo kamarátstvo jeho nastávajúceho nepozdávalo.
A za dalsie vyhrážať sa niekomu ,alebo skor zvaľovať vinu za teoreticky potrat na niekoho ineho je mimo.Ak by potratila(co vlastne nieje nicim podlozene,len domienka niekoho,kolegýň ci toho typka) je tiez scestné.
Ja si myslim, ze ona sa to az teraz dozvedela ta jeho, tu na mk. A po vsetkych detailoch on potom musel spravit poriadok s nou
@dobryden Ty tu polemizuješ o zdravej osobe. Ja som to zažila z oboch strán-keď otravovali môjho ex dávno a teraz nedávno v práci. A nič zo zaužívaných vecí nepomôže a určite si ani po 3 raze nepovieš, že máš dočinenia s chorobou osobou, ktorá žije v bludoch. A keby mi potom niekto povedal, že je to vlastne aj moja chyba-prisámbohu by som ho opľula.
@dobryden netrep somariny, však tam píše, že ju 1000x odmietol, čo na tom nechápeš? mal to spraviť 2000x, aby to pochopila? Ja som si tiež zažila chlapa, ktorý nerozumel odmietnutiu a to je nekonečné utrpenie. Pretože tiež som mu priamo povedala "nie", "nemám záujem", "nechcem sa viac s tebou baviť", a pod, a tiež tak 1000x. A on to nepochopil, alebo nechcel pochopiť. Po každom takomto odmietnutí mi JEDEN deň dal pokoj a potom na ďalší deň sa tváril, že sa to nikdy nestalo, že som to NIE nikdy nepovedala.
Sú proste ľudia, ktorí nechápu odmietnutie a autorka je jeden z nich. Ten chlap za to nijako nemôže. Či máš pocit, že existuje ešte nejaké špeciálne slovo, ktoré je oveľa priamejšie ako "nie" ? Lebo ja myslím, že toto slovo je dosť priame. Takže nie, ten chlap za to nijako nemôže, 1000x jej povedal, že nemá záujem a ona si išla svoje. Tu jej 300 žien povedalo, že z toho čo o ňom píše, ON NEMÁ ZÁUJEM a ona si aj tak išla svoje, nenapísala ani jednu jedinú jeho reakciu, z ktorej by sa dalo usúdiť, že záujem má. Takže on tu nijako vinu v tomto nemá.
Ale autorka hej. Ona je vinná. A ak tá žena potratí, bude to autorkina vina! Verím a dúfam, že bude pani aj jej dieťa v poriadku..
@naneta258 Podľa mňa to neriešil, pokiaľ sa to týkalo iba jeho. Možno mu to išlo na nervy, ale nezasahovalo mu to do súkromia. Teraz to zrejme prerástlo iste hranice a situácia sa vyhrotila tak, ze to už musel riešiť.
@naneta258 tak iba oni vedia ako to je a ako nie. A aj to s tym jej priatelom. Ten kavo-obed-veceru som ani ja uplne nepochopila. A takto si tiez vravim, ze by som nato nervy nemala a letela by dverami. Ale nazivo ? Po 1000x odmietnuti ? Nie je to sranda. My sme tam neboli. Mozme polemizovať na zaklade toho co nam tu popise. A aj to sa tazko robi, ked to takto postupne davkuje a vlastne nevieme ako to presne bolo. Fakt je ten, ze situáciu mohol vyuzit, mat bokovku, jednorazovy sex alebo si nadalej uzivat jej pozornost. A ocividne to nevyuzil (umyl si lice, zjavne uz len pusa na lice sa mu nepacila) a zrusil to aj krd takto a nie hned. Zas. Hned to asi ani len neslo
@veronikaszabova čo písala ? Nestihla som prečítať komenty pred zmazanim
súložili ste spolu? mali ste sex? pomer? si ohrdnuta milenka? lebo inak nedava zmysel 2 roky dobíjať niekoho, kto o to nemá záujem..ak mate sex za sebou, tak potom tvoju neodbytnost chápem aj to, že ti možno nasĺuboval hory doly a potom zaprel
@karolinakr Žiadny sex nemali, ona nie je žiadna jeho bývalá.
@h2 len aby, vieš, mi všetko tu tiež nevieme..potom by to konečne davalo zmysel
@karolinakr Som si istá, že nie.
@h2 nie,nemali sme, aj keď som sa snažila, bol nedobytný
@karolinakr nie. Precitaj si este raz co pisala. Ona si to vsetko len vsugerovala a preto dopadla tak ako dopadla. Bohuzial. Nechcela pochopit, ze zle dopadne ak neprestane. Snazili sme sa jej otvorit oci, ale ona stale len to svoje mlela. A vidis ako to skoncilo. Uz to vedia aj vo firme a (nielen) ja som ju varovala.
Ja si myslím, že on aj skrz to povýšenie, to nechcel celkom verejne a rázne riešiť vo firme a pred kolegami, ale už je šéf a evidentne pohár pretiekol. To, že ju akceptoval naposledy na tej obedo večere neviem....no evidentne nechcel hrotit situaciu pred kolegom.
@menonepoviem3333 autorka ako sa cítiš? Ak si skutočná, tak ver, že je len dobre, že sa to vyjasnilo. Konečne sa môžeš posunúť ďalej, ich hlavne nechaj na pokoji 🙏 a venuj sa sebe 😉
Ono nie je zlé, že si sa zaľúbila (hoc aj do zadaného), to človek neovplyvní. Avšak ovplyvniť si mohla svoje konanie. To je na tom to poburujúce, že si sa nevedela ovládať. Verím, že ti aspoň z časti došlo, čo sa ti tu ženy snažili napísať. Držím palce aby si sa z toho naozaj poučila.
P.S. skús vyhľadať nejakého psychológa, aspoň jedno sedenie na skúšku a uvidíš
@matrioshka333 no,ja som si myslela že jw perfektný....a hlavne, že nevie byť zlý na mňa
@menonepoviem3333 podľa mňa ti @matrioshka333 napísala skvele a prečítaj si to ešte raz. Vôbec nejde o to či vie alebo nevie byť zlý na teba ale o tvoje konanie. A on aj perfektný byť môže. Lebo správny muž pošle kadelahsie akúkoľvek ženu, keď je vo vzťahu.
Naozaj si prečítaj viac krát čo ti matrioska pise
@bessie12 tak potom musi byt panna, nejaky outsider, siva myška alebo proste celkom mimo v 30ke..
nechcem ta urazit, ale ako si môžeš 2 roky mysliet, že ta niekto chce, ked ta nechce? vysvetli mi to na konci tejto lovestory
@karolinakr ja neviem proste jemu zabudnem aj to šky bol na mňa...zlý...prvýkrát
Autorka, ty veru Rosamunde Pilcherová nebudeš 🤦😂 ako sorry, ale toto je tak fake príbeh že až...behom pár dní (5 dní?) sa vyriešilo niečo, čo sa tiahlo už 4 roky hej? A do toho stále tie nejasnosti a pod....ako aj tvoja gramatika. Po pár posledných správach pochybujem, že máš vysokú školu. 🤦 Aby vzdelaný človek napísal: povedal my, alebo napr. Ostatný kolegovia 🤦🤦 už viac nečítam túto diskusiu, aspoň si mohla viac vyšperkovať ten koniec a nie takéto 💩💩tu písať. Čuus

@grof_monte_christo dúfal ze to prejde samo keď videl ze je to čoraz horšie. Najskor pusa na lice, potom ho zvadzala .. az sa hada kvôli autorke so svojou tehotnou partnerkou..